tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

funny hair, dont care 10.02.2016, kl. 22:33

Hei! Onsdag og halvveis i denne uken, bare to dager igjen til helg. Det veldig deilig at dagene går så fort, når denne uken er ferdig er det bare neste uke igjen så har jeg vinterferie!! I går sovnet jeg på sofaen ved siden av Thor ganske tidlig, og sovnet med en gang så fort jeg kom meg inn i senga også. Da jeg våknet i dag tidlig var jeg mer uthvilt enn jeg har vært på lenge. Jeg var rask opp av sengen og fikk derfor ekstra god tid til å pakke sakene mine og fikse ansikt og hår. Jeg gikk til bussen, vanligvis er det kappgang eller lett jogging..heh! Så denne dagen startet veldig bra. Det var veldig mye å gjøre på slottet i dag så det var absolutt riktig dag og ha litt energi på. 

Nå har jeg sovet halvannen time på sofaen igjen, ikke særlig spennende selskap for Thor, men ettersom at jeg kommer senere hjem disse dagen får han bare finne seg i det. Han koser seg med ps4 og facetime med en kompis. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle blogge om i dag, men kom over noen bilder jeg tok i Januar. Jeg hadde fri en lørdag, var alene hjemme og brukte tiden på å leke med håret. Det er så utrolig mange bilder rundt om på nettet for tiden med bilde av jenter med fletter. Så det var noe jeg hadde lyst til å prøve. Det gikk helt greit å flette høyre siden, den er jeg vandt med å flette til vanlig, men venstresiden ble ikke like bra så.. no judging allowed. 

I tillegg til de morsomme flettene, lagde jeg flette på bare den ene siden og lagde litt hentesveis. Det var gjort litt fort så ble ikke så veldig bra, men med riktig sminke og riktig klær tror jeg dette hadde vært en stilig frisyre å bruke om man skal ut og være litt pyntet. Da får man en litt tøff badass look! 

Hva synes dere om bildene? Har dere hatt en fin dag?♥

-Tina

Perfect Match 19.01.2016, kl. 21:27

Hei! I løpet av alle de årene jeg har brukt sminke har jeg prøvd helt sinnsykt mange forskjellige flytende foundations, og nå tror jeg endelig jeg har funnet den rette. Jeg har funnet mange som jeg har likt veldig godt og brukt lenge, men som jeg etterhvert har funnet feil ved. Et problem jeg alltid har hatt er at hvis jeg blir varm, flau eller er i fysisk aktivitet, blir jeg veldig fort rød i ansiktet. Det er så irriterende og det er noe jeg har hatet veldig lenge. På grunn av dette har det veldig mye å si på kvalitet og dekkevne for meg. I tillegg til at den skal dekke, ville jeg finne en lett foundation, så det ikke kjentes ut som at du tar på deg hundre lag med sminke. De tre siste gangene jeg har kjøpt foundation har jeg kjøpt en fra Urban Decay. Den heter weightless ultra definition, og den er virkelig weightless. Jeg er superfornøyd og kommer nok til å holde meg til denne en god stund fremover i tid. De har utrolig mange forskjellige nyanser og fargetoner, så om du drar til en Kicks butikk som selger Urban Decay, kan du få hjelp til å finne den som passer best til deg. Jeg bruker 3.0. Noe av det jeg liker aller best er at den smelter så lett inn i huden og du trenger ikke være superflink med sminke for å unngå den fine foundation linjen under haken. Så hvis du ikke liker den foundationen du bruker nå, eller vil prøve en ny så anbefaler absolutt denne. Den er helt fantastisk!♥

 

 

  


Har dere prøvd den? Hva synes dere?♥

-Tina

Forandring fryder 17.07.2015, kl. 17:48

Hei! 

I dag har vært en innholdsrik dag. Jeg stod opp rimelig tidlig fordi jeg skulle å skaffe nytt pass, siden mitt var på vei til å gå ut. Sola skinte, jeg kom i god tid før bestilt time og var relativt blid, men dette endret seg raskt. Når det var min tur og jeg blir ropt opp får jeg ikke en gang så mye som et "Hei". Jeg hadde tatt med meg bilder fra fotoboks og kom med dem i hånden og det første som møter meg er ei lubben dame litt opp i årene som sier med sur monoton stemme "Hvorfor har du tatt med deg bilder, det står tydelig at du ikke skal ta bilder selv, de skal jeg ta her...." Og dette var bare starten, resten av utspørringen om informasjon som skulle stå i passet var like frekt. Da jeg var ferdig med å betale rakk jeg ikke pakke sammen lommeboka mi før ho hadde trykket frem neste i køen. Er det mulig? Når du har en jobb som det så er kundemøte utrolig viktig og her fikk jeg ikke en gang et "hei" eller "hade". Og dum som jeg er blir jeg bare satt ut og ikke sier noe.... I ettertid vet jeg godt at jeg burde sagt noe til henne, gitt henne en kommentar på at det i hvert fall er hyggelig å få et hei. 

Men nok om det! Etter den ikke så hyggelig episoden med passdamen, dro jeg til Oslo for å farget håret hos en venninne. Farget håret for en god stund siden og på grunn av bading i salt vann, klor og sol var mye av fargen glidd ut. Fargen jeg har nå er ganske mye mørkere enn jeg var, men også denne fargen vil skli litt ut! Superfornøyd med resultatet. Og Headmaster på Storosenteret er en super salong, anbefaler!! Nedenfor ser dere før og etter bilder, beklager ekstremt dårlig lys! 

 

Før og etter bilde

                     


Hva synes dere om fargen? 

 

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits