tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Café Cathedral 31.01.2016, kl. 21:56

Hei! Herregud, de siste dagene har jeg hatt skikkelig følelsen av vår så fort jeg har gått ut av døren. Det er blå himmel, sola skinner, pluss grader og nesten all snøen har smeltet (i alle fall nede i sentrum). I dag var nok en rolig dag, noe jeg tror kroppen min satte stor pris på. Jeg fikk sovet ut ganske lenge og hadde en god lunsj på leir før jeg tok meg turen ned til slottet. På slottet satt jeg litt i resepsjonen før jeg fikk fri og kunne ta en tur ut i sola. Jeg møtte en venninne som var hjemme på perm og tok seg turen inn til Oslo. Hun kommer også fra Nesodden, og er for tiden i sjøforsvaret. Det er sjeldent det passer seg for oss å møtes ettersom at vi ikke har perm samtidig og nesten hver gang hun er hjemme på perm har jeg b1. Men nå passet det endelig ettersom at helgen min var så stille. 

Først tok vi turen ned til Café Cathedral som er en kjempekoselig restaurant som ligger nesten helt nederst i Karl Johan. Det var uteplasser med varmelamper, så man fikk frisk luft uten å fryse ihjel. Etter en god lunsj der, tok vi turen videre til Majorstuen hvor vi tok en kaffe på Starbucks. Det er utrolig hvor mye man har å snakke om når det går lang tid imellom hver gang man ser hverandre. Vi var sammen i ca 3 timer før jeg måtte tilbake, og vi snakket i ett sett. Merker bare hvor fantastisk koselig det er å møtes etter lang tid, virkelig en superkoselig dag!!

    

Håper dere har hatt en fin helg, og er klar for en ny uke!♥

-Tina

all by myself 30.01.2016, kl. 20:16

Hei! Når man er på beredskap er det til tider litt ensomt, man kan liksom ikke planlegge så utrolig mye med andre, siden man plutselig kan bli ringt opp og må ut på oppdrag. I dag har som jeg forutså vært en veldig rolig dag! Hadde et lite kjøreoppdrag i dag tidlig, og et i formiddag og utenom det har det vært veldig stille. Ettersom at det har blåst så utrolig mye de siste dagene har det vært stormflagg på taket til slottet, rett og slett for å unngå slitasjer på flagget som brukes til vanlig. Ettersom at man er nødt til å være to stykker der oppe fikk jeg bli med opp og hjelpe til. Har vært der en gang tidligere, men det var i full snøstorm..heh! Fikk absolutt en annen opplevelse i dag! Shit for en utsikt, kunne til og med se hjem til Nesodden, der jeg kommer fra! Jeg tok også den liten omvei på vei til leir på dagen, når det er blå himmel og sol er det så fantastisk fin utsikt fra veien opp mot Holmenkollen. 

HOLMENKOLLEN

ON TOP OF THE WORLD

   

Ca halv tre var jeg ferdig med alt som skulle gjøres og jeg kunne egentlig dra tilbake til leir og bli der resten av dagen. I stedenfor å bli sittende alene på leir, lot jeg bilen stå på slottet, skiftet klær og tok meg en tur ned i byen for en liten dag for meg selv i byen. Det var veldig deilig i starten å bare gå, ikke noe mobil ikke noe annet enn masse mennesker. Det er så ufattelig lenge siden jeg har gått i byen for meg selv og lyttet til alt som foregår rundt meg. Det var veldig koselig, sola skinte og det var blå himmel. Etterhvert begynte det å bli mørkt og jeg fikk en litt annen følelse i kroppen. Jeg vil ikke si jeg ble redd, men jeg fikk følelsen av at jeg ikke hadde så veldig lyst til å gå rundt helt alene i byen når det ble mørkt. Jeg gikk innom Deli de Luca for å kjøpe meg dagens middag, som ble en Calzone. Så satte jeg meg oppe i andre etasje og tittet utover Karl Johan. Da fikk jeg plutselig en skikkelig merkelig følelse, jeg følte meg skikkelig ensom. Jeg har virkelig ikke noen grunn til å føle meg ensom, for jeg er som regel rundt noen til en hver tid, men det kom skyllende over meg en følelse av å være helt alene. Kanskje det hadde noe å gjøre med at Thor ikke hadde nett på mobilen så han fikk jeg ikke tak i. Det var liksom bare meg for et øyeblikk. Og på starten var det veldig greit, men så ble det rett og slett ensomt. Skikkelig rar følelse! 

 

Har dere noen gang kjent på den plutselige ensomheten, når man egentlig ikke har noen grunn i det hele tatt for å føle det sånn? Håper dere har hatt en fin lørdag♥

-Tina

it´s so annoying when... 30.01.2016, kl. 11:12

Hei! Dette er foreløpig en veldig rolig dag på beredskap. Jeg hadde en sen kjøring i går som gjorde så jeg ikke var tilbake på leir før i åtte tiden, men i dag ser det veldig rolig ut. Jeg vil si det både er bra og dårlig, bra fordi kroppen min trenger hvile og blir sliten bare av å se på en trapp. Men også dårlig fordi dagen blir veldig lang. Hvorfor kan ikke dagene i helgen være like lange når jeg er hjemme..heh. På vei ned til slottet i dag kom jeg over noe som irriterte meg og jeg fant ut at jeg rett og slett skulle skrive et innlegg hvor jeg lister opp noen av de tingene som kan irritere meg i hverdagen. Kanskje dere kjenner dere igjen i noen av punktene? 

 

10 TING SOM IRRITERER MEG

♦ Folk som ikke tenker på noe annet enn seg selv når de kjører bil i Oslo. Det er så sinnsykt mange idioter i Oslo-trafikken. Folk som virkelig ikke kan kjøre, tar ekstremt dumme beslutninger, ikke ser seg for i det hele tatt og bare kjører fordi de ikke bruker hode et halvt minutt og tenker før de trykker på gassen. Ettersom at jeg kjører bil i sentrum stort sett hver eneste dag nå, så merker jeg godt på dette og har allerede flere ganger holdt på å bli påkjørt, havnet i teite situasjoner fordi folk er elendig til å kjøre. 

♦ En annen ting som irriterer meg er hvis jeg prater, forteller en historie, eller svarer på noe noen har spurt om og andre avbryter. Spesielt hvis jeg den prater med, som liksom skal følge med på det jeg har å si, plutselig bare bryter inn med noe helt annet. Da virker det bare som om du står å prater om noe totalt uinteressant. 

♦ Tregt internett. E-nett! På Nesodden der jeg bor er det ikke akkurat supernett alle plasser, så om man sitter på bussen og surfer på mobilen dukker plutselig E-nettet opp, som ikke fungerer for shit. Vi har vanligvis veldig bra nett hjemme hos oss, men noen ganger bestemmer det seg for å streike, da går det gjerne utover Netflix eller Viaplay, og det finnes ikke verre enn dårlig nett når man prøver å følge med på en serie eller bra film.

♦ Folk som ikke har et fast håndtrykk, spesielt voksene. Jeg tar det for gitt at når man hilser på voksne mennesker skal de ha et fast håndtrykk og derfor er man klar for å møte med et som er like fast og bastant. Når man da møter et løst ekkelt håndtrykk, blir det til at man føler man knuser hånden til personen. 

♦ Folk som har et yrke hvor man møter mennesker og prater med mennesker hver eneste dag, som absolutt ikke skulle hatt den jobben. Jeg møtte en slik dame en gang da jeg skulle ha nytt pass. Jeg fikk ikke så mye som et hei da det var min tur. Hele samtalen var monoton, og hun smilte ikke en eneste gang. Dette var tidlig på en morgen, så det ble en ting jeg irriterte meg over resten av dagen. 

♦ Rot. Tro meg, jeg er en mester på å rote selv. Og selv om jeg ikke alltid orker å gjøre noe med det, så kan det irritere meg skikkelig. 

♦ Når jeg har alt for mye å gjøre, vet veldig godt at jeg har alt for mye å gjøre, men ikke vet hvor jeg skal begynne å derfor utsetter alt. Det er ikke noe jeg sliter mye med for jeg er en person som liker å få ting gjort. Jeg hater å ha mye å gjøre på alt for liten tid. Men innimellom skjer det og det irriterer meg. 

♦ Radiokanaler som ødelegger en sang så fort den kommer ut. Det skjer så sinnsykt ofte, at så fort det kommer ut en ny bra sang, skal de sørge for å spille den minst 5 ganger i timen, bare for å vise alle den nye sangen. Dette ender som regel med at man blir drit lei sangene etter en uke. 

♦ Kø på matbutikker. Jeg hater å stå i kø uansett hvordan butikker det er, men spesielt matbutikker. Hvis du har liten tid i lunsjen og skal løpe bort på meny for å kjøpe deg noe lunsj, så kommer du til kassen så står det fire stykker foran deg med fulle handlekurver. 

♦ En annen ting som irriterer med når det kommer til butikker og kø, er når du står i en kø på en kilometer og det er EN kasse åpen. Da lurer jeg seriøst på hva som har gått galt, det er da mer en en person som sitter i kassen på en matbutikk. Og hvis den personene som sitter i kassen ser det blir kø, så er det ikke verre enn å ringe på en kollega som kan komme å åpne en kasse til!!

Er dere enige i noen av punktene? Er det noe som irriterer dere som jeg ikke har fått med i disse punktene? 

-Tina

Spending my weekend at work 29.01.2016, kl. 21:38

Hei! Nå er det fredag og helg, og mens alle pakker bagene sine og gjør seg klare for å dra hjem, sitter jeg igjen på leir. Jeg er på beredskap denne helgen og neste uke, og da er jeg nødt til å bli på leir. Det blir utrolig spennende å se hvor mye det er å gjøre, eller hvor mye jeg klarer å gjøre. Håper på en rolig B1 ettersom at formen ikke er noe særlig bedre. Siden jeg ikke får komme hjem betyr det også at jeg ikke får sett Thor før neste fredag om ikke han har mulighet til å komme en tur inn til byen da. Det blir ganske kjedelig. Det er ikke så lenge og ukene går vanligvis fort, men det er ekstra kjedelig å være helt alene når man ikke er frisk. Jeg skulle mye heller ligget hjemme, men hodet i fanget til Thor. Jeg får nesten bare se an formen, kanskje jeg kommer til å sove meg gjennom hele B1-helgen min. Det er nok det beste for kroppen i allefall. HERREGUD SÅ LEI JEG ER AV Å VÆRE SYK! Og ikke minst av å hoste hele jæ... tiden!! Okai, nå legger jeg bort macen litt før jeg kaster den i veggen, å være konstant sliten går sinnsykt ut over humøret. Håper dere alle får en fin helg!♥


 

-Tina

eat, sleep, work, repeat 28.01.2016, kl. 13:57

Hei! Dere aner ikke hvor vanskelig det er å holde bloggen spennende når hverdagen består av eat, sleep, work, repeat..heh..I allefall nå som jeg i tillegg er syk og ikke får gjort så mye annet enn å ligge hjemme på sofaen eller ligge på leir. I dag da jeg kom på leir, følte jeg meg bare verre enn dagen før og fant ut sammen med de andre at det ikke var noe vits i å presse kroppen til å gjøre noe den ikke vil. Jeg tok en tur bort til sykestuen og legen var enig, han sykemeldte meg ut dagen, så den tilbringer jeg nå på leir. Sånn er det nemlig i militæret; Er du syk, så er du syk i militæret ikke hjemme! Det er rett og slett for at ingen skal komme seg unna tjeneste, for det er ikke morsomt å være syk alene på leir, så da blir man gjerne frisk raskere om man kunne ligget hjemme. 

Det eneste jeg har gjort til nå er å sitte på sykestua og ventet på å komme inn, fått sykemelding, gått på kuben og lagt meg, sovet i 3 og en halv time, spist litt mat og nå sitter jeg her og skriver litt. Litt hell i uhell, jeg anses fortsatt ikke som smittsom, så derfor kunne jeg være på kuben (rommet vårt) og ikke på sykestua uten å gjøre noe som helst. Jeg har derfor tilgang til alt jeg vil av tv, macen min og det jeg måtte trenge. Håper dere har hatt en fin dag!♥

-Tina

 

can´t keep my hands to myself 27.01.2016, kl. 18:41

I mean i could but why would i want to. Nå regner jeg med at dere er rimelig lei av å lese om hvor sliten jeg er, hvor mye jeg hoster og hvor lite krefter jeg har..heh vel jeg er fortsatt syk, men jobber med saken. For ikke så mange dager siden kom Selena Gomez ut med musikkvideoen til "Hands to myself". Jeg har virkelig fått den sangen på hjernen, og den har blitt spilt av ganske mange ganger i bilen når jeg kjører alene. Den er fengende og den fester seg helt sinnsykt på hjernen. I musikkvideoen kan man mildt sagt si hun byr på seg selv, ettersom at hun tilbringer hele videoen i undertøy. Men selvfølgelig klarer hun å ta "granny panties" to a whole new level. Jeg synes ikke hun er så veldig lik seg selv i videoen, det er nok håret som gjør stor forskjell, men alt i alt synes jeg videoen er ganske kul, og passer veldig til innholdet i sangen! 

FMlcn-_jpWY

Har dere sett videoen, hva synes dere?♥

-Tina

Powerless 26.01.2016, kl. 20:35

Hei! Jeg skal ikke skryte på meg noe superkondis, men at jeg skulle bli sliten av å bære en eske av plast 10 skritt ut av en bil, inn i en heis, to etasjer opp og deretter to skritt inn i en leilighet hadde jeg ikke trodd. Formen er med andre ord ikke noe særlig bedre. Jeg dro til legen på leir i dag og sjekket om jeg var smittefarlig, det var jeg heldigvis ikke!! Han sa det ikke var noe bakterielt, men at jeg hadde en del slim i brystet. Så nå heller jeg i meg slimløsende og bare venter på å bli bedre. Et lite tips som jeg bare er nødt til å komme med er Fribol sugedrops for hoste og hals. Mange av smakene smaker som heksebrygg, med andre ord ikke særlig godt, men de hjelper skikkelig!! Så hvis du klarer å holde de i munnen helt til det ikke er mer igjen, så roer det hosten utrolig mye, det har de i allefall gjort for meg!!

     

Jeg skal begynne beredskapsuken min på fredag og hvor kjedelig er det ikke å være syk og i tillegg helt alene. De to siste dagene har jeg i allefall hatt Thor å komme hjem til, til helgen blir jeg mest sannsynlig liggende på en sofa på leir og dø litt for meg selv. heh!! En ting som er bra med at jeg er alene og ikke trenger å forholde meg noe særlig til noen andre, er at jeg får god tid til å gi liv i noen av de ideene jeg har til innlegg. Hvordan har deres dag vært?

-Tina

Just like everybody else 25.01.2016, kl. 21:28

Hei! De siste dagene har jeg sittet på båten på vei inn til Oslo og hørt flere og flere som snufser og hoster og nå.... er jeg en av dem. Da jeg våknet i dag tidlig merket jeg at jeg var litt sår i halsen, men ikke noe mer enn hva som er vanlig på morgenene. Etterhvert som timene gikk ble jeg bare verre og verre. Nå er jeg tippet over til at jeg offisielt er en av de som sitter og snufser og hoster på båten og det får jeg bare beklage for. I dag har jeg ikke gjort annet enn å hive innpå med alt jeg fant på apoteket som kan hjelpe, og venter på å bli bedre. Vi lagde tikka masala til middag og hadde på ekstra sterk krydder for å løsne opp alt rusket i halsen min, foreløpig følte jeg ikke det gjorde så mye mer enn å gjøre meg fryktelig varm..heh! 

Til middagen prøvde vi å finne en skikkelig bra film å se, så vi virkelig kunne kose oss... vi endte opp med å begynne å se på Empire. Både Thor og jeg har hatt lyst til å se på det, men har aldri startet. Etter å ha sett en episode var vi godt inn i det og klarte ikke akkurat å stoppe. Nå har vi sett tre episoder og jeg er litt grinete ettersom at Thor vil fortsette å se, men jeg er nødt til å legge meg.. haha! Jeg får sniktitte for å ta han igjen senere! Nå er det natta på meg for å lade opp til en ny dag med utallige hostekuler, wish me luck! Har dere klart å holde dere unna forkjølelsen?

TV STILL -- DO NOT PURGE -- EMPIRE: (L-R): Trai Byers as Andre Lyon, Taraji Henson as Cookie Lyon, Terrence Howard as Lucious Lyon, Jussie Smollett as Jamal Lyon and Trai Byers as Andre Lyon. ©2014 Fox Broadcasting Co. CR: Michael Lavine/FOX

 

Ha en fin kveld videre♥

-Tina

 

 

such a good day 24.01.2016, kl. 21:57

Hei! I dag etter frokost med Thor tok jeg turen inn til Oslo for å besøke Cecilie. Ettersom at dagene mine er lange og ganske så fulle blir det ikke så alt for mye bestevenninnetid. Vi surret litt hjemme hos henne først og pratet om alt og ingenting, før vi tok oss turen ned til Majorstuen og koste oss på Starbucks. Det var deilig å komme seg litt ut av huset og gjøre noe litt ekstra koselig. Med hver vår frappe ble vi sittende der og fortsette samtalen vår om alt og ingenting. Cecilie hadde kjøpt seg nytt kamera for ikke lenge siden så da vi kom oss hjem til leiligheten igjen gikk det mye tid til å teste ut alle effektene. Det ble en god del morsomme bilder + veldig mye latter!!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hadde en kjempekoselig dag og gleder meg til å ta masse mere bilder med kamera. Veldig bra avslutning på helgen og i morgen er det tilbake til en ny uke. Håper alle har hatt en fin uke!♥

-Tina

Let's go to the beach 23.01.2016, kl. 22:07

Hei igjen! Tenkte at siden det ble et rimelig kort innlegg tidligere i dag måtte jeg komme med et litt mer utfyllende, når jeg først gjorde noe. Det ble ikke noe tur til ski storsenter i dag, det ble heller en tur på stranden med Thor. Det var utrolig deilig å komme seg litt ut i den kalde vinterlufta. Vi tok oss som sagt en tur ned på stranden, det var ganske utrolig for vannet var blikkstille og det var ikke en lyd der nede. Man kunne virkelig stoppe opp en liten stund og bare nyte stillheten, glemme stresset, bare være der og se på all isen som lå over vannet. Da vi var der nede tok vi selvfølgelig med oss kamera og tok en del bilder. Håper dere liker bildene♥

Ikke sant det er nydelig nede på stranda når vannet er islagt og helt stille.

Takk til beste kjæresten som ofret både hender og ører for å være med å ta bilder av og med meg♥

Håper dere alle har hatt en kjempefin lørdag♥

-Tina

No energy 23.01.2016, kl. 14:26

Hei! Endelig fredag, dagen hvor helgen begynner, man kan være lenge oppe, dra ut med venner, dra på en sen kino, kose seg å gjøre alt man ikke ellers får tid til i hverdagen, også orker man absolutt ingenting. Det var det som skjedde med meg i går. Jeg var så sinnsykt glad for at det endelig var fredag, helg, FRII men da jeg endelig kom meg hjem hadde jeg ikke lyst til å gjøre noe annet enn å legge meg ned på sofaen og se en film. Hvorfor skal det være sånn, at man sliter seg helt ut i ukedagene så når helgen kommer og man kan finne på ting til sent på kvelden orker man ingenting. Vi hadde planer om å lage god mat og kose oss med en film eller finne på noe, god mat ble det og jeg tok til og med bilder av matlagingen, og meningen var at jeg skulle lage et innlegg om det, men da vi var ferdige med å spise orket jeg ikke en gang dra frem macen. 

I dag er en bedre dag, våknet uthvilt, fikk god tid til frokost med Thor og har rett og slett alle forutsetninger for at dette skal bli en bra dag. Jeg har ingen spesifikke planer annet enn at jeg skal en rask tur på ski storsenter å purre på noen støvletter som jeg bestilte før nyttår og enda ikke har fått. Resten av dagen er som sagt ikke planlagt og det passer meg helt fint, blir veldig deilig å ha tid til å gjøre litt hva jeg vil. Thor er ute med noen venner og leker seg litt med bilen på snø. Det var snakk om at vi kanskje skulle få til noe bål og litt grilling ute etterpå, det hadde vært superkoselig, men kjenner jeg dem rett er det jeg som er mest gira på bål, mens de egentlig bare vil sitte bak rattet og kose seg på isen..heh! 

Be the change 21.01.2016, kl. 20:02

Hei! Vi er godt inne i det nye året, og med nytt år kommer nye forventninger og nye mål ikke minst. Jeg hadde ingen konkrete nyttårsforsett da klokken tikket over til et nytt år. Og jeg tenkte at istedenfor å ha et stort mål du skal klare å nå på et år, ville jeg heller prøve å finne flere mindre ting jeg vil jobbe med. Jeg vet med meg selv at det er mye større sannsynlighet for at jeg kommer til å gjennomføre flere små mål i hverdagen enn ett stort over et helt år. Derfor kommer jeg nå fremover, hver måned til å sette opp en liste over mål for den måneden. Jeg føler jeg har større mulighet til å virkelig gjennomføre målene og ikke bare sluntre unna nå som jeg faktisk deler målene mine med dere. Siden det ikke er så lenge igjen av Januar kommer det til å bli noen mål som ikke er all verdens å gjennomføre på de siste dagene. Det er mulig jeg også tar med meg noen av målene videre til februar, hvis jeg får for liten tid.


 

10 TING JEG VIL GJØRE I JANUAR

1. Bli flinkere til å motstå cravings. De første ukene i Januar var jeg utrolig flink uten å tenke noe særlig over det. Jeg hadde rett og slett ikke craving for søtsaker i ukedagene. Jeg vil tilbake til å kose meg med søtsaker i helgene, og være litt flinkere i ukedagene. Jeg merker veldig godt på humør og energi at det ikke er bra å putte noe søtt i kroppen, når det kanskje egentlig er mat jeg trenger. 

2. Jeg kommer hjem rundt 6-7 tiden hver dag, og siden jeg skal opp tidlig neste dag har jeg lett for å bare slenge fra meg alt jeg har i hendene i det jeg går inn døra. Jeg vil bare sette meg ned og slappe av og kose meg med Thor. Det kan ende opp med at det blir mye å rydde til helgen, og jeg vil egentlig heller bruke helgen på å kose meg. Så jeg vil bli flinkere til å rydde opp ting med en gang jeg er ferdig med å bruke det. Da blir det mye hyggeligere å komme hjem og man kan sette seg ned i et ryddig rom og se en film. 

3. Jeg vil jobbe mer med bloggen, har mer planlagte innlegg, rett og slett mer rutine på bloggingen. Det er ikke alltid like lett å finne noe å skrive om ettersom at dagene mine inneholder mye jeg dessverre ikke har lov til å fortelle alle og enhver om. Det gjør det utrolig vanskelig å skrive innlegg om hva jeg har gjort i dag. 

4. Bli flinkere til å ta turen ut. Som sagt har jeg ikke så mye tid når jeg kommer hjem, så det er lett å bare legge seg på sofaen med en film eller serie etter litt mat. Før var Thor og jeg mye flinkere til å ta oss en tur og få litt frisk luft. Jeg snakker ikke om en lang tur, eller trening eller noe som helst. Bare en liten spasertur for å frigjøre hode litt fra alt som har skjedd den dagen. Det er i tillegg mye deiligere å sette seg ned med god samvittighet etter å ha vært ute en tur. 

5. Få tatt bilder av bilen så vi kan begynne å tenke på å legge den ut til salgs. Vi har for tiden to bilder og skal legge ut Audien til salgs, men det er mye som skal gjøres før man får lagt den ut. Det er vanskelig å begynne og lett og la den bli stående!

6. Rydde opp på Instagram. Jeg følger en del på ig, og det er mange av sidene som ikke lenger legger ut bilder, eller har endret tema på sidene sine. Jeg vil ha en ig med bare ting jeg har lyst til å se på når jeg logger på. Derfor vil jeg ta meg tid en dag og fjerne noen av de jeg ikke lengre vil ha der. 

7. Legge meg tidligere. Noen av punktene jeg kommer med nå kan høres litt like ut eller gå ut på det samme, men siden jeg skal stå opp veldig tidlig er det super viktig for meg å legge meg tidlig. Å dra ut tiden på kveldene er absolutt noe jeg er ekspert på. Eller plutselig komme på at jeg må dusje eller gjøre andre ting. Problemet er at jeg merker det så utrolig godt dagen etter, energien er virkelig ikke på topp etter en sen kveld. 

8. Drikke mer vann. Jeg kjører mye bil som privatsjåfør, det vil si at jeg sitter mye stille og merker ikke så godt om jeg egentlig er tørst. Og selv om jeg ikke er veldig tørst er jeg nødt til å bli flinkere til å drikke vann. Da slipper jeg vondt i hodet, som jeg sliter litt med. Samtidig ser jeg at jeg er utrolig tørr i huden nå på vinteren, og det hjelper litt om man er flink til å drikke mye vann. OG det er sunt og godt!

9. Fikse litt i leiligheten. Både Thor og jeg har lenge snakket om å få opp noen fler bilder på veggene i leiligheten. Det gjør leiligheten mer personlig og koselig, så det er noe jeg virkelig vil prøve å få til. 

10. Spare penger. Det er ikke veldig mye jeg får av forsvaret per mnd. Så det å spare litt mer penger er noe jeg er nødt til å bli flinkere til! Nå blir ikke det så fryktelig vanskelig denne mnd. Ettersom at det bare er noen få dager igjen..heh! 

 

Hva synes dere om prosjektet jeg har startet? Har dere noen mål hver måned? ♥

-Tina

Frozen 20.01.2016, kl. 21:40

Hei! Det er så sinnsykt fint ute nå som det er frost på trærne. Det blir virkelig ordentlig vinterstemning når det er så lyst og hvitt. Vanligvis kommer jeg hjem etter at det er mørkt så jeg har ikke fått tatt noen bilder av det, men i dag hadde jeg en liten pause midt på dagen, så nå fikk jeg endelig tatt noen skikkelige vinterbilder. 

         

         


Synes dere det er fint når det er helt hvitt ute?♥

-Tina

Perfect Match 19.01.2016, kl. 21:27

Hei! I løpet av alle de årene jeg har brukt sminke har jeg prøvd helt sinnsykt mange forskjellige flytende foundations, og nå tror jeg endelig jeg har funnet den rette. Jeg har funnet mange som jeg har likt veldig godt og brukt lenge, men som jeg etterhvert har funnet feil ved. Et problem jeg alltid har hatt er at hvis jeg blir varm, flau eller er i fysisk aktivitet, blir jeg veldig fort rød i ansiktet. Det er så irriterende og det er noe jeg har hatet veldig lenge. På grunn av dette har det veldig mye å si på kvalitet og dekkevne for meg. I tillegg til at den skal dekke, ville jeg finne en lett foundation, så det ikke kjentes ut som at du tar på deg hundre lag med sminke. De tre siste gangene jeg har kjøpt foundation har jeg kjøpt en fra Urban Decay. Den heter weightless ultra definition, og den er virkelig weightless. Jeg er superfornøyd og kommer nok til å holde meg til denne en god stund fremover i tid. De har utrolig mange forskjellige nyanser og fargetoner, så om du drar til en Kicks butikk som selger Urban Decay, kan du få hjelp til å finne den som passer best til deg. Jeg bruker 3.0. Noe av det jeg liker aller best er at den smelter så lett inn i huden og du trenger ikke være superflink med sminke for å unngå den fine foundation linjen under haken. Så hvis du ikke liker den foundationen du bruker nå, eller vil prøve en ny så anbefaler absolutt denne. Den er helt fantastisk!♥

 

 

  

 

Har dere prøvd den? Hva synes dere?♥

-Tina

2 år♥ 18.01.2016, kl. 22:23

2 år... 730 dager!! Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne! Det tok ganske lang tid før jeg klarte å gi 100% i dette forholdet, jeg var redd for å forplikte meg og si at nå er det bare oss. Jeg var redd for at det bare var nye spennende følelser inni kroppen min, men som ville gå over etterhvert. Men det var det ikke, og den dag i dag er jeg så utrolig glad for at jeg bestemte meg for at dette er noe jeg vil satse på, dette er noe bra! Det er vanskelig å forklare den følelsen du gir meg.Jeg har hatt mange oppturer i livet men også noe nedturer, og det å ha en man elsker og vet vil være der for å støtte deg og hjelpe deg til å komme gjennom ting er en trygghet jeg aldri vil miste. Jeg har ikke alltid være like flink til å benytte meg av denne tryggheten, men etter noen hendelser merker jeg hvor godt det er å ha en kjæreste som alltid er der.

Noe av det jeg liker godt med oss er at vi har mye av de samme verdiene, vi bryr oss om mye av det samme, familie, opplevelse, viljen til å få til noe. Vi er også begge utrolig glade i å reise, og når vi er ute å reiser er vi veldige enige om hva vi har lyst til å få ut av reisen. Et eksempel er da vi dro til USA for 1 og et halvt år siden. Vi var enige om at grunnen til at vi dro til USA var ikke shopping, men opplevelse. Vi brukte mobilene minst mulig mens vi var der nede, og var flinke til å ta med kamera ut på ting så vi kunne minnes dette i senere tid, noe jeg er superglad for at vi gjorde! Vi dro til Florida, ft. Lauderdale var der i noen dager, var hos onkelen din og koste oss med dem. Så reiste vi ned til islamorada og key west. Der var vi på mange forskjellige strender og dykket og koste oss. I key west ble vi med på seilbåttur ut for å snorkle over et vrak! Etter noen dager der nede tok vi en lang kjøretur opp til Orlando. For Disney fanatikere som vi begge er måtte vi jo innom Disney Word før vi dro fra Florida! Alt dette og så mye mer rakk vi på bare 2 uker. Jeg gleder meg allerede til å ta en lengre tur med deg, og se hva for noe morsomt vi kan finne på. Vi har så utrolig mange koselige uforglemmelige minner og jeg er så glad for at vi begge er opptatt av å oppleve og ikke bare shoppe når vi er ute å reiser.

  
  

Da jeg til slutt bestemte meg for at jeg ville inn i militæret var det utrolig mye blandede følelser og meninger. Jeg var livredd for at det ikke skulle gå, for at jeg ødela oss for å gjøre noe jeg hadde lyst til for meg selv. Det har vært utrolig vanskelig til tider, det har gått ekstremt mye opp og ned med humør på begge to og det er mye jeg hadde gjort annerledes om jeg hadde startet på nytt. Men til tross for de vanskelige stundene har det vært mange bra også! Vi har kommet oss gjennom et halvt år, og tiden bare flyr av gårde. Uansett hvor vanskelig det til tider har vært, har holdt sammen, og du aner ikke hvor mye jeg setter pris på det. Nå er det mer som en jobb, ettersom at jeg velger å komme hjem, noe som har gjort ting veldig mye enklere. Selv om det til tider slitsomt å stå opp tidlig og kjedelig med reiseveien hjem, er det utrolig godt å komme hjem og være med deg. Nå er det bare et halvt år igjen, og det kommer til å gå minst like fort som det som allerede har gått. Det blir så deilig å komme seg tilbake til å ha en hverdag hvor man faktisk kan planlegge ting sammen i ukedagene og ikke bare helgene!

Mange synes kanskje det er rart å si etter "bare" 2 år, men jeg klarer ikke se for meg noe annet enn oss to fremover, jeg klarer ikke se for meg en hverdagen uten deg. Og jeg synes det egentlig bare er deilig å aldri stille spørsmål om hvorvidt dette forholdet er riktig eller ikke, jeg vil ikke ha noen andre. Så nå er det altså gått to år, to år med mye minner. Jeg gleder meg til det som kommer fremover, alle ting vi skal oppleve og alle minnene vi skal skape, for jeg er ikke i tvil om at vi begge kommer til å ville dra ut i verden og oppleve ting, sammen! Takk for at du er der for meg når jeg er hysterisk, teit, rar og ikke hadde passet inn noe annet sted... (enn kanskje dyreparken) heh.. Du er helt fantastisk, Du er den aller beste, jeg elsker deg Thor♥


 

 

 

25 års jubileum 17.01.2016, kl. 21:35

Hei! For en dag det har vært i dag. Jeg dro tidlig inn til byen for å jobbe på slottet ettersom at det nå i helgen og spesielt i dag har vært feiring av kongeparets 25 års jubileum. Det var gjort klar skiløyper, hoppbakke og mange andre morsomme aktiviteter for både store og små. Det var også masse forskjellige opplegg nede på universitetsplassen. Jeg var litt usikker på hvordan dagen kom til å bli da jeg satt på båten inn til Oslo i dag tidlig og ikke så lenger enn en meter foran meg. Heldigvis åpnet jo himmelen seg da arrangementet begynte, det ble helt blå himmel, sol og ikke noe vind, rett og slett helt nydelige forhold for en dag med masse uteaktiviteter. 

Min rolle oppi hele denne dagen har stort sett vært å ta hånd om gjester som har ankommet slottet i anledning 25 års dagen. Det var utrolig mye å gjøre og dagen gikk veldig fort. Det var også kjempemorsomt og se på alle som tok seg turen ut til tross for noen minusgrader. Mamma og pappa tok seg også turen inn til Oslo så jeg fikk sagt hei til de. De syntes det var utrolig stas å se meg i paradeuniformen så det var morsomt. Dagen avsluttet utrolig bra. Jeg endte opp som bakerste bil i den kongelige kortesjen opp fra universitetsplassen og opp til slottet! Det var utrolig spennende og ikke minst en opplevelse jeg sent kommer til å glemme. Nå har jeg endelig kommet meg hjem og må innrømme jeg fortsatt er litt i ekstase over å ha kjørt etter kongefamilien med politieskorten på alle kanter!! En minnerik dag med andre ord! Gratulerer så mye til kongeparet. 

   
  

Var du på? eller så du på?

Busy Weekend 16.01.2016, kl. 23:17

Hei! Helg ja, føler ikke akkurat det har vært helg denne helgen. Den lille tiden jeg hadde på ettermiddagen/kvelden på fredag er vel det meste fri jeg  har hatt og kommer til å ha denne helgen. Det var en veldig koselig kveld. Da jeg kom hjem lagde kjæresten og meg taco og koste oss med det og en film, til vi begge ble så trøtte at vi begge sovnet. I dag stod jeg opp i 9 tiden og dro på jobb på Vitus apotek, gamle jobben før militæret. Det var litt rart for jeg gledet meg rett og slett litt til å jobbe, og det var en sinnsykt bra dag. Jeg hadde så mye energi, syntes det var morsomt å jobbe, jobbet fra 11-18 med et smil om munnen fra start til slutt. Deilig følelse. Da jeg kom hjem dro jeg rett til Cecilie i byen, fikk ikke så lang tid med henne i dag, men vi rakk i allefall 2 episoder av Pretty Little Liars!

I morgen er det opp tidlig igjen, da skal jeg inn til Oslo og tilbringe dagen i parade på slottet. Det er jo i morgen den store dagen til kongeparret er, nemlig 25år jubileum. Når jeg er ferdig der på ettermiddagen er det sannelig nesten klart for en ny uke. Jeg tror 2016 kommer til å forsvinne litt for meg, for som dere sikkert har merket synes jeg både ukene og helgene flyr av sted! Håper dere har en litt roligere helg enn meg og koser dere!♥

"Sykt perfekt" 15.01.2016, kl. 21:58

 

Hei! For noen dager siden ble første episode av Tv2's nye dokumentarsereie "Sykt perfekt" vist. Det går ganske sent på kvelden, i allefall for meg som må legge meg så tidlig på hverdagen, så jeg fikk ikke sett første episoden før nå. Serien handler om syv norske jenter som har forskjellige ting de sliter med, alt på grunn av forventningene til det å være perfekt. Det var ganske spesielt da jeg så artikkelen om den nye serien som skulle komme, for plutselig dukket en jeg kjenner opp i serien. Jeg merker at jeg får litt vondt inni meg å høre hva hun har å si om sin hverdag og alle de tankene hun har inni hodet. Selv om vi ikke kjente hverandre kjempegodt, la jeg på ingen måte merke til noe som helst av det hun sitter å forteller om i dokumentaren når vi var sammen. 

Det presset om at alt skal være perfekt, som dem snakker om i serien stemmer så utrolig bra med hvordan ting er nå. Og det er rart at det presset er blitt noe som har sklidd inn i hverdagen til så altfor mange, uten at man får gjort noe særlig med det. Det er press rundt det å gjøre det bra på skolen, se bra ut, kle deg bra og være populær. Det er absolutt ikke gøy å si, men dette presset som er blitt så sinnsykt mye sterkere nå i det siste gjør at om du ikke "når kravene" eller "passer inn" er det vanskelig å bli en del av det fellesskapet mange ønsker å være en del av. Du skal se bra ut. På alle måter, være pent sminket, ha en trent, slank kropp og du skal kunne kle deg riktig. Noe av det som kanskje er mest omdiskutert er hvordan presset rundt merkeklær har økt. For ikke så lenge siden var jeg på jakt etter nye blogger å lese og kom over bloggen til en 12 år gammel jente. Jeg bladde litt til eldre innlegg og fant et fra Desember hvor hun hadde lagt ut ønskelisten sin til jul. Den bestod blant annet av ipad, mac, Marc Jacobs veske, Daniel Wellington klokke, Victorias secret klær osv. Da jeg var tolv ønsket jeg med dansematte til playstation 2, jeg ønsket med gullfisk, sing star, brettspill. Hva har skjedd, hvorfor skal man vokse opp før man har rukket å være barn!?

Processed with VSCOcam with b1 preset
 

Som de sier i serien er det et konstant jag etter det perfekte, og at alt de ser i speilet er feil og ting som trengs å rettes på. Jeg tror aldri den lysten til å endre på et eller annet kommer til å gå bort. Man ser alltid ting som kan forbedres for at man skal bli mer fornøyd med seg selv, og det er der problemet ligger. Alt det vi ser på som feil hos oss selv er noe vennene våre eller andre ikke en gang tenker over. Hvis du er med en venninne og hun ikke har på seg sminke, tenker du da at "herregud stygg du er uten sminke" Nei, men bryr seg ikke, det er venninnen din, dere har ikke et vennskap basert på utseendet, men personligheten. Og akkurat like lite hadde nok venninnen din brydd seg om du hadde kommet uten sminke, så vi er nødt til å være litt mer snille mot oss selv. Vi er så utrolig kritiske til oss selv, og det ødelegger så utrolig mye. 

Jeg tror det er viktig at det er blitt laget en serie som denne, for jeg tror, eller jeg er sikker på at så utrolig mange andre jenter sitter hjemme og føler akkurat det samme. Jeg tror alle kan sitte med denne følelsen i en eller annen grad, noen sterkere enn andre. Jeg har kjent på den selv. Jeg er mester i å sitte å bla på Instagram og tenke "åå sånn vil jeg se ut..." "Hvorfor er ikke jeg like pen og tynn" og jeg er også mester i å gi meg selv dårlig samvittighet over at jeg for eksempel har kastet i meg masse godterier. Og det er så teit at man tenker sånn... Alle har forskjellige definisjoner på hva som er perfekt, så selv om jeg synes en jente på et bilde på Instagram er super pen, og helt perfekt i mine øyne, kan jeg vedde på at hun selv har ting hun vil endre på selv. Jeg tror det er viktig å tenke på at sånn du ser på andre, ser andre på deg. Vi er alle forskjellige, og takk gud for det. Hvor kjedelig hadde det ikke vært om vi hadde vært like og såkalt "perfekte" alle sammen. Tenk på at noe du har er det kanskje noen andre som ville gitt hva som helst for å ha. Vær fornøyd med deg selv, du har kommet så langt så vær stolt av deg selv, tørr å vær stolt av deg selv og ros deg når du gjøre noe bra. Når du går forbi et speil, smil i stedenfor å se etter feil. 

Håper dere gir dere selv et smil neste gang dere ser dere i speilet, dere er herlige♥

Interior details 14.01.2016, kl. 22:01

Hei! Som jeg skrev tidligere skulle vi på motivasjonsforedrag. Jeg var ferdig i byen klokken 4 og planen var at Thor skulle hente meg så skulle vi kjøre til ski med god tid og kose oss. Vi ble jo selvfølgelig stående i massiv kø hjem fra byen og var i ski 3 minutter før det skulle begynne.. med andre ord greit i siste liten. Men det gikk fint, vi fikk med oss alt sammen bortsett fra introduksjonen. Foredraget var bra, han snakket veldig livlig og var flink til å få andre engasjert. Han hadde en god del gode poeng når det kommer til det å nå målene sine, og ikke bare sette dem også glemme dem. Så alt i alt var det artig å høre på og man fikk jo med seg en god del gode poeng som det kan være lurt og ta med seg i flere tilfeller. 

Til bursdagen min fikk jeg som sagt den pynte hjorten som jeg har ønsket med lenge, nå har den fått en fin plass i vinduskarmen og jeg er utrolig fornøyd. Tok noen få bilder, men lover å komme tilbake med bedre bilder fra det er lyst ute. Blir mye bedre med naturlig lys. Var også på ski og handlet for ikke så lenge siden og da fant jeg noen utrolig fine ting til badet. Vi har lenge vært på jakt etter noe å sette tannbørstene våre i, men det har rett og slett bare gått i glemmeboka når vi først er ute å handlet. Nå var det masse salg og disse stod plassert så fint ved utgangen til en butikk, så da måtte de jo bare med..heh! 

 

  

 

Hva synes dere?♥

Time flies by 14.01.2016, kl. 05:02

Hei! Er det ikke rart hvordan klokka kan gå så forskjellig på starten av dagen? Noen ganger føler man at klokka gå skikkelig treig, mens andre ganger bare flyr tiden av gårde. I dag var en sånn dag hvor tiden bare løp sin vei. Jeg pleier å stå opp når klokka ringer for andre gang, men i dag skulle jeg bare lukke øynene litt før jeg reiste meg og vips så ringte klokken for tredje gang. Jeg følte ikke jeg hadde sovnet en gang! Ikke nok med at jeg var sent ute, men jeg er også heeeeelt tom for foundation. Så jeg brukte utrolig lang tid på å skrape ut fra sidene, selvfølgelig den dagen jeg var sent ute fra før. Det hele endte med at jeg blir nødt til å sminke meg ferdig så fort jeg kommer på båten..heh!

 

Bortsett fra en litt stressende morgen tror jeg det blir en veldig bra dag i dag. Thor var med i en konkurranse for noen dager siden og vant to billetter til et motivasjonsforedrag med coach Øyvind Hammer. Så det skal vi på i dag så fort vi begge er ferdige med jobb og skole. Jeg gleder meg utrolig mye, har lest veldig mye bra om han så det blir spennende å høre hva han har å si. Håper dere får en fin morgen!

Lazy day 12.01.2016, kl. 18:23

Hei! Nå har jeg endelig kommet meg hjem og satt meg godt til rette i sofaen, og her har jeg planer om å bli en liten stund uten å gjøre noe særlig annet. I går var det obligatoriske møter på leir, og klokken ble nok til at jeg ble værende på leir istedenfor å dra hjem for å gå rett og legge meg. Ikke bare kom jeg meg hjem i dag, men mamma var i byen så jeg fikk sitte på med henne og slapp kollektivt hjem.. lykke! Nå har jeg kommet meg hjem, har som sagt funnet plassen min i sofaen, laget en stor skål med coco pops, og satt på teen mom på tv-en. heh.. Det minner meg om når man kom hjem etter lange skoledager på ungdomsskolen og skulle sette seg med lekser. Det ble ofte lekser, mat og tv-en på i bakgrunnen, noe som kanskje ikke alltid var like bra. Thor står og forklarer om linjen han går på skolen for elever som ønsker å gå på den skolen han går på, en såkalt åpen dag på skolen. Han skal holde på til 9 i kveld, så han er ikke hjemme før sent. Det er litt kjedelig med tanke på at jeg må legge meg rimelig tidlig, men jeg får se om ikke jeg sover en liten time nå så jeg kan være litt oppe med han når han kommer hjem, det hadde vært koselig. Det er litt teit og litt rart, men jeg gleder meg faktisk til å se han bare etter en dag. 

  

Har dere gjort noe spennende i dag?

Winter wonderland 10.01.2016, kl. 17:51

Hei! Endelig kan man titte ut av vinduet og virkelig få følelsen av at det er vinter. Vinterfølelsen er på plass, kulden er definitivt på plass, og vinter kosen er på plass så fort jeg får fri. Jeg har enda ikke fått tid til å stått noe på ski, verken bortover eller nedover, og det er noe jeg er litt irritert over. Denne helgen var det feiring av bursdagen min, som var utrolig koselig. Vi var bare Thor, meg, Cecilie og Karl, som var ute å spiste på Fridays og tok en drink for så å kose oss hjemme hos dem siden de bor i Oslo. Det var en veldig bra dag og jeg storkoste meg! Neste helg gleder jeg meg kanskje enda mer til. Siden det er den 18. på mandagen, tenkte vi å feire 2 års dagen vår i helgen. Hva vi finner på aner jeg ikke enda, men jeg gleder meg veldig mye. Så får vi se, kanskje det blir til til litt ski helgen etter det! Det er jo for trist at man ikke skal rekke å gå noe som helst på ski hele vinteren... For du vet faktisk aldri med det været her, det forandrer seg oftere enn man rekker å henge med på. For nå er jeg i allefall superfornøyd med å våkne til hvit utenfor vinduet, det er akkurat sånn det skal være i Januar!!♥

Jeg var ute å handlet i går og da fikk jeg endelig fått ut fingeren og kjøpt med en lue. Når det er over -10 grader hver dag er det greit å ha en lue, jeg har merket det ganske godt. Jeg har lett etter en fin lue ganske lenge, men ikke funnet en jeg har tenkt at, den var fin den tar jeg. Også har det virkelig gått i glemmeboka, men nå endelig har jeg fått kjøpt den, og jeg er superfornøyd. 

 
 

Hva synes dere om at det er kommet så mye snø?

-Tina

Friyay 08.01.2016, kl. 05:13

Hei! Tenk at det er fredag, det er helt utrolig hvordan denne uken bare har blitt borte. I går hadde jeg tirsdagsfølelse, på en torsdag! Men det passer meg helt ypperlig med fri, jeg er klar for litt avslapping og kos. Noe av det jeg liker godt med fredager er å gå inn på instagram og finne masse artige friyay bilder, da blir jeg glad! Håper virkelig denne jobbdagen går fort så helgen kan begynne skikkelig.

 

I helgen har jeg planer om å gjøre noen enkle få ting:

* slappe skikkelig av!

* sove ut litt på morgenene, ikke ligge å sove hele dagen, men litt sånn at jeg får tatt igjen for alle de tidlige morgenene i ukedagene.

* feire bursdagen min men noen venner, ut å spise og kose oss.

* lage god mat, kose meg med kjæresten!

  

   

Dette blir en bra helg!

 

Jeg ble påkjørt!! 07.01.2016, kl. 05:06

Hei! For to dager siden hadde jeg en dramatisk avslutning på dagen.. Heh! Kanskje ikke sånn superdramatisk, men jeg ble faktisk kjørt på! Jeg hadde sitter på med mamma hjem fra byen og ho kjørte meg hjem. Det var veldig deilig å komme seg hjem litt fortere og ikke minst slippe kollektivtransport og heller bare slappe av ved siden av mamma. Da vi kom inn i gaten der jeg bor og hun skulle slippe meg av, sa jeg at hun bare kunne stoppe med postkassene og slippe med av der så hun fikk snudd. Jeg gikk ut av bilen og begynte å pakke det jeg hadde med meg i baksetet. Plutselig kommer naboen og skal inn den veien vi står og sperrer for, så jeg sier til mamma at hun er nødt til å kjøre lengre frem. Og i det hun triller sakte fremover, og jeg sniker meg etter mens jeg holder på tingene i baksetet med åpen dør, merker jeg plutselig at det strammer seg rundt tærne mine og at jeg ikke får flyttet foten. Da jeg så ned stod bilen oppå foten min og jeg fikk panikk og ropte til mamma "DU STÅR PÅ TÅA MI!!!" Haha, så rygget mamma vekk og da viste jeg ikke om jeg skulle gråte eller le. Jeg hadde bare blitt truffet helt på tuppen og der runder også hjulet oppover så det var ikke så mye vekt. Så fort jeg merker at jeg ikke har noe vondt braser jeg ut i latter så står vi der begge og ler oss ihjel! Alt gikk bra!

 

Som dere ser driver jeg og bytter design og jeg beklager at det for tiden er litt rotete både med bilder og design. Driver og fikser sånn som jeg vil ha det, så det blir nok ferdig om ikke så lenge! Håper dere alle får en fin dag!❤

celebration 05.01.2016, kl. 10:46

Hei! Nå har det vært utrolig mye som har skjedd i det siste. De aller siste dagene av ferien gikk helt utrolig fort, nærmest bare flydd forbi. Jeg valgte å ikke blogge på bursdagen min fordi jeg rett og slett heller ville bruke den lille tiden jeg hadde på familien og kjæresten. Så nå kommer egentlig et litt oppsummerende innlegg fra de siste dagene mine.

Nyttårsaften var veldig koselig, ikke noe fyllefest og det er jeg egentlig ganske glad for, i allefall nå i ettertid! Vi var i ski på besøk og koste oss utrolig mye med fingermat, leker, alkohol og ikke minst masse fyrverkeri! Vi var hos en kompis av Thor, og da klokka nærmer seg tolv ble de plutselig 10 år yngre og tente på alt de fant av raketter og ting som lagde lyd og lys. Det var utrolig morsomt og se på!

      

1. Nyttårsdag eller 1. Januar som det også var, ble en litt hard dag! Vi holdt på til litt over 4 dagen før, og fikk ikke all verdens med søvn, ettersom at vi ikke sov hjemme. Dagen gikk til soving og avslapping helt til klokken 4, da var det på med finstasen igjen og klar for familiefeiring for eldste broren til kjæresten! Det var også en kjempekoselig dag, nesten hele familien var til stede og det var god middag og kaker.

2. Januar begynte kjæresten feiringen av meg. Siden jeg skulle opp tidlig natt til mandag og derfor måtte legge meg tidlig søndag kveld ville han gjerne finne på noe på lørdagen. I femtiden pyntet vi oss, jeg viste ikke hva vi skulle annet enn at vi skulle inn til Oslo. Da vi hadde kjørt inn og funnet parkering fikk jeg vite at vi skulle på det norske teater. Vi så "halve kongeriket" av are Kalvø. En musikal som tok for seg norsk politikk med parodier av kongefamilien og kjente personer på stortinget utrolig morsomt! Da vi satt i bilen før teateret sa han at billettene lå i en boks under setet mitt, der lå billettene som han sa + en liten boks pakket fint inn. Jeg ble skikkelig overrasket og utrolig rørt da jeg åpenhet. Inni var en allianse ring i hvit gull (den innerste av ringene), helt nydelig... Jeg klarer fortsatt ikke slutte å se på den!❤ det ble en veldig fin kveld.

  

3. Januar - bursdagen min! Søndagen måtte jeg som sagt legge meg tidlig så jeg orket ikke styre med noen stor feiring. Det ble koselig middag med Thor og familien hos mamma og pappa, masse god kake og partyalias! Det er lenge siden vi alle har ledd så mye! Jeg fikk en pyntehjort som jeg har ønsket meg lenge, pluss noen andre små ting. I tillegg til det fikk jeg enda en gave av Thor, og da han kom med enda en liten eske begynte jeg å gråte allerede før jeg hadde begynt å åpne gaven! Inni boksen lå det nydeligste, fineste, herligste diamant smykket med to hjerter i hverandre! Det var virkelig helt fantastisk❤ takk for en fin dag mamma, pappa og Thor❤

  

Håper dere hadde det fint på nyttårsaften og er klare for det nye året! 

-Tina

A quick Hello 02.01.2016, kl. 23:03

Hei! I dag blir et veldig raskt innlegg. I morgen har jeg bursdag!! Jeg blir 21 år og siden det er søndag i morgen og hverdagen begynner for fullt på mandagen igjen, ble det tid med kjæresten til en begynnende feiring i dag! Jeg kommer tilbake enten i morgen eller mandag og forteller om den fantastiske dagen jeg har hatt i dag og forhåpentligvis den fine dagen jeg kommer til å ha i morgen. Håper alle har en super kveld så snakkes vi♥

ÅRSKAVALKADE 2015: DEL 1 01.01.2016, kl. 23:40

Hei! 

2015 har vært et år som virkelig bare har flydd forbi, det har gått så utrolig fort at det er nesten litt skremmende! Det betyr at det bare er et halvt år igjen til jeg er ferdig i militæret, det er ganske artig å tenke på! Det har vært utrolig mye morsomt, fint, hyggelig og minneverdig som har skjedd i 2015 så jeg tenke å lage en liten årskavalkade med bilder av ting året som gikk.

JANUAR

I Januar ble jeg endelig 20! Det er jo nesten like stort som å bli 18, så det var stas. Jeg fikk tidenes bursdagskort, med masse bilder printet ut fra et år med minner, det henger fortsatt på rommet mitt jeg har hjemme hos mamma og pappa. I tillegg til det var det litt ekstra spesielt den måneden ettersom at det var 1 år siden Thor og meg ble kjærester♥

   
 

FEBRUAR 

I februar var vi på fjellet og koste oss kjempemasse. Det var en god stund siden vi begge hadde stått på alpint sist så det var utrolig morsomt da vi skulle ta første turen vår, men det gikk veldig fint og man kom fort inn i det igjen. Thor fikk meg til og med til å leke litt i parken på hopp og sånne bokser..heh.

  
 

MARS

I mars var mamma, pappa, Thor os jeg på hyttetur. Vi leide en hytte en eller annen plass på Hardangervidda, kjempefin hytte med alpinsenter like i nærheten og utrolig fine langrennsløyper om man kjørte et lite stykke oppover i fjellet. 

    

 

APRIL

I april skjedde det en del morsomt! Min beste venninne Cecilie driver nå og utdanner seg som frisør. I april gikk hun på skolen og hadde mange artige prosjekter. Et av prosjektene hun hadde handlet om sminke og hår. Da var jeg så heldig at jeg fikk være modellen hennes og ble stylet, sminket og tatt med på photoshoot. Kjempegøy!! Det var også en konsertkveld. Thor spiller i band sammen med brødrene sine, og i april hadde de en av mange konserter som vi var å så på, de er så flinke!!♥

   
 

MAI

17. Mai!! Alltid like koselig, den dagen i året du får høre av foreldrene dine at du skal få så mye is du bare vil! Det ble dessverre ikke så veldig mange is denne dagen, ettersom at det blåste rimelig surt. Etter koselig dag med barnetog og leker, dro vi hjem til foreldrene til Thor hvor vi hadde masse koselige leker med søsknene og mye god grillmat. 

  
 
 

JUNI

Sol, sommer og koselige turer ute i det fine været. Hadde mange hyggelige stunder med Cecilie i Oslo. Så tok både Thor og jeg ferie, kjørte opp til Nord-Norge for å besøke familien min. Det var sommerferien vår i fjor. Kjøre-ferie først opp til Mo og deretter videre nedover til besteforeldrene hans i Møre. Kjempekoselig og litt annerledes ferie enn hva vi først hadde i tankene. 

  
 

Håper dere likte del 1, så kommer del 2 om ikke så altfor lenge!♥

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits