tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Forandring fryder 30.10.2016, kl. 15:32

God ettermiddag dere. 

Nå har jeg lenge gått og lurt på om jeg skal prøve meg på Nouw.no istedenfor her på blogg.no. Ikke fordi jeg er noe misfornøyd med blogg.no, men rett og slett fordi jeg ønsker å prøve noe nytt for å opprettholde interessen. I tillegg er ikke jeg av den typen som er noe særlig flink med design, og det er noe jeg syntes var litt lettere på Nouw.no.

Jeg håper dere fortsatt vil lese bloggen min, den nye adressen blir nå www.Nouw.com/tinarodfjell Hvem vet, kanskje jeg ikke liker meg der og kommer tilbake hit igjen, vi får se. 

 

 

"Kode for å importere bloggen min til Nouw: 6608668745"

gangster mode 28.10.2016, kl. 11:00

God morgen! 

Her om dagen prøvde jeg ut flettene som man ser stort sett overalt hvor man snur seg. Jeg synes de er utrolig kule, og passer fint hvis man våkner opp og føler man er i gangster humør og vil gå inn i gangster mode.. haha, bare jeg som føler deg slik? Uansett, jeg knipset noen bilder av flettene. Jeg har laget de selv, og jeg er ikke noe fletteguru, så ikke døm om dere ser dere ville gjort det noe annerledes. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset      OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset      OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset


For min del kommer dagen til å gå bort til lesing. Må virkelig sette inn siste gir og øve til eksamen i Mikrobiologi og hygiene som jeg skal ha førstkommende onsdag... 5 dager til!! Det blir super spennende, jeg gleder meg til å være ferdig med første eksamen, og bare få krysset av en ting på listen. Jeg skal sitte og lese med en venninne, det gjør ting litt enklere. Da kan vi høre hverandre og rette på hverandre om vi oppdager noen feil. Nå meg jeg hive meg på bussen, håper dere alle får en herlig dag. 

 

Noen andre som begynner med eksamen snart? 

Last week 24.10.2016, kl. 18:37

Hellu, alt for lenge siden sist. I det siste har jeg vært rimelig opptatt. Jeg har denne uken hatt den første av mine til sammen 7 uker praksis på sykehjem. De resterende 6 ukene skal jeg ha på nyåret. Det har vært en veldig spennende uke, og jeg har lært veldig mye nytt. Jeg har lært spesielt mye om kommunikasjon med demente, noe som til tider kan være utrolig utfordrende! Det har vært en spennende uke, men også en veldig lang. Jeg har i tillegg jobbet både lørdag og søndag, så jeg har ikke fått noe særlig helge-følelse. Det at jeg har vært opptatt hele uken med noe som har tatt mesteparten av kreftene mine, samtidig som hodet ikke har vært helt på plass, har gjort så jeg ikke har fått oppdatert bloggen noe særlig. Jeg tror nå som eksamenstiden begynner å melder seg at jeg ikke skal ha så fryktelig høye forventninger til meg selv når det kommer til bloggen. Ikke nødvendigvis måtte oppdatere hver eneste dag, men et par innlegg i uken skal jeg i alle fall prøve å få til. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Noen andre som begynner med eksamen snart? 

When the cold sets in 14.10.2016, kl. 14:29

God formiddag... Er det bare jeg som synes denne tiden er litt bittersweet. Jeg er litt frysen av meg, så jeg synes virkelig det er kaldt for tiden. Jeg var ute og gikk tur her om dagen og måtte hoppe i ullundertøy for ikke å fryse. Allikevel er det utrolig koselig å tusle rundt inne med varme tøfler, store tykke gensere, med fyr i peisen og noe varmt i en kopp. Jeg har alltid likt å sitte og kose meg foran peisen, og i dag har jeg sittet det og varmet meg mens jeg leste på mikrobiologi. Det gjorde det mye koseligere å sitte å lese, tenkte ikke at det jeg gjorde var noe jeg måtte gjøre, men heller noe jeg koste meg med. Nå skal jeg kjøre å hente kjæresten i Askim, så det ble et kort hallo fra meg i dag, ha en fin dag i kulden! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
 

Hva synes dere om denne tiden?

 

Brings life to my livingroom 10.10.2016, kl. 21:21

Hellu allesammen.                                                                                                                                            Inneholder sponsede produkter 

Jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere, men det begynner å bli såpass lenge siden at jeg gjerne ville lage et til innlegg. Vi har ikke all verden med pynt på veggene i leiligheten, men vi har fire bilder som virkelig gir liv til stua. Alle bildene er fra Desenio, de er så utrolig fine, og disse tre passer ekstra godt sammen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Bilde 1 HER, Bilde 2 HER, Bilde 3 HER

I tillegg har vi et stort bilde i kjøkkenet, og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som er heldig eier av dette bildet. Det er det ultimate bildet for oss jenter. Jeg husker ikke hvor lenge jeg ønsket meg dette bildet, før jeg fant det på Desenio.no Og heldigvis fikk jeg trumfet igjennom, så kjæreste godtok å ha det i kjøkkenet! Noe av det beste med produktene er at du ikke trenger en formue for å gjøre stor forskjell i stuen, det er rimelige priser, kommer raskt hjem og ikke minst superfine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Prada bilde HER

Nå som vi går mot sen høst og kaldere tider, kan det være på tide med litt nytt inn i leiligheten, og det er så lite som skal til. Desenio har masse forskjellig utvalg både når det kommer til motiv og størrelser. OBS! Du må velge størrelsen selv når du bestiller, så pass på så du ikke tar det for gitt at de er store. Prisene er som sagt veldig bra både på posterene, og også på rammer som du også kan få kjøpt her. De har i tillegg Inspirasjons-side som hjelper masse om du er i tvil. Den setter blant annet sammen store og små bilder og viser forslag til kombinasjoner, det hjelper veldig! 

Har allerede tittet på noen jeg har lyst på nå som vi går inn i vinterhalvåret. Her er noen av favorittene:

    

    

Hvilke synes dere er finest? 

TV-program jeg vill vært med på hvis det ikke hadde blitt filmet 08.10.2016, kl. 08:00

God morgen. I går kom jeg over et morsomt innlegg og jeg fikk lyst til å skrive et lignende. Jeg elsker å se på forskjellige programmer, om enkelte ganger skulle man gjerne ønske man fikk muligheten til å være med, men kanskje uten at det ble filmet. Om man kunne vært med på opplevelsen, men sluppet å være synlig for alle, er det en del serier jeg gjerne vill vært med på for morro skyld. 

Farmen - Hvor koselig virker det ikke å våkne opp på en går, leve i "gamledager" ikke være avhengig av all teknologi og alle masse produserte produkter vi har. Jeg er ekstremt avhengig av mobilen min blant annet, så det hadde sikkert vært en utfordring, men definitiv noe jeg hadde hatt godt av. Jeg drar også sjeldent ut på sosiale arrangementer uten å sminke meg, så det også hadde vært deilig å ikke tenke på. I tillegg virker det superkoselig å holde på og styre med dyrene på gården. Da jeg var liten var jeg fast bestemt på at jeg skulle flytt på en gård da jeg ble stor, så det er vel noe i Farmen som gjør at jeg hadde fått en smakebit på hvordan det livet hadde vært. 

The biggest looser - Haha, ja, jeg kunne faktisk tenke meg noen uker i et varmt land med fokus på trening, og riktig kosthold hele oppholdet. Jeg har ikke direkte bruk for det, og er definitivt ikke i kategorien the biggest looser, men hele opplegget høres ut som en veldig bra opplevelse. 

Robinson - Det er noe jeg har sagt i alle år at jeg gjerne ville vært med på, men alle som kjenner meg godt vet hvor redd jeg er for små kryp, spesielt edderkopper, så hadde dette blitt filmet hadde jeg sikkert sett ut som den pysen. Allikevel ser det ut som en veldig morsom og ikke minst krevende opplevelse, hvor du blir nødt til å presse kroppen din til det ytterste til tider. 

71 grader nord - Det ser jo helt fantastisk ut, assa herregud for en opplevelse det må være. Så mye fin natur, og så mange forskjellige måter og komme seg frem, man må virkelig være allsidig og åpen for det aller meste. Det som skiller dette fra de fleste andre programmene er alle de spektakulære naturopplevelsene man blir sittende igjen med. Jeg føler i tillegg jeg har sett alt for lite av det nydelige landet vi bor i, og dette hadde derfor vært en bra måte å oppleve forskjellige deler av landet på. 

Luksusfellen - Jeg går definitivt ikke som en av de som har økonomiske problemer. Jeg har stort sett vært flink til å holde orden og struktur, men allikevel tror jeg det hadde vært interessant å lære enda litt mer om hvordan man kan bli flinkere på å styre forbruket, så man kan klare å spare enda litt mer. Det er alltid greit å være flink i løpet av skoleåret så man blir sittende igjen med nok til å unne seg en skikkelig ferie, når man først får fri. Burde definitivt tatt med kjæresten på dette, hvorfor har dem ikke luksusfellen for par? eller har de det? ikke vet jeg.. 

Råskap - Ikke er jeg kjendis, idrettsstjerne eller spesielt rå, men de konkurransene de går igjennom hadde allikevel vært morsomme å prøve. Det hadde vært kjempegøy om man kunne samle en stor vennegjeng å dra å ha sånne øvelser, med alt av utstyrt og løper klart. En skikkelig hard dag, med gode og dårlige tapere, før et herremåltid på slutten av dagen, det ser så utrolig koselig ut. 

Processed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with b1 preset

Det er noen av de programmene jeg kunne tenkt meg å være med på, hvilke ville du vært med på? 

Yesterday 06.10.2016, kl. 15:06

God formiddag. I går hadde jeg en veldig bra dag. Startet dagen tidlig inne i Oslo hvor jeg møtte min bestevenninne Cecilie. Vi skulle begge å fylle på tatoveringen våres på Løkka tattoo, det gikk raskere enn vi kanskje så for oss, så vi fikk tid til å ta en kaffe før jeg skulle på skolen. På vei til og fra skolen kjører jeg forbi en cafè jeg har hatt veldig lyst til å gå innom. Det er en sykkelkafè som i den ene enden har sykkelverksted hvor de står og mekker på sykle, mens i den andre enden er det sitteplasser og fin cafè. Siden vi først var i område tok vi oss like godt turen dit. Det var utrolig koselig å ta oss tid til det og tilbringe litt mer tid sammen enn bare på hver vår benk i tatoveringslokalet..haha! Alt i alt, alle tiders morgen, lenge siden jeg har fått følelsen av å gjør noe skikkelig koselig før skolen, i stedenfor å tenke skole skole skole skole... Så takk for en bra start på dage snuppa<3 

Processed with VSCO with f2 preset
 

   

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

Er det noe i det..? 04.10.2016, kl. 06:42

God morgen alle herlige! Tidlig på i dag, ettersom at første forelesning er klokken 8 og jeg har en relativt lang reisevei. Her om dagen kom jeg over en side med horoskop over mnd du går i møte. Og jeg vet ikke om noen av dere noen gang har lest horoskopet deres men det var ganske interessant å lese. Jeg har aldri lest det, og skal innrømme at jeg ikke har full tillit til det, men da jeg kom over det og leste, stemte så sinnsykt mye. Jeg gikk inn i dag tidlig for å sjekke dagens horoskop og også dagen i dag virker som stemmer utrolig godt, det er jo helt sinnsykt. Det kan jo være ren tilfeldighet, eller ikke, hvem vet.. I alle fall ikke jeg. Som sagt er det ikke noe jeg kommer til å legge opp dagen min etter, men det er allikevel en litt artig ting å sjekke om du sitter å loker på nettet og ikke vet helt hva du skal gjøre! I dag sjekket jeg mitt gjennom bladet Elle, du kan sjekke det HER


Uansett, i dag begynner jeg med psykologi på skolen, det gleder jeg meg veldig til. Mange sier det er et tungt tema og det tviler jeg ikke på, men jeg tror samtidig det er et veldig lærerikt og spennende tema. Så selv om jeg begynner dagen litt ekstra tidlig, har jeg gledet meg siden vi begynner med dette. Håper dere alle får en fin Tirsdag!
 

Hva tror dere om horoskop? Stemte ditt? 

Flowers on fleek 03.10.2016, kl. 13:06

God formiddag! I dag har jeg tatt meg friheten til å sove litt ekstra lenge. Hadde mine første kveldsvakter på den nye jobben denne helgen, og det har vært en helg med ekstremt mye inntrykk. Mye har gjort det litt vanskelig å sovne på kveldene så det var derfor greit å sove litt ekstra i dag, når jeg først hadde muligheten. Jeg har som noen av dere har fått med dere begynt å jobbe på et sykehjem, noe som er veldig relevant med tanke på utdanningen min som sykepleier. Det har vært veldig mye inntrykk, ettersom at jeg ble kastet litt ut i ting, men det er vel gjerne sånn man lærer fort også. Det har også vært veldig mange positive øyeblikk med pasienten noe som gjør at jeg kjenner jeg har valgt rett yrke. Får håpe det fortsetter i samme retning som det har gjort denne helgen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

I dag har jeg laget meg en liten plan over hva jeg skal få gjort, ordne litt klær, for det har en tendens til å hope seg litt opp..hehe! Lese mer om nervesystemet som er det temaet jeg holder på med nå, veldig spennende, men også veldig tungt. Jeg vil få tid til en treningsøkt, og kanskje også få gått en tur, bare for å få luftet hodet litt. 

Fikk disse Hortensiane av en venninne, hun har flere busker i hagen, og jeg var så heldig å få med meg noen hjem. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Håper dere alle får en super start på uken!

 

Eat, sleep, work, repeat 02.10.2016, kl. 15:30

My kind of weekend. Helg? Har ikke akkurat følelsen av at det i det heletatt har vært helg. Helt seriøst, det eneste jeg har gjort denne helgen har vært: 1 treningsøkt, lese på anatomi og fysiologi og jobbet kveld. Og kveld skal jeg jobbe også i dag. Men sånn blir det når man er opptatt med studier i hverdagen, da er man nødt til å bruke helgen på jobbing om man skal ha noe som helst innkom, hehe!! Jeg skal innrømme at jeg mye heller ville være ute og trekket til meg de solstrålene som har tittet frem de to siste dagene, men det har det dessverre blitt veldig lite av. Jeg får se om ikke jeg kommer meg ut en tur i løpet av morgendagen hvis solen fortsetter å skinne. Man går inn i en liten periode, hvor man føler seg som et hamster i bur, det er det samme hele tiden, og det resulterer i ensformig og litt kjedelig blogging fra min side, men som jeg skrev i går skal jeg virkelig jobbe med å presse inn tid til bloggingen nå i Oktober, so bear with me! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset


Hvordan har helgen deres vært så langt?

hello fall 01.10.2016, kl. 14:56

Dette vil jeg gjøre i Okober
 
 

Helgens festligheter 26.09.2016, kl. 07:40

God morgen alle. Da var mandagen her og jeg er klar for en ny uke,vanligvis kan jeg finne på å tenke "å, i morgen er det mandag og ny uke, den kommer til å bli lang" uavhengig av hvor fornøyd jeg er med studiet jeg tar, men i dag hadde jeg ikke den tanken, for uken kan umulig bli lang. Sånn som dagene flyr, tror jeg det er lenge til ukene begynner å bli lange igjen, spesielt nå som det begynner å nærme seg eksamenstiden. Jeg vet det ikke har vært mye lyd i fra meg i det siste, men jeg har jobbet ganske hardt med skole for å få muligheten til å være med på en fest hos beste venninnen min på lørdagen.

Lørdagen dro vi altså inn til byen for å se igjen folk og kose oss med litt bobler i glasset. Det var utrolig koselig, da kom to av kompisene våre hjem fra både Trondheim og Ålesund og den lille gjengen ble samlet igjen. Til tross for at det var veldig hyggelig var det flere av oss som var slitne etter mye jobbing i ukedagene. Det endte opp med at halvparten dro ut, mens kjæresten, meg, Cecilie og Karl ble igjen i leiligheten og sovnet på sofaen alle fire..haha! Partypeople!!

Processed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with b1 preset

 

I går gjorde jeg ikke så veldig mye, jeg var ikke noe dårlig etter lørdagens festligheter, bare utrolig sliten. Så hadde noen få powernaps i løpet av dagen. Utenom det satt jeg bare å leste anatomi og fysiologi, og tok en times gåtur på kvelden med en venninne for å få litt frisk luft og et avbrekk fra lesingen. 

Freeedag 23.09.2016, kl. 16:52

Freeedag! Da var det fredag igjen og det betyr at helgen er godt i gang, i alle fall for min del som ikke skal på skolen i dag. I dag har jeg gjort litt av hvert. Jeg tok med mamma på en kjøretur inn til Oslo for å fikse litt saker og ting som måtte fikses der, før vi dro til ski en tur. Der koste vi oss med litt titting i butikker og en liten lunsj. Til lunsj hadde mamma en egg og reke salat, mens jeg tok en tomatsuppe, utrolig godt. Vi satt inne og spiste mens vi tittet ut av vinduet på regnet som haglet ned utenfor. Vi var innom noen forskjellige butikker som solgte alt til bad, mamma og pappa skal nemlig pusse opp badet! Jeg gleder meg utrolig mye til å se hva de ender opp med å velge når det kommer til innredning, alltid like gøy med oppussing. Nå har jeg kommet hjem, det har stoppet å regne, solen har tittet frem og jeg setter meg til nok en økt med anatomi og fysiologi lesing.. Litt av en fredag dere..heh! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Noen som har noen planer for helgen?

 

Life as a student 19.09.2016, kl. 21:55

God kveld... Livet som student.. sier ikke mer! Det er en av grunnene til at jeg ikke får lagt ut nye innlegg hver eneste dag, jeg prøver mitt beste men med så utrolig mye lesing er det lite tid til noe som helst annet. I dag tok jeg meg turen til biblioteket og ble sittende der i ganske mange timer før jeg rev meg løs og kom meg hjemover igjen. Etter litt tid hjemme tok jeg meg en pause fra lesingen og ble med en venninne på en liten kveldstur i skogen, det var utrolig deilig å endelig bare få litt frisk luft til hjernen og ikke sitte nedgravd i boka for å prøve å ikke henge etter... Men det er ikke bare bare

Før jeg begynte på studiene fikk jeg høre hvordan første året er myyyyeee lesing og vanskelig. Og det er virkelig ikke tull.. herregud så mye lesing det er, vi skal jo igjennom alt det grunnleggende dette året for å legge grunnlag for å forstå alt annet videre.. og det tar virkelig all min tid. Dagtid, kvelder, helger... jepp jeg sitter deler eller hele helgen, hvis ikke får jeg rett og slett dårlig samvittighet for at jeg henger etter og har prioritert bort å lese. Så life as a student is hard!! haha. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset  Processed with VSCO with f2 preset

Noen andre som føler det samme, når det kommer til studiene? 

Lazy sunday 18.09.2016, kl. 14:24

Søndag. Da var det søndag igjen, og helgen er snart over. Jeg kan ikke forstå hvor det blir av dagene, helgen kommer og plutselig er den over igjen. I dag har jeg egentlig ingen store planer, jeg har en del småting jeg tenker å få gjort, men utenom det er dagsprogrammet ganske blankt. I tillegg til å få lest litt mer om sirkulasjonssystemet i dag, skal jeg ta meg turen opp på treningssenteret og få en liten økt. Kanskje også gå en tur, for det er helt blå himmel ute og solen skinner, det kan man ikke la gå fra seg når man først har fri. Jeg startet formiddagen med å lage en ny porsjon med proteinrundstykkene, som noen av dere sikkert har fått med seg er jeg helt frelst av disse for tiden. Jeg tar meg mye heller tid til å lage en porsjon, enn å gå på butikken for å kjøpe brød, så om dere enda ikke har prøvd dem burde dere det, dere finner innlegget jeg skrev med oppskriften HER. Eneste forskjellen fra de jeg har laget før og de jeg lager nå, er at jeg bruker en stavmikser og lettkokt havregryn, da blir de ikke like grove! Ha en fin søndag alle sammen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Noen som skal noe spennende i dag?

Yesterday through my camera 16.09.2016, kl. 20:39

I går startet jeg dagen med noen timer sammen med en venninne før hun skulle på jobb. Hun hadde ordnet med brownies og film, så vi fikk en veldig rolig og koselig start på dagen. Senere tok jeg og mamma oss en tur til Drøbak, hvor vi gikk en lang tur. Jeg tok med kamera, så vi koste oss med litt bilder på turen også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

 

early mornings 15.09.2016, kl. 07:00

God morgen, jeg er nødt til å vise dere fordelen med å være tidlig oppe. Mange av de jeg går i klasse med skjønner ikke hvordan vi som bor på Nesodden overlever de tidlige morgene, men til tider er det virkelig nydelig og ta båten på morgenen. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder jeg tok fra i dag tidlig på 7-båten. Veldig idyllisk med soloppgangen. Dagen i dag har stort sett gått til skole og en liten treningsøkt på slutten av dagen. I morgen har jeg fri men skal møte en venninne til lunsj, det blir veldig koselig og jeg gleder meg veldig. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Noen andre som pendler og får med seg dette om morgenen?

i feel like i'm gonna explode 13.09.2016, kl. 10:43

God morgen, eller formiddag er det vel egentlig nå. Heldigvis starter vi litt senere på skolen i dag enn hva vi vanligvis gjør. Dagen i går har jeg virkelig blandede følelser rundt. Jeg våknet opp med dødsvondt i hodet og på nippet til kvalm, jeg fikk i meg litt frokost og en Paracet og tenkte at det ville gå over og at jeg sikkert bare var nervøs siden det var første dagen min på ny jobb. Jepp, opplæringsdag på den nye jobben min! Jeg har fått helgestilling på Nesoddtunet, som er et sykehjem her på Nesodden. Det er absolutt en jobb jeg vil ha stor nytte av med tanke på studiene, her får jeg prøvd mye av det vi leser om på skolen i praksis. Jeg fikk en rolig start, noe som passet meg bra siden jeg ikke var helt i form, det var ikke så fryktelig mye å gjøre den første dagen, men jeg var med rundt og observerte. Det blir spennende å begynne for fullt og virkelig jobbe der. 

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Så fort jeg var ferdig på jobben og var på vei hjem, kom hodepinen for fullt tilbake. Så da jeg kom hjem var det rett i seng, sov i rundt 2 timer, før jeg stod opp og tok meg litt middag. Deretter la jeg meg på sofaen og sov i ca 1,5 time til. Pinte meg igjennom ungkaren, for jeg hadde tross alt ikke gjort noe annet enn å sove så jeg ville veldig gjerne få sett det ene programmet jeg skulle se den kvelden..hehe. Så fort det var ferdig var det rett i seng igjen. Så der har dere grunnen til at det ikke ble noe innlegg i går. Det var mild migrene, og den er med meg i dag også, men ikke like kraftig som det var i går. Får håper jeg klarer meg igjennom dagen. Håper alle for en fin tirsdag! 

Middag med jentene i klassen 09.09.2016, kl. 17:14

God morgen alle sammen, da var det slutt på sommerværet. De siste dagene har vært helt nydelig, men i dag våknet jeg til overskyet og regn. Det skal sies at jeg synes det er litt deilig også, for da kan jeg kose meg inne og lese uten å tenke på at jeg burde vært ute og nyte været. I går var nesten alle jentene fra klassen ute å spiste på Olivia, Aker brygge! Vi sluttet relativt tidlig, så tok oss turen ned til Olivia og spiste middag og pratet. Det var utrolig koselig å bli enda litt bedre kjent med den herlige gjengen. Gleder meg til flere slike samlinger!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Litt dårlig bilde på grunn av lyset, men det er vanskelig å se før bildet allerede er tatt, når det er servitøren som er fotograf..hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Det er vanskelig å variere når Carbonaraen på Olivia er så utrolig god!!

 

Har dere spist på Olivia før? Hva pleier dere å bestille? 
 

today's weather 05.09.2016, kl. 22:20

Processed with VSCO with f2 preset

Such a great day!

Processed with VSCO with f2 preset

Mor-datter filmpremiere 04.09.2016, kl. 19:50

God søndag alle sammen! 

I dag har vært en skikkelig mor-datter dag. Mamma hadde vært med i en konkurranse og vunnet to billetter til premieren på den norske filmen "Rosemari". Det handler om en liten nyfødt unge som blir funnet på et toalett under et bryllup, uten noen tegn til mor eller far. 16 år senere, følger vi denne jenten i jakten på sine biologiske foreldre, og letingen etter svar på hvorfor hun hadde blitt etterlatt. Det var absolutt en fin film, og en fin historie. Når det er sagt er jeg ser jeg utrolig sjeldent norske filmer, nettopp fordi jeg synes kvaliteten på norske filmer er langt i fra optimal. historien var fin, men filmen var ikke noe særlig for meg ellers. Mamma likte den derimot bedre enn meg, så kanskje passer den bedre for en litt eldre aldersgruppe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Med flaksen min tok det akkurat 10 minutter etter at vi hadde gått av båten på Aker brygge før jeg ble stukket av en veps. Heldigvis hadde jeg med meg en allergi tablett, for jeg reagerer en del på forskjellige stikk. Måtte selvfølgelig dokumentere stikket, så her ser dere stikket. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Etter filmen hadde vi en liten time til å gå rundt på Aker brygge, før båten gikk. Da tok vi oss en liten tur rundt på matmarkedet, før vi fant oss en liten mat vogn som serverte quesadillas. Til dessert avsluttet vi dagen med et sukkerspinn. Med strålende sol og sommervær, ble det en veldig hyggelig dag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Noen andre som var på premieren? 

This weekend 03.09.2016, kl. 22:12

Vi nærmer oss allerede slutten av helgen, herregud som tiden flyr. I tillegg til all lesingen, har jeg gjort mye hyggelig denne helgen. Fredagen ble jeg ferdig med et nytt tema på sykepleierpluss, som er en nettressurs i forbindelse med Anatomi og fysiologi faget jeg har på skolen. Fredagen hadde jeg fri, eller "studiedag" som det så fint heter. Den gikk til lesing, trening og en utrolig hyggelig tur på besøk hos en venninne som for tiden ligger på sykehus. Det er 2. gang jeg og en annen venninne er på besøk der og fremgangen er helt utrolig. For litt over 3 måneder siden fikk ho slag, første gangen vi var og besøkte var det utrolig få ord som var gjenkjennelige, og hun hadde nesten ingen bevegelighet i høyre arm og ben. I går hadde vi en skikkelig samtale og vi gikk tur rundt på området, helt utrolig. Denne jenta er utrolig sterk, og har en viljestyrke av jern, det bøyer jeg meg for. Vi gikk blant annet til en karpe dam som er på området, de er så utrolig fargerike og fine de karpe fiskene. Det ble en kjempe hyggelig dag.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset   Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Senere den dagen dro jeg og mamma ut og spiste sammen, det var lenge siden vi hadde vært ute og spist bare oss to, så det var utrolig koselig. Vi spiste på en asiatisk restaurant, mamma tok en kylling rett, mens jeg tok stekt ris med reker og egg. Begge deler smakte helt nydelig, får nesten vann i munnen bare av å tenke på smaken nå. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

I tillegg til dette fikk jeg bakt rundstykker, slappet av og kost meg med Thor så fort han var ferdig på jobb. Vi planla egentlig å dra på kino i går, men begge to sovnet på sofaen så det ble ikke noe av. Dagen i dag har gått til jobb, og siden vi begge fortsatt er våkne drar vi på kino nå. Kos dere og nyt helgen videre! 

Hva har dere gjort i helgen?

Hello September 01.09.2016, kl. 20:12

Det er helt utrolig at det er September allerede. Alt har gått så utrolig fort, sommerferien fløy forbi, og så kom skolestart som jeg føler jeg allerede er godt i gang med. Jeg kjenner at vi begynner å nærme oss høsten allerede, flere av morgenene når jeg har gått til bussen har det vært såpass kaldt at jeg har begynt å ta i bruk skjerfet mitt igjen. De som kjenner meg godt vet at jeg er utrolig glad i å bruke skjerf og jeg er vel ikke alene. Selvom det er kaldt er det utrolig koselig å kunne varme seg på store skjerf.

Selv om det blir kaldere og mørkere gleder jeg meg til en ny årstid. Det er så utrolig fint ute når høsten kommer med alle sine sterke farger og endrer naturen til et nydelig bilde uansett hvor man ser. Deilig å komme seg inn etter å ha gått ute i kulden, tulle seg inn i ett pledd, med en kopp med noe varmt i. I morgen har jeg fri, eller studiedag som de kaller det, og som det virkelig egentlig er. Jeg skal ikke inn på skolen i morgen, men bruke tiden hjemme til å lese og komme hente meg inn etter forsinkelsene etter bryllups helgen, så det blir veldig bra. Nå skal jeg nyte denne kvelden med kjæresten, og kanskje lage oss noe godt til kvelds. Ha en fin kveld alle sammen! 

Hva liker dere best med høsten? 
 

Brekkie 31.08.2016, kl. 17:09

Hellu, da har jeg fått kommet meg hjem fra skolen, spist litt mat, slappet av og er klar for å begynne jobbing. Har en del som skal leses før denne uken er omme, så det er ikke tid for noe latskap. Vi får se om kanskje jeg orker å slenge inn en treningsøkt i løpet av ettermiddagen så jeg får rørt litt på meg i tillegg, blitt lite trening i det siste, føler ikke jeg gjør så mye annet enn å ta kollektivt, lese, høre på forelesninger, lese, sitte på kollektivt hjem, lese, sove.. ny dag. 

Etter som at det ikke er så mye å ta bilder eller skrive om, når jeg stort sett sitter ved en pult og leser akkurat nå, tenkte jeg heller å vise dere noen bilder jeg glemte og poste fra Arendal. Vi hadde en nydelig frokost på hotellet, det var så mye utvalg. Masse frukt, sveler, smoothie og masse annet godt. Dere ser noe av det på bildene under. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Hva synes dere er best med frokosten på hotell? 

Mestringsfølelse 25.08.2016, kl. 06:30

Her om dagen hadde jeg kveldsundervisning. Det var den aller første forelesningen vi hadde i emne to om Anatomi og Fysiologi, og det var myyye nytt. En del ting jeg husker fra videregående om cellenes oppbygning, men en hel del nye ord og det hele virket veldig maktesløst. Da jeg var ferdig med den tre timer lange forelesningen, satt jeg igjen med følelsen av at jeg var den eneste som ikke forstod dette, og at dette kommer til å bli supervanskelig. MEN i dag, etter å ha funnet en super ting som heter sykepleierpluss, som er et nettbasert studie som har laget masse videoer som forklarer alt ned i minste detalj superenkelt, og har oppgaver til å teste deg i føler jeg at jeg kan ALT vi hadde om på forelesningen. Det høres helt sprøtt ut, men det er faktisk sant, og jeg hadde en sånn lykke og mestringsfølelse at jeg ble nødt til å ringe kjæresten som er med noen kompiser bare for å fortelle han at jeg forstod det..haha!! Håper virkelig det fortsetter slik! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Det er så viktig å føle mestringsfølelse uansett hva du driver med, det er det som hjelper til med å holde motet oppe når det kommer til det aller meste vi gjør. Om man hele tiden enten føler man henger etter, eller ikke klarer noe er det vanskelig å finne motivasjon for å gi det lille ekstra, eller i det hele tatt fullføre. Det er kanskje spesielt viktig for alle som begynner å studere nå. Om du går fra videregående og over til å studere på høyskole uten å ha studert noe før, sånn som meg, er det et utrolig stort skritt. Du går fra å hele tiden bli veiledet til å finne ut av det aller meste selv. Da er det så viktig å ta vare på de små lysene som går opp for deg underveis i studiene. Det er jo helt utrolig at jeg har fått ett lite lys allerede etter en forelesning, det er jo ikke noe man skal satse på, men det å vite at plutselig kommer det et lite lys, og en følelse av å forstå er veldig viktig. Så lykke til alle sammen! 

For å holde motivasjonen oppe i dag lagde jeg med noen nydelige jordbær med sjokolade, alt var ikke til meg, farmor og farfar er på besøk så de fikk smake de også. Alltid godt med litt ekstra for å få opp blodsukkeret når du sitter konstant og pugger. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
 

Hva er deres tanker om mestringsfølelse, hvor viktig er det for dere?

Det lille ekstra 23.08.2016, kl. 14:40

God formiddag! I det siste har denne bloggen blitt veldig sånn "dette har jeg gjort i dag" blogg. Jeg skal virkelig prøve å gjøre noe med det, for selv jeg synes det kan bli kjedelig til tider. Det er bare det at med alt som har vært på planen i det siste har det ikke vært mye tid til å planlegge noen litt mer innholdsrike og spennende innlegg. Så fort jeg kommer inn i rutinen med disse skoledagen, skal jeg se til å bli bedre. 

I dag har jeg av alle ting kveldsundervisning. Det er definitivt noe som er nytt for meg, fra tidligere skoler. Vi begynner med et nytt emne, nemlig emne 2: Anatomi og fysiologi. Det blir kjempespennende, jeg gleder meg veldig. Ettersom at vi ikke starter før 16:00 i dag, rakk jeg endelig en treningsøkt igjen. Det har vært lite trening den siste uken, ettersom at det har vært fadderuke og skolestart og det har tatt opp all min tid. Så det var ekstremt tung økt i dag, men godt å få kroppen igang igjen! Håper dere alle får en fin dag!
Er det noe dere vil jeg skal skrive om?

Søndag 21.08.2016, kl. 22:59

God kveld alle sammen! I dag har vært en deilig og avslappende dag uten så mye på programmet. Det ble ikke kino i går kveld, vi sovnet heller til en film. Da vi våknet i dag bestemte vi oss for å utnytte det at det er helg og i tillegg mimre litt tilbake til noen av dagene vi hadde da vi var i USA. Så vi tok oss turen på butikken og kjøpte inn ingredienser til å lage crêpes med nutella, jordbær og banan til frokost! Det ble kjempegodt, og til slutt veldig mektig...hehe. Etter det satte vi oss i å bake litt, jeg viste kjæresten oppskriften på proteinrundstykkene jeg har laget før, som dere finner oppskriften på HER. Så vi lagde like så godt en porsjon med det, så vi begge har mat til skole og jobb i morgen. I tillegg til baking har vi hatt en skikkelig innebar i dag hvor vi har sett både 1. Og 2. Film av "Maze runner". Jeg har alltid hatt lyst til å se dem, men aldri tatt meg tid til det. De var utrolig bra, så nå er det bare å vente på 3. Filmen som kommer i 2018.... Leeeenge til! Håper dere alle har hatt en fin søndag og er klare for en ny dag i morgen!!Noen som har sett filmen?

da tar jeg helg 20.08.2016, kl. 17:32

Da har jeg endelig kommer meg hjem fra jobb og er klar for å ta helg. Jeg kjente at da jeg stod opp i dag tidlig angret jeg på at jeg for lenge siden hadde sagt ja til å jobbe dagen etter en ukes fadderuke. Selvom jeg var tidlig i seng i går var det litt hardt å stå opp i dag. Men nå har jeg kommet meg hjem, så nå tar jeg helg. Planen for dagen er å slappe av, lade opp til ny uke og kanskje lese litt. Det er nok å lese frem til jul nå, så like godt å bare få det unnagjort. Senere i kveld blir det kanskje kino med kjæresten, det hadde vært utrolig koselig, så vi får se om det passer seg! Ha en fin lørdag alle sammen!♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Noen som har noen morsomme planer for helgen? 
 

Fadderuke!!! 19.08.2016, kl. 15:15

For dere som lurer, ja jeg lever fortsatt. Har blitt fryktelig lite skriving her denne uken, rett og slett ingenting. Dagene har gått i ett, jeg har vært på skolen fått en hel del masse ny informasjon, kommet hjem kastet i meg mat, sovet hvis det har vært tid, tilbake til byen og en eller annen form for fest. I dag er det heldigvis siste dagen av fadderuka. Ja, det har vært veldig morsomt. Jeg har møtt masse nye mennesker, og jeg har kommet i klasse med en gjeng jeg tror jeg kommer til å trives veldig godt med. Men jeg sier allikevel at det heldigvis er siste dag, for herregud så sliten jeg er. Det blir lite søvn, masse nye inntrykk og i tillegg opplegg til langt på kveld, noe kroppen min ikke er laget for..hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

For dere som kanskje ikke er kjent med hva fadderuke er, så er det rett og slett et sosialt opplegg man har på universiteter og høgskoler i begynnelsen av første semester. Da blir førsteklassinger (som jeg var i år) delt inn i grupper og får faddere fra 2. og 3. klasse som skal følge oss en hel uke, gjennom masse morro. Det er først og fremst en sosial greie hvor man har muligheten til å bli kjent med de du skal gå i klasse med i løpet av studietiden, og det er derfor lagt opp til masse morro en hel uke. Det er også fest på kveldstid, noe som da gjør deg rimelig sliten når du skal tidlig opp dagen etter. Men selv om man ikke er personen til å feste anbefales det å være med på fadderuken, om man så unngår å drikke alkohol. Det er nemlig denne tiden du blir en del av fellesskapet og blir godt kjent med dine fremtidige venner. Jeg vet masse om de som har vært med på fadderuka fra klassen min, men nesten ingenting om de som ikke har vært med. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Som sagt er det heldigvis siste dagen i dag. Jeg kommer ikke til å bli hele natten i kveld siden jeg skal tidlig opp på jobb i morgen, noe som kanskje er like greit for jeg er ganske sliten etter en uke med x-antall timer søvn hver natt..heh! 

Noen andre som har hatt fadderuke denne uken?

Busy Day 15.08.2016, kl. 07:11

God morgen! I dag er jeg litt tidligere ute enn vanlig, men blir allikevel et kort innlegg. I dag kommer ting til å gå i ett, hele dagen! Fra tidlig på morgenen nå, hvor jeg tar turen inn til byen for å fikse noen ting. Deretter er det rett på jobb, hvor jeg skal være helt til 8 i kveld. Så er det hjem og gjøre klar til første skoledag i morgen! Føler meg virkelig som en som skal begynne i 1. klasse! Håper alle får en fin dag!

For noen dager siden hadde vi tidenes sommer dessert, jordbær med fløte og sukker..nam!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Hva skal dere i dag?

Pizzaruller og movietime 13.08.2016, kl. 13:09

Løørdag! Herregud dagene går så utrolig fort, nå er det bare 4 dager igjen til skolestart og jeg prøver virkelig bare å nyte de siste dagene med fri, før et helt nytt kapittel i livet mitt skal begynne! I går var det pizzasnurrer og filmen Hachi: a dogs tale. Herregud for en utrolig fin film. Om dere ikke har dere sett den burde dere virkelig gjør det!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Det er vanskelig å fortelle hva den handler om uten å røpe hele handlingen. Men kort fortalt handler det om en mann med alt han trenger i livet, en flott familie med kone og en datter. Han har rutine på livet og dra på jobb til samme tid, og kommer hjem på samme tid. En kveld på vei hjem fra jobben finner han en hund tuslende rundt alene på togstasjonen. Han bestemmer seg for å ta vare på den til eieren kommer... det ender med at det ikke kommer noe eier. 

Filmen er superfin, anbefaler den virkelig! 

Noen som har sett den? Hva synes dere? 

Why not 12.08.2016, kl. 18:52

I dag har det ikke gjort annet enn å regne. Vanligvis hadde jeg vel syntes det var kjedelig og heller vill hatt sol og blå himmel, men i dag passet det meg veldig bra. Noen dager er det perfekt med regn, avslapping under pledd og Netflix på tv-en. I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, og har heller ikke planer om å gjøre så veldig mye. Eneste som står på planen er å lage noen pizzasnurrer til kvelds. 

Her om dagen var jeg ute en tur og kjøpte litt mer saker til skolestart. Kjøpte blant annet noen skrivebøker, nytt pennal og en notatbok. Notatboken har en marmor overflate, og det står "Why not..." med gullskrift utenpå, synes den var utrolig kul og den passet godt med pennalet, så måtte bare kjøpe det. Nå er det ikke lenge før jeg skal begynne med pizzasnurrene. Ha en fin fredagskveld alle sammen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
 

1 uke igjen 09.08.2016, kl. 23:38

Herregud, det er bare en uke igjen. En uke til ferien er over, 1 uke til skolen begynner, 1 uke til jeg begynner å studere!! Og jeg gleder meg som en liten unge i en godtebutikk. Jeg har allerede fått kjøpt to bøker som vi skulle ha innen skolestart, og så fort jeg fikk dem hjem og åpnet de fikk jeg helt kribling i magen. Det er tro det eller ei, ikke en eneste liten del av meg som gruer meg akkurat nå. Jeg er bare super klar for å studere sykepleie. Jeg synes det er veldig spennende å lære om kroppen vår, sykdommer og selvfølgelig hvordan man kan hjelpe andre. Jeg har vel alltid sagt det, jeg skal ikke ha en jobb hvor jeg blir sittende inne på et kontor, jeg vil jobbe med mennesker. Og nå får jeg endelig begynt på noe jeg føler passer meg midt i blinken. Det er et krevende studie, men jeg tror jeg har fordel ved at jeg er så klar for å lære og virkelig interesserer meg for dette. I tillegg har jeg nok kanskje litt fordel ved at jeg også har jobbet på apotek i 6år, der er det en del kurs som må tas, og man lærer litt om medisinering, legemidler og ulike funksjoner noen legemidler har. 

Jeg høres sikkert ut som den nerden, men jeg skal innrømme at jeg alltid har likt skole. Selvfølgelig har jeg hatt dager hvor man bare haaater skolen, og lekser og hele pakka, men jeg til syvende og sist har jeg alltid likt å skrive, pugge og lære. Nå får jeg i tillegg jobbe med fag som bare har å gjøre med det jeg vil drive med, da kan det vel ikke bli så mye bedre. Nå er det også to år siden jeg har gått på skole. Etter videregående tok jeg 1 friår hvor jeg jobbet, deretter 1 år i militæret. Det har absolutt vært bra for meg, for to år uten skole har gjort så jeg savner det. Mange kan bli skolelei etter VGS, da har man hatt sååå mange obligatoriske år med masse forskjellige fag. Nå kommer tiden hvor du kan velge å jobbe med fag du interesserer deg for, og da er det greit å ikke begynne skoleåret, skolelei. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Noen andre som gleder seg til studiestart?♥

5 plasser jeg vil reise 08.08.2016, kl. 22:12

(Dette innlegget skulle blitt postet i dag tidlig, men noe feil skjedde. Så dere får det nå) 

God morgen, i dag ville rett og slett ikke kroppen min våkne før tredje alarmen jeg hadde satt på mobilen. Da jeg først klarte å krabbe meg opp fra senga og tittet ut av vinduet var det jo nesten storm. Da fikk jeg ikke akkurat mer lyst til å stå opp for å si det sånn. Men så skal jeg på jobb, så da hadde jeg ikke noe valg. Nå som regnet pisker mot ruta og vinden uler utenfor vinduet kan jeg ikke annet enn å drømme meg bort til et annet land. Her er noen av de plassene jeg virkelig har lyst til å besøke. 


⋅ TOPP 5 DESTINASJONER ⋅

Cuba

  

Første plassen jeg virkelig har lyst til å reise til er Cuba. De har en unik kultur og jeg vil reise dit før de blir moderne, for om du reiser dit nå kan man få følelsen av at man er der på 60-tallet. Gamle biler, musikken, sigaren... det virker som noe helt nytt for meg og det vil jeg gjerne oppleve. Det er en plass med utrolig mye historie som i motsetning til andre plasser fortsatt synes. 

 

Australia

  

Hvem har vel ikke lyst til å reise til Australia og oppleve dyrelivet, varmen og byene der nede? Det er også en destinasjon som står veldig høyt på listen over plasser jeg vil reise. Veldig mange som har vært der, ender opp med det som favoritt plass av alle plasser de har vært. Det hadde vært utrolig morsomt og sett på litt kenguruer og ikke minst dykket ved Great Barrier Reef. 

 

Afrika

  

Det er vel ikke noe spesielt land i Afrika jeg ser for meg å ville til, bare generelt Afrika. Barndomsdrømmen er å dra på safari, se alle de ville dyrene og kanskje også være så heldig å få holde en løveunge. Afrika har også en helt annerledes kultur enn vår egen, og sånne ting interesserer meg. Det hadde vært morsomt å oppleve en typisk afrikansk stamme kveld. Se om det er slik man ser på film, med ål, musikk, ansiktsmaling og dans.

 

Hawaii 

  

Aloha, jeg vil også gjerne dra og besøke plassen jeg hadde som bakgrunn på den gamle stasjonære windows dataen jeg hadde i barndommen. Det ser helt nydelig ut der. Jeg vil også veldig gjerne få oppleve lokalbefolkningen og se om alt man har sett på filmer stemmer om holdningene deres. Og det er selvfølgelig en drøm og få oppleve hula-hula skjørt og kokosnøtt-bh..hehe!! 

 

Japan

  

I likhet med noen av de andre destinasjonene jeg ønsker å dra til er Japan noe helt annet enn Norge. Jeg har sett så ufattelig mange fine og eksotiske bilder derifra. Man kan virkelig få sett det aller meste om man besøker Japan. Storartet kultur, noe helt annerledes enn hva du får i Norge. De syke game showene, og folkemassene i gatene. Det hadde vært en drøm og traske gatelangs i storbyen når det er mørkt ute og lys fra alle gatehjørner. 


Hvor vil dere reise? 

My kind of sunday 07.08.2016, kl. 18:53

God søndag alle sammen. I går var jeg en liten tur inni Oslo hos venninnen min Cecilie som hadde noen venner over på besøk. Det var egentlig meningen at de skulle ha vors hos dem, for senere å dra ut på byen. Jeg hadde sagt ja til å kjøre noen venninner inn dit, så jeg fikk tatt en tur innom og sagt hei selv. Men siden jeg ikke var noe særlig i form, skulle jeg ikke ut. Det endte opp med at vi bare ble i leiligheten og ingen dro ut på byen. Jeg ble litt lengre enn planlagt og tok med meg de jentene jeg hadde kjørt inn til Oslo, med hjem i bilen også. Det ble en veldig koselig kveld, og kjempehyggelig å møte igjen noen man ikke ser så ofte. Skulle bare gjerne ønske jeg var i form selv. 


⋅ LAZY SUNDAYS ARE THE BEST ⋅

      

     

Blues night 06.08.2016, kl. 19:15

Endelige var det tid for at Thor og brødrene skulle ut å spille litt igjen. I disse dager er det Notodden Blues festival, og i går var jeg og Cecilie for å se på guttene våre spille på puben Heavy Horses. Thor spiller i band med to av brødrene sine, Karl og Aksel. Cecilie er sammen med Karl, så når guttene spiller har vi hverandre og holde med selskap og sitte å glane på de flinke guttene våre. Nå begynner det å bli en stund siden sist de har spilt sammen siden de alle har vært opptatt med litt forskjellige ting, men det var ikke merkbart i det hele tatt for oss som satt i publikum. Kjempemorsomt å endelig se de oppe på scenen igjen, kose seg og spille bra musikk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Bandet deres heter The Deep Roots, og da spiller kjæresten, Thor gitar, Karl trommer og Aksel bass og synger. De er virkelig flinke, og det er morsomt å se når de koser seg på scenen. De spilte et sett også hadde de en pause. I pausen tok jeg og Cecilie oss turen til gågaten for å ta en liten tur inn på butikken. Cecilie kom til Notodden litt før meg og hadde allerede vært å gått i gatene der, men ho tok meg med litt oppover for å se på alle bodene som var der. Det var veldig koselig å gå litt rundt å titte, for så å gå tilbake til å se gutta våre begynne å spille igjen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Etter å ha tittet litt rundt tok vi turen tilbake til Heavy Horses for å se andre økt. Det var allerede blitt flere mennesker da vi kom tilbake, og stemningen var skikkelig god. Ingenting er bedre enn å spille for et stort og livlig publikum. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset    OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset    OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Takk for en veldig underholdene og bra kveld gutter, og takk for en fin kveld Cecilie♥

 

Har noen av dere vært på Notodden blues festival før? 

Shopping og sushi 05.08.2016, kl. 00:37

Endelig hadde jeg fri fra jobben, og Cecilie var tilbake fra ferie. Nå begynner det å bli rundt 3 uker siden vi sist var sammen og spør du meg er det  alt for mye. Jeg tok turen inn til byen for å besøke henne, og vi har hatt en kjempe koselig dag. Vi har fått tatt igjen litt for tiden vi ikke har vært sammen, snakket masse sammen og virkelig kost oss. Når vi først begynner å snakke, kan vi sitte i timesvis..haha! I tillegg til snakking har vi spist sushi, og kost oss med Pretty Little Liars, som er obligatorisk når vi er sammen. Vi følger med på den sammen og derfor er det viktig å komme oss litt videre hver gang vi møtes. 

I tillegg til sushi, pll, snakking og kos har vi også sittet og tittet litt rundt på andre blogger. Jeg regner med at jeg snakker for oss begge når jeg sier at det å finne nye blogger å lese, og det å finne ny inspirasjon er kjempegøy! I dag kom vi over sminkemerket Bronx. Det er ikke helt nytt men ikke så kjent enda. De hadde masse fine produkter, til en pris som slår veldig mye av det på markedet. Nå gjenstår det bare å se på kvaliteten. Vi bestilte litt forskjellig derfra i dag, som forhåpentligvis kommer i posten like over helgen. Gleder meg masse til å vise dere, og krysser fingrene for at produktene er gode! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Takk for en herlig dag snuppa!♥

Catching up 03.08.2016, kl. 11:04

Hellu, det har vært en del jobbing de siste dagene, så har ikke hatt så mye spennende å skrive om. Men søndagen var jeg med en venninne som jeg ikke ser så veldig ofte lengre. Hun studerer nemlig i England, så avstandene er lange. Nå er hun hjemme på sommerferie og vi møttes igjen på søndag. Det var utrolig koselig og jeg gleder meg veldig til å se henne mer den tiden hun skal være hjemme nå, før hun drar tilbake til England. Nå blir det nok ganske mye fokus på studier for meg til høsten, men jeg håper også på å kanskje få tatt en helgetur ned for å besøke henne der hun studerer, det hadde vært veldig koselig. 

Vi satt for det meste og pratet og tok igjen for all den tapte tiden, snakket om mye av det som hadde skjedd med oss begge siden sist vi møttes, over noen hjemmelagde mojitoer. Som sagt veldig koselig, og jeg gleder meg allerede til neste gang. 

Processed with VSCO with f2 preset

Ja, vi hadde bare Elastika-sugerør, så det ble det... hehe!!

     Processed with VSCO with f2 preset
 

Lørdagkos 24.07.2016, kl. 22:47

Hellu, det har blitt mange sene innlegg i det siste, men det er fordi på dagtid skinner sola og den vil jeg nye mens den er her. I går var en stille og rolig kveld og jeg bestemte meg for å lage noe godt. Er det lørdag så er det lørdag. Det ble sjokoladefondant fra Toro. Ikke den aller beste jeg har smakt, men til å ha som kveldskos på en lørdagskveld gjorde den jobben sin. Jeg lagde de i noen muffin skåler som jeg kjøpte mens jeg var i Arendal. Selv om disse går som store fondanter og jeg fulgte tiden, satt de litt igjen i bunn. Jeg ble nødt til å snu de på hodet da jeg skulle få dem ut, og der så de ikke like bra ut som på toppen, så det var litt kjedelig...men men, smaken var god. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Nå er det planlegging som står på to-do-listen. I morgen ettermiddag tar kjæresten og jeg turen opp mot oppland fylke, nærmere bestemt Vågå. Vi har med oss telt, sovepose, liggeunderlag, sekk, og masse mer. Vi skal ha to netter i telt og gå Besseggen! Det blir utrolig morsomt, jeg gleder meg veldig og krysser fingrene for fint vær hele turen! Jeg har vært på Besseggen en gang tidligere, men da var det så dårlig vær at man så nesten ingenting, det ødela opplevelsen litt. 

Har noen av dere gått Besseggen før? 

Studier til Høsten 21.07.2016, kl. 21:14

For en fin dag! I dag har det vært strålende vær og jeg føler egentlig at jeg har fått gjort en del. Jeg stod opp rimelig tidlig og tok turen inn til byen på jobbintervju. Da jeg var ferdig og skulle ta båten hjem hadde jeg litt ekstra tid så jeg turen innom Deli De Luca og kjøpte to kuler is. Om dere ikke har vært innom og smakt hvit sjokolade med nougat, så må dere prøve den neste gang, den er så nydelig. 

Over til det jeg ville fortelle! Jeg fikk for noen dager siden vite at jeg kom inn på Lovisenberg Diakonale Høgskole, så da blir det sykepleiestudie til høsten på meg. Jeg gleder meg helt utrolig mye til å begynne å studerer igjen, nå har jeg vært to år uten skole, så jeg er supermotivert og gleder meg til å lese og skrive og pugge. 

Her om dagen hadde mamma besøk av en venninne, som hadde med seg denne herlige hunden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Er det noen av dere som har kommer inn på skole til høsten? 

Kjærestetid og harrytur 20.07.2016, kl. 18:11

På Tirsdag hadde vi en aldri så liten feiring av 2.5 år sammen. Eller feiring og feiring, vi tok oss turen ut på restaurant etterfulgt av kino. Det var veldig hyggelig og vi koste oss godt begge to. Om dere ikke har fått med dere Central Intelligence enda, så er det bare å komme seg på kino eller få sett den hjemme. Det er lenge siden jeg har ledd så godt på kino. Det var et lite øyeblikk på kinoen hvor jeg rett og slett glemte at jeg ikke satt hjemme i stua mi, men faktisk var ute blant folk, jeg braste ut i latter (høyt), heldigvis fikk jeg selskap at samtlige i kinosalen. Herlig stemning når mange sitter å ler høyt, på de rette stedene selvfølgelig. Alt i alt veldig morsom film og veldig koselig dag! 

I går våknet vi tidlig opp og dro til Råde. Kjæresten måtte skaffe seg nytt pass, og det var eneste plassen de hadde drop-in. Da vi var ferdig fant vi ut at vi egentlig var fryktelig nærme grensen så hvorfor ikke ta en tur til Sverige, vi hadde ingenting annet på planen. Det ble en morsom tur, vi lo og koste oss med shopping og litt mat. Jeg er rimelig sikker på at jeg ikke er alene om dette, så jeg føler jeg kan si det som det er. JEG ER SVAK FOR TRENINGSTØY. Jeg får ikke nok treningstøy, finner alltid ut at jeg trenger det og kan bruke det om jeg finner noe nytt jeg ønsker meg. Jeg er rett og slett mester på å finn unnskyldninger for hvorfor jeg burde kjøpe nytt treningstøy. Når det er sagt er det lurt å ha muligheten til å bytte på, for om man trener mye kan man risikere at noe blir liggende til vask. Her er noen av go'bitene jeg klarte å hanke med meg fra gårdagens harrytur! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Noen andre som er svake for treningstøy?

Arendal del 2 - bilder 18.07.2016, kl. 15:09

Lørdagen våknet vi opp til nok en nydelig dag. Vi hadde en superdeilig frokost sammen før vi tok turen ned til byen og gikk langs kanalen. Vi gikk og tittet litt på området rundt hotellet vi skal bo på, det ligger helt nede ved vannet og er rett i nærheten av sentrum. Jeg gleder meg utrolig mye til å dra tilbake allerede. Da skal Thor også være med, så jeg gleder meg til å vise han den lille gåturen vi var på da vi var der nå. Stille og rolig nede ved bryggekanten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Etter å ha gått litt rundt langs med vannet, fant vi en veldig hyggelig restaurant nede ved kanalen. Der satte vi oss ned og koste oss med noe å drikke. Jeg kan ikke huske sist jeg drakk milkshake, så da jeg fikk høre at det var et alternativ på menyen, var det ikke tvil om hva jeg skulle ha..heh! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Takk for en herlig tur - kommer snart tilbake!♥

Arendal del 1 17.07.2016, kl. 21:14

Hallo, denne helgen har vi vært i Arendal en tur. Mamma, pappa og meg dro til Arendal tidlig fredags morgen for å tilbringe en helg med familien til Anne-Mette som skal gifte seg med bror i slutten av August. Arendal er virkelig en idyllisk plass. Jeg har vært der en gang tidligere og det var da jeg var på Hove festivalen for flere år siden. Vi tok en liten tur ned i sentrum av Arendal, før vi dro til de vi skulle besøke. Vi tok oss litt lunsj på senteret og gikk og tittet litt i butikker på Amfi senteret. Jeg har funnet min nye yndlings butikk. Jeg liker veldig godt søstrene grene som vi har her nede på østlandet, og tar ofte turen innom for å titte om jeg er i nærheten. I Arendal fant jeg en lignende butikk bare enda litt bedre. Butikken het Upstairs og hadde så sinnsykt mye fint. Akkurat den stilen jeg liker, og det er superbillig!! Jeg gleder meg til å vise det lille jeg fikk kapret med meg denne gangen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset  Processed with VSCO with f2 preset  OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
 

Før vi forlot sentrum stoppet vi innom en plass jeg hadde vært sist jeg var i Arendal, Heimdals sjokolade butikken. De har lokal hjemmelaget sjokolade i alle former og fasonger. Og mange forskjellige typer. Noe av det aller beste er store jordbær dyppet i hvit sjokolade, og en plate med mørk Heimdalssjokolade med havsalt. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Vi var kjempeheldige med været hele fredagen noe som gjorde at oppholdet ble enda bedre. Vi satt ute og grillet på terrassen og koste oss med nydelig mat og drikke. Etterhvert som solen gikk ned flyttet vi oss inn, der fortsatte vi den hyggelige kvelden med litt snacks og god drikke. Alt i alt en veldig hyggelig kveld, men hyggelige mennesker! 

Flowers and Lace 14.07.2016, kl. 11:00

God morgen alle herlige! Ny dag nye muligheter, etter en regnfull dag i går er det bare å håpe på litt bedre vær i dag. I går forsvant rett og slett dagen for meg, jeg jobbet, kom hjem spiste middag, slappet av litt, dro på meg treningstøy, fikk en skikkelig god økt for så å komme hjem slappe av og ta kvelden. Haha, de ble en veldig lang setning, men det var altså hele dagen min i går. I dag er det jobb til klokken 4, og etter det skal jeg få litt tid med Thor, det gleder jeg meg veldig til. Håper alle får en fin dag!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset   OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

Noen som har noen spennende planer i dag?♥

kjære mamma og pappa 12.07.2016, kl. 22:40

Gratulerer så mye med 30 års bryllupsdag. I går var jeg ute og spiste med mamma og pappa for å feire deres bryllupsdag. Vi tok oss turen til Son hvor vi spiste på en veldig koselig restaurant nede ved brygga. Jeg har spist der en gang før sammen med Thor, så jeg anbefalte Fish and Chips. Det endte opp med at vi alle tre spiste det. Det var like godt denne gangen og vi hadde det super hyggelig. 

Kjære mamma og pappa gratulerer så mye. 30 år under samme tak og selskap av hverandre. Det er viktig å huske tilbake på dagen man giftet seg innimellom, da står man ovenfor hverandre og sier ja til å elske hverandre i godt og onde dager. Det er ikke alltid ting går på skinner og det er da det er ekstra viktig å huske på løftet man en gang ga. Det at dere har holdt sammen i 30 år står det respekt av. Håper dagen ble fin og at de neste 30 blir like bra..hehe! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset   OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Date night 11.07.2016, kl. 11:56

I går fikk jeg gjort utrolig mye. Jeg startet dagen med intervaller i en bakke. Det var sinnsykt varmt, men veldig deilig så fort jeg var ferdig. Da jeg kom tilbake fra løpingen var det faktisk strålende sol, så jeg endte opp med å ligge ute å sole meg og kose meg med boka mi. Etter en god stund i solen, og to glass smoothie servert av pappa, begynte jeg å gjøre meg klar for datenight med kjæresten. 

Vi dro å spiste på Egon i ski, hvor vi også fikk prøvd ut det nye kamera mitt!! (Skal putte sammen et innlegg så jeg får vist dere det!) Haha, glemmer helt at man er på restaurant når man får et leketøy i hendene..hehe! Det var veldig koselig, og ikke minst avslappende. Etter både mat og dessert dro vi på kino og så Tarzan. Jeg likte den utrolig godt, så den anbefales å se! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Kjæresten ber meg alltid prøve noe nytt, så jeg prøvde meg på kyllingquesadillas, som var kjempegodt. Neste gang skal jeg tvinge han til å spise noe annet enn burger. Vi fant ut at hvis vi er ute å spiser et sted som serverer burgere, er det ikke snakk om at han velger noe annet.. heh!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Til dessert ble det eplekake for min del og is på Thor. Om dere liker eplekake og ikke har smakt den fra Egon, prøv den neste gang. Varm eplekake med karamellsaus og en kule vaniljeis til..Himmelsk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Takk for en veldig hyggelig kveld gutten min♥

Shopping, mat og venninnetid 09.07.2016, kl. 14:58

Tidligere i uken var jeg i Oslo og møtte Cecilie. Vi hadde det utrolig koselig. En skikkelig jentetur med titting i butikker, litt shopping og mat på restaurant, rett og slett en alle tiders dag. I dag har jeg vært med mamma og pappa ut på en liten handel, mamma er superfornøyd for hun har fått seg El-sykkel, så de prøver å friste med en sykkeltur litt senere, men jeg tror jeg rømmer inn til Cecilie en tur i stede. Her kommer noen bilder fra byturen vår. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

♥MY BEAUTIFUL SISTER IN CRIME♥

Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset

Senere skal jeg vise dere herligheten jeg kjøpte på LV♥

Hva er det som gjør det å reise så deilig 08.07.2016, kl. 11:22

Jeg tror ikke jeg er alene om å elske å reise. Den følelsen du får i forkant av en reise når du begynner planlegging av turen, pakking osv. Det trenger ikke en gang å være en lang reise, bare det å skulle bort fra alt som er "hverdag" gjør at ferie stemningen kommer krypende. Nå som det er sommer og mange har ferie tenkte jeg at det kunne passe seg med et lite innlegg om hva som egentlig gjør det så digg å reise, her er noen av de grunnene jeg kommer på. 

Vekk fra rutinene. Som jeg sa i stad, hjelper det å bare komme seg vekk fra hverdagen man ellers står ovenfor. Bryte noen av de hverdagslige rutinene man kanskje ikke en gang tenker over at man har. For min del er det veldig sånn at så fort jeg er ferdig på jobb er det rett hjem å spise middag. Uansett om jeg jobber til 4 eller 6, er det som regel middag som er det første jeg gjør når jeg kommer hjem, før jeg kan begynne å planlegge noe annet. Når man kommer seg vekk på ferie er det som regel aldri noe man skal rekke eller en plass man må være, så da er det mye enklere å kjøre sitt eget løp. 

Nye opplevelser hele tiden. Om man for eksempel drar til et land man aldri har vært før, er hver dag en ny opplevelse. Man opplever ny kultur, man ser nye begivenheter og finner kanskje også nye interesser eller kanskje til og med nye verdier. Det blir fort kjedelig om hverdagen blir for lik. Jeg kjenner det godt på meg selv de dagene jeg jobber konstant og hver uke virker lik. Jeg har det mye bedre om jeg får muligheten til å reise en plass og utforske nye plasser. 

 

Ingenting som henger over deg. Når man ellers går hjemme er det gjerne tusen ting du skal ha gjort og ikke nok tid til å gjøre alt på. Du får aldri slappet ordentlig av det er alltid noe som henger over deg. Jeg er en som liker å få ting unna, betale regninger så fort det kommer for eksempel, hvis ikke ligger det hele tiden i bakhodet mitt. Men så fort jeg reiser på ferie legger jeg igjen alle tankene om ting jeg burde ha gjort hjemme, reiser rett og slett fra alt slit. Da kan man ta alt i eget tempo og litt som det kommer. 

Det er lettere å være spontan. Det finnes selvfølgelig ferier hvor man legger opp et lite program for hva man skal gjøre. Men om man drar på en ferie bare for å oppleve et nytt land for eksempel er det rom for å være spontan. Her hjemme er det alltid litt begrenset hvor spontan man kan være, det blir gjerne heller å utforske ting i nærområdet, man setter seg ikke i bilen og kjører flere timer for å finne på noe nytt og spennende. Når man er på ferie er det kanskje noe nytt rett rundt hjørnet, noe som gjør det lettere å finne nye ting å gjøre der man er. 

Kvalitetstid med de man reiser med. Enten det er en ferie med familie, venner eller kjæresten så får man brukt tiden på hverandre. Ingen som stresser over jobb, eller andre ting i hverdagen, bare koselig tid med mennesker man er glad i. Hverdagen kan til tider være både hektisk og stressende og da er det deilig å få roet helt ned, slappe av og ha det koselig sammen. 

 

Ikke like anstrengt forhold til mat og trening. Så fort man er på ferie får man automatisk et mindre anstrengt forhold til mat og trening. Man unner seg selv den gode fulle tallerkenen, og man føler ikke man er nødt til å ta den løpeturen for å føle deg litt ekstra kvikk. Det er ikke det at man nødvendigvis har det så veldig strengt i hverdagen, man da tenker man gjerne at man skal prøve å ikke skeie ut så mye. Men på ferie er det jo tross alt "ferie" så da er det lov å kose seg litt ekstra. 

Man får definitivt noe å se frem til. Når man setter seg ned og bestiller en ferie litt frem i tid, får man litt ekstra krefter i tiden fremover. Det går greit med de få timene du jobber overtid fordi det kommer godt med når lønningen kommer mens du er på ferie. Det blir som en liten gulrot man ser frem til og gleder seg til. Kanskje også en belønning for godt arbeid. Det finnes ikke bedre enn å ha en reise å se frem til. Jeg rett og slett elsker å reise og oppleve, så hvis jeg først har bestilt meg en reise, kan ikke reisedagen komme fort nok...hehe! 

 

Hva synes dere er det beste med å reise? ♥

Gjensynsglede 05.07.2016, kl. 16:52

I dag var mamma og jeg oppe halv 7 og tok turen til Gardemoen. Der møtte vi på en del av familien som mellomlandet og hadde en natt her i Oslo. Det var superkoselig å se igjen hele gjengen, men spesielt de to små krabatene som bor så altfor langt unna her. Når det blir så lang tid mellom hver gang vi ses, er det utrolig morsomt å se hvor mye de vokser og utvikler seg for hver gang. De fylte nettopp 2 år og han ene løper rundt og babler i vei, mens han andre er litt mer beskjeden og holder gjerne smokken i munn mesteparten av tiden. Uansett var det utrolig koselig morgentur. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset  Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset  Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with b1 preset

SLEEPYHEADS♥

Processed with VSCO with b1 preset

Etter å ha besøkt de små, stoppet vi på Nydalen Sushi og koste oss med litt nydelig Sushi til lunsj. Fy for en start på dagen, virkelig bra!

Processed with VSCO with f2 preset

Colour splash 01.07.2016, kl. 12:15

Er dette sommeren vi får... Den siste uken har jeg ikke våknet opp til annet enn regn. Er de fine dagene vi hadde i begynnelsen av Juni de enste sommerdagene vi får? Skulle gjerne våknet opp tidlig til strålende sol, og måtte hive i seg litt mat, pakke strand bagen og hive seg ned på stranda. Da vi var i Larvik hadde vi super deilig vær, vi fikk virkelig en smak av sommeren, men etter det har jeg nesten ikke sett solen..  plis kom tilbake. Når man ikke skal på noe sydenferie hadde det vært greit å få litt sol her hjemme så man kan komme tilbake til skole med litt farge etter ferien. 

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Larvik 26.06.2016, kl. 16:50

Hellu, denne helgen har vi vært på en liten utflukt. Kjæresten har jobbet på en bil som skulle være med å kjøre løp nede i Larvik. Planen var egentlig at bare han skulle ned fredagskvelden og komme hjemme lørdagskvelden. Men så fant vi ut at det hadde vært koselig å dra sammen på en liten utflukt. Så fredags kveld i halv 10-10 tiden begynte vi å kjøre nedover. På grunn av litt feilkjøring, var vi ikke fremme på hytta før i halv 2 tiden. Da var det rett i seng for kjæresten skulle nemlig opp igjen klokken 6, så lite søvn med andre ord. Jeg fikk derimot sovet litt lengre og kom kjørende etter i 10-11 tiden. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset   Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset

Det var en utrolig koselig tur. Vi hadde strålende vær på lørdagen, sola skinte og det var 25,5 grader hele tiden mens vi var ute. På vei hjem stoppet vi innom Max i drammen og fikk i oss litt mat og luksus shake. Da vi kom hjem i går ettermiddag sluknet vi begge ganske fort på sofaen. Alt i alt en veldig hyggelig tur, deilig å endelig ha muligheten til å gjøre litt spontane ting som det sammen igjen. 

   Processed with VSCO with f2 preset

Woke up like this 24.06.2016, kl. 18:44

Æææææ.... Denne natten har vært helt grusom. Jeg vet ikke om jeg har sovet noe i det hele tatt, har bare snudd på meg og hostet. I halv 5 tiden måtte jeg gå ut og legge meg på sofaen for ikke å vekke kjæresten som skulle tidlig på jobb. Det er utrolig hvor irriterende det er å hoste hele tiden, jeg merker kroppen min er helt død. Lite søvn og konstant hosting gjør meg helt ødelagt. Selv om jeg egentlig bare ville forbli i sengen resten av dagen og bare bli frisk har jeg gjort en god del ting jeg har hatt på planen en stund. Nå som jeg har fått hentet ut litt hostesaft, kjenner jeg litt forskjell. Håper jeg blir bedre så fort som mulig. 

Kjæresten jobber på en bil som skal være med i racing nede i Larvik i helgen. Så i kveld tar vi kjøreturen nedover mot Larvik hvor vi skal bo på en hytte og forhåpentligvis kose oss litt i kveld før den store løpsdagen i morgen. Kjæresten har jobbet lange dager i det siste og jeg merker jeg blir utrolig selskapssyk når jeg sitter hjemme. Jeg har heldigvis hatt mye å gjøre de siste dagene, men jeg gleder meg til å få litt skikkelig ferie sammen med han. Vi har ikke tenkt  oss til utlandet nå i sommer, men vi har allikevel noen store planer, så jeg gleder meg virkelig til ferien sammen. Nå skal jeg lage med litt Indisk Tikka Masala, og kose meg med det alene, heh.. det høres ut som et skikkelig patetisk og ensomt liv.. men sånn er det å være syk. Bedre å holde seg litt for seg selv og ikke smitte alle rundt seg. Ha en fin fredag alle! 

Processed with VSCO with f2 preset   Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset 

Siste dag 09.06.2016, kl. 21:33

Hellu, i morgen er min aller siste dag på slottet. Neste uke skal vi bare være på leir å levere inn alt av utstyr. Vi er endelig ferdig med både dimme tester og mønstring av utstyr så bare innleveringer stort sett som gjenstår. Etter dagen på slottet i morgen er det dimmefest. Nå begynner det virkelig å nærme seg slutten, bare 1 uke igjen... Håper siste uken går fort, nå er jeg virkelig klar for å bli sivil igjen, men jeg skal nyte det, for etter en liten stund kommer jeg vel til å savne mye av det. 

       

Wakeboard 05.06.2016, kl. 22:41

Da var helgen over og vi gjør oss klare for en ny uke. Dette er første helgen jeg føler jeg har hatt skikkelig fri og fått gjort mye, på veldig veldig lenge. Dagen i dag var en perfekt avslutning på dagen, og jeg har kost meg kjempemasse. Vi dro ned en liten time på stranden før vi dro ut en gjeng i båt og tilbrakte resten av dagen ute på havet. Båt, is, musikk, wakeboard, gode venner, kjæresten, sol og sommer! Rett og slett den perfekte avslutningen på helgen! 

Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
 

Hello fresh 04.06.2016, kl. 11:00

Jeg fikk endelig kommet meg til Cecilie og tatt etterveksten. Det var virkelig på tide! 

 Processed with VSCO with f2 preset

God start på helgen! 

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Sommer og sol 31.05.2016, kl. 21:40

Fyyy for en dag! Vi var oppe i 20 grader før klokken var 10 i dag, da var det dømt til å bli en bra dag. Og det ble det virkelig, håper bare det holder seg slik fremover så er livet godt. Utrolig hvor mye det har å si på humøret om du våkner opp til regn og overskyet eller sol og 20 varmegrader! Jeg fikk til og med tatt en liten tur på stranden i dag. Jeg dro med venninnen min Rebecca, som jeg dessverre ser alt for sjeldent nå som jeg har vært 1 år i militæret og hun har jobbet et stykke unna. Vi hadde det veldig koselig, masse prat og grilling, det var akkurat det jeg trengte, en skikkelig avkobling. Tenk at om 17 dager, har jeg hverdagen min tilbake og kan gjøre ting som dette enda oftere, det blir fantastisk! 

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset

Koselig kveld 29.05.2016, kl. 22:25

Hellu! Endelig en helg med fri på lørdagen. Jeg jobber ellers nesten alle lørdager på apoteket, men denne lørdagen hadde jeg faktisk fri og det passet meg helt supert. Hadde en helt nydelig stille og rolig frokost, ikke noe stress, alt var bare veldig deilig. På ettermiddagen dro vi inn til Cecilie og Karl sammen med noen venner og koste oss der med litt drikke, lek og mye latter. Da klokken begynte å nærme seg ett dro vi ut på byen. Planen var egentlig å dra ut litt tidligere, så det ble litt surr.. men men! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset    Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset    Processed with VSCO with f2 preset

Snapchat lately 26.05.2016, kl. 11:00

⋅ SNAPCHAT LATELY ⋅

 

          

          

          

          17. Mai 25.05.2016, kl. 20:48

Hellu, siden jeg jobbet store deler av 17.mai endte det rett og slett opp med at jeg ikke tok så mange bilder. Da jeg først var ferdig med å jobbe møtte jeg Thor, Cecilie og Karl som var kommet ned til byen en tur. Vi koste oss med litt is og spasering i byen før vi tok turen opp til dem for å grille litt og kose oss. Det ble en veldig rolig dag, ettersom flere av oss skulle jobbe dagen etter. Så en rolig men utrolig koselig og spesiell 17. Mai. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Herlig dag!! 23.05.2016, kl. 19:55

Hellu alle sammen! Til tross for at det har regnet i hele dag, har dette vært en veldig spennende dag. Det er som noen kanskje allerede vet statsbesøk i disse dager. Den polske presidenten med kone kom i dag og vi var med på å ta dem imot. Jeg var utrolig heldig, jeg fikk anledningen til å stå ute på slottsplassen og ta imot Presidentparet da de ankom slottet. Vi var to stykker som stod ute på plassen og vår egentlige jobb var å åpne bildørene, men ettersom at været var nokså guffent og det regnet som bare det, endte jeg opp som paraply bærer for presidenten. Veldig spesiell dag, en opplevelse svært få får oppleve. Så denne ellers ganske triste og grå dagen, ble en dag jeg kommer til å huske i lang lang tid fremover. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Haha, utrolig morsomt hvor lett man kan se at jeg er nervøs, tidenes ansiktsuttrykk! 

Venninnedag i stårlende vær 09.05.2016, kl. 16:40

Hellu, dette innlegget skulle egentlig kommet på søndag, men tiden min gikk til pakking så det ble ikke ferdig før i dag. I går hadde jeg en herlig dag ute i sola med CecilieJeg dro tidlig inn til byen og var klar for en super dag i sola. Vi er for tiden inne i en periode hvor vi er blitt rimelig hektet på Pretty Little Liars, og vi prøver å få sett en episode hver gang vi er sammen, for å komme oss videre i den sykt spennende serien. Men da jeg kom inn og vi begge innså hvor fint vær det kom til å bli, ble vi fort enige i at vi heller skulle tilbringe dagen ute. Vi gikk først i varmen ned til Grunerløkka, derfra tok vi trikken videre ned til sentrum. Etter litt obligatorisk Ben&Jerry´s i solsteika gikk vi bare og trasket rundt.

Alt var jo stengt ettersom at det var søndag, men det var allikevel deilig å bare gå rundt i byen i varmen. I hvert fall en stund, men så fikk vi begge gnagsår etter å ha tatt på oss fjorårets sommersko, så det endte til slutt opp med at vi hoppet på banen tilbake til Storo. Hoppet av på Nydalen, kjøpe med oss hver vår boks med nudler og grønnsaker fra Nydalen sushi, og kjappet oss hjem så vi rakk en episode av PLL før jeg måtte komme meg hjem og begynne pakking. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset     Processed with VSCO with f2 preset 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sommer 07.05.2016, kl. 22:34

Herregud, for et vær det har vært i dag!! Strålende sol, skyfri himmel og over 20 grader. Det er virkelig ikke noe å klage på, får bare håpe det fortsetter som dette, da blir det en bra Mai. I dag var første helgen på lenge at både kjæresten og jeg hadde fri sammen og muligheten til å gjøre noe. Vi satte oss i bilen en stund etter frokost og tok turen til Son. Det finnes ikke så veldig mye bedre på en dag som denne enn å gå langs vannet, og se på båter, spise på brygga og kose seg med is mens sola steker. Nå skal jeg begynne pakkingen til Spaniaaa!! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

 

Aha-konsert 05.05.2016, kl. 11:58

Hallo, tirsdag var en helt fantastisk dag!! Jeg fikk tak i billetter til Thor og meg, så vi fikk dratt og sett Aha. Vi hadde begge veldig lyst til å se dem live, men fikk ikke tak i billetter til hovedkonserten. Vi fikk derimot tak i billetter til ekstra showet deres Aha Afterglow. Det var de samme sangene som var på hovedkonserten, men det var i tillegg et lysshow med Void. Det var utrolig stilig å se, masse kule lyseffekter som gjorde opplevelsen av konserten ganske spektakulær. Det jeg likte best med konserten var at de hadde tatt med alle de gode gamle klassikerne som man drar på en aha konsert for å høre. Innimellom hadde de nye sanger, men det var veldig mange av de gamle, det var utrolig morsomt å oppleve. Bildene er tatt med min fantastiske iphone, så derfor er kvaliteten rimelig dårlig, beklager det! 

Processed with VSCO with f2 preset 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset
 

 

Oppsummering av helgen 02.05.2016, kl. 21:04

Hallo, denne helgen har jeg vært uten mac, og det er nettopp derfor det ikke har kommet noe nytt her på en liten stund. Helgen har ikke vært så veldig ulik de fleste andre i det siste. Fredagen gikk til sofa og film. Lørdag våknet jeg opp super tett i nesa og med et hode som verket noe helt sykt. Selvom jeg heller ville ligge dypt under dyna og kose meg med noe varmt å drikke og kleenex, ble det heller til at jeg kastet med inn i jobbklær og dro på jobb. Det var for så vidt like greit å stå inne den dagen ettersom at regnet høljet ned utenfor vinduene. En annen bra ting med regnværet var at jeg endelig fikk prøvd mine nye støvler... wee, er det noe jeg virkelig liker så er det å gå i støvler, kunne gått i det dagen lang. Søndagen var det familiemiddag, og rydding i klesskapet mitt hjemme hos mamma og pappa. Det var utrolig godt å få prøvd, ryddet og kastet litt gamle klær, så det bli plass til litt nytt. Jeg fikk også prøvd noen sommerklær, som jeg tenker å pakke med meg til Spania om bare 1 UKE!! 

Processed with VSCO with f2 preset  Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset  Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset
 

Jeg skal snart ut å reise 26.04.2016, kl. 22:17

Når man har en hverdag som går i det samme og du teller litt ned til du er ferdig med noe, er det lurt å ha noe å se frem til. For min del er dette mandag om 13 dager, altså mandag 9. Mai. Da skal jeg opp kjempetidlig å hoppe på et fly til Alicante! Mamma og pappa har leid en leilighet og skal være der en stund, og ettersom at leiligheten hadde flere soverom ble Thor og jeg invitert med ned. Jeg drar som sagt mandag, Thor får ikke så mye fri fra skolen ettersom at de går  inn i eksamensperiode, men han får en langhelg, så det blir veldig bra. Jeg får ikke beskrevet hvor utrolig deilig det kommer til å bli å få en skikkelig ferie. Total avslapping, ingen planer, sol, strand og bare god stemning. Dette kommer til å bli så godt for sjelen akkurat nå, og ikke minst kommer det til å gjøre tiden før dim enda kortere! 

Et helt år har snart gått uten noe som helst koselig "ferie" sammen, annet enn en hyttetur i påsken for meg og kjæresten. Det blir veldig godt å komme seg vekk fra det som er hjemme og oppleve noe sammen igjen, rett og slett få en ferie sammen. Vi snakker jo om å finne på noe når jeg er ferdig, jeg har i alle fall veldig lyst på en skikkelig ferie, men det er enda en god stund til, så dette kom som en veldig positiv overraskelse! Gleder meg virkelig og teller dager som bare det!!!! 

                   

                 

 

24.04.2016 24.04.2016, kl. 20:39

Hellu, nå er det bare en liten time igjen før jeg burde hoppe i seng og gjøre meg klar for en ny uke. Denne helgen har vært utrolig koselig. Fredagen gikk til en liten handletur med mamma og kos! Jeg fikk en ganske forsinket bursdagsgave som jeg skal viser dere litt senere, superfornøyd. I tillegg fikk jeg kjøpt meg noen andre fine ting. Lørdagen var det tidlig opp og klar for jobb, jobbet til 6, så den dagen gikk ganske fort. Mens jeg jobbet hentet mamma og pappa broren min på flyplassen. Han skulle ha noen eksamener her i Oslo, og ettersom at han bor i Stavanger og jeg ikke ser så mye til han ble det familiemiddag. Det var veldig hyggelig og se han igjen og tilbringe litt tid sammen. Dagen i dag har vært veldig stille og rolig. Etter litt rydding og vasking i huset, kom Cecilie på besøk. Det var utrolig koselig å få presset inn litt venninne-tid i denne ellers ganske travle helgen. Vi fikk pratet masse, sånn som jenter som regel gjør, og vi kom oss enda noen episoder lengre inn i Pretty Little Liars. Nå er jeg alene i leiligheten, Thor har vært å kjørt Go kart med en kompis og kommer hjem og ikke så altfor lenge. Jeg merker øynene detter igjen, så det blir vel ikke så lenge før jeg blir nødt til å si god natt. 

 

Hvordan har helgen deres vært? Gjort noe spennende? 

Gardeball 2016 18.04.2016, kl. 19:48

Hallo, nå er jeg klar for å fortelle om gardeballet! Dette gardeballet er noe jeg har gledet meg til og ventet på så og si siden innrykk på Terningmoen i fjor høst. No joke, jeg klarte faktisk å spørre under et av de første samlingene vi hadde som tropp der opp om når dette ballet skulle være. Du kan tro det var mange som snudde seg og lo ettersom at dette er noe av det siste man er med på i tjenesten. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, og nå har jeg endelig fått oppleve det. Gardeballet er omtalt som litt prestisje å være med på, det er noe veldig mange har lyst til å være med på, men kun de som tilhører garden som får oppleve. 

Forberedelser: Jeg hadde det aller meste på stell i god tid før ballet, kjolen fant jeg 4-5 uker før ballet og sko hadde jeg også. Jeg skrev en lang pakkeliste med alt jeg skulle ha med dagen før, sånn at jeg passet på å ikke glemme noe den dagen vi skulle dra. Struktur og ute i god tid, der har du meg. Ved min side har du kjæresten som heller er stikk motsatt. Han stresset ikke med å bestemme seg for hvilken dress han skulle ha, han hadde jo tross alt 3 forskjellige muligheter. Da han klokken 23:00 på fredagen (ballet var på lørdag) skulle prøve dressene fant han ut at INGEN av dem passet, eller satt som han ønsket. Det endte dermed opp med at han tidlig lørdags morgen måtte ut å handle seg ny dress! Herregud så stresset jeg var, ikke nok med at jeg måtte finne frisyre til meg selv, men daten min hadde ikke funnet seg dress, og det var 3 timer til vi skulle dra innover til Lillestrøm!! Heldigvis gikk alt greit. Thor fant seg en kjempefin dress, jeg fikk fikset håret hos frisører etter noen mislykkede forsøk og tårer her hjemme. haha! 

Processed with VSCO with b5 preset Processed with VSCO with b5 preset

LØSVIPPER PÅ PLASS 


Ballet var i gang: Klokken 4 var vi ferdig pyntet og på vei ned til lobbyen på Thon Hotel arena i Lillestrøm. Vi var vel omlag 400-500 stykker som var pyntet opp i pene dresser, paradeuniformer og nydelige kjoler. Etter å ha tatt hilserunde på Gardesjefen og resten av gjengen som stod oppstilt, var det tid for mingling og hilsing. I 2 timer gikk vi rundt og hilste, presenterte date og snakket med folk. Så var det endelig tid for at middagen kunne begynne. Det var med rumlende mage og vonde føtter vi satte oss rundt bordet vårt. Hele middagen bestod av tre retter, med vin til maten, om ikke man ønsket noe annet. I mellom måltidene var det både taler, pauser og live musikk. Utrolig koselig og fantastisk god mat. Etter maten var det tid for polonese etterfulgt av vals.

 Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

 Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Etikette: Noe av det jeg kanskje gledet meg mest til, og som gjorde dette ballet helt unikt er etiketten, og de gamle skikkene man hele tiden skal følge. Mannen skal alltid dra ut stolen for deg enten du setter det eller skal opp. Mannen skal alltid følge deg på toalettet og vente utenfor. Mannen skal alltid ha deg på sin høyre arm. Man reiser seg og skåler med armen i 90 grader mot hjertet og alt er gjort veldig ordentlig for seg. Kjempe morsomt å få vært med på noe slikt, man føler seg litt ekstra fin i slike settinger. 

 Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Alt i alt er jeg veldig fornøyd! Det ble en utrolig lang dag, men til gjengjeld en veldig fin en. Nå sitter jeg bare å gleder meg til å få bildene vi tok hos en fotograf på hotellet, de er i utrolig mye bedre kvalitet enn selfie-kamera på iphonen min. Gleder meg til å dele bildene med dere. 

Har dere vært på gardeball før? 

Tirsdag 12. April - Bildedryss 17.04.2016, kl. 16:36

Koselig feiring av gutten min! Tirsdag for en uke siden hadde kjæresten bursdag og vi hadde en super koselig dag. Ettersom at det hadde vært utrolig mange utgifter denne måneden ble det en rolig og avslappende bursdag. Hele uken i forkant av bursdagen var utrolig mye for oss begge å gjøre så derfor var dette dagen hvor vi skulle få slappe skikkelig av, ikke noe teknologisk som skulle stjele fokuset vårt, dette var en tid vi endelig kunne bruke på å bare nyte hverandres selskap. Jeg satte sammen en liten kurv med alt man trenger for å grille og kose seg, så tok jeg han med meg ned til stranden. Vi var utrolig heldige med været, det var strålende sol og varmt i luften. Vi var nesten helt alene der nede og det var så utrolig rolig og deilig å bare slappe helt av og kose oss i hverandres nærvær. Gratulerer så mye med dagen som var, du er fantastisk og jeg elsker deg♥

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

DU ER FANTASTISK

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset


 

Still alive 17.04.2016, kl. 15:59

For en hektisk uke! Dere begynner sikkert å bli passe lei av å høre om hvor dårlig jeg er på å legge ut innlegg og hvor mye jeg har å gjøre for tiden, men det er rett og slett slik at dagene bare forsvinner og jeg klarer ikke helt å holde følge. Fokuset har i det siste vært på søknader til skoler til høsten, gardeball og feiring av bursdag! Det er lett og si at jeg skal bli flinkere, man det tar utrolig mye mer tid enn hva man kanskje har tid til, så man strekker ikke alltid til! Det som er utrolig koselig å se, er at dere fortsatt er inne å titter på bloggen selv om det nå begynner å nærme seg en helt uke siden sist jeg la ut et nytt innlegg! Tusen takk, det setter jeg stor pris på og det gir meg veldig lysten til å gi dere noe mer spennende å lese enn bare masse unnskyldninger for at jeg ikke strekker til. 

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Hvordan har helgen deres vært så langt? 

Long time, no blog 08.04.2016, kl. 23:00

Ja, jeg lever! Herregud for en uke dette har vært. Jeg har hatt min siste beredskapsuke og har derfor vært stuck på leir, uten noe særlig tid til blogging. Det kribler litt i fingrene etter å skrive, men samtidig er det mye jeg er nødt til å få unna denne helgen, så det spørs hvor mye jeg får skrevet. Det har som sagt blitt lite tid til blogging, men jeg har allikevel gjort en del ting uken som var. Har blant annet vært i byen en tur med Cecilie, som dere kanskje leste i forrige innlegg. Tenkte jeg skulle fått tatt bilder av det vi kjøpte på den lille turen, superfornøyd med kjøpet! Jeg fikk også en ettermiddag med mamma, kusinen min fra Bodø, og den lille babyen hennes på 4mnd. Alt dette skal jeg lage egne innlegg om som kommer i nærmeste fremtid. Igjen, beklager for dårlig blogging denne uken, men det er fordi jeg har vært på beredskap. Nå er det ingen unnskyldninger fremover. HA EN SUPER HELG ALLE SAMMEN!!

Bestie time❤ 02.04.2016, kl. 23:16

Hellu! I dag har vært en veldig bra dag, til tross for et skikkelig dritt vær. Jeg er på beredskap og er derfor stuck i byen, heldigvis var det en veldig rolig dag så jeg fikk mye tid sammen med Cecilie! Det var utrolig koselig, vi gikk og trasket rundt i byen i timesvis, spiste på kafé og løp mellom alle butikkene som nylig har fått inn nyx produkter. For de som ikke viste det eller ikke har fått det med seg er nå en del produkter fra nyx kommet ut i noen h&m-, Cubus butikker og douglas. Det vi i dag var på jakt etter var noe for å gjøre leppene våre litt freshere til våren! Etter mye leting mellom de forskjellige butikkene fant vi endelig en som hadde igjen de fargene vi ville ha! Jeg tenkte å lage et eget innlegg som viser produktene senere, men det er mulig jeg ikke får gjort før jeg er ferdig med beredskapen min! Så stay tuned!

 

Etter mye trasking i byen, dro vi og ordnet etterveksten min, Cecilie jobber som frisør og er superflink, så jeg etterlater alltid håret mitt i gode hender når jeg går til henne! Så nå er etterveksten tatt og leppene klare for gardeball som er om i underkant av to uker bare!! Tusen takk for en super dag snuppah!<3

Hvordan har helgen deres vært? Har dere prøvd Nyx produktene?

Påskeaften 26.03.2016, kl. 18:51

Påskeaften er endelig her! Som at vi ikke har spist nok godteri allerede i påsken, i dag er det påskeaften og det er da påskeeggene kommer frem. Her i huset er det jeg som er påskehare og det passer meg ganske bra, for det betyr at jeg kan bestemme selv hva som er i eggene. Akkurat nå ligger jeg og koser meg med keeping up with the kardashians på tven, mens Thor er med en kompis. Det er rart hvor stille det blir i leiligheten når man plutselig blir sittende alene en god stund. Jeg er virkelig en person som liker å ha selskap. Det er greit med litt tid alene, men flere timer blir fort kjedelig for min del. Vi hadde egentlig planer om å dra å trene litt i dag, men hvis han ikke kommer hjem snart blir det nok litt for sent, så da blir det vel heller i morgen. Uansett om det blir i dag eller i morgen skal det bli godt å få trent litt etter en påske med mye sjokkis og mye god mat..hehe! Håper dere koser dere på selveste påskeaften, har dere fått påskeegg?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 presetHyttekos 25.03.2016, kl. 22:33

Goood påske alle sammen!! En kort men utrolig koselig hyttetur er over for denne gangen. Thor og jeg ble invitert med på hyttetur med mamma og pappa i Sponvika, like ved svenskegrensen. Vi hadde begge lyst til å komme oss litt bort og få slappet litt skikkelig av. Selv om det bare ble 2 og en halv dag, så har det vært veldig deilig. Når man først gjør noe føler man at ferien blir mye lengre! I morgen er det jobb igjen, men det er en veldig kort dag så det skal nok gå veldig fint! 

* * * * * * *

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hvordan har deres påske vært så langt?

6 Fordeler med å flytte hjemmefra 22.03.2016, kl. 10:15

Hallo, første skikkelige fridag for min del. I går ble jeg plutselig oppringt fra jobb og spurt om jeg kunne jobbe, så da ble det første skikkelige fridag i dag. I dag har jeg absolutt ingen planer og det er så utrolig deilig. I morgen ettermiddag turer vi nedover til Sponvika. Mamma og pappa har leid en hytte der, og invitert Thor og meg, så det blir veldig koselig. Jeg gleder meg til å koble av, kose oss med brettspill og skikkelig avslapping. 

* * * * * * * *

 

6 FORDELER MED Å FLYTTE HJEMMEFRA

⇔ Du kan stå så lenge du bare ønsker i dusjen uten at noen kommenterer det. Du trenger ikke lenger tenke på å bli forstyrret med banking og rop om at du må kjappe deg, for det er flere som skal dusjen. Hva er vel ikke bedre med en lang og varm dusj! 

⇔ Når det kommer til mat, så kan du bestemme akkurat hva du vil ha til middag. Hvis du en dag føler for noe indisk så lager du noe indisk. Du trenger ikke lenger bli overrasket med middager du egentlig ikke er noe særlig glad i. Det blir selvfølgelig utrolig viktig med selvdisiplin. Ikke bare velge pizza hver dag, men lage mer mat fra bunnen av og lære seg nye oppskrifter. 

⇔Du kan rydde akkurat når det passer deg. Om du plutselig er sent ute til en avtale, trenger du ikke tenke på å måtte rydde opp akkurat der og da. Det er ingen som kommer til å kommentere på at det er litt rotete. Det er bare viktig og ikke la det gå for langt, for da kommer det til å bli mye å rydde når man først bestemmer seg for at det er på tide. 

⇔ Du kan ha på deg akkurat hva du vil og tusle rundt i leiligheten. Om du vil kan du danse på bordet i undertøy uten at det går utover noen andre. Du kan også gå mellom rom mens du driver å skifter uten å være redd for å møte på noen bak neste dør. 

⇔ Du kan dra og være med folk akkurat når du vil, eller ha venner på besøk akkurat når du vil. Det trenger bare passe for deg og besøket ditt. Du trenger ikke planlegge og forholde deg til flere personer i familien for at det skal passe. Ingen som krangler om tv-en hvis dere vil se en film og spise popcorn. 

⇔ Du styrer alt av interiør selv. Du trenger ikke gå å irritere deg over den grusomme fargen på putene foreldrene dine plukket ut, du står fritt til å velge hvordan leiligheten din skal se ut helt selv. Og det er så fantastisk morsomt når man gjør det skikkelig fint i sin egen leilighet. 

   
 

Good Day 19.03.2016, kl. 13:57

Hallo alle herlige, i dag er virkelig en bra dag så langt. Kjæresten og jeg la oss rimelig tidlig i går ettersom at vi begge var helt skutt. Det resulterte i at vi våknet av oss selv før klokken var 7 heh..! Det var sinnsykt deilig å våkne så tidlig og fortsatt være helt uthvilt, du får så mye mer ut av dagen. Nå har påskeferien begynt og jeg merker jeg blir litt ekstra avslappet bare av tanken. Jeg har ventet på denne ferien, jeg skal nemlig ikke jobbe like mye som jeg gjorde i vinterferien, og vil derfor kjenne skikkelig på følelsen av ferie. I dag er det jobb, og Thor kjørte meg så vi kunne sette oss ned og spise frokost på resturant. Det var veldig koselig, selv om jeg fikk litt dårlig tid på slutten. Stakkar gutten har begynt å bli syk nå som ferien kommer, så han er tullet inn i skjerf, sprayet ned med nesespray og gjør alt for å komme seg før ferien er over. Det er så typisk at når man først får fri og muligheten til å kose seg, skal man bli forkjølet! Håper det ikke varer så lenge, vi krysser fingrene! Håper dere alle har hatt en fin start på ferien så langt, så lover jeg noen spennende innlegg i løpet av ferien! Have yourself a good day! 

   

Hva skal dere i påsken?

Revenge 14.03.2016, kl. 09:15

Mandag, uansett hvor mye man forbereder seg på en ny uke forblir mandagene like tunge. For litt siden begynte jeg å se på en serie som jeg nå har fått helt dilla på. Serien heter "Revenge" og er helt sykt spennende. Allerede etter første episoden er man hektet og er nødt til å se videre for å finne ut av hva som skjer. Og om du virkelig fortsetter å se, er du i allefall dømt. Da går det ikke ann å slutte å se. 

Hoved personen i serien er Amanda Clark. Da hun var liten ble faren hennes arrestert og anklaget for å ha hatt skyld i et flykrasj, som gjorde at 197 personer mistet livet. Som voksen drar hun tilbake til Hamptons og leier et strandhus. Dette strandhuset var hennes tidligere hjem, men dette holder hun skjult. Hun utgir seg for å være Emily Thorne, for å ha en mulighet til å ta hevn på de menneksene som skadet familien hennes, uten at de skal vite hvem hun egentlig er. Da faren hennes døde etterlot han seg en boks til henne med bevis for at han var uskyldig, og masse hun kunne bruke for å ta igjen på alle de menneksene som hadde hatt skyld i det som skjedde. 

              

Har dere sett serien, hva synes dere?

-Tina

the perfect evening 13.03.2016, kl. 19:58

Heihei, da var helgen plutselig på vei til å ta slutt igjen. Nå er det bare denne siste uken igjen så har jeg påskeferie, jeg gleder meg så utrolig mye til å ha litt skikkelig ferie, kanskje komme seg litt bort og oppleve noe annet enn det vanlige. I går hadde Thor og jeg tidenens middag. Det er lenge siden vi har sittet ved matbordet og spist skikkelig middag uten noe tv, eller mobil som kunne forstyrre. Vi disket opp litt tikka masala, nan brød, en glass vin og litt jazz i bakgrunnen, super romantisk og koselig. Det er virkelig behov for sånne kvelder en gang i blandt. Vi satt og snakket om alt mulig rart og det var deilig å bare sitte å snakke. 

Det er så utrolig lett å bli sittende og stirre ned i en skjerm hele dagen. Jeg har sagt det flere ganger at jeg selv vil bli bedre på å legge vekk mobilen, men det er virkelig ikke lett. Når vi har vokst opp med den teknologien vi har, og den befinner seg hvor enn vi ser rundt oss blir det vanskelig å holde seg unna. Men å ta pauser som vi gjorde i går, en liten times tid hvor man bare sitter å snakker, men litt dempet musikk i bakgrunnen er utrolig beroligende og avslappende, for ikke å glemme sunt for øynene og hodene våre. 

 

 

Processed with VSCOcam with f2 preset 

Processed with VSCOcam with f2 preset

-Tina

Lately 12.03.2016, kl. 19:55

Hallo, jeg vet det har vært stille fra min side i det siste men skal gjøre mitt beste for å gjøre opp for det igjen. Jeg var overlykkelig da helgen kom og jeg viste jeg ikke skulle jobbe, men hadde fri på lørdagen også. De siste helgene har jeg jobbet lørdager på apoteket, og det gjør så helgen bare forsvinner før jeg i det hele tatt rekker å slappe av. Denne helgen har jeg som sagt hatt fri og det har vært veldig deilig. I går hadde jeg venninnen min Rebecca på besøk. Det blir veldig lenge mellom hver gang jeg får tid og har overskudd til å være med venninner når jeg er i militæret, det tar virkelig mye energi. Men i går tenkte jeg at siden jeg hadde fri i dag, gjorde det ikke noe å sitte litt oppe på fredagskvelden. Det var superkoselig å ha henne på besøk, vi spiste billig godteri, så på film og ikke minst gjorde opp for litt tapt tid og snakket om alt og ingenting. Takk for en herlig kveld, Becca!♥

I dag fikk jeg for første gang på en god stund sovet skikkelig ut og hatt en rolig morgen til å gjøre akkurat hva jeg vil. Jeg fikk en telefon fra mamma som lurte på om ikke jeg ville bli med en tur på ikea sammen med ho og pappa. Kjæresten tenkte han skulle jobbe litt og være med en kompis så det passet jo veldig bra. Jeg fikk handlet en god del ting som vi lenge har hatt på handlelisten. Så i dag har også vært en veldig bra dag. Nå blir det litt middag og sikkert en film og litt lørdagskos til kvelden. Håper dere alle har hatt en fin helg så langt! 

     Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 

Sorri!! 10.03.2016, kl. 05:04

Hallo, jeg vet det er noen dager siden jeg har oppdatert nå og jeg lover jeg kommer sterkere tilbake neste uke. Har vært lange dager i det siste, og kveldene har jeg brukt til å prøve å finne ut hva jeg skal søke til høsten. Fristen for å søke er så sinnsyk nærme så jeg har virkelig dårlig tid. Jeg lover jeg skal komme sterkere tilbake i helgen og neste ike. Ettersom at det er torsdag i dag er det jo ikke så lenge til helg og endelig litt fri! Det blir fantastisk deilig å kunne sove ut litt, etter tidlige morgener og sene kvelder. Håper uken deres har vært bra!!

           

Favourite music atm 08.03.2016, kl. 05:02

God morgen, jeg regner ikke med at noen kommer til å lese dette innlegget før om noen timer. Nå sitter jeg på bussen på vei inn til leir, og jeg sitter å leter etter ny musikk. Herregud så lei jeg er noen av de sangene som går på radio nå. Jeg skjønner at stasjonene vil være up to date, og spille bare nye låter, men det blir jo ikke "bare nye låter" om de har 40 sanger de skal spille på en dag, for det er de samme 40 sangene, om ikke mindre som går på alle radiokanaler. Da kunne de for min del heller tatt å gravd opp noen diamanter fra noen år tilbake innimellom. Her er noen av de sangene som nylig er dukket opp på min spilleliste:

 

* Hymn for the weekend - coldplay

* Work from home - fifth harmony

* One call away - charlie puth

* Hide away - daya

* Dont let me down - the chainsmokers

 

Hva synes dere om radiostasjonene som prøver å spille bare nye låter?

Nye uke 07.03.2016, kl. 06:11

Hei alle sammen, like fort som helgen kom var den over og vi begynner på nok en ny uke! Jeg er klar for å se hva denne uken har å tilby og jeg er klar for utfordringene som kommer med den. Jeg lurte på hvordan det kom til å bli å stå opp i dag, ettersom at det er en stund siden jeg har stått opp s tidlig. Det virker som at jeg har fått ladet batteriene nokså godt i helgen, for jeg var overraskende våken til at klokken var kvart over 4! Nå sitter jeg på t-banen, og er snart oppe ved leir! Dere får ha en fin dag, det skal i alle fall jeg prøve på!

     

Hymn for the weekend 02.03.2016, kl. 21:13

Heihei alle, i morgen er det torsdag og det vil si nest siste dag før helgen!! Det blir så utrolig deilig å endelig komme hjem igjen. Det er like deilig å komme hjem hver gang jeg har hatt beredskap. Det er lurt med litt tid vekke fra hverandre når man bor sammen, for da får man kjenne på savnet etter å være med personen igjen. Samtidig som at man kjenner på det å glede seg til å komme tilbake til sin egen seng. 

I det siste har jeg hatt den nye Coldplay sangen skikkelig på hjernen. Den går en del på radioen så jeg er litt redd for å gå lei av den, men enn så lenge klarer jeg ikke få nok av den. Den er skikkelig god stemning. Jeg blir rett og slett glad når jeg hører på den.

       YykjpeuMNEk


Har dere hørt den, hva synes dere?

a quick hello 28.02.2016, kl. 21:54

Hello, i dag blir det et litt kort innlegg bare for å si hei til dere. Jeg driver å skriver på et innlegg som kommer en av de nærmeste dagene. I det skriver jeg om hvordan min erfaring som jente i forsvaret har vært så langt. Det er utrolig mye å skrive og tar derfor litt tid. Men jeg lover dere at det kommer ganske så snart. Trodde jeg skulle få det ferdig til i dag, derfor jeg ikke har lagt ut noe annet innlegg i dag, men så rakk jeg ikke det.

Nå er det bare noen få timer igjen til vi begynner på en ny uke. Det blir en uke med utrolig tidlige morgener for meg som er på beredskap. Så jeg håper denne uken går like fort som helgen har gått så blir jeg fort ferdig. I dag hadde jeg en tur oppe ved holmenkollen like etter at solen hadde stått opp og det var så utrolig nydelig.

Processed with VSCOcam with f2 preset
 

Sneak peek: Marble Macbook 24.02.2016, kl. 23:59

Hellu, i dag har jeg hatt første og eneste ordentlige fridag. Selvom jeg har vinterferie har jeg jobbet noen dager, og skal jobbe i morgen også. Men i dag har jeg hatt en hel dag fri. Det har vært så utrolig deilig, koste meg med en laaang frokost og litt tv-titting før jeg begynte å ordne litt i huset. I går kveld var vi i Oslo og hentet en tv-benk. Venninnen min Cecilie og kjæresten hadde kjøpt nytt, så vi var så heldig og arve det gamle. Så i dag har jeg vært handygirl og byttet tv-benk. Det ble utrolig fint, og det ble mye romsligere i stua, forhold til hvordan det var.


 

Mor-datter dag 23.02.2016, kl. 19:19

Hallo alle solstråler. I dag har vært en så fin dag, og dere får dagene til å skinne litt ekstra med de fine kommentarene dere kommer med. Som jeg skrev i går skulle jeg i dag ha en mor-datter dag, hvor jeg og mamma skulle ut og kose oss litt sammen. Det er jo ikke så mye tid til slikt ellers, så når jeg nå først hadde vinterferie og fri, passet det bra. 

Mamma skulle på en liten undersøkelse inne i Oslo like i nærheten av Sandvika storsenter. Det ble en utrolig koselig dag, vi fikk pratet masse, og ledd utrolig masse. Da vi var ute og kjørte på ukjente veier var vi virkelig to skruller på tur. Den ene gangen måtte vi to runder i rundkjøringen før vi fant ut hvilken vei vi skulle kjøre av på. Og da vi først kjørte av, var vi livredde for at vi kjørte av i motsatt kjørerettning. Du kan tro vi lo..hehe!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset     Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

En av grunnene til at mamma hadde lyst til å ha meg med ut på kosetur med shopping og lunsj på restaurant, var i bunn og grunn fordi det for det første er utrolig lenge siden vi hadde hatt tid sammen bare oss, og for det andre var hun klar over situasjonen jeg er i for tiden. For det å leve på forsvarslønnen er ikke så mye å skryte av. Da går ikke akkurat penge til nye ting til seg selv. Lite lønn i kombinasjon med det at du for en helt annen prioritering når du har flyttet for deg selv, gjør det vanskelig å unne seg så mye nytt hele tiden. 

Hun fortalte med at hun gjerne ville kjøpe noe til meg ettersom at hun vet jeg ikke kjøper noe særlig til meg selv for tiden. Jeg synes det var utrolig hyggelig, men merket at jeg holdt veldig igjen når jeg tittet på ting. Jeg fant ikke noe jeg følte jeg "fortjente" for en ny bukse, da kunne jeg heller få litt penger og fylle opp kjøleskapet litt mer. Om dere skjønner tankegangen. Det er nok lettere å forstå for de av dere som har flyttet hjemmefra. Vi ble gående rundt å titte, kose oss og så gikk vi innom en butikk som selger en lommebok jeg har hatt lyst på veldig lenge. Jeg viste mamma den, uten noe som helst hinting eller forventninger overhodet. Når jeg ikke fant noe annet jeg ønsket meg sa mamma at hun veldig gjerne ville kjøpe lommeboken til meg, siden jeg ikke fant meg noe annet. Det var utrolig koselig, jeg er super takknemlig og fornøyd. Så her er min nye herlighet<3

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset
Håper alle har hatt en fin dag i det nydelige været<3

Golden morning 21.02.2016, kl. 15:07

God morgen alle sammen! Eller det er vel kanskje ikke morgning lengre når klokken er tre, heh. Da vi våknet skinte solen inn vinduet, og det finnes ikke så veldig mye bedre start på dagen enn det. Man får virkelig mer energi i kroppen, så fort det er fint vær ute. Det er søndag, ingen spesielle planer, fri og fint vær. Kan man egentlig be om noe særlig mer? Håper alle får en fin søndag! 


 

vinterferie 19.02.2016, kl. 22:54

Vinterferieeee! En ting som har gått igjen i de siste 7 innleggene, er hvor godt det skal bli med vinterferie, og nå er den endelig her. Det skal bli så deilig å ikke stå opp klokken 4, i en hel uke. Jeg skal opp tidlig noen av dagene, ettersom at jeg har sagt ja til å jobbe noen dager av ferien. Jeg gleder meg til noen dager som ikke er helt like. Jeg gleder meg også til å få litt lengre dager med Thor. For ikke så lenge siden var jeg å hentet et par sko jeg kjøpte meg, som endelig hadde kommet. Jeg gleder meg skikkelig til å vise dere hvor fantastisk fine de er. Nå kobler jeg av og skal nyte første kvelden med fri. Potetgullposen er dratt frem, kosedressen er på og vi er klare for serie og film, så og si resten av kvelden! Håper alle får en super fredag!

En bra dag 18.02.2016, kl. 11:15

Hei! Denne dagen føler jeg blir bra. Det er så deilig når man kommer til torsdagen og vet at det bare er denne og en dag til så er det helg, og for min del enda bedre, nemlig ferie! Jeg våken uthvilt etter å ha sovet som en stein hjemme i min egen seng med kjæresten ved min side. I dag var også en dag hvor du føler du er treig, men så spiller klokken på lag med deg. Det er rart hvordan klokka kan gå så forskjellig fra morgen til morgen. I dag gikk den sakte, og jeg fikk god tid til alt jeg skulle før jeg gikk ut døren. Etterpå skal jeg være med Cecilie, det blir veldig koselig og jeg gleder meg veldig. Om jeg ikke tar helt feil blir det nok litt pretty little liars på oss, og kanakje noe baking. Vi finner alltid så mye godt vi har lyst til å prøve å lage, så når vi først er sammen må vi neaten bare gjøre det.

Har dere merket til det at klokken går forskjellig fra morgen til morgen?

syv favoritter 12.02.2016, kl. 19:50

Hei! De siste dagene har vært lange og hektiske, men da blir det ekstra godt når helgen først kommer. Fredagskvelden er her og jeg er så klar for å ta det med ro. I morgen blir det feiring av Cecilie som har bursdag, så det gleder jeg meg til! Jeg tenkte jeg skulle komme med ni favoritter til dere, håper dere liker innlegget! 

Favorittmat: Jeg er et skikkelig matvrak, jeg har utrolig mange favoritter. Jeg har alltid vært veldig glad i grøt, så hvis jeg jobber og skal kjøpe meg noe mat, blir det gjerne fjordlands risengrynsgrøt! I tillegg til det har jeg og Thor virkelig fått skikkelig dilla på Tikka Masala. På blant annet kiwi får man kjøpt en sort boks med alt du trenger for å lage den nydelige tikka masalaen. Alt du trenger i tillegg er kylling, og eventuelt nan brød. 

Favorittapp: For ikke så lenge siden kom jeg over en app som heter Been. Det er en app som er perfekt for alle som liker å reise, eller gjerne vil planlegge hvor de skal reise neste gang. Man kan nemlig markere alle plassene man har vært på kartet. Det er veldig morsomt og kunne følge med på hvor man har vært. Men det er nok ikke den appen jeg bruker mest, det blir nok Instagram. 

Favorittfoundation: Dette har jeg skrevet et innlegg om tidligere, jeg har prøvd utrolig mange forskjellige foundations, men den jeg bruker nå må være en all time favorite. Den er fra Urban Decay, og er virkelig fantastisk. Den er super lett, bra dekkevne og varer hele dagen. Så den anbefales på det sterkeste. 

Favorittparfyme: Sommeren for to år siden var Thor og jeg i USA, da kjøpte jeg meg, Chanel Mademoiselle. Den lukter kjempegodt, og den har jeg brukt siden. Men til jul fikk jeg en ny parfyme av Thor, den heter Tommy girl og er fra Hilfiger. Jeg er avhengig og får ikke nok av parfymer. 

Favorittserie: Nok et supervanskelig spørsmål. Det finnes ikke stort bedre enn å krype ned i sofaen under et pledd og kose seg med en serie. Jeg klarer rett og slett ikke å velge en enkelt serie som favoritt. Men noen av de jeg har vært stor fan av i løpet av årene er: Frustrerte Fruer, One Three Hill, Chuck, 24, Vampire Diaries, empire, pretty little liars, Criminal minds... det var de jeg kom på i farten. 

Favorittby: hmm... Må nok kanskje si Berlin i førjulstiden. Alle julemarkedene gjorde så det ble helt magisk å være der. På den lille helgen Thor og jeg var der, var vi innom tre forskjellige julemarked og koste oss. Vi kom virkelig i julestemning.

Favorittdrikke: Kakao. Det er jo selvfølgelig på en kald dag det er best, men jeg er virkelig glad i kakao, spesielt med krem..mmmm

 

Håper dere har hatt en fin fredag så langt!!♥

My weekend 09.02.2016, kl. 05:46

Hei! Jeg beklager for at det ikke ble noe blogging i helgen, men ettersom at det var en stund siden jeg haddr vært hjemme og sett kjæresten ville jeg heller tilbringe tid med han enn å sitte å taste på en mac. Jeg skjønner ikke hvor det ble av helgen, den ble bare borte. Det har sikker mye å gjøre med at jeg jobbet lørdagen, da får man ikke akkurat mye helg, men det må til innimellom.

 

Det var fantastisk deilig å komme hjem og kunne holde rundt han igjen. Fredag ble rett og slett bare avslapping og kos, vi lagde taco, så litt på empire og sovnet på sofaen begge to. Lørdag skulle jeg jobbe fra 10-18. Og vi hadde avtalt at Thor skulle komme å hente meg når jeg sluttet. Plutselig dukket han opp på jobb klokken 4, og mamma insisterte på å gi oss en konvolutt. Inni lå et kort hvor det stod at hun og pappa syntes vi fortjente litt tid sammen når jeg først hadde fri, så ho skulle jobbe de to siste timene for meg, også fikk vi en middag på deres regning ute en plass. Det var så utrolig koselig!! Så da ble det peppes og Ride Along 2! Hysterisk morsom til tider, så en veldig bra dag!

 

Søndagen var det fastelavens og vi dro på middag til mamma og pappa. Der fikk vi wok, og fastelavensboller. Da vi kom hjem så vi filmen "the intern" har dere sett den? Den var utrolig fin, veldig koselig historie og også veldig morsom, den anbefales virkelig.

I går lagde vi noe nytt til middag. Akkurat nå husker jeg ikke helt hva det het, men det kunne minne litt om taco. Det var minilomper som man stekte/varmet i stekepannen. Fyllet var, kylling (revet som pulled pork) men en saus blanding som fulgte med, salat, avokado, rømme og en saus som også fulgte med. Vi toppet det også med korriander. Første lompa var litt spesiell på smak, men herregud så godt det ble så fort man begynte på andre lompa!

Q/A 06.02.2016, kl. 02:00

Hei! Beklager super sent innlegg, det ble mer fokus på å kose seg med kjæresten da jeg endelig kom meg hjem! I går svarte jeg på halvparten av spørsmålene og skulle egentlig komme med resten i et eget innlegg, men jeg bestemte meg for heller å samle alle spørsmålene og svarene i dette innlegget. Det betyr at dere som var innom og tittet tidligere har allerede lest de 15 første. Men nå er altså resten også her. Håper dere liker det og at dere har hatt en fin kveld!

 

30 SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hvor gammel er du? Ble 21, i begynnelsen av Januar. Synes det er skikkelig rart hvor fort tiden går, jeg er 21 allerede liksom!!

2. Hvor høy er du? Litt usikker, men tror jeg er 1.69 Det er en stund siden jeg har målt meg, men tror uansett ikke jeg har vokst så mye siden sist jeg målte meg.

3. Stjernetegn? Steinbukken. Det sies at mange kvinnelige steinbukker er karrierekvinner, så vi får se da!

4. Når står du opp i hverdagen? Nå som jeg er i militæret er det revelje 06:00, sover jeg hjemme står jeg opp 04:10. Tidlig oppe med andre ord!!

5. Og i helgene? I helge elsker jeg å få sove ut, men sove ut kan bety at jeg våkner uthvilt av meg selv rundt 9-10 tiden. Vi har veldig sjeldent på alarm i helgene, det finnes ikke bedre enn å bli vekket når du er uthvilt!

6. Favorittsang akkurat nå? Akkurat nå går sangene fra serien Empire på repeat for min del. Jeg har virkelig forelsket meg i serien, og sangene er bare helt fantastiske. Det ligger utrolig mye mening i tekstene og det er mye man kan relatere til sitt eget liv. De siste dagene har "Good enough" med Jussie Smollet vært en jeg har hørt mye på.

7. Har du tatoveringer? Niks, men har veldig lyst på!

8. Hva var det siste du spiste? Sjokolade^^

9. Hva var det siste du drakk? Melk fra en sånn liten melkekartong vi fikk på barneskolen. Det blir gitt ut sånne melk til kveldsmaten på leir. 

10. En hemmelighet om deg? hmm... Det er vel ikke noen stor hemmelighet, men omtrent ingen som vet det. Jeg har alle planer for en tatovering klar, så venter egentlig bare på å tørre å hoppe i det og fullføre.

11. Har du noen gang vært forelsket? Jeg vil si jeg er det nå! Jeg har aldri kjent på følelsen å elske en annen person før jeg ble sammen med Thor. Selv med han tok det laaang tid før jeg var sikker på at jeg virkelig elsket han og turte å si det!

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Nå har jeg nettopp byttet tannbørste ettersom at jeg har vært syk, men nå begynner å føle meg litt bedre. Så for tiden er det Lilla. Men jeg har alltid hatt rosa så bytter vel tilbake ved neste bytte. 

13. Hva hører du på akkurat nå? Vifta rett over hodet mitt, den er så sinnsykt irriterende!!!

14. Er det noen du savner? Kjæresten!!! men jeg skal hjem i morgen!!! 

15. Favoritt quote? "Hvis alle i hele verden var blinde, hvem hadde du imponert." synes den er veldig fin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

16. Høy eller lav musikk? Hvis jeg er sammen med noen blir det litt vanskelig å holde en normal samtale med høy musikk, men om jeg sitter alene i for eksempel bilen er det garantert høyt. Jeg elsker å skru på sanger jeg liker på full guffe og synge med for full hals. Kanskje kommer det noen små dansebevegelser også.

17. Hvor drar du når du er trist? Når jeg er trist søker jeg gjerne tilflukt i armkroken til kjæresten, eller jeg kan ta meg turen ned til mamma. Jeg har egentlig vært en person som gjerne holder det litt inni meg og sitter å tenker mye i stedenfor å snakke med noen om det, så noen ganger er det godt å gå en plass hvor du er helt alene. 

18. Favoritt farge? Jeg har egentlig aldri klart å svare på dette spørsmålet for jeg liker utrolig mange og har ikke en favoritt. Men om jeg måtte velge ville det blitt brun og lyse blå/rosa. 

19. Hvem snakket du med sist? Jeg sendte sist melding til kjæresten, men snakket sist med mamma på telefonen. 

20. Hva ønsker du deg mest akkurat nå? Garantert en ferie, lang ferie med Thor en eller annen eksotisk og varm plass. Det hadde virkelig vært helt himmelsk, men vi må nok vente til jeg er ferdig i militæret, for her er det ikke mye langfri. 

21. Hva var det siste du kjøpte? Det siste jeg kjøpte var faktisk noe så kjedelig som buss- og båtbillett hjem. Hvis vi tenker ting så var det siste jeg kjøpte meg en ny lebestift fra MAC, som jeg har tenkt til å vise dere ganske så snart!

22. Hva står det på den siste SMS-en du sendte? Den var ikke så veldig spennende, så der står det bare "Okai, jeg er på bussen nå. På Granholt:)"

23. Hva skal du til helgen? I morgen skal jeg jobbe en liten stund og etter det er det nok ren avslapping. Jeg er enda ikke helt frisk så det er viktig at jeg prøver å få slappet mest mulig av og kommet meg, hvis ikke blir det enda en hard uke. Vi blir nok å fortsette å se litt på Empire også, det er så utrolig braa!!

24. Drømmereisemål? Helt siden jeg var liten har jeg drømt om å dra på safari i Afrika. Og når man titter rundt på blogger og Instagram for tiden så virker det som at alle drar på slike turer. Så en safaritur til Afrika er nok drømmereisen akkurat nå. 

25. Hvordan er du som venn? Dette burde vel egentlig noen av vennene mine svart på, men jeg vil si jeg er snill, omtenksom, ærlig, oppriktig og teit rundt mine aller beste venner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

26. Hva holder deg våken om natta? Hodet mitt, hvis jeg setter igang og begynner å tenke, kan jeg bli liggende lenge. Enten jeg tenker på noe jeg burde gjort, men har glemt. Eller om jeg bare ligger og funderer over livet. Hunden til de vi leier hos har også holdt meg våken noen netter. 

27. Hvilken TV-serie følger du med på? Nå har det seg sånn at jeg ikke får fulgt med på noe som går på tv ettersom at jeg har så varierte tider å være hjemme på. Men som dere som følger med på bloggen min sikkert har fått med dere, følger kjæresten og jeg for tiden med på Empire (viaplay) Sinnsykt bra serie, anbefales på det sterkeste!

28. Hvilken bok leste du sist? Den boken jeg leste sist var "Bli best på mental trening". Veldig lærerik bok som virkelig setter igang hodet!

29. Hva er ditt skjulte talent? Haha, jeg har svært få talenter. En morsom ting jeg kan er å lage en ganske spesiell lyd med munnen, men det er kanskje ikke et talent? 

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med dette innlegget? Legge macen ned ved siden av sengen, og falle i dyp søvn. 

Freeeeeedag 05.02.2016, kl. 10:20

Hei!

Endelig er det fredag, i dag skal jeg hjem til kjæresten og jeg gleder meg så mye at jeg vet ikke hvilket ben jeg skal stå på! Det høres sikkert skikkelig teit ut ettersom at jeg bare har vært bort i 9 dager, men når jeg i tillegg har vært syk føles det som at jeg har vært borte i en evighet! Jeg skal legge ut resten av Q/A senere i dag, men ville bare titt innom og vise den fantastisk fine himmelen og usikten fra holmenkollen i dag tidlig! Ha en super fredag!

Q/A del 1 04.02.2016, kl. 21:44

Hei! Nok en dag unnagjort, nå er det bare morgendagen igjen så er det friii!! Jeg kan rett og slett nesten ikke vente på å komme hjem og legge meg i armene på Thor! Gleder meg så sinnsykt mye. Jeg kunne sikkert skrevet et helt innlegg om hvor mye jeg gleder meg til endelig å komme hjem, men det ville blitt utrolig ensformig og kjedelig for dere å lese. Så derfor tenkte jeg heller å lage et innlegg som gjorde at dere kunne bli litt bedre kjent med meg. Håper dere liker innlegget! 

 

30 SPØRSMÅL OG SVAR DEL 1

1. Hvor gammel er du? Ble 21, i begynnelsen av Januar. Synes det er skikkelig rart hvor fort tiden går, jeg er 21 allerede liksom!!

2. Hvor høy er du? Litt usikker, men tror jeg er 1.69 Det er en stund siden jeg har målt meg, men tror uansett ikke jeg har vokst så mye siden sist jeg målte meg.

3. Stjernetegn? Steinbukken. Det sies at mange kvinnelige steinbukker er karrierekvinner, så vi får se da!

4. Når står du opp i hverdagen? Nå som jeg er i militæret er det revelje 06:00, sover jeg hjemme står jeg opp 04:10. Tidlig oppe med andre ord!!

5. Og i helgene? I helge elsker jeg å få sove ut, men sove ut kan bety at jeg våkner uthvilt av meg selv rundt 9-10 tiden. Vi har veldig sjeldent på alarm i helgene, det finnes ikke bedre enn å bli vekket når du er uthvilt!

6. Favorittsang akkurat nå? Akkurat nå går sangene fra serien Empire på repeat for min del. Jeg har virkelig forelsket meg i serien, og sangene er bare helt fantastiske. Det ligger utrolig mye mening i tekstene og det er mye man kan relatere til sitt eget liv. De siste dagene har "Good enough" med Jussie Smollet vært en jeg har hørt mye på.

7. Har du tatoveringer? Niks, men har veldig lyst på!

8. Hva var det siste du spiste? Sjokolade^^

9. Hva var det siste du drakk? Melk fra en sånn liten melkekartong vi fikk på barneskolen. Det blir gitt ut sånne melk til kveldsmaten på leir. 

10. En hemmelighet om deg? hmm... Det er vel ikke noen stor hemmelighet, men omtrent ingen som vet det. Jeg har alle planer for en tatovering klar, så venter egentlig bare på å tørre å hoppe i det og fullføre.

11. Har du noen gang vært forelsket? Jeg vil si jeg er det nå! Jeg har aldri kjent på følelsen å elske en annen person før jeg ble sammen med Thor. Selv med han tok det laaang tid før jeg var sikker på at jeg virkelig elsket han og turte å si det!

12. Hvilken farge har du på tannbørsten din? Nå har jeg nettopp byttet tannbørste ettersom at jeg har vært syk, men nå begynner å føle meg litt bedre. Så for tiden er det Lilla. Men jeg har alltid hatt rosa så bytter vel tilbake ved neste bytte. 

13. Hva hører du på akkurat nå? Vifta rett over hodet mitt, den er så sinnsykt irriterende!!!

14. Er det noen du savner? Kjæresten!!! men jeg skal hjem i morgen!!! 

15. Favoritt quote? "Hvis alle i hele verden var blinde, hvem hadde du imponert." synes den er veldig fin!

 

Beklager, men ettersom at jeg plutselig fikk beskjed om at jeg måtte opp sinnsykt mye tidligere rakk jeg ikke fullføre alle spørsmålene. Derfor blir det 15 i dag og 15 i morgen! Håper dere likte det og titter innom i morgen for å se de 15 siste. Om det er noe annet dere lurer på er det bare å spørre! 

Hello.. 03.02.2016, kl. 21:15

Hei! Hvis dere leste innlegget i går vet dere at jeg ikke hadde en super dag, men alt er bedre i dag. Jeg var helt ødelagt da jeg la meg så jeg sovnet som en stein. La meg enda litt tidligere enn jeg har gjort de andre dagene og våknet derfor hakket mer uthvilt. Har absolutt planer om å legge meg tidlig i dag også! Innlegget i går var litt tungt å skrive og var sikkert mer godt for meg å få ut enn interessant for dere å lese. Det var bare så utrolig godt å få bruke bloggen til det jeg i utgangspunktet startet den for. Jeg startet bloggen da jeg gikk inn i militæret, nettopp for å ha en plass å skrive ut tankene mine. Slippe å sitte med tusen tanker inni hodet mitt, det hjelper så utrolig mye å enten snakke med noen, eller få skrevet det ned. 

Det blir ikke noe langt innlegg i dag, jeg ville bare titte innom og si hei til dere. Jeg sitter å svarer på spørsmål for morgendagens innlegg. Så hvis dere vil bli enda litt bedre kjent med meg er det bare å ta turen innom bloggen i morgen! Håper dere alle har hatt en fin lille lørdag, nå er det bare to dager igjen så er det HELG!! Noen andre enn meg som gleder seg til helg?♥

 

-Tina

february 1th 01.02.2016, kl. 21:55

Hei! Er det sant? Er Januar virkelig over? Jeg har nevnt det mye i det siste men jeg klarer virkelig ikke å forstå hva som skjer med tiden. I går fikk jeg meg et lite sjokk, på slutten av dagen fikk jeg plutselig melding av Djuice at jeg hadde brukt opp mobildataen min. Jeg tenkte bare faen, allerede, hvordan skal dette gå, vi er jo nettopp begynt på mnd. Så gikk det plutselig opp for meg at dagen etter, altså i dag var en ny mnd. Skikkelig surrealistisk opplevelse.

 
 

Nå er det ny måned, ny uke og vi er klare for nye opplevelser. Her om dagen hørte jeg noe merkelig på radioen. Uansett hva du ser på eller hvor du ser så ser du alltid nesen din. Hjernen vår filtrerer den bort, så vi ikke fokuserer på den eller i det hele tatt legger merke til den. Nå som jeg har gjort dere oppmerksomme på det kan jeg vedde på at at dere legger godt merke til det i noen minutter.. det gjorde i alle fall jeg. I tillegg til å prøve å se alle plasser rundt meg for å sjekke om det virkelig var sant. Jeg håper dere alle har hatt en super første Februar og koser dere resten av kvelden!♥

-Tina

Café Cathedral 31.01.2016, kl. 21:56

Hei! Herregud, de siste dagene har jeg hatt skikkelig følelsen av vår så fort jeg har gått ut av døren. Det er blå himmel, sola skinner, pluss grader og nesten all snøen har smeltet (i alle fall nede i sentrum). I dag var nok en rolig dag, noe jeg tror kroppen min satte stor pris på. Jeg fikk sovet ut ganske lenge og hadde en god lunsj på leir før jeg tok meg turen ned til slottet. På slottet satt jeg litt i resepsjonen før jeg fikk fri og kunne ta en tur ut i sola. Jeg møtte en venninne som var hjemme på perm og tok seg turen inn til Oslo. Hun kommer også fra Nesodden, og er for tiden i sjøforsvaret. Det er sjeldent det passer seg for oss å møtes ettersom at vi ikke har perm samtidig og nesten hver gang hun er hjemme på perm har jeg b1. Men nå passet det endelig ettersom at helgen min var så stille. 

Først tok vi turen ned til Café Cathedral som er en kjempekoselig restaurant som ligger nesten helt nederst i Karl Johan. Det var uteplasser med varmelamper, så man fikk frisk luft uten å fryse ihjel. Etter en god lunsj der, tok vi turen videre til Majorstuen hvor vi tok en kaffe på Starbucks. Det er utrolig hvor mye man har å snakke om når det går lang tid imellom hver gang man ser hverandre. Vi var sammen i ca 3 timer før jeg måtte tilbake, og vi snakket i ett sett. Merker bare hvor fantastisk koselig det er å møtes etter lang tid, virkelig en superkoselig dag!!

    

Håper dere har hatt en fin helg, og er klar for en ny uke!♥

-Tina

it´s so annoying when... 30.01.2016, kl. 11:12

Hei! Dette er foreløpig en veldig rolig dag på beredskap. Jeg hadde en sen kjøring i går som gjorde så jeg ikke var tilbake på leir før i åtte tiden, men i dag ser det veldig rolig ut. Jeg vil si det både er bra og dårlig, bra fordi kroppen min trenger hvile og blir sliten bare av å se på en trapp. Men også dårlig fordi dagen blir veldig lang. Hvorfor kan ikke dagene i helgen være like lange når jeg er hjemme..heh. På vei ned til slottet i dag kom jeg over noe som irriterte meg og jeg fant ut at jeg rett og slett skulle skrive et innlegg hvor jeg lister opp noen av de tingene som kan irritere meg i hverdagen. Kanskje dere kjenner dere igjen i noen av punktene? 

 

10 TING SOM IRRITERER MEG

♦ Folk som ikke tenker på noe annet enn seg selv når de kjører bil i Oslo. Det er så sinnsykt mange idioter i Oslo-trafikken. Folk som virkelig ikke kan kjøre, tar ekstremt dumme beslutninger, ikke ser seg for i det hele tatt og bare kjører fordi de ikke bruker hode et halvt minutt og tenker før de trykker på gassen. Ettersom at jeg kjører bil i sentrum stort sett hver eneste dag nå, så merker jeg godt på dette og har allerede flere ganger holdt på å bli påkjørt, havnet i teite situasjoner fordi folk er elendig til å kjøre. 

♦ En annen ting som irriterer meg er hvis jeg prater, forteller en historie, eller svarer på noe noen har spurt om og andre avbryter. Spesielt hvis jeg den prater med, som liksom skal følge med på det jeg har å si, plutselig bare bryter inn med noe helt annet. Da virker det bare som om du står å prater om noe totalt uinteressant. 

♦ Tregt internett. E-nett! På Nesodden der jeg bor er det ikke akkurat supernett alle plasser, så om man sitter på bussen og surfer på mobilen dukker plutselig E-nettet opp, som ikke fungerer for shit. Vi har vanligvis veldig bra nett hjemme hos oss, men noen ganger bestemmer det seg for å streike, da går det gjerne utover Netflix eller Viaplay, og det finnes ikke verre enn dårlig nett når man prøver å følge med på en serie eller bra film.

♦ Folk som ikke har et fast håndtrykk, spesielt voksene. Jeg tar det for gitt at når man hilser på voksne mennesker skal de ha et fast håndtrykk og derfor er man klar for å møte med et som er like fast og bastant. Når man da møter et løst ekkelt håndtrykk, blir det til at man føler man knuser hånden til personen. 

♦ Folk som har et yrke hvor man møter mennesker og prater med mennesker hver eneste dag, som absolutt ikke skulle hatt den jobben. Jeg møtte en slik dame en gang da jeg skulle ha nytt pass. Jeg fikk ikke så mye som et hei da det var min tur. Hele samtalen var monoton, og hun smilte ikke en eneste gang. Dette var tidlig på en morgen, så det ble en ting jeg irriterte meg over resten av dagen. 

♦ Rot. Tro meg, jeg er en mester på å rote selv. Og selv om jeg ikke alltid orker å gjøre noe med det, så kan det irritere meg skikkelig. 

♦ Når jeg har alt for mye å gjøre, vet veldig godt at jeg har alt for mye å gjøre, men ikke vet hvor jeg skal begynne å derfor utsetter alt. Det er ikke noe jeg sliter mye med for jeg er en person som liker å få ting gjort. Jeg hater å ha mye å gjøre på alt for liten tid. Men innimellom skjer det og det irriterer meg. 

♦ Radiokanaler som ødelegger en sang så fort den kommer ut. Det skjer så sinnsykt ofte, at så fort det kommer ut en ny bra sang, skal de sørge for å spille den minst 5 ganger i timen, bare for å vise alle den nye sangen. Dette ender som regel med at man blir drit lei sangene etter en uke. 

♦ Kø på matbutikker. Jeg hater å stå i kø uansett hvordan butikker det er, men spesielt matbutikker. Hvis du har liten tid i lunsjen og skal løpe bort på meny for å kjøpe deg noe lunsj, så kommer du til kassen så står det fire stykker foran deg med fulle handlekurver. 

♦ En annen ting som irriterer med når det kommer til butikker og kø, er når du står i en kø på en kilometer og det er EN kasse åpen. Da lurer jeg seriøst på hva som har gått galt, det er da mer en en person som sitter i kassen på en matbutikk. Og hvis den personene som sitter i kassen ser det blir kø, så er det ikke verre enn å ringe på en kollega som kan komme å åpne en kasse til!!

Er dere enige i noen av punktene? Er det noe som irriterer dere som jeg ikke har fått med i disse punktene? 

-Tina

Spending my weekend at work 29.01.2016, kl. 21:38

Hei! Nå er det fredag og helg, og mens alle pakker bagene sine og gjør seg klare for å dra hjem, sitter jeg igjen på leir. Jeg er på beredskap denne helgen og neste uke, og da er jeg nødt til å bli på leir. Det blir utrolig spennende å se hvor mye det er å gjøre, eller hvor mye jeg klarer å gjøre. Håper på en rolig B1 ettersom at formen ikke er noe særlig bedre. Siden jeg ikke får komme hjem betyr det også at jeg ikke får sett Thor før neste fredag om ikke han har mulighet til å komme en tur inn til byen da. Det blir ganske kjedelig. Det er ikke så lenge og ukene går vanligvis fort, men det er ekstra kjedelig å være helt alene når man ikke er frisk. Jeg skulle mye heller ligget hjemme, men hodet i fanget til Thor. Jeg får nesten bare se an formen, kanskje jeg kommer til å sove meg gjennom hele B1-helgen min. Det er nok det beste for kroppen i allefall. HERREGUD SÅ LEI JEG ER AV Å VÆRE SYK! Og ikke minst av å hoste hele jæ... tiden!! Okai, nå legger jeg bort macen litt før jeg kaster den i veggen, å være konstant sliten går sinnsykt ut over humøret. Håper dere alle får en fin helg!♥


 

-Tina

eat, sleep, work, repeat 28.01.2016, kl. 13:57

Hei! Dere aner ikke hvor vanskelig det er å holde bloggen spennende når hverdagen består av eat, sleep, work, repeat..heh..I allefall nå som jeg i tillegg er syk og ikke får gjort så mye annet enn å ligge hjemme på sofaen eller ligge på leir. I dag da jeg kom på leir, følte jeg meg bare verre enn dagen før og fant ut sammen med de andre at det ikke var noe vits i å presse kroppen til å gjøre noe den ikke vil. Jeg tok en tur bort til sykestuen og legen var enig, han sykemeldte meg ut dagen, så den tilbringer jeg nå på leir. Sånn er det nemlig i militæret; Er du syk, så er du syk i militæret ikke hjemme! Det er rett og slett for at ingen skal komme seg unna tjeneste, for det er ikke morsomt å være syk alene på leir, så da blir man gjerne frisk raskere om man kunne ligget hjemme. 

Det eneste jeg har gjort til nå er å sitte på sykestua og ventet på å komme inn, fått sykemelding, gått på kuben og lagt meg, sovet i 3 og en halv time, spist litt mat og nå sitter jeg her og skriver litt. Litt hell i uhell, jeg anses fortsatt ikke som smittsom, så derfor kunne jeg være på kuben (rommet vårt) og ikke på sykestua uten å gjøre noe som helst. Jeg har derfor tilgang til alt jeg vil av tv, macen min og det jeg måtte trenge. Håper dere har hatt en fin dag!♥

-Tina

 

can´t keep my hands to myself 27.01.2016, kl. 18:41

I mean i could but why would i want to. Nå regner jeg med at dere er rimelig lei av å lese om hvor sliten jeg er, hvor mye jeg hoster og hvor lite krefter jeg har..heh vel jeg er fortsatt syk, men jobber med saken. For ikke så mange dager siden kom Selena Gomez ut med musikkvideoen til "Hands to myself". Jeg har virkelig fått den sangen på hjernen, og den har blitt spilt av ganske mange ganger i bilen når jeg kjører alene. Den er fengende og den fester seg helt sinnsykt på hjernen. I musikkvideoen kan man mildt sagt si hun byr på seg selv, ettersom at hun tilbringer hele videoen i undertøy. Men selvfølgelig klarer hun å ta "granny panties" to a whole new level. Jeg synes ikke hun er så veldig lik seg selv i videoen, det er nok håret som gjør stor forskjell, men alt i alt synes jeg videoen er ganske kul, og passer veldig til innholdet i sangen! 

FMlcn-_jpWY

Har dere sett videoen, hva synes dere?♥

-Tina

Powerless 26.01.2016, kl. 20:35

Hei! Jeg skal ikke skryte på meg noe superkondis, men at jeg skulle bli sliten av å bære en eske av plast 10 skritt ut av en bil, inn i en heis, to etasjer opp og deretter to skritt inn i en leilighet hadde jeg ikke trodd. Formen er med andre ord ikke noe særlig bedre. Jeg dro til legen på leir i dag og sjekket om jeg var smittefarlig, det var jeg heldigvis ikke!! Han sa det ikke var noe bakterielt, men at jeg hadde en del slim i brystet. Så nå heller jeg i meg slimløsende og bare venter på å bli bedre. Et lite tips som jeg bare er nødt til å komme med er Fribol sugedrops for hoste og hals. Mange av smakene smaker som heksebrygg, med andre ord ikke særlig godt, men de hjelper skikkelig!! Så hvis du klarer å holde de i munnen helt til det ikke er mer igjen, så roer det hosten utrolig mye, det har de i allefall gjort for meg!!

     

Jeg skal begynne beredskapsuken min på fredag og hvor kjedelig er det ikke å være syk og i tillegg helt alene. De to siste dagene har jeg i allefall hatt Thor å komme hjem til, til helgen blir jeg mest sannsynlig liggende på en sofa på leir og dø litt for meg selv. heh!! En ting som er bra med at jeg er alene og ikke trenger å forholde meg noe særlig til noen andre, er at jeg får god tid til å gi liv i noen av de ideene jeg har til innlegg. Hvordan har deres dag vært?

-Tina

Just like everybody else 25.01.2016, kl. 21:28

Hei! De siste dagene har jeg sittet på båten på vei inn til Oslo og hørt flere og flere som snufser og hoster og nå.... er jeg en av dem. Da jeg våknet i dag tidlig merket jeg at jeg var litt sår i halsen, men ikke noe mer enn hva som er vanlig på morgenene. Etterhvert som timene gikk ble jeg bare verre og verre. Nå er jeg tippet over til at jeg offisielt er en av de som sitter og snufser og hoster på båten og det får jeg bare beklage for. I dag har jeg ikke gjort annet enn å hive innpå med alt jeg fant på apoteket som kan hjelpe, og venter på å bli bedre. Vi lagde tikka masala til middag og hadde på ekstra sterk krydder for å løsne opp alt rusket i halsen min, foreløpig følte jeg ikke det gjorde så mye mer enn å gjøre meg fryktelig varm..heh! 

Til middagen prøvde vi å finne en skikkelig bra film å se, så vi virkelig kunne kose oss... vi endte opp med å begynne å se på Empire. Både Thor og jeg har hatt lyst til å se på det, men har aldri startet. Etter å ha sett en episode var vi godt inn i det og klarte ikke akkurat å stoppe. Nå har vi sett tre episoder og jeg er litt grinete ettersom at Thor vil fortsette å se, men jeg er nødt til å legge meg.. haha! Jeg får sniktitte for å ta han igjen senere! Nå er det natta på meg for å lade opp til en ny dag med utallige hostekuler, wish me luck! Har dere klart å holde dere unna forkjølelsen?

TV STILL -- DO NOT PURGE -- EMPIRE: (L-R): Trai Byers as Andre Lyon, Taraji Henson as Cookie Lyon, Terrence Howard as Lucious Lyon, Jussie Smollett as Jamal Lyon and Trai Byers as Andre Lyon. ©2014 Fox Broadcasting Co. CR: Michael Lavine/FOX

 

Ha en fin kveld videre♥

-Tina

 

 

such a good day 24.01.2016, kl. 21:57

Hei! I dag etter frokost med Thor tok jeg turen inn til Oslo for å besøke Cecilie. Ettersom at dagene mine er lange og ganske så fulle blir det ikke så alt for mye bestevenninnetid. Vi surret litt hjemme hos henne først og pratet om alt og ingenting, før vi tok oss turen ned til Majorstuen og koste oss på Starbucks. Det var deilig å komme seg litt ut av huset og gjøre noe litt ekstra koselig. Med hver vår frappe ble vi sittende der og fortsette samtalen vår om alt og ingenting. Cecilie hadde kjøpt seg nytt kamera for ikke lenge siden så da vi kom oss hjem til leiligheten igjen gikk det mye tid til å teste ut alle effektene. Det ble en god del morsomme bilder + veldig mye latter!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde en kjempekoselig dag og gleder meg til å ta masse mere bilder med kamera. Veldig bra avslutning på helgen og i morgen er det tilbake til en ny uke. Håper alle har hatt en fin uke!♥

-Tina

Let's go to the beach 23.01.2016, kl. 22:07

Hei igjen! Tenkte at siden det ble et rimelig kort innlegg tidligere i dag måtte jeg komme med et litt mer utfyllende, når jeg først gjorde noe. Det ble ikke noe tur til ski storsenter i dag, det ble heller en tur på stranden med Thor. Det var utrolig deilig å komme seg litt ut i den kalde vinterlufta. Vi tok oss som sagt en tur ned på stranden, det var ganske utrolig for vannet var blikkstille og det var ikke en lyd der nede. Man kunne virkelig stoppe opp en liten stund og bare nyte stillheten, glemme stresset, bare være der og se på all isen som lå over vannet. Da vi var der nede tok vi selvfølgelig med oss kamera og tok en del bilder. Håper dere liker bildene♥

Ikke sant det er nydelig nede på stranda når vannet er islagt og helt stille.

Takk til beste kjæresten som ofret både hender og ører for å være med å ta bilder av og med meg♥

Håper dere alle har hatt en kjempefin lørdag♥

-Tina

No energy 23.01.2016, kl. 14:26

Hei! Endelig fredag, dagen hvor helgen begynner, man kan være lenge oppe, dra ut med venner, dra på en sen kino, kose seg å gjøre alt man ikke ellers får tid til i hverdagen, også orker man absolutt ingenting. Det var det som skjedde med meg i går. Jeg var så sinnsykt glad for at det endelig var fredag, helg, FRII men da jeg endelig kom meg hjem hadde jeg ikke lyst til å gjøre noe annet enn å legge meg ned på sofaen og se en film. Hvorfor skal det være sånn, at man sliter seg helt ut i ukedagene så når helgen kommer og man kan finne på ting til sent på kvelden orker man ingenting. Vi hadde planer om å lage god mat og kose oss med en film eller finne på noe, god mat ble det og jeg tok til og med bilder av matlagingen, og meningen var at jeg skulle lage et innlegg om det, men da vi var ferdige med å spise orket jeg ikke en gang dra frem macen. 

I dag er en bedre dag, våknet uthvilt, fikk god tid til frokost med Thor og har rett og slett alle forutsetninger for at dette skal bli en bra dag. Jeg har ingen spesifikke planer annet enn at jeg skal en rask tur på ski storsenter å purre på noen støvletter som jeg bestilte før nyttår og enda ikke har fått. Resten av dagen er som sagt ikke planlagt og det passer meg helt fint, blir veldig deilig å ha tid til å gjøre litt hva jeg vil. Thor er ute med noen venner og leker seg litt med bilen på snø. Det var snakk om at vi kanskje skulle få til noe bål og litt grilling ute etterpå, det hadde vært superkoselig, men kjenner jeg dem rett er det jeg som er mest gira på bål, mens de egentlig bare vil sitte bak rattet og kose seg på isen..heh! 

Busy Weekend 16.01.2016, kl. 23:17

Hei! Helg ja, føler ikke akkurat det har vært helg denne helgen. Den lille tiden jeg hadde på ettermiddagen/kvelden på fredag er vel det meste fri jeg  har hatt og kommer til å ha denne helgen. Det var en veldig koselig kveld. Da jeg kom hjem lagde kjæresten og meg taco og koste oss med det og en film, til vi begge ble så trøtte at vi begge sovnet. I dag stod jeg opp i 9 tiden og dro på jobb på Vitus apotek, gamle jobben før militæret. Det var litt rart for jeg gledet meg rett og slett litt til å jobbe, og det var en sinnsykt bra dag. Jeg hadde så mye energi, syntes det var morsomt å jobbe, jobbet fra 11-18 med et smil om munnen fra start til slutt. Deilig følelse. Da jeg kom hjem dro jeg rett til Cecilie i byen, fikk ikke så lang tid med henne i dag, men vi rakk i allefall 2 episoder av Pretty Little Liars!

I morgen er det opp tidlig igjen, da skal jeg inn til Oslo og tilbringe dagen i parade på slottet. Det er jo i morgen den store dagen til kongeparret er, nemlig 25år jubileum. Når jeg er ferdig der på ettermiddagen er det sannelig nesten klart for en ny uke. Jeg tror 2016 kommer til å forsvinne litt for meg, for som dere sikkert har merket synes jeg både ukene og helgene flyr av sted! Håper dere har en litt roligere helg enn meg og koser dere!♥

Time flies by 14.01.2016, kl. 05:02

Hei! Er det ikke rart hvordan klokka kan gå så forskjellig på starten av dagen? Noen ganger føler man at klokka gå skikkelig treig, mens andre ganger bare flyr tiden av gårde. I dag var en sånn dag hvor tiden bare løp sin vei. Jeg pleier å stå opp når klokka ringer for andre gang, men i dag skulle jeg bare lukke øynene litt før jeg reiste meg og vips så ringte klokken for tredje gang. Jeg følte ikke jeg hadde sovnet en gang! Ikke nok med at jeg var sent ute, men jeg er også heeeeelt tom for foundation. Så jeg brukte utrolig lang tid på å skrape ut fra sidene, selvfølgelig den dagen jeg var sent ute fra før. Det hele endte med at jeg blir nødt til å sminke meg ferdig så fort jeg kommer på båten..heh!

 

Bortsett fra en litt stressende morgen tror jeg det blir en veldig bra dag i dag. Thor var med i en konkurranse for noen dager siden og vant to billetter til et motivasjonsforedrag med coach Øyvind Hammer. Så det skal vi på i dag så fort vi begge er ferdige med jobb og skole. Jeg gleder meg utrolig mye, har lest veldig mye bra om han så det blir spennende å høre hva han har å si. Håper dere får en fin morgen!

Lazy day 12.01.2016, kl. 18:23

Hei! Nå har jeg endelig kommet meg hjem og satt meg godt til rette i sofaen, og her har jeg planer om å bli en liten stund uten å gjøre noe særlig annet. I går var det obligatoriske møter på leir, og klokken ble nok til at jeg ble værende på leir istedenfor å dra hjem for å gå rett og legge meg. Ikke bare kom jeg meg hjem i dag, men mamma var i byen så jeg fikk sitte på med henne og slapp kollektivt hjem.. lykke! Nå har jeg kommet meg hjem, har som sagt funnet plassen min i sofaen, laget en stor skål med coco pops, og satt på teen mom på tv-en. heh.. Det minner meg om når man kom hjem etter lange skoledager på ungdomsskolen og skulle sette seg med lekser. Det ble ofte lekser, mat og tv-en på i bakgrunnen, noe som kanskje ikke alltid var like bra. Thor står og forklarer om linjen han går på skolen for elever som ønsker å gå på den skolen han går på, en såkalt åpen dag på skolen. Han skal holde på til 9 i kveld, så han er ikke hjemme før sent. Det er litt kjedelig med tanke på at jeg må legge meg rimelig tidlig, men jeg får se om ikke jeg sover en liten time nå så jeg kan være litt oppe med han når han kommer hjem, det hadde vært koselig. Det er litt teit og litt rart, men jeg gleder meg faktisk til å se han bare etter en dag. 

  

Har dere gjort noe spennende i dag?

Winter wonderland 10.01.2016, kl. 17:51

Hei! Endelig kan man titte ut av vinduet og virkelig få følelsen av at det er vinter. Vinterfølelsen er på plass, kulden er definitivt på plass, og vinter kosen er på plass så fort jeg får fri. Jeg har enda ikke fått tid til å stått noe på ski, verken bortover eller nedover, og det er noe jeg er litt irritert over. Denne helgen var det feiring av bursdagen min, som var utrolig koselig. Vi var bare Thor, meg, Cecilie og Karl, som var ute å spiste på Fridays og tok en drink for så å kose oss hjemme hos dem siden de bor i Oslo. Det var en veldig bra dag og jeg storkoste meg! Neste helg gleder jeg meg kanskje enda mer til. Siden det er den 18. på mandagen, tenkte vi å feire 2 års dagen vår i helgen. Hva vi finner på aner jeg ikke enda, men jeg gleder meg veldig mye. Så får vi se, kanskje det blir til til litt ski helgen etter det! Det er jo for trist at man ikke skal rekke å gå noe som helst på ski hele vinteren... For du vet faktisk aldri med det været her, det forandrer seg oftere enn man rekker å henge med på. For nå er jeg i allefall superfornøyd med å våkne til hvit utenfor vinduet, det er akkurat sånn det skal være i Januar!!♥

Jeg var ute å handlet i går og da fikk jeg endelig fått ut fingeren og kjøpt med en lue. Når det er over -10 grader hver dag er det greit å ha en lue, jeg har merket det ganske godt. Jeg har lett etter en fin lue ganske lenge, men ikke funnet en jeg har tenkt at, den var fin den tar jeg. Også har det virkelig gått i glemmeboka, men nå endelig har jeg fått kjøpt den, og jeg er superfornøyd. 

 
 

Hva synes dere om at det er kommet så mye snø?

-Tina

Friyay 08.01.2016, kl. 05:13

Hei! Tenk at det er fredag, det er helt utrolig hvordan denne uken bare har blitt borte. I går hadde jeg tirsdagsfølelse, på en torsdag! Men det passer meg helt ypperlig med fri, jeg er klar for litt avslapping og kos. Noe av det jeg liker godt med fredager er å gå inn på instagram og finne masse artige friyay bilder, da blir jeg glad! Håper virkelig denne jobbdagen går fort så helgen kan begynne skikkelig.

 

I helgen har jeg planer om å gjøre noen enkle få ting:

* slappe skikkelig av!

* sove ut litt på morgenene, ikke ligge å sove hele dagen, men litt sånn at jeg får tatt igjen for alle de tidlige morgenene i ukedagene.

* feire bursdagen min men noen venner, ut å spise og kose oss.

* lage god mat, kose meg med kjæresten!

  

   

Dette blir en bra helg!

 

Jeg ble påkjørt!! 07.01.2016, kl. 05:06

Hei! For to dager siden hadde jeg en dramatisk avslutning på dagen.. Heh! Kanskje ikke sånn superdramatisk, men jeg ble faktisk kjørt på! Jeg hadde sitter på med mamma hjem fra byen og ho kjørte meg hjem. Det var veldig deilig å komme seg hjem litt fortere og ikke minst slippe kollektivtransport og heller bare slappe av ved siden av mamma. Da vi kom inn i gaten der jeg bor og hun skulle slippe meg av, sa jeg at hun bare kunne stoppe med postkassene og slippe med av der så hun fikk snudd. Jeg gikk ut av bilen og begynte å pakke det jeg hadde med meg i baksetet. Plutselig kommer naboen og skal inn den veien vi står og sperrer for, så jeg sier til mamma at hun er nødt til å kjøre lengre frem. Og i det hun triller sakte fremover, og jeg sniker meg etter mens jeg holder på tingene i baksetet med åpen dør, merker jeg plutselig at det strammer seg rundt tærne mine og at jeg ikke får flyttet foten. Da jeg så ned stod bilen oppå foten min og jeg fikk panikk og ropte til mamma "DU STÅR PÅ TÅA MI!!!" Haha, så rygget mamma vekk og da viste jeg ikke om jeg skulle gråte eller le. Jeg hadde bare blitt truffet helt på tuppen og der runder også hjulet oppover så det var ikke så mye vekt. Så fort jeg merker at jeg ikke har noe vondt braser jeg ut i latter så står vi der begge og ler oss ihjel! Alt gikk bra!

 

Som dere ser driver jeg og bytter design og jeg beklager at det for tiden er litt rotete både med bilder og design. Driver og fikser sånn som jeg vil ha det, så det blir nok ferdig om ikke så lenge! Håper dere alle får en fin dag!❤

A quick Hello 02.01.2016, kl. 23:03

Hei! I dag blir et veldig raskt innlegg. I morgen har jeg bursdag!! Jeg blir 21 år og siden det er søndag i morgen og hverdagen begynner for fullt på mandagen igjen, ble det tid med kjæresten til en begynnende feiring i dag! Jeg kommer tilbake enten i morgen eller mandag og forteller om den fantastiske dagen jeg har hatt i dag og forhåpentligvis den fine dagen jeg kommer til å ha i morgen. Håper alle har en super kveld så snakkes vi♥

ÅRSKAVALKADE 2015: DEL 1 01.01.2016, kl. 23:40

Hei! 

2015 har vært et år som virkelig bare har flydd forbi, det har gått så utrolig fort at det er nesten litt skremmende! Det betyr at det bare er et halvt år igjen til jeg er ferdig i militæret, det er ganske artig å tenke på! Det har vært utrolig mye morsomt, fint, hyggelig og minneverdig som har skjedd i 2015 så jeg tenke å lage en liten årskavalkade med bilder av ting året som gikk.

JANUAR

I Januar ble jeg endelig 20! Det er jo nesten like stort som å bli 18, så det var stas. Jeg fikk tidenes bursdagskort, med masse bilder printet ut fra et år med minner, det henger fortsatt på rommet mitt jeg har hjemme hos mamma og pappa. I tillegg til det var det litt ekstra spesielt den måneden ettersom at det var 1 år siden Thor og meg ble kjærester♥

   
 

FEBRUAR 

I februar var vi på fjellet og koste oss kjempemasse. Det var en god stund siden vi begge hadde stått på alpint sist så det var utrolig morsomt da vi skulle ta første turen vår, men det gikk veldig fint og man kom fort inn i det igjen. Thor fikk meg til og med til å leke litt i parken på hopp og sånne bokser..heh.

  
 

MARS

I mars var mamma, pappa, Thor os jeg på hyttetur. Vi leide en hytte en eller annen plass på Hardangervidda, kjempefin hytte med alpinsenter like i nærheten og utrolig fine langrennsløyper om man kjørte et lite stykke oppover i fjellet. 

    

 

APRIL

I april skjedde det en del morsomt! Min beste venninne Cecilie driver nå og utdanner seg som frisør. I april gikk hun på skolen og hadde mange artige prosjekter. Et av prosjektene hun hadde handlet om sminke og hår. Da var jeg så heldig at jeg fikk være modellen hennes og ble stylet, sminket og tatt med på photoshoot. Kjempegøy!! Det var også en konsertkveld. Thor spiller i band sammen med brødrene sine, og i april hadde de en av mange konserter som vi var å så på, de er så flinke!!♥

   
 

MAI

17. Mai!! Alltid like koselig, den dagen i året du får høre av foreldrene dine at du skal få så mye is du bare vil! Det ble dessverre ikke så veldig mange is denne dagen, ettersom at det blåste rimelig surt. Etter koselig dag med barnetog og leker, dro vi hjem til foreldrene til Thor hvor vi hadde masse koselige leker med søsknene og mye god grillmat. 

  
 
 

JUNI

Sol, sommer og koselige turer ute i det fine været. Hadde mange hyggelige stunder med Cecilie i Oslo. Så tok både Thor og jeg ferie, kjørte opp til Nord-Norge for å besøke familien min. Det var sommerferien vår i fjor. Kjøre-ferie først opp til Mo og deretter videre nedover til besteforeldrene hans i Møre. Kjempekoselig og litt annerledes ferie enn hva vi først hadde i tankene. 

  
 

Håper dere likte del 1, så kommer del 2 om ikke så altfor lenge!♥

-Tina

Godt Nytt år ♥ 31.12.2015, kl. 19:19

Hei! Håper alle dere fine lesere får en super feiring i dag, og koser dere masse med venner og bekjente! Nå er det tid for å avslutte et kapittel i livet og starte et nytt! Ha en super feiring!!♥


-Tina

Nest siste dag 31.12.2015, kl. 00:39

Hei! 

Tenk at når klokken slår 00:00 i morgen sier vi farvel til nok et år og begynner på 2016. Vi legger bak oss alt det fine, alt det gode, alt det triste, ja alt det som har skjedd i et helt år, og ser frem til et nytt år. Vi starter på nytt alle sammen, treningssentrene fylles opp i januar, etter at 50% prosent av oss har som nyttårsforsett å bli flinkere til å trene i det nye året. Det er altså nyttårsaften i morgen og vi har ikke lagt noen planer enda, men vi ender vel opp en eller annen plass. jeg tenkte jeg skulle lage en slags kavalkade av året som gikk, så det kommer om ikke så altfor lenge! Håper alle har hatt en fin dag!♥

                            

-Tina

Bildedryss Julaften 30.12.2015, kl. 00:02

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset
 

Håper dere likte bildene♥

Kos og hygge 28.12.2015, kl. 19:19

Hei!

I går var siste kvelden min på beredskap (B1), jeg har ikke vært lenge men allikevel føles det som en god stund siden dagene har vært litt treige, det har vært romjul og man har lengtet hjem. Det er ikke noe tvil om at man gjerne heller vil sitte hjemme med familie og venner og kose seg med julefilmer enn å være helt alene på rommet sitt på leir. I går var som sagt siste dagen min og Thor skulle inn til broren sin i byen. Ettersom at broren hans er sammen med min beste venninne, og kvelden min så relativt rolig, kom de å hentet meg så ble jeg med dem til leiligheten. Et lite avbrekk fra den ensomme vakten..heh. 

Det var en utrolig koselig kveld! Det var første dagen med snø, noe gutta gjerne ville benytte seg av, så mens de var ute og lekte seg litt med bilene i snøen, gikk jeg og Cecilie på Storosenteret og fikk litt farge på kroppen. Det er så utrolig deilig å bare slappe helt av, lukke øynene og bli varm og brun. Det passer også veldig godt nå med tanke på at det snart er nyttårsaften, og det er penere med en gyllen kropp i kjole enn en vassen vinterhvit kropp, det kan vi vel si oss enige i! Det er ikke lenge siden Cecilie og Karl skaffet seg et nydelig lite familiemedlem, lille Minnie! Det er så koselig å komme på besøk og møte den skjønneste, lille valpen som flyr frem og tilbake på gulvet. Og når den ikke flyr frem og tilbake ligger den enten oppå deg eller helt inntil deg og slapper av, så utrolig god og søt den er!♥

                         Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Er hun ikke skjønn?♥

-Tina

Romjulsglede 27.12.2015, kl. 08:44

Hei!

En av de jeg liker utrolig godt med julen er romjula, de dagene man har fri, kan kose seg med alle de fine tingene man fikk til jul og ikke minst kose seg med venner og familie. I år ble det rett på jobb på meg, noe som gjør at denne tiden har blitt litt redusert i år. Så fort det har blitt stille på slottet og jeg har kommet meg opp på leir har jeg skrudd på tv-en, krabbet under pleddet i hjørnet og kost med meg julefilmene som går på de forskjellige kanalene. En film jeg er blitt utrolig glad i så jeg sammen med Thor første gang jeg så den. Det er en av de julefilmene som virkelig får tråene til å trille hos meg. Det er en julefilm fra 1994, og den heter "Miracle on 34th street" Det rett og slett om troen på julenissen. Om dere ikke har sett den, hiv dere rundt og se den så fort dere har mulighet, den skuffer ikke!

Har dere sett den? Hva synes dere?♥

-Tina

 

It's over 25.12.2015, kl. 21:04

Hei!

En dramatisk overskrift til et ikke like dramatisk innlegg. Til tross for at det ble en litt annerledes jul, ble det utrolig koselig da jeg først kom meg hjem. Jeg jobbet en god stund, var ikke hjemme før rundt halv 6, da ble det tidenes julemåltid med ribbe, medisterkaker, julepølser og masse annet tilbehør. Etter en lang og utrolig god middag var det tid for pakker. Det merkes at det var i år jeg flyttet ut hjemmefra får da blir det nemlig en god del ting du har bruk-for-men-ikke-vil-ønske-deg-til-jul gaver. blant annet støvsuger.. heh! Men jeg setter utrolig stor pris på det, for det har virkelig vært et behov. Jeg er superfornøyd med alle gavene jeg fikk og det ble en utrolig koselig kveld. Da vi ble ferdige med familien ble jeg hentet av kjæresten, så dro vi hjem og åpnet noen pakker til som vi hadde liggende i leiligheten. Det var utrolig koselig å komme seg hjem igjen til leiligheten og avslutte dagen sammen med Thor.

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Akkurat nå sitter jeg på leir, tilbake på vakt og her skal jeg bli til mandag før jeg får en liten periode med fri igjen! Ettersom at jeg er på leir og kamera mitt ligger igjen hjemme, blir det et innlegg litt senere med bilder fra julekvelden! 

Var det flere som ønsket seg Daniel Wellington klokke til jul men ikke fikk det? Nå får du en herlig mulighet til å kjøpe den selv, du får 15% rabatt om du bruker rabattkoden "TINARJ" i kassen HER. Tilbudet varer til 15. Januar. Jeg er superfornøyd med klokken jeg fikk! Den går til det aller meste av antrekk, enten det er til hverdag eller om du skal pynte deg litt! En annen ting jeg liker godt med disse klokkene, er at du kan skifte ut reimen, noe som gjør at du kan ha en klokke med to helt forskjellige utrykk. 

-Tina

i'm dreaming of a white christmas 23.12.2015, kl. 22:31

Hei!

Jeg tror det forblir med drømmer om en hvit jul i år. Det er virkelig helt utrolig hvordan vi er i Desember, har hatt 1 eneste dag med snø, men da regnet det bort senere på kvelden samme dag! JUL OG IKKE SNØ, det er helt klart noe som mangler. Det som er koselig når det er snø ute er at det gjerne er litt ekstra kaldt i huset, så når man står opp gleder man seg til å starte opp peisen og legge seg under ett pledd og virkelig kose seg, men det er jo ikke tilfellet når det er 10 pluss grader utenfor husveggen akkurat. Men men nå er det altså lille julaften, kjæresten og jeg er nettopp ferdig med å pakke inn det siste av gaver som skal avgårde i morgen og vi skal sette oss ned og kose oss med noen julefilmer og slappe helt av. For tiden er det Harry Potter som går på tv-en, ikke at det er den filmen som har mest julestemning, men det er en film så vi slapper av og koser oss! Håper alle får en fin kveld! 

     

-Tina

Julehandel 21.12.2015, kl. 23:53

Hei! 

I dag fikk jeg unnagjort de aller siste innkjøp av julegaver. Neste år skal jeg virkelig være tidligere ute, for det å ikke være ferdig med julegavene 3 dager før jul er så stressende at det nesten ikke er sunt.. heh. I dag har kjæresten vært i byen med broren sin og etter det på en fest i Oslo, så vi får se når han kommer seg hjem i kveld. Jeg har hatt en utrolig koselig dag sammen med mamma, vi har shoppet litt, spist på kafe og virkelig hatt en etterlengtet mor-datter dag. Når man flytter hjemme ifra er det lett for å bli lenge mellom disse dagene. I frykt for at dette høres veldig husmor ut, har jeg også begynt opprydding før jul! Det er veldig lett og komme hjem og legge fra seg ting rett innenfor døra når man er sliten, og innimellom er det helt greit. Men det er veldig koselig og kunne ha det ryddig og fint til jul i allefall! 

Det er ikke kommet så mange pakker unner treet riktig enda, men i løpet av de neste dagene fyller det seg forhåpentligvis litt opp! Hvis noen lurte så ja, jeg er barnslig. Da jeg tok bilde av pakkene under treet fant jeg ut hvor utrolig morsom man blir om man tar bilde av seg selv i en julekule. Ble ikke veldig klare bilder ettersom at kulene ikke er helt klare i seg selv, men dere skjønner tegningen.. heh! 

   

Hvordan ligger dere an med julehandelen?♥
 

-Tina

Juleferieeee 18.12.2015, kl. 23:23

Hei!

 

Juleferieeeee! Haha... Endelig kommer den etterlengtede juleferien jeg har nevnt i de siste innleggene. Juleferie og juleferie, den varer forsåvidt bare til selveste julaften, da går jeg på vakt og skal jobbe i 4 dager før jeg får litt mere fri.

 

I dag har vært en fryktelig bra dag, jeg våknet i veldig godt humør, til tross for at jeg var litt trøtt.. På "jobben" har det vært utrolig mye å gjøre, så jeg har stresset rundt i omtrent 8 timer, så dagen har nærmest flydd avgårde! Når klokken begynte å nærme seg 4 fikk jeg skifte så jeg rakk kvart over 4 båten, altså tidligere hjemme! I tillegg til alle disse tingene er det 18. I dag, Thor og min sin dag. I dag har vi vært sammen i 1 år og 11 mnd, det vil si at neste mnd er det 2 år!! Herregud så fort tiden flyr. Da blir det god middag og kanskje en kinotur eller noe lignende, jeg har skaffet billetter så om han vil ut hadde det vært koselig. Hvis ikke blir det å kose seg hjemme i dag og heller dra ut og finne på noe en annen dag. Uansett hva vi finner på blir det koselig, man blir liksom i spesielt godt humør når man tenker over alt man overkommer sammen og at man fortsatt er like glad i personen etter så lang tid❤

Juletreet vårt 17.12.2015, kl. 20:38

Hei!

For en fantastisk dag, den blir virkelig uforglemmelig! Først ble vi servert herlig julemat, som jeg spiste alt for mye av. Deretter samlet alle seg i kapellet og fikk underholdning av en sanger der. Deretter bar det opp til ballsalen hvor vi gikk rundt juletreet mens vi sang og lo om hverandre. Det var en veldig koselig nesten-avslutning på uken. Nå er det bare morgendagen igjen så får jeg hele 6 dager fri, det blir kjempedeilig og jeg gleder meg som bare det! 

Siden dette er første året Thor og jeg bor sammen var det ekstra koselig å kjøpe inn ting til å pynte til jul. Vi har masse små nisser stående rundt i leiligheten, vi har en diger rød julestjerne (blomsten) og masse koselig lys. Forrige helg kjøpte vi det siste som manglet for at det skulle bli perfekt her inne, nemlig et juletre! Jeg vil tørre å påstå at vi har det fineste treet av alle rundt oss, for det vi fant var virkelig helt utrolig. Det er tett og fint, og det ble veldig fint da vi fikk pyntet det. Så nå er det bare å sette seg ned og vente på at julen skal komme snikende innpå. Det er veldig mange som har som tradisjon og pynte juletreet lillejulaften og jeg mener å huske det var slik vi gjorde det da jeg var liten også. Vi fant ut at vi heller ville pynte det nå en liten stund før jul så vi kunne nyte det lengre, rett og slett! 


 

Har dere pyntet juletre enda? 

-Tina

Juleavslutning på slottet 17.12.2015, kl. 05:37

Hei!

I dag er det juleavslutning på slottet og jeg gleder meg som en liten unge. Masse god mat, gå rundt juletre, synge julesanger og møte på kongefamilien! Jeg tror og håper det kommer til å bli en dag med masse julestemning! Nå er det pugging på julesangene som skal synges mens vi hår rundt juletreet! I morgen er det siste dag før jeg endelig får en liten friuke! Det blir også helt fantastisk og bare kunne stå opp når det passer meg og ikke klokken 4 om morgenen. Jeg skal være flinkere til og oppdatere bloggen enn jeg har vært denne uken! Håper alle får en super dag!

- Tina

Last chance 14.12.2015, kl. 21:06

Hei! 

annonse

I dag har vært en overraskende bra dag! Grunnen til at det er overraskende er fordi jeg la meg litt for sent i går og føler ikke jeg har sovet i natt i det heletatt! Jeg har ligget og vridd meg frem og tilbake, våknet, sovnet, våknet! Byttet mellom å være varm og kald, så da alarmen ringte kunne jeg ikke forstå at det var morgen allerede! Men etter litt soving på bussen og båten inn til byen ble jeg litt mer opplagt. Dagen har gått i ett, jeg tror det er mange som kjenner på stresset før jul! Det er litt synd at vi stresser så mye i forkant av jul istedenfor å kose oss og nyte førjulen! Men ja, mye stressing har igjen ført til at dagen har flydd av gårde!

10 dager igjen! Er jeg den eneste som ikke er ferdig med alle julegavene enda? Jeg har allerede skrevet et innlegg om det, men tenkte å minne dere på tilbudet dere får om dere bruker min rabattkode! Hvem har vel ikke bruk for en klokke til å passe tiden, og Daniel Wellington klokkene passer til alle! Dere får 15% rabatt på hele butikken om dere bruker koden "TINARJ" når dere skal betale! Kjapp dere, dette er siste sjansen før jul!


Har dere gitt bort klokke i år? 

-Tina 

Julekonsert 13.12.2015, kl. 20:38

Hei!

Tenk at helgen er over allerede, tiden flyr når man har det rolig og behagelig. Nå kommer en ny uke med hardt arbeid før jeg faktisk har fri i hele 6 dager! Det blir utrolig deilig og få litt lenger fri en bare en liten helg. Jeg skal innrømme at jeg trenger litt ekstra fri før den store juledagen for å få gjort unna alt av gaver og pynting som gjenstår. Helgen min har vørt super deilig, jeg hadde søndagsfølelse hele lørdag så det ble utrolig deilig og ha en "ekstra" dag. Lørdagen ble bursdagsfeiring av lillebroren til Thor og pynting av juletre og i dag har vi vært og virkelig fått julestemning da vi hørte på lillesøsteren hans synge med barnekoret i pinsekirken. Jeg tenke å legge ut et eget lite innlegg om juletreet så dere får se det for det er virkelig helt nydelig. Hvis dere er litt stresset før jul og ikke kjenner ordentlig på julestemningen riktig enda anbefaler jeg dere å dra på en julekonsert av noe slag for fy søren det er koselig. Synge med og høre på alle de flinke korene.. utrolig koselig! Nå er det ikke lenge før jeg skal hoppe i seng siden jeg skal opp tidlig i morgen og starte en ny uke! Håper helgen deres har vært like fin som min! 

 

Har dere vært på julekonsert i år?

-Tina

Bucket list December 07.12.2015, kl. 21:33

Hei!

Beklager at jeg har vært litt dårlig på å skrive i det siste, har hatt utrolig mye å tenke på og dagene har rett og slett ikke hatt nok timer i seg! Jeg merker at jeg virkelig ser frem til den 18. Desember, for da har jeg mer en to dager sammenhengende fri for første gang siden juli da jeg begynte i militæret! Det er først når jeg får fri jeg kan sette meg ned og virkelig kjenne på julestemningen, julegleden og glede meg til alt som følger med nå som det blir jul! Det blir som jeg har sagt tidligere også, en annerledes jul på veldig mange forskjellige låter i år. En av tingene som blir annerledes er at det blir første julen jeg feirer sammen med Thor i egen leilighet! Vi kommer til å være med hver vår familie, men kommer senere hjem til vår egen leilighet og får resten av kvelden sammen! Det blir helt fantastisk! Vi er begge utrolig glade i julen og har begynt innkjøpet av julepynt allerede! Så fort jeg får fri er det en del som må gjøres for at julen skal bli perfekt, så jeg lagde meg en liten liste så får vi se om jeg kommer meg igjennom den!

5 ting jeg vil gjøre i Desember

♥ Bake! Vi har allerede hatt en dag med litt baking! Det er ikke noe tvil om jeg er hakket mer begeistret for det å bake enn hva Thor er.. Haha! Men jeg har et lite mål og håp om at jeg kanskje kan få han til å hjelpe meg å bake litt mer før jul!

♥ Ha juleverksted, da jeg var mindre var vi en liten jentegjeng som hadde juleverksted som tradisjon, det ble ikke jul uten! I år er de aller fleste venninnene mine borte under førjulen dessverre! Men jeg har kjøpt inn noen småsaker som jeg skal invitere bestevenninnen min over på besøk for å lage!

♥ Litt kjedelig punkt, men vi har snakket om å male ferdig kjøkkenet til jul, men det er litt vanskelig når hverdagene mine er som de er! Men kanskje vi får til dette når jeg får fri! Det tror jeg hadde gjort veldig mye!

♥ Mere pynting! Haha... Vi har egentlig ganske mye pynting, spesielt i stua! Både Thor og jeg er veldig glad i julepynt, og jeg tror vi begge kjenner litt på den at det virkelig ikke kan bli for mye! En av tingene som gjenstår nå som vi gleder oss veldig til å få inn i hus er et juletre. 5.

♥ Julemusikk, jeg vil lage en oppdatert julemusikk liste på spotify, for det finnes ikke mye som er mer koselig enn å tusle rundt i huset og pynte mens julemusikken spiller for fullt i bakgrunnen!

 

-Tina

konkurranse 01.12.2015, kl. 06:10

Hei!

Nå er desember her! Nå er det bare å ta frem kalenderene og begynne og telle ned til den store dagen vi alle har ventet ca 1 år på. Jeg skrev i går at jeg skulle ut med troppen på latter og se på show, ettersom at dette blir like etter tjenesten på slottet er ferdig kommer det til å bli veldig liten tid til blogging i dag! Derfor skriver jeg lite et nå på morgenkvisten og kommer heller med et litt mer utfyllende i morgen!

Da jeg lagde innlegget hvor jeg gjerne ville lese nye blogger var det utrolig mange fine blogger som dukket opp! I dag tenkte jeg å gjøre det litt annerledes! Jeg vil gjerne anbefale en av deres blogger! Alt dere trenger å gjøre er:

1. Følg bloggen min

2. Kommentere når det er gjort

Så vil jeg trekke ut en blogg som kommer til å få sitt eget innlegg og anbefaling her på bloggen min! Håper alle får en fin dag!

-Tina

Travle dager 28.11.2015, kl. 08:33

Hei!

Beklager lite oppdatering nå de to siste dagene, ting har virkelig gått i ett for meg! Torsdagen ble veldig annerledes enn planlagt. Det var en ekstremt lang dag på slottet mye å gjøre stort sett hele tiden, kjæresten skulle være med en kompis hele ettermiddag/kveld så istedenfor å dra hjem som planlagt ble jeg på leir den dagen! Orket rett og slett ikke komme hjem til en tom leilighet og sitte å Sture.... Haha ja jeg er selskapssyk! I går var også en ekstremt hektisk dag på slottet, veldig mye å gjøre. Da jeg først kom meg hjem var jeg så klar for en tur på ski storsenter for å utnytte meg av det store salget, eller i allefall det som var igjen av det! Så utrolig mye mennesker som var ute, det var rett og slett artig å se, du kunne ikke akkurat gå å vimse og ikke se deg for når du gikk for da risikerte du å gå rett inn i en annen person! Det var som sagt restene av salget jeg så på, utrolig mye var solgt allerede! Vi klarte allikevel å kapre med oss noen få ting, blant annet julekjolen min for i år og en god del julepynt!

Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb, jeg angrer litt på at jeg sa ja til og jobbe 1 av de 2 dagene jeg har fri, men jeg har bruk for pengene så noen timer kan vel ikke skade! Jeg tenkte å lage et innlegg om tingene vi kjøpte i går på salg senere i dag, så bare å følge med! Håper dere får en fin dag! Var dere å handlet på black friday, fant dere noe fint?

    

- Tina

Jeg vil lese din blogg! 26.11.2015, kl. 06:08

Siden det ikke ble blogging i går blir det et tidlig innlegg i dag! Jeg begynner å merke at det nærmer seg slutten av uken og helg! Herregud som jeg gleder meg til helg, og ikke minst black friday! Hvem gleder seg vel ikke til dag med tilbud i så og si alle butikker! Kanskje jeg finner meg en julekjole til jul i år, det er i allefall noe jeg skal se etter!

 

Jeg liker ikke bare å skrive eller drive en blogg, men er også opphengt i å lese blogger, jeg vil gjerne finne nye blogger å følge og nye blogger å lese, så legg gjerne igjen deres blogg! Ha en fin dag videre!

 

-Tina

Litt bedre start på dagen 24.11.2015, kl. 20:17

Hei! 

Det blir et litt kort innlegg i dag ettersom at jeg er helt død, det har vært en lang dag med mye å gjøre og det blir nok en ganske så tidlig kveld på meg i kveld. Jeg ville bare fortelle dere om en ny gjenstand som har kommet inn i leiligheten! Vi har nemlig fått oss en Dolce Gusto kaffemaskin!! Det er opprinnelig en julegave fra broren min, men vi fikk begynne å bruke den allerede nå. Så i dag var første dagen jeg våknet opp og hadde en kopp med rykende fersk lykke ved siden av meg når jeg stå og sminker meg. Jeg skal innrømme at jeg ikke er superflink på å vite hvor mye vann jeg skal ta oppi... haha! Det er nemlig en spak man drar til siden for at vannet skal komme igjennom kapselen, og da styrer man selv hvor mye vann man skal ha oppi. Jeg kommer nok til å finne den perfekte kombinasjon av vann til melken og vann til kaffen en dag. Det var i allefall en litt bedre start på dagen. Liker dere å starte dagen med en kopp kaffe? 

   


-Tina

En kopp med varm lykke 23.11.2015, kl. 20:28

Hei!

Nå begynner det for alvor å bli kaldt ute om morgenene når jeg drar inn til byen! Det er litt pain akkurat i det jeg går det lille stykket fra båten og opp mot t-banen, men samtidig får det meg til å våkne skikkelig opp! Det er frisk og det er godt! Etter en rimelig lang dag ble det litt stressing ned til båten som jeg akkurat ikke rakk. Siden det var så kaldt syntes jeg det var greit å spandere på meg selv en kopp med lykke! Espresso house sin Jule-latte. Den var nydelig og gjorde absolutt godt i sjelen! Nå sitter jeg inne under pleddet og tenke å starte på den nye boken jeg har kjøpt "Etter deg". For dem som ikke vet det er dette etterfølgeren til "Et helt halvt år" av Jojo Moyes. Da jeg leste den første boken ble jeg helt betatt, den var virkelig helt utrolig. Kjempe lettlest, en fantastisk historie og en rørende handling. Og etter en sånn bok skal det sies jeg har høye forventninger til etterfølgeren, jeg lover å komme med oppdateringer på hvordan den er. Har dere lest noen av bøkene, hva synes dere? 

  


-Tina

Litt for tidlig julekos 22.11.2015, kl. 21:04

Hei! 

Å våkne opp til fint vær og snø ute på en fridag, gjør noe med kroppen! Jeg har med årene blitt en person som liker det best når det er varm, jeg synes vinteren har sin sjarm, men trives best når det er strålende sol, varmt og man er brun og blid. Men i år må jeg innrømme at jeg gleder meg utrolig mye til Desember begynner og man virkelig kan begynne å høre på julemusikk og se på julefilmer med god samvittighet. Jeg våknet i godt humør i dag da jeg så det fortsatt var rim på vinduene og snø ute på bakken. Etter en rolig frokost med litt Gossip girl på tv-en bestemte vi oss for å gå en tur. Er det noe kjæresten og jeg er flinke til i helgene så er det å gå en tur, søndagsturen er nærmest blitt en vane. Det er lett å bli liggende inne å ta livet med ro på en søndag, ettersom at alt er stengt. Men å ta seg en tur ut og få litt frisk luft er virkelig deilig. Ikke bare det, men man får også god samvittighet til å sette seg ned inne senere på dagen. 

Vi var ute å handlet litt i går, blant mye annet handlet vi middag for i dag. Og siden vi begge gleder oss sånn til jul ble det en litt tidlig start på oss. Vi kjøpte julepølser, medisterkaker, rødkål, tyttebær og poteter. Det er lite som lukter bedre enn når man lager julemat. Så da ble det julemat, julebrus og en hjemmebrygget juleøl fra pappa, til "Alene hjemme 1" på tv-en! Vi snikstartet desembermånedens koselige kvelder, og gleder oss til flere! Har dere startet med noe julekos enda?  

  
 


-Tina

Saturday 21.11.2015, kl. 14:45

Hei!

Lørdag, helg, fri... det er så utrolig deilig å bare kunne sove litt lengre enn vanlig, bruke god tid på frokost, slappe av med litt Netflix og bare kose seg med kjæresten. Etter en lang uke er det deilig å slappe litt ekstra av. Det var så morsomt å våkne til at det var snø ute i dag!! Vi lagde oss rundstykker til frokost og koste oss med maten mens vi så på Gossip Girl. Jeg digger serien og har sett alle 6 sesongene før, men plutselig her en dag fikk jeg lyst til å begynne å se fra begynnelsen igjen! Uten å tenke over det ble Thor også sittende og se på, så nå har vi begge begynt fra sesong 1, utrolig morsomt! Jeg regner med det er flere som liker den serien, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har ønsket å vokse opp sånn som de i serien gjør. Selvfølgelig slippe mye av det dramaet de går igjennom, men det virker ganske fantastisk å ta en kaffe i Central Park når enn du vil. 

Nå er den rolige morgenen over, og vi har tenkt oss en liten tur på senter og titte litt. Kjæresten har tittet på noen sko, så kanskje han kommer hjem med nye sko i dag. Håper dere alle får en super dag! 

    -Tina

CHRISTMAS 19.11.2015, kl. 21:59

Hei!

Nå er det bare 12 dager igjen før Desember endelig er her, selveste julemåneden. 12 dager til vi begynner nedtellingen til den store kvelden. Det er rart hvordan en tid på året kan bety så utrolig mye for så mange, inkludert meg selv. Bare man snakker om julen får man et lite smil rundt munnen, man blir rett og slett bare glad! Det blir som sagt en litt annerledes jul for meg i år, men jeg har litt fri i forkant av julekvelden og har tenkt til å fylle den tiden, med ting som får meg i skikkelig julestemning! Jeg gleder meg til juleforberedelser, pynting og masse annen julekos. Her er noen av de tingene jeg gleder meg mest til med julen: 

Så glad som jeg er i mat fra før av er det ingen tvil om at jeg gleder meg utrolig mye til julematen, middag med familien og baking. I fjor fikk jeg med meg kjæresten på pepperkakebaking, vi får se om jeg er like heldig og får han med i år også! På julaften pleier vi enten å bytte på mellom ribbe og pinnekjøtt, noen ganger klarer vi rett og slett ikke å bestemme oss så vi ender opp med begge deler. 

 

PYNTING

                                

Jeg gleder meg utrolig mye til alle plasser man befinner seg blir pyntet opp til jul. Gatene får lys,  butikkene får masse nytt julepynt i vinduet, og hjemmene blir pyntet opp. En ting er å komme inn en plass å virkelig få julestemning fordi det er pyntet opp skikkelig. En annen ting er å være med på å pynte opp selv. I år er første gang kjæresten og jeg feirer jul i leiligheten vår og det blir utrolig morsomt å ta en liten juleshopping å få inn masse julepynt. Vi gleder oss begge som noen unger... 

 

JULEFILMER

                                


Jeg tror heller ikke jeg er alene med å glede meg til de gode gamle julefilmene. Det er noe spesielt med julefilmer, for uansett hvor mange ganger man har sett dem, gir de deg fortsatt samme gode følelse og du blir aldri lei. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sett "alene hjemme" - filmene, eller polarekspressen.
 

JULEMAT

                    

Så glad som jeg er i mat fra før av er det ingen tvil om at jeg gleder meg utrolig mye til julematen, middag med familien og baking. I fjor fikk jeg med meg kjæresten på pepperkakebaking, vi får se om jeg er like heldig og får han med i år også! På julaften pleier vi enten å bytte på mellom ribbe og pinnekjøtt, noen ganger klarer vi rett og slett ikke å bestemme oss så vi ender opp med begge deler. 

 

I tillegg til disse tingene gleder jeg meg selvfølgelig masse til julemusikk og å være med familien og kjæresten, tilbringe tid med de du er glad i, for det er jo det hele julen handler om. Det er det som gjøre julen litt ekstra koselig. Hva liker dere best med julen?

-Tina

Disney 10.11.2015, kl. 13:27

Hei!

Nok en god start på dagen for min del, en del å gjøre og litt lengre dager for min del siden jeg er på beredskap, men tiden går rimelig fort allikevel. Jeg gleder meg veldig til å være ferdig å kunne komme hjem til Thor igjen og kose meg sammen med han om kveldene. Det er kanskje en av de tingene som er bra når man er borte fra hverandre, at man gleder seg litt ekstra mye til å komme hjem.

Jeg vet ikke med dere, men oppveksten min bestod av Disney. Det er kanskje litt rart å si, men jeg har utrolig gode minner fra barndommen som inkluderer Disney. Det er noe spesielt med filmene de lager. De er for alle og er ikke den form for animasjon som er nå for tiden. Spør du meg synes jeg barne-tv og barnefilmer var noe helt annet før enn hva det er nå. Jeg synes stort sett det bare er Disney som holder på den gode kvaliteten. De lager filmer som har et budskap i seg, som kanskje ikke er like tydelig for de aller minste men stort sett forståelig for alle andre. Kjæresten har også vokst opp med Disney så da vi i fjor var i Florida kunne vi ikke dra før vi hadde besøkt Disney World. Det var noe av det beste med hele turen vi var på, vi ble begge to som to barn igjen, vi tittet konstant rundt oss med store øyne og ropte i munnen på hverandre "åå, se der.." "Nei se der.." haha! Her om dagen sendte han meg en link til en film som viser mange av Disney filmene fra 90-tallet! Den var så fin, og jeg fikk en skikkelig godfølelse da jeg så den, så er nødt til å dele den med dere.

              RYbCQowcjw0


-Tina

På ønskelisten 09.11.2015, kl. 16:14

HEI! 

Ny uke, nye muligheter, herregud som tiden flyr! Selv om jeg innimellom kan føle at dagene kan gå litt sakte må jeg si at ukene går virkelig fort. Jeg vil si det både kan være en bra ting og en dårlig ting. Det blir ikke like lenge til ting man venter på, som for eksempel jul eller nyttår. Men det betyr også at det for min tid er på tide å finne ut av hva jeg skal etter militæret. Det er så lett å tenke at, jeg ikke er ferdig før juni så jeg trenger ikke tenke noe særlig på det før da, men søknadsfrister for studier går ut i april/mars så jeg har virkelig ikke så god tid som jeg tror. Er det bare meg som føler det slik?

Nå begynner både jul og bursdagen min å nærme seg med stormskritt, og jeg har sittet og tenkt litt på hva jeg ønsker meg. Jeg tror mamma begynner å stresse litt siden jeg ikke klarer å finne ut hva jeg helt ønsker meg, haha! Det er en del ting jeg har ønsket meg en stund, men som jeg virkelig ikke har muligheten til å unne meg selv med lønnen fra forsvaret. Under finner noen av de tingene jeg har satt på ønskeliste for jul og bursdag: 

   
♥ Reise. Jeg tror at en opplevelse er noe av det jeg ønsker meg aller mest. Mange sier at materiell lykke varer i noen uker, mens en opplevelse varer livet ut, og det er det ingen tvil om! Nå er jeg litt ekstra glad, for siden julen ikke bli optimal i år, har Thor og jeg snakket om at julegaven til hverandre i år skulle være å feire nyttårsaften i utlandet. Det er jo en opplevelse for livet! Jeg får aldri nok av å reise og oppleve, det eneste som holder meg igjen er økonomien, hadde jeg tjent sinnsyke mengder med penger hadde jeg sikkert vært ute å reist ofte, men hvem hadde vel ikke det? 

 

   
♥ Pyntegjenstander til leiligheten. Man får ikke nok pynt i huset, jeg føler at det er så fort man får inn litt pynt at man begynner å få skikkelig følelsen av at man bor der, det blir ikke så tomt. Jeg elsker virkelig den moderne Home&Cottage stilen, den er utrolig rolig og fin, men farger som passer godt sammen og gjør så for eksempel stua virker veldig lun og fin. Jeg kunne gjerne tenke meg noen pynteputer i sofaen, noe mer dill dall sånn som t-lysestaker, lexington sengesettet skal vist være utrolig godt å ligge i, så kunne gjerne tenke meg et sånt også. 

   

♥ Kodiak fra Parajumpers, denne har jeg ønsket med ganske lenge, men jeg har aldri fått kjøpt meg den. ♥ Nike air max Thea, disse skoene ble utrolig populære da de kom ut, og jeg har ønsket meg disse i hvite en stund, men nå har de kommet med den nye fargen (høstfargen) i beige, utrolig fine. ♥ Svart skinnbukse, jeg har hatt en tidligere, men det er mange år siden, og jeg skulle gjerne likt å ha en liggende i skapet mitt. ♥ Votter fra Therese Johaug, de nye vottene Johaug har kommet ut med er kjempegode, varme og fine! 

     
♥ Mac. Jeg har virkelig lyst på ny mac nå, ettersom at den jeg har er super gammel og supertreig. Vet ikke helt om jeg ønsker meg Air eller Pro mest. ♥ Louis vuitton zippy coin purse, kjempefin, liten og enkel! ♥ Dolce gusto kaffemaskin, har virkelig lyst på en slik en hjemme på kjøkkenet, tro det eller ei men kaffen er virkelig god! ♥ Lulu sminkeveske, den er kjempesøt, passe stor og fantastisk farge! 

Det var noen av de tingene jeg har på ønskelisten, er det noen som ønsker seg det samme? Hva ønsker dere dere til jul? 

-Tina

Nåttårsfeiring 08.11.2015, kl. 08:51

Hei!

Nå begynner det med stormskritt å nærme seg jul og slutten av året. Det begynner også for min del å nærme seg halvveis i tjenesten min! Det er ganske utrolig å tenke på hvor fort tiden går. Det er lett å tenke at det er lenge til jeg er ferdig, men samtidig føler jeg at det siste halvåret også kommer til å gå fort, jeg håper i allefall det! I år blir en veldig spesiell jul for meg, jeg er nemlig på beredskap i julen. Det kommer til å bli utrolig rart å ikke få all tid hjemme med familien og kjæresten i forkant av julaften, det kommer rett og slett til å bli ganske trist. Jeg prøver å tenke at dette bare er en av mange år med jul, men det er virkelig ikke lett. Jeg får heldigvis komme hjem i rundt 4 tiden på selve julaften. Fordi det blir en jul som dette, har kjæresten og jeg tenk på en litt annerledes og mer spesiell nyttårsfeiring i år. Siden vi som sagt ikke får sett hverandre så mye som vi vil i forkant av julen, tenke vi at det hadde vært utrolig koselig å feiret nyttår i utlandet, få en opplevelse så vi kan ende året med en opptur og gå inn i det nye året med en fin opplevelse sammen, bare han og meg. 

Vi har ikke bestemt oss for noe destinasjon enda, men mens jeg sitter her alene og har all tid i verden har jeg sittet å tittet litt på forskjellige plasser hvor det kan være fint å feire. Jeg har veldig lyst til å dra en plass hvor det blir større og litt mer høytidelig enn hva det kan bli i Norge. Om vi hadde feiret her hjemme hadde vi havnet på en nyttårsfest enten med noen av mine eller noen av hans venner, og da blir det etterhvert mer fokus på festen enn på markeringen av et nytt år. Jeg tror og håper det kan bli både romantisk og mer høytidelig og vi drar en plass og feirer bare oss to! Og det er ingen andre jeg heller ville gått inn i det nye året med enn han, så jeg tror dette blir veldig bra!♥

Som sagt er ingenting bestemt, med tanke på hvor vi kommer til å ende opp, men etter å ha tittet litt på nettet og lest litt om andres anbefalinger kan kanskje noen av disse stedene være aktuelle: 

 

               

♥ London: For å si det sånn, så trenger jeg egentlig ikke en god grunn for å dra til London, gi meg litt penger og fri så tar jeg første fly. Jeg har bare vært i London 2 ganger før, men jeg liker meg veldig godt der, det er utrolig mye fint å se på og selvfølgelig veldig gode shoppingmuligheter. Og spør du meg så høres det utrolig hyggelig ut å feire inngangen i ett nytt år mens raketter lyser opp himmelen over Themsen, med London eye i bakgrunn. 

 

               

♥ Riga: Ingen av oss har vært i Latvia før, så det hadde jo vært litt spennende å oppleve en helt ny kultur. Det sies at om de i Latvia er utrolig flinke på å holde seg til tradisjoner, og at hvis man skal dit er man nødt til å oppleve de lokale plassene, de skal visst være utrolig flotte. Riga er en utrolig spesiell by i forbindelse med julen også, de var den byen som begynte med pyntet juletre for over 500år siden. Så hvis dere lurer på hvor tradisjonen med juletrær stammer fra så er det herfra. Derfor hadde det vært utrolig koselig å få oppleve romjulen og nyttår her. 

 

               

♥ Praha: Dette virker også som en utrolig fin by! I tillegg for man utrolig mye for pengene, etter en måling som ble gjort i fjor skal det tydeligvis være halve prisen av å feire i Oslo, samtidig som det er rimelige priser på restauranter.    

 

               

♥ Stockholm: Det er ikke så utrolig langt unna, men det er en utrolig fin by, med masse shoppingmuligheter og etter hva folk sier super fin plass å feire nyttår. Det er heller ikke veldig dyrt å reise til Stockholm så det er et sort pluss, mer penger vi kan bruke på hygge istedenfor. 

Vi har som sagt ikke bestemt oss enda, så vi får titte litt videre. Har dere feiret nyttår i utlandet? Hvor feiret du, har du noen tips? 

 

-Tina

Gavetips til farsdagen 07.11.2015, kl. 08:15

Hei! 

For tiden sitter jeg ganske så alene på leir,  jeg er på beredskap denne uken mens de andre har perm. Det skal sies at det er litt kjipt å ikke kunne dra hjem og være med kjæresten og gjøre hva jeg, men enn så lenge går det veldig greit. Det er ikke mye tid jeg får for meg selv dette året her, jeg er konstant med noen på dagtid og når jeg kommer hjem er jeg med Thor, så akkurat det å være alene har jeg ikke noe vondt av. Jeg tror at innimellom trenger man å koble av, sette av litt tid for seg selv og kose seg med en film, eller en bok. 

I morgen er det farsdag!! Vi har aldri blåst opp dette noe særlig i familien, men vi synes det er koselig å markere det litt. Spør du meg er disse dagene laget for at butikkene skal ha utbytte av det, men hos oss har det ikke nødvendigvis vært det å gi bort noe materielt som har vært i fokus. Men det å ha en dag hvor du kan vise faren din hvor mye du setter pris på alt han har gjort og fortsatt gjør for deg, synes jeg er utrolig koselig. Denne gangen får jeg ikke gjort noe særlig for pappa annet enn å ringe han i løpet av morgendagen, jeg er som sagt på beredskap så jeg får  ikke dratt hjem. Vi fant ut at vi utsetter det til neste helg, så får jeg heller overraske han litt da. Om man er litt sent ute med gaver og ikke vet helt hva man ønsker å gi, har jeg noen tips til dere her: 

♥ En eske med litt godsaker, hvilke pappaer liker vel ikke å kose seg med litt godis på en søndagskveld. Lag en liten eske med noe av det du vet han liker aller best, for min del blir det eske med litt nøtter, lakris og kvikk lunsj, det er noe av det pappa liker aller best. 

♥ Gi han en gave som kan vare utrolig lenge, nemlig en bok. Har faren din noen ting han interesserer seg spesielt mye for? Sport, musikk, mat... Gi han en bok hvor han kan lese om noe han interesserer seg for. Det å ha en bok å kunne koble av med er noe veldig mange setter pris på. Om du ikke er helt sikker på hvilken bok du skal kjøpe går det også an å kjøpe et gavekort på en bokhandel. 

♥ Noe man aldri får nok av enten man er mann eller kvinne er vel sokker og truser/boksere. Det er flere år jeg har gitt boksere og sokker fra Dressmann, de har som regel tilbud i forbindelse med farsdagen og tro meg, selv om mange mener dette er en kjedelig gave, er det noe man får bruk for uansett hva, så det er noe man alltid setter pris på å få. 

♥ Hjelp hjemme, du trenger ikke nødvendigvis bruke noe penger på farsdagen. Hva med å gi bort litt tid av dagen din til å hjelpe til hjemme. Det kan være for eksempel å rydde eller vaske litt i huset, lage mat osv. Spør om du kan hjelpe til med noe, å gjøre noe sammen er en gave i seg selv, og det setter nok faren din utrolig stor pris på. 

♥Frokost på senga, dette trenger heller ikke koste noe, men er en utrolig hyggelig gave å få. Disk opp en litt ekstra god frokost og ta med en kopp kaffe på et serveringsbrett, da skal du se det blir en god start på dagen. 

                                                        


 

Håper dere likte noen av de tipsene jeg hadde å komme med, og at dere uansett hva dere finner på i morgen, forteller fedrene deres at dere setter pris på det alt de gjør og har gjort for deg. 

 

-Tina

Oktober 05.10.2015, kl. 12:59

Hallo alle sammen!

Oktober er her, vi begynner virkelig på høsten, tenk at etter oktober er det bare to måneder igjen til jul!! Jeg liker høsten veldig godt, jeg liker regnværsdager hvor du med god samvittighet kan sitte inne med en kopp kakao og en god film eller bok! Enda mer enn det liker jeg høstfargene, bladene går fra grønne til sterke oransje, gule og røde farger. Oktober er i tillegg en spesiell måned for da farges hele landet rosa! Dette er nemlig måneden hvor vi viser vår støtte til brystkreftrammede, sprer informasjon om brystkreft og øker kunnskapen om det!

Det var først da jeg begynte å jobbe på apoteket for en del år siden at jeg virkelig så hvor mye dette betydde for mennesker, hvor stor denne saken var og hvor fantastisk mye det hjelper bare ved å kjøpe en liten refleks! For det er faktisk sånn at de aller aller fleste butikkene har en form for tilbud eller har egne produkter hvor inntektene går til brystkreftforeningen! Vitusapoteket er en av hovedsponsorene til brystkreftforeningen og det er takket være alle de som kjøper de produktene vi tilbyr! I fjor hadde vi reflekser, sløyfer, pins, bodylotion og paraplyer hvor hele beløpet ved kjøp av produktene gikk til formålet. På de enkle produktene samlet vi inn 1,6 millioner kroner! Det er helt utrolig å tenke på hvor lite som skal til for å støtte! Selv har jeg bodylotion, pin, paraply og en sløyfe jeg har på jakken hele året! Hvis dere vil vite mer om rosa sløyfe, brystkreft o.l kan dere gå inn på Kreftforeningen.no! Der er det også muligheten til å handle produkter for å vise din støtte!

 

Det er så utrolig koselig hver morgen når jeg kommer opp på leir rundt oktober måneden! I forbindelse med rosa sløyfe er Holmenkollen pyntet opp med rosa lys som synes på lang avstand og det er utrolig vakkert og se!!

Early mornings are the best 01.10.2015, kl. 05:52

Hei!

Når jeg skriver og legger ut dette innlegget regner jeg ikke med at det blir lest før om noen timer. Jeg er oppe ca 10 over 4 hver dag nå som jeg bor hjemme, og det er det både positive og negative sider med. Når man skal opp såpass tidlig er man rett og slett nødt til å legge seg tidlig! Uavhengig av hvilken person du er, kan man ikke fungere om hverdagen uten x antall timer med søvn, i allefall ikke over lengre tid. Jeg merker selv veldig godt hvordan energinivået mitt ikke er på topp, hvis jeg legger meg for sent. Når det er sagt er det utrolig deilig å komme seg opp og få noe ut av dagen. Hadde jeg hatt en normal hverdag hadde jeg ikke stått opp 4, det er litt i tidligste laget... Men det å få se soloppgangen oppe på Hovseter hver eneste dag er utrolig fint! Det er også deilig å faktisk være sliten og klar for å legge seg rundt 9-10 tiden etter å ha gjort noe en hel dag! Nå har jeg ikke stått opp tidlig så lenge så kan ikke si så mye om hvordan det påvirker hverdagen min, men so far so good! Akkurat nå sitter jeg også å tenker at når jeg er ferdig i militæret skal jeg prøve og opprettholde døgnrytmen til en viss grad, ikke gå tilbake til å sove til 11-12!

Favorittsang tidlig på morgene i det siste er Riv i hjertet-Sondre Justad

Dagens visdomsord; Litt klisje, men vi ser hver eneste dag eksempler på hvordan ting kan endre seg over natten, så ta vare på det som er verdt å ta vare på, stå opp og grip dagen!

-Tina

Change of direction 28.09.2015, kl. 05:47

Hei!

Det er ikke så drastisk som overskriften vil ha det til, men som jeg nevnte tidligere har jeg en stilling i militæret som gjør at jeg ikke kan fortelle så uteolig mye om hverdagen min! Dette gjør så det igjen blir vanskelig å holde seg til en blogg om livet i militæret. Jeg kommer til å komme med ting som har skjedd, hvordan jeg trives, hvordan ting går i forholdet mitt og enkelte andre ting, men jeg kommer også til å prøve å skrive noen innlegg om andre ting som opptar min interesse og hverdag. På denne måten blir det lettere for meg å oppdatere bloggen litt oftere, og derav sikkert morsommere for dere å følge! Håper dere får en super dag, så snakkes vi om ikke lenge!

-Tina

Sunday 26.07.2015, kl. 22:23

Hei!

I dag hadde kjæresten og jeg en herlig frokost, vi bestemte oss for å kose oss litt ekstra ettersom at det er siste ordentlige frokosten vi har sammen før jeg drar. I morgen jobber han og står opp tidlig, og jeg drar kjempetidlig på Tirsdagen, så i dag var siste mulighet til å ha en lang og koselig frokost. Vi disket opp med rundstykker, stekt egg, stekt sopp og cherrytomater og annet pålegg. Resten av dagen har vært en etterfølger av dagen i går, med andre ord veldig deilig og rolig. Selv om det hadde vært koselig å finne på noe, er det utrolig deilig å bare være hjemme og kose oss sammen uten å måtte tenke på noen andre. Jeg vil ha så mye tid som overhode mulig med han før jeg drar! 

I stad var jeg på middag med mamma og pappa, akkurat som at frokosten i dag ble siste ordentlige frokost, ble dette siste ordentlige middag med dem. Det var utrolig koselig, de hadde stelt i stand med løvbiff, salat, poteter og jordbær med krem til dessert... kjempegodt!! Det var veldig koselig å få tid til å sitte ned og prate litt skikkelig med dem under middagen og også jenteprat med mamma igjen, det blir ikke like ofte nå som jeg har flyttet ut! 

Nå har jeg laget litt brownies mens kjæresten er dypt inne i ps4 og bilspill... haha! Jeg skal snart gå og dra ut ledningen så vi kan sette på filmen vi tenkte å se i dag! Vi tenkte vi skulle være litt vågale og se "insidious 3" Æææ jeg gruer meg allerede, den har fått ganske bra på imdb til å være skrekkfilm og traileren ser rimelig ille ut! Håper dere har en fin kveld! 

 

-Tina

De dagene 25.07.2015, kl. 23:31

Hei!

I dag har vært en veldig deilig og avslappende dag, en sånn dag hvor man ikke gjør noe som helst. I går var jeg i bursdag til en venninne, noe som var kjempekoselig. Det var lenge siden jeg hadde sett mange av de som var i bursdagen, ettersom man havner så forskjellige plasser etter videregående.

I dag våknet vi til overskyet vær så da fant vi ut at i dag var en innedag. Sett bortifra den lille handleturen vi hadde for å fylle opp kjøleskapet har vi vært skikkelig sløve i dag, det har gått i hannibal serien og litt titting på andre blogger. Vi koste oss med pizzaen etterfulgt av en rimelig rull godteriskål mens vi så på filmen "Insurgent". Hvis noen har sett "Divergent", så er dette altså etterfølgeren. Det var lenge siden vi så første filmen og husket ikke helt hvordan den endte, så vi slet litt i begynnelsen men navn og sånne ting. Alt i alt var filmen bra, de 100min gikk veldig fort så spennende var den i allefall! Så hvis dere kjeder dere en dag og har sett første filmen er det absolutt en film som ikke er bortkastet tid!

Nå er det formula drift på kjæresten, mens jeg koser meg med gamle ps1 spill fra barndommen på ps4, haha! Herlig kveld! Håper dere har hatt en fin kveld!


 

-Tina

Den beste 18.07.2015, kl. 17:23

Hei!

I dag blir et veldig kort innlegg, i dag skal tiden tilbringes med min kjære. Det er 1 og 1/2 år siden vi ble sammen og det skal feires med litt alenetid, ut å spise og kanskje en kinotur. Det er utrolig når man finner en man bare vet er den rette. Du har ikke funnet den rette om alt er en dans på røde roser, ting går opp og ned, men hvis dere kommer dere gjennom alle småkrangler og er like glade i hverandre etter det, da er det ekte. Nå skal jeg ikke komme med en oppskrift på hvordan det er å være forelsket, men fra hva jeg har erfart handler det om og gi og ta. Den 18. hver måned har alltid vært vår dag, men siden det er litt større dag i dag, gjør vi litt mer ut av det! Kjæresten min er den personen som kjenner meg best, og jeg elsker han så utrolig mye! Håper dere koser dere masse i dag, så kommer mer oppdatering i morgen. 

 

-Tina 

Bytur 15.07.2015, kl. 21:53

Hei!

Å ha god tid til frokost, sminke og alt annet som skal gjøres før man går ut døra er en luksus jeg merker lite til. Uansett hva jeg skal, hvor tidlig jeg står opp eller hvor lang tid jeg har ender det alltid opp med stressing ut døra. I dag skulle jeg ta 9 bussen inn til byen og møte en venninne. Jeg våknet i 7 tiden da kjæresten skulle dra på jobb, men jeg bestemte meg får å unne meg litt lengre tid under dyna, så jeg satte på alarm litt før 8. Men hvem står vel opp når alarmen ringer, vel ikke jeg... dårlig uvane. Når jeg først kom meg opp av sengen følte jeg likevel jeg hadde god tid, så jeg lagde meg litt korn og satte meg i sofaen med siste utgave av "Shape up". Etter en lang frokost og hurtig sminking løp jeg ut døren. Jeg må virkelig endre prioriteringer når jeg har noe på programmet, få ting gjort og heller slappe av om det blir tid til overs, så slipper jeg de utallige løpeturene til bussen. Jeg er vel ikke den eneste som har det slik?

 

 

Etter en hektisk morgen ble det en fantastisk herlig dag i byen. Kaffe på Espresso House, mimring og mye latter var en flott start på formiddagen. Planen for dagen var å gjøre noe ingen av oss hadde gjort før, eller dra en plass ingen av oss hadde vært, så vi bestemte oss for å besøke filmmuseet i Oslo, men ting går vel aldri som planlagt. Filmmuseet var stengt hele Juli, så da ble det i stede shopping og sushi, som var vel så bra!! Jeg hadde en utrolig koselig dag i byen, og gleder meg til neste!

 

                                -Tina

Velkommen! 11.07.2015, kl. 17:25

Hei! 

Jeg trodde ikke det skulle være så vanskelig å skrive første innlegg... men det er vel som alt annet i livet, det tar litt tid før man kommer ordentlig inn i det. Jeg heter Tina, er 20år og bor for tiden i en liten leilighet med kjæresten min. Jeg startet opp denne bloggen fordi nå som jeg har flyttet ut hjemmefra, er ferdig med skolen og for tiden har ferie, ble det mye fritid og mye tid til overs. Jeg kommer til å skrive om hverdagen min, og forhåpentligvis litt om militæret. Jeg skal nemlig inn i Forsvaret om rundt 20 dager, og er jeg heldig og får litt tid kanskje jeg får skrevet litt om hvordan det er å være jente i militæret. Håper dere liker bloggen, og følger meg videre. 

-Tina 

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits