tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

På ønskelisten 09.11.2015, kl. 16:14

HEI! 

Ny uke, nye muligheter, herregud som tiden flyr! Selv om jeg innimellom kan føle at dagene kan gå litt sakte må jeg si at ukene går virkelig fort. Jeg vil si det både kan være en bra ting og en dårlig ting. Det blir ikke like lenge til ting man venter på, som for eksempel jul eller nyttår. Men det betyr også at det for min tid er på tide å finne ut av hva jeg skal etter militæret. Det er så lett å tenke at, jeg ikke er ferdig før juni så jeg trenger ikke tenke noe særlig på det før da, men søknadsfrister for studier går ut i april/mars så jeg har virkelig ikke så god tid som jeg tror. Er det bare meg som føler det slik?

Nå begynner både jul og bursdagen min å nærme seg med stormskritt, og jeg har sittet og tenkt litt på hva jeg ønsker meg. Jeg tror mamma begynner å stresse litt siden jeg ikke klarer å finne ut hva jeg helt ønsker meg, haha! Det er en del ting jeg har ønsket meg en stund, men som jeg virkelig ikke har muligheten til å unne meg selv med lønnen fra forsvaret. Under finner noen av de tingene jeg har satt på ønskeliste for jul og bursdag: 

   
♥ Reise. Jeg tror at en opplevelse er noe av det jeg ønsker meg aller mest. Mange sier at materiell lykke varer i noen uker, mens en opplevelse varer livet ut, og det er det ingen tvil om! Nå er jeg litt ekstra glad, for siden julen ikke bli optimal i år, har Thor og jeg snakket om at julegaven til hverandre i år skulle være å feire nyttårsaften i utlandet. Det er jo en opplevelse for livet! Jeg får aldri nok av å reise og oppleve, det eneste som holder meg igjen er økonomien, hadde jeg tjent sinnsyke mengder med penger hadde jeg sikkert vært ute å reist ofte, men hvem hadde vel ikke det? 

 

   
♥ Pyntegjenstander til leiligheten. Man får ikke nok pynt i huset, jeg føler at det er så fort man får inn litt pynt at man begynner å få skikkelig følelsen av at man bor der, det blir ikke så tomt. Jeg elsker virkelig den moderne Home&Cottage stilen, den er utrolig rolig og fin, men farger som passer godt sammen og gjør så for eksempel stua virker veldig lun og fin. Jeg kunne gjerne tenke meg noen pynteputer i sofaen, noe mer dill dall sånn som t-lysestaker, lexington sengesettet skal vist være utrolig godt å ligge i, så kunne gjerne tenke meg et sånt også. 

   

♥ Kodiak fra Parajumpers, denne har jeg ønsket med ganske lenge, men jeg har aldri fått kjøpt meg den. ♥ Nike air max Thea, disse skoene ble utrolig populære da de kom ut, og jeg har ønsket meg disse i hvite en stund, men nå har de kommet med den nye fargen (høstfargen) i beige, utrolig fine. ♥ Svart skinnbukse, jeg har hatt en tidligere, men det er mange år siden, og jeg skulle gjerne likt å ha en liggende i skapet mitt. ♥ Votter fra Therese Johaug, de nye vottene Johaug har kommet ut med er kjempegode, varme og fine! 

     
♥ Mac. Jeg har virkelig lyst på ny mac nå, ettersom at den jeg har er super gammel og supertreig. Vet ikke helt om jeg ønsker meg Air eller Pro mest. ♥ Louis vuitton zippy coin purse, kjempefin, liten og enkel! ♥ Dolce gusto kaffemaskin, har virkelig lyst på en slik en hjemme på kjøkkenet, tro det eller ei men kaffen er virkelig god! ♥ Lulu sminkeveske, den er kjempesøt, passe stor og fantastisk farge! 

Det var noen av de tingene jeg har på ønskelisten, er det noen som ønsker seg det samme? Hva ønsker dere dere til jul? 

-Tina

Nåttårsfeiring 08.11.2015, kl. 08:51

Hei!

Nå begynner det med stormskritt å nærme seg jul og slutten av året. Det begynner også for min del å nærme seg halvveis i tjenesten min! Det er ganske utrolig å tenke på hvor fort tiden går. Det er lett å tenke at det er lenge til jeg er ferdig, men samtidig føler jeg at det siste halvåret også kommer til å gå fort, jeg håper i allefall det! I år blir en veldig spesiell jul for meg, jeg er nemlig på beredskap i julen. Det kommer til å bli utrolig rart å ikke få all tid hjemme med familien og kjæresten i forkant av julaften, det kommer rett og slett til å bli ganske trist. Jeg prøver å tenke at dette bare er en av mange år med jul, men det er virkelig ikke lett. Jeg får heldigvis komme hjem i rundt 4 tiden på selve julaften. Fordi det blir en jul som dette, har kjæresten og jeg tenk på en litt annerledes og mer spesiell nyttårsfeiring i år. Siden vi som sagt ikke får sett hverandre så mye som vi vil i forkant av julen, tenke vi at det hadde vært utrolig koselig å feiret nyttår i utlandet, få en opplevelse så vi kan ende året med en opptur og gå inn i det nye året med en fin opplevelse sammen, bare han og meg. 

Vi har ikke bestemt oss for noe destinasjon enda, men mens jeg sitter her alene og har all tid i verden har jeg sittet å tittet litt på forskjellige plasser hvor det kan være fint å feire. Jeg har veldig lyst til å dra en plass hvor det blir større og litt mer høytidelig enn hva det kan bli i Norge. Om vi hadde feiret her hjemme hadde vi havnet på en nyttårsfest enten med noen av mine eller noen av hans venner, og da blir det etterhvert mer fokus på festen enn på markeringen av et nytt år. Jeg tror og håper det kan bli både romantisk og mer høytidelig og vi drar en plass og feirer bare oss to! Og det er ingen andre jeg heller ville gått inn i det nye året med enn han, så jeg tror dette blir veldig bra!♥

Som sagt er ingenting bestemt, med tanke på hvor vi kommer til å ende opp, men etter å ha tittet litt på nettet og lest litt om andres anbefalinger kan kanskje noen av disse stedene være aktuelle: 

 

               

♥ London: For å si det sånn, så trenger jeg egentlig ikke en god grunn for å dra til London, gi meg litt penger og fri så tar jeg første fly. Jeg har bare vært i London 2 ganger før, men jeg liker meg veldig godt der, det er utrolig mye fint å se på og selvfølgelig veldig gode shoppingmuligheter. Og spør du meg så høres det utrolig hyggelig ut å feire inngangen i ett nytt år mens raketter lyser opp himmelen over Themsen, med London eye i bakgrunn. 

 

               

♥ Riga: Ingen av oss har vært i Latvia før, så det hadde jo vært litt spennende å oppleve en helt ny kultur. Det sies at om de i Latvia er utrolig flinke på å holde seg til tradisjoner, og at hvis man skal dit er man nødt til å oppleve de lokale plassene, de skal visst være utrolig flotte. Riga er en utrolig spesiell by i forbindelse med julen også, de var den byen som begynte med pyntet juletre for over 500år siden. Så hvis dere lurer på hvor tradisjonen med juletrær stammer fra så er det herfra. Derfor hadde det vært utrolig koselig å få oppleve romjulen og nyttår her. 

 

               

♥ Praha: Dette virker også som en utrolig fin by! I tillegg for man utrolig mye for pengene, etter en måling som ble gjort i fjor skal det tydeligvis være halve prisen av å feire i Oslo, samtidig som det er rimelige priser på restauranter.    

 

               

♥ Stockholm: Det er ikke så utrolig langt unna, men det er en utrolig fin by, med masse shoppingmuligheter og etter hva folk sier super fin plass å feire nyttår. Det er heller ikke veldig dyrt å reise til Stockholm så det er et sort pluss, mer penger vi kan bruke på hygge istedenfor. 

Vi har som sagt ikke bestemt oss enda, så vi får titte litt videre. Har dere feiret nyttår i utlandet? Hvor feiret du, har du noen tips? 

 

-Tina

Gavetips til farsdagen 07.11.2015, kl. 08:15

Hei! 

For tiden sitter jeg ganske så alene på leir,  jeg er på beredskap denne uken mens de andre har perm. Det skal sies at det er litt kjipt å ikke kunne dra hjem og være med kjæresten og gjøre hva jeg, men enn så lenge går det veldig greit. Det er ikke mye tid jeg får for meg selv dette året her, jeg er konstant med noen på dagtid og når jeg kommer hjem er jeg med Thor, så akkurat det å være alene har jeg ikke noe vondt av. Jeg tror at innimellom trenger man å koble av, sette av litt tid for seg selv og kose seg med en film, eller en bok. 

I morgen er det farsdag!! Vi har aldri blåst opp dette noe særlig i familien, men vi synes det er koselig å markere det litt. Spør du meg er disse dagene laget for at butikkene skal ha utbytte av det, men hos oss har det ikke nødvendigvis vært det å gi bort noe materielt som har vært i fokus. Men det å ha en dag hvor du kan vise faren din hvor mye du setter pris på alt han har gjort og fortsatt gjør for deg, synes jeg er utrolig koselig. Denne gangen får jeg ikke gjort noe særlig for pappa annet enn å ringe han i løpet av morgendagen, jeg er som sagt på beredskap så jeg får  ikke dratt hjem. Vi fant ut at vi utsetter det til neste helg, så får jeg heller overraske han litt da. Om man er litt sent ute med gaver og ikke vet helt hva man ønsker å gi, har jeg noen tips til dere her: 

♥ En eske med litt godsaker, hvilke pappaer liker vel ikke å kose seg med litt godis på en søndagskveld. Lag en liten eske med noe av det du vet han liker aller best, for min del blir det eske med litt nøtter, lakris og kvikk lunsj, det er noe av det pappa liker aller best. 

♥ Gi han en gave som kan vare utrolig lenge, nemlig en bok. Har faren din noen ting han interesserer seg spesielt mye for? Sport, musikk, mat... Gi han en bok hvor han kan lese om noe han interesserer seg for. Det å ha en bok å kunne koble av med er noe veldig mange setter pris på. Om du ikke er helt sikker på hvilken bok du skal kjøpe går det også an å kjøpe et gavekort på en bokhandel. 

♥ Noe man aldri får nok av enten man er mann eller kvinne er vel sokker og truser/boksere. Det er flere år jeg har gitt boksere og sokker fra Dressmann, de har som regel tilbud i forbindelse med farsdagen og tro meg, selv om mange mener dette er en kjedelig gave, er det noe man får bruk for uansett hva, så det er noe man alltid setter pris på å få. 

♥ Hjelp hjemme, du trenger ikke nødvendigvis bruke noe penger på farsdagen. Hva med å gi bort litt tid av dagen din til å hjelpe til hjemme. Det kan være for eksempel å rydde eller vaske litt i huset, lage mat osv. Spør om du kan hjelpe til med noe, å gjøre noe sammen er en gave i seg selv, og det setter nok faren din utrolig stor pris på. 

♥Frokost på senga, dette trenger heller ikke koste noe, men er en utrolig hyggelig gave å få. Disk opp en litt ekstra god frokost og ta med en kopp kaffe på et serveringsbrett, da skal du se det blir en god start på dagen. 

                                                        Håper dere likte noen av de tipsene jeg hadde å komme med, og at dere uansett hva dere finner på i morgen, forteller fedrene deres at dere setter pris på det alt de gjør og har gjort for deg. 

 

-Tina

Hvorfor må jeg tenke sånn.... 10.10.2015, kl. 16:04

Hei!

Jeg tenkte å komme med et litt personlig innlegg, bare for å få det ut. Jeg tror i tillegg det jeg har tenkt til å skrive om ikke bare gjelder meg, men at det er ganske mange andre som innimellom kan befinne seg i en lignende situasjon. Jeg har skrevet en del om hvordan det er og være i et forhold mens man er i militæret, og selv om jeg skriver både positive og negative sider vil jeg alltid se mest på det positive. I dette innlegget har jeg tenkt til å skrive om meg, hvordan det til tider kan være dritt å være jente og jeg beklager på forhånd om det virker som et deppe-innlegg, men noen ganger har man bare slike dager.

Som sagt noen ganger har man bare slike dager, dager hvor man gjerne vil være glad og kose seg med de som betyr mest for deg, le og ha det hyggelig, men uansett hvor mye man prøver klarer man alltid å finne noe negativt i situasjonen. Ikke nødvendigvis noe negativt med den du er med, men noe som gjør at du får negative tanker om deg selv. Jeg kan ikke sette meg inn i hvordan situasjonen er for gutter, men det er ingen tvil om at det er kroppspress for oss jenter... Etter at jeg fikk den stillingen jeg har nå i militæret kjører jeg utrolig  mye bil og trener betraktelig mye mindre, jeg er rett og slett livredd for at dette skal gå utover utseendet mitt. Jeg har et dårlig selvbilde, jeg har dager jeg kan føle meg fin og fornøyd, men så har jeg flere dager hvor jeg finner noe feil uansett hvordan jeg vrir og vender på meg. Jeg legger allerede merke til at jeg har lagt på meg litt, det er ikke snakk om mye men det er nok til at jeg får dårlig samvittighet av å knaske sjokolade selv i helgene. Og det er jo ikke sånn det skal være! Du skal jo ikke ha dårlig samvittighet når du unner deg noe godt og skal kose deg, men jeg klarer allikevel ikke snu på tankegangen min. Jeg har aldri hatt noe problem med overvekt, hadde en liten periode hvor jeg slet med det motsatte. Så når jeg sier jeg allerede har lagt på meg så er det ikke sånn at jeg har lagt på meg noe betydelig, og det er derfor jeg blir irritert over at det skal ha så mye å si på selvbildet mitt, for jeg vet at jeg ikke har lagt på meg mye, men at det føles tusen ganger verre fordi jeg er redd for hvordan det kan fortsette og utvikle seg i den retningen. 

Når jeg har disse dagene, kan jeg finne noe å krangle om på sekundet, alt kjæresten gjør kan jeg finne ett eller annet å være nebbete om. Og det er virkelig ikke meningen, hvorfor klarer jeg ikke styre meg og ikke la det gå utover han at jeg har en dårlig dag. Han trenger ikke en gang gjøre noe feil, det holder meg at jeg sitter å tenker på ting som egentlig er betydelig, men allikevel irriterer meg. Jeg vet jeg sikkert høres helt grusom ut når jeg sier dette, men jeg lovet at dette skulle være et ærlig innlegg. Jeg kan finne på å bli irritert for at han snakker med en venninne av seg, bare fordi ho er pen og ser jævelig bra ut. Det blir automatisk konkurranse oppe i hodet mitt, og når jeg selv føler ho ser så utrolig mye bedre ut enn meg, blir jeg sur fordi jeg føler jeg taper... Dette er ikke noe kritikk mot kjæresten, han er helt fantastisk selv når jeg er så dritt som jeg er, han forteller meg hvor nydelig jeg er og at han ikke vil ha noe annet enn meg, og jeg tror han når han sier det, men så er det akkurat som om hjernen min bare ikke gidder å tro at jeg er pen nok for etter noen minutter kan jeg irritere meg over det igjen! Beklager til kjæresten min, når jeg blir sur over sånne ting, er jeg egentlig bare irritert på meg selv, og beklager at jeg lar det gå utover deg. 

Hvorfor klarer jeg ikke legge fra meg sjalusi og konkurranser som foregår oppe i hodet mitt!? Hvorfor må jeg alltid sammenligne meg med andre, selv om kjæresten synes jeg er bra nok? Hvorfor klarer jeg ikke å ta til takke med det! Hvorfor kan jeg ikke bare være glad for at jeg har en så kjekk kjæreste som er sammen med meg for den personen jeg er, og som liker hvordan jeg ser ut. Hvis noen kan forklare meg det hadde jeg blitt utrolig glad...! Jeg er klar over at dette ble et utrolig rotete innlegg, det ble mer et innlegg for at jeg bare kunne få ut det som var oppe i hodet mitt! Jeg elsker deg Thor! 

           

-Tina 

Oktober 05.10.2015, kl. 12:59

Hallo alle sammen!

Oktober er her, vi begynner virkelig på høsten, tenk at etter oktober er det bare to måneder igjen til jul!! Jeg liker høsten veldig godt, jeg liker regnværsdager hvor du med god samvittighet kan sitte inne med en kopp kakao og en god film eller bok! Enda mer enn det liker jeg høstfargene, bladene går fra grønne til sterke oransje, gule og røde farger. Oktober er i tillegg en spesiell måned for da farges hele landet rosa! Dette er nemlig måneden hvor vi viser vår støtte til brystkreftrammede, sprer informasjon om brystkreft og øker kunnskapen om det!

Det var først da jeg begynte å jobbe på apoteket for en del år siden at jeg virkelig så hvor mye dette betydde for mennesker, hvor stor denne saken var og hvor fantastisk mye det hjelper bare ved å kjøpe en liten refleks! For det er faktisk sånn at de aller aller fleste butikkene har en form for tilbud eller har egne produkter hvor inntektene går til brystkreftforeningen! Vitusapoteket er en av hovedsponsorene til brystkreftforeningen og det er takket være alle de som kjøper de produktene vi tilbyr! I fjor hadde vi reflekser, sløyfer, pins, bodylotion og paraplyer hvor hele beløpet ved kjøp av produktene gikk til formålet. På de enkle produktene samlet vi inn 1,6 millioner kroner! Det er helt utrolig å tenke på hvor lite som skal til for å støtte! Selv har jeg bodylotion, pin, paraply og en sløyfe jeg har på jakken hele året! Hvis dere vil vite mer om rosa sløyfe, brystkreft o.l kan dere gå inn på Kreftforeningen.no! Der er det også muligheten til å handle produkter for å vise din støtte!

Det er så utrolig koselig hver morgen når jeg kommer opp på leir rundt oktober måneden! I forbindelse med rosa sløyfe er Holmenkollen pyntet opp med rosa lys som synes på lang avstand og det er utrolig vakkert og se!!

Early mornings are the best 01.10.2015, kl. 05:52

Hei!

Når jeg skriver og legger ut dette innlegget regner jeg ikke med at det blir lest før om noen timer. Jeg er oppe ca 10 over 4 hver dag nå som jeg bor hjemme, og det er det både positive og negative sider med. Når man skal opp såpass tidlig er man rett og slett nødt til å legge seg tidlig! Uavhengig av hvilken person du er, kan man ikke fungere om hverdagen uten x antall timer med søvn, i allefall ikke over lengre tid. Jeg merker selv veldig godt hvordan energinivået mitt ikke er på topp, hvis jeg legger meg for sent. Når det er sagt er det utrolig deilig å komme seg opp og få noe ut av dagen. Hadde jeg hatt en normal hverdag hadde jeg ikke stått opp 4, det er litt i tidligste laget... Men det å få se soloppgangen oppe på Hovseter hver eneste dag er utrolig fint! Det er også deilig å faktisk være sliten og klar for å legge seg rundt 9-10 tiden etter å ha gjort noe en hel dag! Nå har jeg ikke stått opp tidlig så lenge så kan ikke si så mye om hvordan det påvirker hverdagen min, men so far so good! Akkurat nå sitter jeg også å tenker at når jeg er ferdig i militæret skal jeg prøve og opprettholde døgnrytmen til en viss grad, ikke gå tilbake til å sove til 11-12!

Favorittsang tidlig på morgene i det siste er Riv i hjertet-Sondre Justad

Dagens visdomsord; Litt klisje, men vi ser hver eneste dag eksempler på hvordan ting kan endre seg over natten, så ta vare på det som er verdt å ta vare på, stå opp og grip dagen!

-Tina

Kjæreste i Forsvaret 27.09.2015, kl. 20:37

Hei!

Som jeg sa i siste innlegget vet jeg det er flere som lurer på hvordan det er å være i militæret og ha kjæreste samtidig. Før jeg sier noe som helst vil jeg bare gjøre det helt klart at dette ikke er noe fasit på hvordan det er, alt jeg skriver om er personlig og hvordan jeg ser på dette. Det er ingen tvil om at dette er helt individuelt, for noen går det super lett for andre går det bare rett og slett ikke, det varierer utrolig mye. Grunnen til at det er så individuelt er fordi vi er alle så utrolig forskjellige og det er personlighetene våre som styrer hvordan dette går.

Jeg har vært så heldig å vært kjæreste med Thor i per dags dato 1 år og 8mnd. Det har vært en fantastisk tid, vi har lært hverandre å kjenne på godt og vondt samtidig som vi har vokst veldig inn på hverandre! Så fort vi fant ut at dette kunne bli noe seriøst ble vi veldig knyttet til hverandre og etter hvert ble vi veldig "oss to". Jeg tror ikke jeg er alene om det, når man finner en person som er fantastisk på alle måter og i tillegg får deg til å føle deg fantastisk glemmer man gjerne alt annet og vil ikke annet enn å være med denne personen! En liten stund før militæret tok vi ting litt videre og flyttet inn i en leilighet sammen. Når man bor sammen lærer man kanskje enda mer om hverandre og ting begynner gjerne å gå litt opp og ned fordi man er med personen 24/7. Jeg var ekstremt redd da jeg skulle inn i militæret, det er ikke bare bare å gjøre noe helt annet enn hverdagen man er vant til i ett helt år, og jeg var livredd for hvordan det skulle påvirke forholdet vårt.

I starten var ting vanskelig, det var veldig annerledes å gå fra å være sammen hver eneste dag til å ikke kunne se hverandre på lenge. De tre første ukene på rekrutten var det portforbud og vi måtte holde oss på leir. Det var utrolig godt å komme hjem og kunne være med han igjen, selv om det bare var for en liten stund. Jeg skal være ærlig å si at vi er begge rimelig sjalue typer, noe som er utrolig teit, men dessverre utrolig vanskelig å styre. Så det er klart det var vanskelig for han å sitte hjemme og vite at jeg bodde på rom med blant annet 4 andre gutter, og det forstår jeg utrolig godt. Som jeg har sagt til han selv, hadde jeg ikke syntes noe særlig om det hadde situasjonen vært snudd. Det vanskeligste med å være så langt unna hverandre og ikke ha muligheten til å møtes og snakke sammen er krangling over meldinger, for ja det har vært krangling over meldinger. Tror flere kan kjenne seg igjen i det å gå fra diskusjon over meldinger, til krangling osv. Det som er dumt med meldinger er at om man ikke ordlegger seg riktig (noe som kan være vanskelig i kampens hete) kan ting misforstås eller tolkes feil og ting blir bare enda verre. Det er også mye savn når man ikke ser hverandre på så lang tid, og det gjør til tider vondt! Mange sier det er godt å savne hverandre litt.. Det er ikke godt å savne hverandre.... det er godt når perioden man ikke ser hverandre er over og man kan møtes igjen JA, men det er ikke godt å savne en person, det synes ikke jeg i allefall.

Nå har jeg kommet meg til Oslo og ting er litt annerledes, de første ukene bodde jeg på leir, men hadde muligheten til å være hjemme mye tidligere på fredagene og jeg kunne komme tilbake til perm Mandags morgen, så jeg fikk mye "lengre" perm og mer tid meg kjæresten. Men nå begynte også alt på nytt.... jeg var kommet til ett nytt sted med nye mennesker... nye gutter. Og jeg får ikke sagt det nok ganger, jeg skjønner at det er noe som har vært og fortsatt er vanskelig for kjæresten! En av de tingene jeg har gjort feil er at jeg er så utrolig sikker på hva jeg vil ha, jeg vil ha Thor! Han er den gutten jeg ser for meg videre i lang tid fremover og derfor klarer jeg ikke se på noen andre gutter på verken en flørtete måte eller noe som helst annet enn venn. Jeg er ikke ute etter det og tar det som en selvfølge at Thor skjønner det, og siden dette er så åpenlyst for meg og at jeg har tatt det som en selvfølge at det er bare Thor jeg er interessert i, har jeg kanskje ikke vært flink nok på å tenke etter hvordan har ser på alt dette utenifra. Jeg har ikke vært flink nok til å vise han dette om og om igjen, hver gang det er nye gutter på ett rom eller andre ting, og det er helt klart noe jeg angrer på, og nå tenker utrolig mye over!

Det er helt klart lettere nå, den siste uken har jeg sovet hjemme nesten alle dagene. Det er litt tungt å stå opp rundt halv 5, for å reise inn til byen, men når jeg ser hvor positivt det er for forholdet vårt er det ikke tvil om hva jeg velger! I tillegg til dette jobber vi begge med sjalusidelen. Jeg har ikke veldig mye å være sjalu på, ettersom at han tilbringer flesteparten av dagene i uken enten på skolen eller på jobb, men jeg jobber allikevel med de punktene jeg har forbedringspotensiale på.

Kjærligheten er som livet, den går i en berg- og dalbane og det er lite vi kan gjøre for at ting skal være superdupert til en hver tid. En ting er i alle fall sikkert og det er at jeg har funnet en gutt jeg vil fortsette og ha et liv med. Han holder ut med meg selv når jeg syter, krangler, kjefter og er superteit, og han liker meg for akkurat den personen jeg er. Du får ikke bedre gave enn å bli likt for akkurat den du er! Det er det som gjør at jeg elsker han! litt klissete på sutten men sånn får det bare være! Om dere har noen spørsmål er det bare å komme med dem!

-Tina

Lazy Saturday 12.09.2015, kl. 21:02

Hei!

Ettersom at jeg nettopp har ankommet Huseby og fortsatt ikke har fått noe særlig mer informasjon om stillingen min og hva jeg kommer til å gjøre fremover, venter jeg med det forklarende innlegget jeg lovet skulle komme. I stedefor kan jeg fortelle om hvor fint lite jeg har gjort i dag. Vi stod opp, jeg fartet av gårde til butikken siden det var tomt for brød, kom hjem, lagde kakao og brødskiver, satte på tven og ble sittende. haha! No joke, ble faktisk sittende i sofaen gjennom en hel film, før både kjæresten og jeg sovnet på sofaen! Det skal sies at uken min har vært rimelig hard, var på øvelse i skogen fra mandag til onsdag, og hele torsdagen var det lueløp... så det har vært mangel på næring og energi. Dette ble med andre ord en helg for å lade opp kroppen igjen. Etter en liten stund dro kjæresten på jobb, og da tenke jeg å rydde litt i huset.. kom ikke lengre enn oppvasken før jeg heller bestemte meg for å ta en tur ned til mamma og hilse på. Og nå er det snart pizza og kanskje en til film her hjemme med kjæresten! Kanskje den slappeste lørdagen på lenge, men det passet med helt ypperlig! Håper dere har en fin helg! 

 

   
   
   
Bildene er hentet fra min tumblr. Ta gjerne en titt innom HER!


-Tina

 

Pakket og klar (eller)? 28.07.2015, kl. 00:05

Hei! 

Jeg skrev tidligere i dag at jeg skulle skrive et lengre innlegg om hvorfor jeg ikke klarte sove mer i dag tidlig. Da Thor dro på jobb satte jeg på alarm en time senere. Jeg har til vanlig ingen problem med å sove lenger om morgenen, men i dag gikk det bare ikke. Jeg ble liggende å tenke på at dette er siste dagen vi har sammen, og at jeg faktisk drar i morgen tidlig. Det er så rart, for de siste dagene så har jeg tenk "å, nå skal jeg snart inn! Det begynner virkelig å nærme seg" Men jeg har allikevel ikke hatt følelsen av at det virkelig skjer NÅ, det har vært mer som om at det er noe som kommer om noen uker... ikke i morgen! Jeg tror ikke at dette er noe man klarer å forberede seg noe særlig på, det bare kommer, og det kommer til å bli kjempe annerledes. 

Selvfølgelig gleder jeg meg til militæret. Jeg gleder meg til å oppleve alt det morsomme du ikke vanligvis opplever hver dag, jeg gleder meg til å oppleve alle de tingene vennene mine som allerede har vært inne forteller om. Jeg gleder meg ekstremt til å se hvor mye jeg kan presse kroppen min, når jeg tror den er tom for krefter, lære meg å kjenne meg selv på en annen måte. Og hvis jeg får muligheten til å ta noen fag, så gleder jeg meg faktisk til å kommer tilbake til "skolebenken". Jeg har bare jobbet nå i 1 år og tro det eller ei, jeg savner skolen litt.. med andre ord, får jeg muligheten til å ta fag så er jeg motivert. Så det er utrolig mye jeg gleder meg til, men jeg kan ikke legge skjul på at det er en god del ting jeg gruer meg til også! 

Thor.. ja, jeg gruer meg til å dra fra kjæresten min! I begynnelsen av Juni flyttet vi sammen etter å ha vært sammen nå i 1 og 1/2 år. Vi har ikke bodd lenge sammen, men de to månedene vi har bodd sammen har vi vært rundt hverandre hver eneste dag. Det kommer derfor til å bli utrolig annerledes og ikke få sett han før første perm som er tidligst om tre uker. Mange tenker sikkert at "herregud, det er jo bare tre uker, det kommer til å gå kjempefort" og ja jeg håper virkelig det går kjempefort, for jeg gruer meg som bare det. 

Det er rart hvordan man kan bli avhengig av en annen person, det er til og med rart å skrive det! Men uansett hvor rart det er så er det faktisk sant. Jeg vet det kanskje ikke er så bra, men jeg skal ikke legge skjul på at jeg er ganske avhengig av Thor. Det kan ha mye å gjøre med at jeg har funnet en fantastisk person som liker meg for akkurat den jeg er. Vi kan gå fra å være superteite sammen, til å ha alvorlige samtaler. Han har hjulpet meg utrolig mye i perioder hvor jeg har trengt noen å snakke med, og det er en helt fantastisk følelse å ha en kjæreste som også er den perfekte venn. Det høres sikker utrolig cheesy og klisje ut, men det er sant, jeg kan snakke med han om hva enn det måtte være og han har alltid noe smart, betryggende, hjelpsomt eller omsorgsfullt å si. Jeg sitter bare å smiler nå jeg skriver om han, for han er virkelig det beste som har hendt meg og jeg elsker han. Det er det som gjør "bare" tre uker til noen veldig lange tre uker. 

 

   

Etter de tre ukene, blir det forhåpentligvis oftere, og jeg er ikke lengre unna enn Elverum, litt over 2 timer unna så det er veldig deilig. Og så fort jeg er ferdig med rekrutten skal jeg til Oslo, og har muligheten til å reise hjem hver helg!! Jeg håper at dette året bare gjør oss sterkere, at vi klarer å gjøre ting hver for oss, og sette pris på den tiden vi får sammen underveis, til 1 år er gått og vi begge har funnet ut hva vi vil med jobb og utdanning. Jeg gleder meg til å kjenne på den gjensynsgleden man får etter å ha vært borte fra hverandre en stund.. for den er ikke tilstede like ofte når man bor sammen, og ser hverandre hver dag. 

Så jeg tror den perfekte beskrivelsen på hva jeg føler forholdt til militæret nå er at jeg grugleder meg, haha! Nå skal jeg begynne å legge frem alt jeg trenger og skal ha med meg, sånn at når Thor kommer hjem kan vi bruke den siste tiden vi har på å kose oss sammen! Og der begynte tårene å renne, fader assa! Jeg trodde liksom jeg skulle klare meg gjennom hele innlegget, men da jeg innså at vi bare har ettermiddagen på oss sprakk jeg! Med det tror jeg at jeg avslutter. Jeg Elsker deg Thor!♥ -Tina

Black&White 27.07.2015, kl. 09:21

Hei!

I dag fikk jeg virkelig ikke sove etter at Thor dro på jobb, tenkte å skrive et lengre innlegg om det litt senere i dag, så ta gjerne en titt innom senere. Nå sitter jeg inntullet i et pledd, har "Orphan Black" på tven, og frokosten på bordet foran meg. Tenkte å legge ut noen bilder av antrekket jeg hadde på middag hos mamma og pappa i går. Håper dere har en fin morgen! 

 

          

          

          


-Tina

 

 

 

 

 

 

Sunday 26.07.2015, kl. 22:23

Hei!

I dag hadde kjæresten og jeg en herlig frokost, vi bestemte oss for å kose oss litt ekstra ettersom at det er siste ordentlige frokosten vi har sammen før jeg drar. I morgen jobber han og står opp tidlig, og jeg drar kjempetidlig på Tirsdagen, så i dag var siste mulighet til å ha en lang og koselig frokost. Vi disket opp med rundstykker, stekt egg, stekt sopp og cherrytomater og annet pålegg. Resten av dagen har vært en etterfølger av dagen i går, med andre ord veldig deilig og rolig. Selv om det hadde vært koselig å finne på noe, er det utrolig deilig å bare være hjemme og kose oss sammen uten å måtte tenke på noen andre. Jeg vil ha så mye tid som overhode mulig med han før jeg drar! 

I stad var jeg på middag med mamma og pappa, akkurat som at frokosten i dag ble siste ordentlige frokost, ble dette siste ordentlige middag med dem. Det var utrolig koselig, de hadde stelt i stand med løvbiff, salat, poteter og jordbær med krem til dessert... kjempegodt!! Det var veldig koselig å få tid til å sitte ned og prate litt skikkelig med dem under middagen og også jenteprat med mamma igjen, det blir ikke like ofte nå som jeg har flyttet ut! 

Nå har jeg laget litt brownies mens kjæresten er dypt inne i ps4 og bilspill... haha! Jeg skal snart gå og dra ut ledningen så vi kan sette på filmen vi tenkte å se i dag! Vi tenkte vi skulle være litt vågale og se "insidious 3" Æææ jeg gruer meg allerede, den har fått ganske bra på imdb til å være skrekkfilm og traileren ser rimelig ille ut! Håper dere har en fin kveld! 

 

-Tina

De dagene 25.07.2015, kl. 23:31

Hei!

I dag har vært en veldig deilig og avslappende dag, en sånn dag hvor man ikke gjør noe som helst. I går var jeg i bursdag til en venninne, noe som var kjempekoselig. Det var lenge siden jeg hadde sett mange av de som var i bursdagen, ettersom man havner så forskjellige plasser etter videregående.

I dag våknet vi til overskyet vær så da fant vi ut at i dag var en innedag. Sett bortifra den lille handleturen vi hadde for å fylle opp kjøleskapet har vi vært skikkelig sløve i dag, det har gått i hannibal serien og litt titting på andre blogger. Vi koste oss med pizzaen etterfulgt av en rimelig rull godteriskål mens vi så på filmen "Insurgent". Hvis noen har sett "Divergent", så er dette altså etterfølgeren. Det var lenge siden vi så første filmen og husket ikke helt hvordan den endte, så vi slet litt i begynnelsen men navn og sånne ting. Alt i alt var filmen bra, de 100min gikk veldig fort så spennende var den i allefall! Så hvis dere kjeder dere en dag og har sett første filmen er det absolutt en film som ikke er bortkastet tid!

Nå er det formula drift på kjæresten, mens jeg koser meg med gamle ps1 spill fra barndommen på ps4, haha! Herlig kveld! Håper dere har hatt en fin kveld! 

-Tina

Den beste 18.07.2015, kl. 17:23

Hei!

I dag blir et veldig kort innlegg, i dag skal tiden tilbringes med min kjære. Det er 1 og 1/2 år siden vi ble sammen og det skal feires med litt alenetid, ut å spise og kanskje en kinotur. Det er utrolig når man finner en man bare vet er den rette. Du har ikke funnet den rette om alt er en dans på røde roser, ting går opp og ned, men hvis dere kommer dere gjennom alle småkrangler og er like glade i hverandre etter det, da er det ekte. Nå skal jeg ikke komme med en oppskrift på hvordan det er å være forelsket, men fra hva jeg har erfart handler det om og gi og ta. Den 18. hver måned har alltid vært vår dag, men siden det er litt større dag i dag, gjør vi litt mer ut av det! Kjæresten min er den personen som kjenner meg best, og jeg elsker han så utrolig mye! Håper dere koser dere masse i dag, så kommer mer oppdatering i morgen. 

 

-Tina 

Bytur 15.07.2015, kl. 21:53

Hei!

Å ha god tid til frokost, sminke og alt annet som skal gjøres før man går ut døra er en luksus jeg merker lite til. Uansett hva jeg skal, hvor tidlig jeg står opp eller hvor lang tid jeg har ender det alltid opp med stressing ut døra. I dag skulle jeg ta 9 bussen inn til byen og møte en venninne. Jeg våknet i 7 tiden da kjæresten skulle dra på jobb, men jeg bestemte meg får å unne meg litt lengre tid under dyna, så jeg satte på alarm litt før 8. Men hvem står vel opp når alarmen ringer, vel ikke jeg... dårlig uvane. Når jeg først kom meg opp av sengen følte jeg likevel jeg hadde god tid, så jeg lagde meg litt korn og satte meg i sofaen med siste utgave av "Shape up". Etter en lang frokost og hurtig sminking løp jeg ut døren. Jeg må virkelig endre prioriteringer når jeg har noe på programmet, få ting gjort og heller slappe av om det blir tid til overs, så slipper jeg de utallige løpeturene til bussen. Jeg er vel ikke den eneste som har det slik?

 

 

Etter en hektisk morgen ble det en fantastisk herlig dag i byen. Kaffe på Espresso House, mimring og mye latter var en flott start på formiddagen. Planen for dagen var å gjøre noe ingen av oss hadde gjort før, eller dra en plass ingen av oss hadde vært, så vi bestemte oss for å besøke filmmuseet i Oslo, men ting går vel aldri som planlagt. Filmmuseet var stengt hele Juli, så da ble det i stede shopping og sushi, som var vel så bra!! Jeg hadde en utrolig koselig dag i byen, og gleder meg til neste!

 

                                -Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits