tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

todays inspo - Linn Löwes 15.07.2016, kl. 11:06

Hellu, i dag har jeg fri og den eneste tingen jeg har på planen er å få til en skikkelig treningsøkt. Jeg liker veldig godt å trene, men noe jeg liker kanskje enda bedre er å sitte å finne treningsinspo. Hvis jeg finner en instagramkonto med trenings inspirasjon kan jeg bli sittende og bla nedover i lang lang tid. Jeg regner med at jeg ikke er alene om det, så jeg tenke å dele en av de instagramkontoene jeg liker utrolig godt! 

Linn Löwes. Svenske 28 år gamle Linn er virkelig en inspirasjon. Den enkleste måte å beskrive henne på er å bruke hennes egne ord. Hun er 28, men føler seg 26, ettersom 2 år av hennes liv gikk til å bekjempe kreft. Hun likte godt å trene lenge før hun ble rammet av sykdommen, men det var ikke før etter hun ble syk at hun virkelig forstod hvor viktig det var å ta vare på kroppen sin og ha en sunn livsstil. Hun har gått fra å være en tynn jente som spiste lite for å se bra ut, til å bli en sterk, sunn jente som lærer seg å elske og sette pris på livet igjen. 

    

    

Det er virkelig utrolig å se på forandringen hun har gått igjennom, for det er akkurat som hun selv sier. Før var hun tynn og trodde selv at hun var på sitt beste. Men sånn som hun er og føler seg nå, kan hun ikke fatte hva hun tenkte på når hun ser tilbake til tiden før sykdommen. Jeg kan sitte å bla i lange tider nedover Instagram kontoen hennes bare for å lete etter inspirasjon. Hun er rett og slett super lekker spør du meg, hun har markerte armer uten at det er maskulint, hun har en veltrent mage, og en rumpe som er helt utsøkt. #Fitnessgoals hehe!! 

    

    

Jeg elsker variasjon når jeg trener, og det er ingen tvil om at det er viktig hvis du skal holde motivasjonen oppe. Om du hver eneste uke kommer opp på treningsstudio og gjør de samme øvelsene uke etter uke vil man kanskje gå litt lei. Om man heller klarer å finne flere forskjellige øvelser som går på samme muskelgruppe kan man variere og det vil bli mye morsommere å dra på trening, synes i alle fall jeg. Det er en av grunnen til at jeg kan sitte å bla i evigheter på Instagram kontoer som Linn Löwes sine, hun legger ut masse videoer av øvelser, så det er ofte nye øvelser for meg å prøve, til jeg finner noen jeg liker godt og som passer bra til meg. 

Dere finner den nyoppstartede bloggen hennes HER, Instagram (@linnlowes) og Youtube

Har dere noen personer som inspirerer dere når det kommer til trening?

Fashion moodboard 23.03.2016, kl. 11:59

               

               

               

⋅  SPRING BRINGS FASHION TO A WHOLE NEW LEVEL ⋅ 

Nå begynner solen å titte frem oftere, og det er vel ikke så lenge til den kommer for å bli. Med nydelig sol og varmere tider kommer også en ny periode for klesstilen. Vi går bort ifra de mørke, tykke, varme klærne og går over til lyse, tynnere, vårlige klær. Dunjakken er byttet ut med skinnjakke, og vinterskoene er byttet ut med lette mye penere sko. Jeg elsker denne perioden, og jeg merker at med årene kommer også et ønske om å kle seg litt bedre og rett og slett litt "penere" hverdagsstil. Jeg tror det er på tide med en skikkelig detox i klesskapet. Ut med alt som har ligget uberørt så utrolig lenge, så jeg har plass til masse nytt og fint til vår- og sommersesongen! SPRING MAKES ME HAPPY! 
 

Nelly wants februar 21.02.2016, kl. 23:41

Så mye fine ting... Nå er det vel ikke så lenge før solen titter frem og begynner å varme. Jeg gleder meg som en unge til våren og varmen kommer. Når man setter seg ned og drømmer om vår, drømmer man også om en liten forandring i klesskapet, jeg har funnet noen favoritter fra Nly akkurat nå. Ikke bare vår-plagg, er tross alt bare i februar enda. Håper dere liker det! 

   

Bukse HER , Tights HER , Body HER

  


Kjole HER , Kjole HER , Genser HER 

  


Undertøy Calvin Klein HER , BH HER , Nike t-skjorte HER

  

Skjerf HER , Veske HER , Armbånd HER 

Hva synes dere, noe dere likte?

Lazy Saturday 12.09.2015, kl. 21:02

Hei!

Ettersom at jeg nettopp har ankommet Huseby og fortsatt ikke har fått noe særlig mer informasjon om stillingen min og hva jeg kommer til å gjøre fremover, venter jeg med det forklarende innlegget jeg lovet skulle komme. I stedefor kan jeg fortelle om hvor fint lite jeg har gjort i dag. Vi stod opp, jeg fartet av gårde til butikken siden det var tomt for brød, kom hjem, lagde kakao og brødskiver, satte på tven og ble sittende. haha! No joke, ble faktisk sittende i sofaen gjennom en hel film, før både kjæresten og jeg sovnet på sofaen! Det skal sies at uken min har vært rimelig hard, var på øvelse i skogen fra mandag til onsdag, og hele torsdagen var det lueløp... så det har vært mangel på næring og energi. Dette ble med andre ord en helg for å lade opp kroppen igjen. Etter en liten stund dro kjæresten på jobb, og da tenke jeg å rydde litt i huset.. kom ikke lengre enn oppvasken før jeg heller bestemte meg for å ta en tur ned til mamma og hilse på. Og nå er det snart pizza og kanskje en til film her hjemme med kjæresten! Kanskje den slappeste lørdagen på lenge, men det passet med helt ypperlig! Håper dere har en fin helg! 

 

   
   
   
Bildene er hentet fra min tumblr. Ta gjerne en titt innom HER!


-Tina
 

 

Sommer 22.07.2015, kl. 12:35

Hei!

Ingenting er som å våkne opp og titte ut på en blå himmel, med en stor sol! Kanskje spesielt når været vi har her i Norge er så opp og ned. Det har ikke blitt noe utenlandsferie på kjæresten og meg i år, mest på grunn av innflyttingen i leiligheten, økonomi og at jeg nå skal inn i militæret, med gud som jeg skulle ønske vi lå på en strand i et varmt land. Det er så lenge siden sist, så vi får se om kanskje vi får spart opp litt penger så vi kan ta oss en tur når jeg får første lange perm, dette hadde vært helt nydelig. Til da får jeg bare fortsette og drømme meg bort i bilder på tumblr og weheartit. Nå skal jeg ut og nyte solen før den forsvinner, så vi snakkes senere!

                               
                               
                               


 

-Tina

Utrolig rørende 21.07.2015, kl. 16:18

Hei!

Det er lenge siden jeg så denne videoen for første gang, men kom over den igjen for ikke så lenge siden og tenke å dele den med dere. Det er en utrolig fin video som virkelig får deg til å tenke. Dette er et eksempel på at selv om livet noen ganger er utrolig tøft, er det alltid noe positivt i det, det er bare ikke alltid vi ser det før det er for sent. Det er så utrolig viktig å sette pris på det vi har, og spesielt de vi har rundt oss. Denne videoen var både rørende, morsom, trist og ikke minst en tankevekker. Jeg setter utrolig stor pris på forholdet jeg har med mamma, og dette får meg til å tenke ekstra mye på hvor heldig jeg er. Jeg elsker deg, mamma!

 

                             7EyniGvsVg8

 

-Tina
 

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits