tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Dette valget 31.03.2016, kl. 05:01

Selvbilde, selvtillit, styrke noen ganger krasjer systemet og alle disse punktene svikter. Det har ikke gått en uke og jeg har allerede fått kjenne på denne krasjen. Det er ikke så veldig mye å gjøre med det annet enn å snakke, finne noen å snakke med og bare få det ut. Samtidig som du kanskje kan få noen andre synspunkter på ting om du snakker med en som ikke vet hva du sitter å tenker. Noe av det som for tiden tærer veldig på meg er det at jeg føler jeg ikke strekker til. Jeg henger alltid bakpå med ting som skulle vært gjort. Det er så mye jeg gjerne vil få ferdig, men på så altfor kort tid!

En av de tingene er søking på skoler til neste år. Jeg går rett og slett nedenom og hjem igjen hver gang jeg setter meg ned og skal prøve å finne ut av dette med studier. Det er så utrolig mye ute tilgjengelig og det å måtte ta et valg nå føles bare helt fjernt. Jeg er redd, redd for å velge feil, redd for å ikke få utnyttet det jeg er god for. Jeg tror forventningene vi står ovenfor nå for tiden er det som gjør dette valget så vanskelig. Alle skal ha noe å mene og si om alt. Det er lett og si at man skal tenke selv og at dette er noe man må finne ut av selv, men man kan rett og slett ikke si man ikke blir påvirket av alle andres meninger rundt deg, det kan i alle fall ikke jeg akkurat nå. Jeg føler jeg skal imponere, ikke velge èn ting, hvis jeg egentlig har grunnlag for å klare så mye bedre! Fy faen dette livet er komplisert noen ganger! Over og ut for i dag, blir forhåpentligvis bedre tid til blogging i helgen!

i form etter påske 29.03.2016, kl. 11:00

Hallo! Nå som påsken er skikkelig over, er det på tide å gå tilbake til skikkelige vaner. Vekk med alt godteriet som ellers ligger fremme i påsken, planlegge litt mer måltider, og tenke litt mer over hva man putter inn i kroppen. Ikke bare er påsken over, men vi er snart i april, dvs enda en måned nærmere sommeren, og SK16 er vel ikke akkurat på plass. Nå er er tiden for siste innspurt. Selv skal jeg passe bedre på å ha med med noe frukt eller nøtter til en hver tid, slik at hvis jeg blir sulten eller fysen så har jeg noe å putte i munnen i stedenfor sjokolade fra en kiosk eller bensinstasjon. Jeg skal også begynne å løpe fra leir til slottet noen ganger i uken. Det blir utrolig spennende å se hvordan det går. Om alt går som planlagt prøver jeg første tur allerede i morgen! Får ikke nok kondisjonstrening ellers i uka når jeg til vanlig kjører bil som jobb, og når jeg først trener på treningssenter prioriterer jeg styrke. Så dette blir bra. Får bare håpe jeg klarer å holde det vedlike, og at det passer seg så jeg kan gjøre det, i forhold til tidene på slottet! 

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset      Processed with VSCOcam with f2 preset

Hvordan skal dere komme dere tilbake etter en påske med masse godis? 

Aktiv Mandag 28.03.2016, kl. 19:23

Heihei! Da er påsken straks over og vi skal tilbake til hverdagen. Jeg både gleder meg og gruer meg. Jeg gleder meg til å se igjen de på leir og slottet, og jeg gleder meg til å komme inn i rutiner igjen. Men det har vært utrolig deilig å ha litt frihet til å gjøre hva jeg vil med hvem jeg vil i påsken, den kommer jeg til å savne frem til neste ferie. Når jeg kommer tilbake i morgen er det bare 80 dager igjen! Herregud som tiden flyr, Nå må jeg virkelig sette meg ned og finne ut hva jeg skal søke til høsten, før det er for sent! 

* * * * * * 

I dag har Thor som i går vært og hjulpet en venn med russebilen hans, mens jeg har hatt en aktiv mandag! Nå som påsken er over er det på tiden og få vekk alt det man har pakket i seg fra påskeegget. Jeg ble med mamma og pappa til Drøbak. Der gikk vi en lang tur langs med vannet og litt i gamlebyen. Det er så utrolig fint der, skikkelig idyllisk og smått. Vi hadde det veldig koselig og lo utrolig mye, for det endte selvfølgelig med hoppebilder av oss alle. 

      Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

      Processed with VSCOcam with f2 preset

      Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Etter gåturen, gikk turen opp på treningssenteret for å få slitt ut bena enda litt mer, nå er jeg så sliten at nesten ikke klarer å gå. Klar for mat og noen siste timer med kjæresten før jeg skal legge meg tidlig, i morgen begynner jo en ny uke. Håper dere har brukt siste dag av påskeferien akkurat som dere ønsket, så ønsker jeg alle en god uke! 

Se opp! 27.03.2016, kl. 17:02

Det er så mange ganger man blir sittende og tenke på alt mellom himmel og jord. I dag da jeg kom hjem etter en herlig frokost med en venninne var huset tomt og jeg fikk et sånt øyeblikk. En ting som man kan sitte å tenke på så mye man bare vil uten å komme noe særlig videre med tankene er teknologiens utvikling. Jeg lurer rett og slett på hvordan alt hadde vært uten den teknologien vi har i dagens samfunn. Hvordan hadde egentlig kommunikasjonen mellom oss mennesker vært da? Jeg føler vi og jeg sier vi for det inkluderer meg selv i veldig stor grad, vi må få øynene opp. Få øynene opp fra den lille dingsen vi helle tiden tekster på, har med oss over alt og stirrer ned i kontinuerlig. For er det egentlig verdt det? Er det verdt å gå glipp av alt det fantastiske som skjer rundt oss. Se deg rundt, se på alle de forskjellige typer mennesker du møter på gaten, sett deg ned ta en kaffe og titt på folk rundt deg. Tenk over hvordan deres liv kan være totalt forskjellig fra ditt, ennå dere sikkert gjør mye av det samme i løpet av en dag. Vi har alle så utrolig mange muligheter, vi har alle et liv. Det handler om å bruke tiden sin godt, sette pris på alt du har rundt deg som får dagen din til å bli enda litt bedre. Det er viktig å sette pris på personene som er i livet ditt. Når du er med en venninne, legg vekk mobilen, ikke titt ned på instagram mens dere snakker om hverdagen deres, få blikket opp, vær i øyeblikket. Ikke bruk tiden din på å se ned, løft blikket, se sola som skinner ute, og kjenn følelsen av glede. Følelsen av å leve. 


//Bildene er hentet fra Eric Pickersgills bildeserie "Removed"//

Vi mennekser er vanedyr, så fort vi gjør det til en vane å dra opp mobilen med en gang vi setter oss på bussen, er det vanskelig å stoppe med det. Vi blir rett og slett avhengig. Om vi ikke har noe å gjøre kan man finne på å sjekke instagram for tredje gang på bare fem minutter. Det er det samme som dukker opp når du blar, men man tror bare man ikke har noe bedre å gjøre så hvorfor ikke bare titte på bilder av en retusjert virkelighet. Hva med heller å ringe en venninne mens du sitter på bussen, man må vel ikke alltid ha en baktanke for å ringe en venn. Det er virkelig på tide og gjøre noe med dagens samfunn, det er rett og slett litt skummelt å tenke på hvordan ting har forandret seg så til de grader, og alt etter at vi fikk mobiler som ga oss tilgang til alt når enn vi måtte trenge det. Selv om jeg sitter å skriver om dette nå, så skal jeg love dere at jeg ikke er noe bedre selv, og det er det som kanskje er mest skummelt. Vi er så klar over hvordan samfunnet er blitt, men klarer vi å rive oss ut fra de vanene, nei. Er virkelig mobilen din verdt så mye oppmerksomhet? Hva med å heller snakke med personen ved siden av deg på båten, ringe en venn/venninne, snakke med foreldrene dine. Jeg tror man vil få så utrolig mye mer ut av det. Mobilen burde ikke være en prioritet i hverdagen. 


//Bildene er hentet fra Eric Pickersgills bildeserie "Removed"//

Når vi snakker om prioriterer vil jeg komme litt tilbake til noe jeg nevnte tidligere. Når du er med en venninne og er der for å være med henne, er det kjedelig å føle at instagram blir viktigere. Om man sitter å snakker om hverdagen, mens personen ovenfor deg sitter og blar igjennom instagram, føler man seg ikke akkurat prioritert. Du får ikke den gleden av å faktisk bli hørt. Det er virkelig rart å tenke hvordan ting har blitt sånn, bare de siste årene. Om du sitter på båten og løfter blikket, vil du se hvor utrolig mange som sitter og slavisk titter ned på mobilene sine, voksne som barn. Det er rart å tenke på hvordan er gjenstand kan ta alt fokuset vårt, mens utenfor skjermen forsvinner livet rett foran oss. Om du en hel dag legger vekk mobilen og ikke sjekker sosiale medier, hva kommer da til å skje? Kommer du til å havne bakpå når det kommer til nyheter, kommer det til å skje noe galt om du ikke får sjekket? Jeg tror ikke det, det er bare denne avhengigheten som sier at vi heller skal sette oss ned på mobilen på bussen, enn å sitte å titte ut av vinduet på alt det flotte rundt oss. Det er bare slik det er blitt. 

Helt ærlig, tror jeg livet hadde vært utrolig mye mer behagelig om vi gikk tilbake til å ha mobiler som vi kunne bruke til å ringe og sende meldinger med. For det er jo egentlig det det er. Jeg tror vi hadde sett ting mye klarere og tydeligere, satt med fokus på det som skjer rundt oss i hverdagen. Jeg tror også at dette presset om å være "perfekt" hadde vært mye mindre. Kanskje hadde det vært lettere å føle seg akseptert og prioritert? Hva tenker dere om en hverdag uten all fokus på mobilen? Jeg håper dette innlegget setter igang tankene hos noen av dere som leser bloggen min. Se opp, ta innover deg ting som skjer rundt deg, og ha en strålende dag videre!

Påskeaften 26.03.2016, kl. 18:51

Påskeaften er endelig her! Som at vi ikke har spist nok godteri allerede i påsken, i dag er det påskeaften og det er da påskeeggene kommer frem. Her i huset er det jeg som er påskehare og det passer meg ganske bra, for det betyr at jeg kan bestemme selv hva som er i eggene. Akkurat nå ligger jeg og koser meg med keeping up with the kardashians på tven, mens Thor er med en kompis. Det er rart hvor stille det blir i leiligheten når man plutselig blir sittende alene en god stund. Jeg er virkelig en person som liker å ha selskap. Det er greit med litt tid alene, men flere timer blir fort kjedelig for min del. Vi hadde egentlig planer om å dra å trene litt i dag, men hvis han ikke kommer hjem snart blir det nok litt for sent, så da blir det vel heller i morgen. Uansett om det blir i dag eller i morgen skal det bli godt å få trent litt etter en påske med mye sjokkis og mye god mat..hehe! Håper dere koser dere på selveste påskeaften, har dere fått påskeegg?

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 presetHyttekos 25.03.2016, kl. 22:33

Goood påske alle sammen!! En kort men utrolig koselig hyttetur er over for denne gangen. Thor og jeg ble invitert med på hyttetur med mamma og pappa i Sponvika, like ved svenskegrensen. Vi hadde begge lyst til å komme oss litt bort og få slappet litt skikkelig av. Selv om det bare ble 2 og en halv dag, så har det vært veldig deilig. Når man først gjør noe føler man at ferien blir mye lengre! I morgen er det jobb igjen, men det er en veldig kort dag så det skal nok gå veldig fint! 

* * * * * * *

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Hvordan har deres påske vært så langt?

Fashion moodboard 23.03.2016, kl. 11:59

               

               

               

⋅  SPRING BRINGS FASHION TO A WHOLE NEW LEVEL ⋅ 

Nå begynner solen å titte frem oftere, og det er vel ikke så lenge til den kommer for å bli. Med nydelig sol og varmere tider kommer også en ny periode for klesstilen. Vi går bort ifra de mørke, tykke, varme klærne og går over til lyse, tynnere, vårlige klær. Dunjakken er byttet ut med skinnjakke, og vinterskoene er byttet ut med lette mye penere sko. Jeg elsker denne perioden, og jeg merker at med årene kommer også et ønske om å kle seg litt bedre og rett og slett litt "penere" hverdagsstil. Jeg tror det er på tide med en skikkelig detox i klesskapet. Ut med alt som har ligget uberørt så utrolig lenge, så jeg har plass til masse nytt og fint til vår- og sommersesongen! SPRING MAKES ME HAPPY! 
 

6 Fordeler med å flytte hjemmefra 22.03.2016, kl. 10:15

Hallo, første skikkelige fridag for min del. I går ble jeg plutselig oppringt fra jobb og spurt om jeg kunne jobbe, så da ble det første skikkelige fridag i dag. I dag har jeg absolutt ingen planer og det er så utrolig deilig. I morgen ettermiddag turer vi nedover til Sponvika. Mamma og pappa har leid en hytte der, og invitert Thor og meg, så det blir veldig koselig. Jeg gleder meg til å koble av, kose oss med brettspill og skikkelig avslapping. 

* * * * * * * *

 

6 FORDELER MED Å FLYTTE HJEMMEFRA

⇔ Du kan stå så lenge du bare ønsker i dusjen uten at noen kommenterer det. Du trenger ikke lenger tenke på å bli forstyrret med banking og rop om at du må kjappe deg, for det er flere som skal dusjen. Hva er vel ikke bedre med en lang og varm dusj! 

⇔ Når det kommer til mat, så kan du bestemme akkurat hva du vil ha til middag. Hvis du en dag føler for noe indisk så lager du noe indisk. Du trenger ikke lenger bli overrasket med middager du egentlig ikke er noe særlig glad i. Det blir selvfølgelig utrolig viktig med selvdisiplin. Ikke bare velge pizza hver dag, men lage mer mat fra bunnen av og lære seg nye oppskrifter. 

⇔Du kan rydde akkurat når det passer deg. Om du plutselig er sent ute til en avtale, trenger du ikke tenke på å måtte rydde opp akkurat der og da. Det er ingen som kommer til å kommentere på at det er litt rotete. Det er bare viktig og ikke la det gå for langt, for da kommer det til å bli mye å rydde når man først bestemmer seg for at det er på tide. 

⇔ Du kan ha på deg akkurat hva du vil og tusle rundt i leiligheten. Om du vil kan du danse på bordet i undertøy uten at det går utover noen andre. Du kan også gå mellom rom mens du driver å skifter uten å være redd for å møte på noen bak neste dør. 

⇔ Du kan dra og være med folk akkurat når du vil, eller ha venner på besøk akkurat når du vil. Det trenger bare passe for deg og besøket ditt. Du trenger ikke planlegge og forholde deg til flere personer i familien for at det skal passe. Ingen som krangler om tv-en hvis dere vil se en film og spise popcorn. 

⇔ Du styrer alt av interiør selv. Du trenger ikke gå å irritere deg over den grusomme fargen på putene foreldrene dine plukket ut, du står fritt til å velge hvordan leiligheten din skal se ut helt selv. Og det er så fantastisk morsomt når man gjør det skikkelig fint i sin egen leilighet. 

   
 

nails on fleek 20.03.2016, kl. 23:32

Heihei! En av de tingene jeg liker aller best med å ha fri er at du får tid til å gjøre alt du ellers ikke har tid til. Jeg har snakket før om hvordan jeg har hatt lyst til å legge gel nails med forlengelse, men verken har hatt tid eller anledning til det. I dag kom jeg på at jeg for kjempe lenge siden kjøpte meg en liten Uv-lampe og sett for å legge egne gel nails, uten forlengelse. Det er en prosess som tar litt tid, for det er mange lag, men så fort det er ferdig holder det mye bedre enn vanlig neglelakk. Det skal holde opp imot 2 uker, så vi får se hvor lenge disse holder. Jeg er i alle fall superfornøyd. 

         Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

          Processed with VSCOcam with f2 preset
 

Good Day 19.03.2016, kl. 13:57

Hallo alle herlige, i dag er virkelig en bra dag så langt. Kjæresten og jeg la oss rimelig tidlig i går ettersom at vi begge var helt skutt. Det resulterte i at vi våknet av oss selv før klokken var 7 heh..! Det var sinnsykt deilig å våkne så tidlig og fortsatt være helt uthvilt, du får så mye mer ut av dagen. Nå har påskeferien begynt og jeg merker jeg blir litt ekstra avslappet bare av tanken. Jeg har ventet på denne ferien, jeg skal nemlig ikke jobbe like mye som jeg gjorde i vinterferien, og vil derfor kjenne skikkelig på følelsen av ferie. I dag er det jobb, og Thor kjørte meg så vi kunne sette oss ned og spise frokost på resturant. Det var veldig koselig, selv om jeg fikk litt dårlig tid på slutten. Stakkar gutten har begynt å bli syk nå som ferien kommer, så han er tullet inn i skjerf, sprayet ned med nesespray og gjør alt for å komme seg før ferien er over. Det er så typisk at når man først får fri og muligheten til å kose seg, skal man bli forkjølet! Håper det ikke varer så lenge, vi krysser fingrene! Håper dere alle har hatt en fin start på ferien så langt, så lover jeg noen spennende innlegg i løpet av ferien! Have yourself a good day! 

   

Hva skal dere i påsken?

dimmemiddag 16.03.2016, kl. 20:16

Hallo, i dag har vært en litt tung dag. I går var vi ute og hadde dimmemiddag for de Eirik og Julie som skal dimme nå på fredag. Vi spiste på Olivia på Aker brygge, det var utrolig koselig der og ikke minst sinnsykt god mat. Etter middagen dro vi på Latter og så på standup. Latter var litt både og, noen var flinke og noen var egentlig ganske elendige.. men men det var tross alt en tirsdag, kanskje ikke beste dagen å gå. Alt i alt en veldig koselig kveld, men vi var ikke i seng før tolv, så dagen i dag har vært litt tung. Jeg merker at kroppen og ikke minst hodet er ganske slitent nå. Det var sinnsykt deilig å komme seg hjem og bare slappe helt av. Akkurat nå sitter Thor med noen jobbgreier, mens jeg loker rundt på Ebay, tenkte kanskje å lage et innlegg med ebay-wants! Det er så sinnsykt mye jeg har lyst på nå. Nå er det tid for Bloggerne, har ikke sett noe denne uken, så jeg gleder meg til å ta igjen litt! Håper dere alle har en fin kveld. 

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with b1 preset
 

insta anbefaling 16.03.2016, kl. 11:00

Hallo! Når dagene er litt tunge og man begynner å kjenne at man trenger en ferie, er det utallige mange plasser å finne inspo. Jeg er som dere sikkert har fått med dere avhengig av instagram. Jeg synes det ligger så utrolig mye fint, interessant, inspirerende og morsomt på instagram og jeg kan sitte å drømme meg bort så utrolig lenge. Nå som jeg har begynt nedtellingen til jeg skal dimme (er ferdig i militæret) er det ingen tvil om at reiselysten er høy. Etter ett år uten muligheten til noe ordentlig ferie, har jeg gjort det ganske klart for kjæresten at så fort jeg er ferdig vil jeg på en skikkelig ferie. De dagene hvor jeg skulle ønske jeg var ute å reiste og opplevde ting, kan jeg finne på å titte inn på en av mine favoritt instagram profiler akkurat nå @Doyoutravel . Det er en fyr som heter Jack Morris, som er ute og reiser og tar helt fantastiske bilder. Det er bilder som gjør at man får lyst til å hoppe på et fly med en gang og oppleve verden. 

                

               

               

               Tips til en mer energirik hverdag 15.03.2016, kl. 11:00

//Alle bildene er hentet fra Weheartit.com//

⋅  KOM DEG OPP ⋅ 

Det er ingen grunn til å sette på 10 alarmer, det ender bare opp med at man slumrer seg gjennom morgenen. Hvis du blir liggende og duppe av og på vil kroppen bare bli enda mer sliten enn hvis du hadde stått opp ved første alarmen. I tillegg til dette får du garantert dårligere tid til det du skal, og ingen liker en stressende morgen. Om man utsetter det å stå opp vil man i tillegg klusse med kroppens naturlige sett av mekanismer som vekker oss, når vi har fått nok søvn. 

                    
 

⋅  HA MOBILEN ET STYKKE UNNA SENGA 

På denne måten må du faktisk opp av senga for å skru av alarmen, og da er du med ett litt mer våken. Om du har mobilen liggende ved hodeputen og alarmen ringer, er det også lett og skru av alarmen uten egnetlig å være helt våken, noe man kommer til å angre på når man en halvtime senere våkner og har forsovet seg. Du vil i tillegg sette igang blodsirkulasjonen i kroppen så fort du strekker deg etter mobilen, noe som gjør at du får en god og avslappet start på dagen. 

 

⋅  PLANLEGG DAGEN ⋅ 

Planlegging kan være nøkkelen til suksess. Om du dagen før klarer å se for deg litt hvordan morgendagen kommer til å bli, har du mye større forutsettninger for å klare å gjennomføre det du hadde på planen. På travle dager kan det være lett at enkle gjøremål blir glemt og at ting i løpet av uken vil hope seg opp. Om du lager noen enkle mål eller gjøremål for dagen, kan man enkelt unngå å sitte igjen med alt når det endelig er helg. Bruk litt ekstra tid på kvelden når du er opplagt til å finne frem klær for neste dag, så slipper du å bruke tid på det morgenen etter. 

                          
 

⋅  HA GODE MATRUTINER ⋅ 

Mat er kroppens drikraft for dagen. Uten mat og drikke, duger helten ikke. Om man ikke husker på å spise regelmessig og ikke minst nok, vil man få svekket konsentrasjonsevne, bli trøttere, svakere, det vil gå utover humøret osv. Det handler ikke bare om at man skal hive i seg noe så kroppen har noe å jobbe med, det er viktig å få i seg rikelig med sunne karbohydrater, fett og proteiner. Det er lurt og finne sin egen metode for å komme seg unna cravings etter noe søtt. For om man hiver i seg en sjokolade og tror kroppen har rikelig med energi lenge, tar man rimelig feil. Det kan foreksempel være lurt å planlegge lunsjen allerede dagen før. Da vil det gå raskere å lage den, og det er større sannsynlighet for at du lager noe fristende, i stedenfor en tørr brødskive med leverpostei. 

                                      
 

⋅  KONTROLLER TANKENE DINE ⋅ 

Stå opp og bestem deg for at dette skal bli en bra dag, da er det stor sannsynlighet for at det også blir det. Vi har i veldig stor grad muligheten til å påvirket humøret vårt. Om vi står opp uthvilte, har god tid, alt under kontroll og tenker at dette skal bli en bra dag, så blir det gjerne det. Om du sitter og føler deg litt sliten så smil så bredt du bare kan. Det er gjort forskning på at om du smiler, vil det sende ut melding til hjernen din om at du er fornøyd, og du vil faktsik kunne tenke deg glad. 

 

⋅  SETT AV TID TIL DEG SELV ⋅ 

I en travel hverdag er det lett å glemme seg selv. Man kan være veldig flink på å hjelpe alle rundt seg og gi masse til mange, men det er viktig å gi litt til seg selv også. Om man ikke er glad og fornøyd selv, er det vanskelig å spre glede videre. Derfor kan det være lurt å sette av litt tid til deg innimellom. Ta 30 minutter hver dag hvor du gjør noe du liker å gjøre. Enten det er å lese en bok, ta en annsiktsmaske, trening, ta et varmt bad eller lignenede ting som gjøre deg avslappet. Akkurat disse 30 minuttene av dagen, kan det være lurt å unngå mobil, pc og TV. 

                                    
 

⋅  BRUK ENERGI, FÅ ENERGI ⋅ 

Uansett hvor travel hverdagen er, er det lurt å få presset inn noen treningsøkter. Eller noen timer med fysisk aktivitet. Om du bruker energi vil du også få energi. Selv om det kan være litt tungt eller slitsomt akkurat der og da, vil du føle deg så mye bedre etterpå. Du vil være fornøyd med egen innsats, og det å være fornøyd med seg selv er så utrolig viktig. I tillegg sier det seg selv at om du er ute å får litt frisk luft, eller setter igang kroppen i aktivitet på et treningsstudio, vil du føle deg kvikkere, enn om du ligger på sofaen i 5 timer og ser på serier eller film. 

                   Revenge 14.03.2016, kl. 09:15

Mandag, uansett hvor mye man forbereder seg på en ny uke forblir mandagene like tunge. For litt siden begynte jeg å se på en serie som jeg nå har fått helt dilla på. Serien heter "Revenge" og er helt sykt spennende. Allerede etter første episoden er man hektet og er nødt til å se videre for å finne ut av hva som skjer. Og om du virkelig fortsetter å se, er du i allefall dømt. Da går det ikke ann å slutte å se. 

Hoved personen i serien er Amanda Clark. Da hun var liten ble faren hennes arrestert og anklaget for å ha hatt skyld i et flykrasj, som gjorde at 197 personer mistet livet. Som voksen drar hun tilbake til Hamptons og leier et strandhus. Dette strandhuset var hennes tidligere hjem, men dette holder hun skjult. Hun utgir seg for å være Emily Thorne, for å ha en mulighet til å ta hevn på de menneksene som skadet familien hennes, uten at de skal vite hvem hun egentlig er. Da faren hennes døde etterlot han seg en boks til henne med bevis for at han var uskyldig, og masse hun kunne bruke for å ta igjen på alle de menneksene som hadde hatt skyld i det som skjedde. 

              

Har dere sett serien, hva synes dere?

-Tina

the perfect evening 13.03.2016, kl. 19:58

Heihei, da var helgen plutselig på vei til å ta slutt igjen. Nå er det bare denne siste uken igjen så har jeg påskeferie, jeg gleder meg så utrolig mye til å ha litt skikkelig ferie, kanskje komme seg litt bort og oppleve noe annet enn det vanlige. I går hadde Thor og jeg tidenens middag. Det er lenge siden vi har sittet ved matbordet og spist skikkelig middag uten noe tv, eller mobil som kunne forstyrre. Vi disket opp litt tikka masala, nan brød, en glass vin og litt jazz i bakgrunnen, super romantisk og koselig. Det er virkelig behov for sånne kvelder en gang i blandt. Vi satt og snakket om alt mulig rart og det var deilig å bare sitte å snakke. 

Det er så utrolig lett å bli sittende og stirre ned i en skjerm hele dagen. Jeg har sagt det flere ganger at jeg selv vil bli bedre på å legge vekk mobilen, men det er virkelig ikke lett. Når vi har vokst opp med den teknologien vi har, og den befinner seg hvor enn vi ser rundt oss blir det vanskelig å holde seg unna. Men å ta pauser som vi gjorde i går, en liten times tid hvor man bare sitter å snakker, men litt dempet musikk i bakgrunnen er utrolig beroligende og avslappende, for ikke å glemme sunt for øynene og hodene våre. 

 

 

Processed with VSCOcam with f2 preset 

Processed with VSCOcam with f2 preset

-Tina

Lately 12.03.2016, kl. 19:55

Hallo, jeg vet det har vært stille fra min side i det siste men skal gjøre mitt beste for å gjøre opp for det igjen. Jeg var overlykkelig da helgen kom og jeg viste jeg ikke skulle jobbe, men hadde fri på lørdagen også. De siste helgene har jeg jobbet lørdager på apoteket, og det gjør så helgen bare forsvinner før jeg i det hele tatt rekker å slappe av. Denne helgen har jeg som sagt hatt fri og det har vært veldig deilig. I går hadde jeg venninnen min Rebecca på besøk. Det blir veldig lenge mellom hver gang jeg får tid og har overskudd til å være med venninner når jeg er i militæret, det tar virkelig mye energi. Men i går tenkte jeg at siden jeg hadde fri i dag, gjorde det ikke noe å sitte litt oppe på fredagskvelden. Det var superkoselig å ha henne på besøk, vi spiste billig godteri, så på film og ikke minst gjorde opp for litt tapt tid og snakket om alt og ingenting. Takk for en herlig kveld, Becca!♥

I dag fikk jeg for første gang på en god stund sovet skikkelig ut og hatt en rolig morgen til å gjøre akkurat hva jeg vil. Jeg fikk en telefon fra mamma som lurte på om ikke jeg ville bli med en tur på ikea sammen med ho og pappa. Kjæresten tenkte han skulle jobbe litt og være med en kompis så det passet jo veldig bra. Jeg fikk handlet en god del ting som vi lenge har hatt på handlelisten. Så i dag har også vært en veldig bra dag. Nå blir det litt middag og sikkert en film og litt lørdagskos til kvelden. Håper dere alle har hatt en fin helg så langt! 

     Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
 

Sorri!! 10.03.2016, kl. 05:04

Hallo, jeg vet det er noen dager siden jeg har oppdatert nå og jeg lover jeg kommer sterkere tilbake neste uke. Har vært lange dager i det siste, og kveldene har jeg brukt til å prøve å finne ut hva jeg skal søke til høsten. Fristen for å søke er så sinnsyk nærme så jeg har virkelig dårlig tid. Jeg lover jeg skal komme sterkere tilbake i helgen og neste ike. Ettersom at det er torsdag i dag er det jo ikke så lenge til helg og endelig litt fri! Det blir fantastisk deilig å kunne sove ut litt, etter tidlige morgener og sene kvelder. Håper uken deres har vært bra!!

           

Favourite music atm 08.03.2016, kl. 05:02

God morgen, jeg regner ikke med at noen kommer til å lese dette innlegget før om noen timer. Nå sitter jeg på bussen på vei inn til leir, og jeg sitter å leter etter ny musikk. Herregud så lei jeg er noen av de sangene som går på radio nå. Jeg skjønner at stasjonene vil være up to date, og spille bare nye låter, men det blir jo ikke "bare nye låter" om de har 40 sanger de skal spille på en dag, for det er de samme 40 sangene, om ikke mindre som går på alle radiokanaler. Da kunne de for min del heller tatt å gravd opp noen diamanter fra noen år tilbake innimellom. Her er noen av de sangene som nylig er dukket opp på min spilleliste:

 

* Hymn for the weekend - coldplay

* Work from home - fifth harmony

* One call away - charlie puth

* Hide away - daya

* Dont let me down - the chainsmokers

 

Hva synes dere om radiostasjonene som prøver å spille bare nye låter?

Nye uke 07.03.2016, kl. 06:11

Hei alle sammen, like fort som helgen kom var den over og vi begynner på nok en ny uke! Jeg er klar for å se hva denne uken har å tilby og jeg er klar for utfordringene som kommer med den. Jeg lurte på hvordan det kom til å bli å stå opp i dag, ettersom at det er en stund siden jeg har stått opp s tidlig. Det virker som at jeg har fått ladet batteriene nokså godt i helgen, for jeg var overraskende våken til at klokken var kvart over 4! Nå sitter jeg på t-banen, og er snart oppe ved leir! Dere får ha en fin dag, det skal i alle fall jeg prøve på!

     

10 TING JEG VIL GJØRE I MARS 05.03.2016, kl. 14:16

Heihei! Tusen takk for mange kjempefine kommentarer på forrige innlegg. Det hjelper som sagt å få ut ting fra hodet og ikke minst få gode tilbakemeldinger og kommentarer fra andre. Jeg setter utrolig stor pris på det! Nå er det Mars, jeg kan virkelig ikke forstå at tiden går så fort. Det er så mye man skulle ha gjort på så altfor lite tid. Jeg har veldig mange planer for leiligheten, men de forblir dessverre i hodet mitt, ettersom at tiden ikke strekker til. Nå er det heldigvis bare to uker før det er påskeferie, da kan jeg kanskje få tid til å gjøre litt småting igjen. Her er som forrige måned 10 ting jeg har lyst til å gjøre i Mars.

Processed with VSCOcam with f2 preset
 

10 TING JEG VIL GJØRE I MARS

1. Studier, Nå som tiden bare forsvinner og dagen går, begynner det med stormskritt å nærme seg søknadsfrister for studier til høsten. Jeg som er så utrolig usiker på hva jeg vil eller skal har jo selvfølgelig ikke fått svingt meg rundt å søkt enda. Så dette er definitivt noe jeg er nødt til å gjøre, helst så fort som mulig. Kanskje jeg får tid nå i helgen allerede?

2. Spisebord, Vi har en god stund nå levd uten spisebord og bare spist på stuebordet, nå har vi endelig fått oss et spisebord med stoler, men det står for tiden nede hos mamma og pappa siden jeg har vært på beredskap. Jeg vil gjerne få flyttet det opp i leiligheten så vi endelig kan få et skikkelig spisebord. Det kommer til å bli helt nydelig!! 

3. Interiør, Jeg er veldig glad i pyntegjenstander og jeg er også opptatt av å gjøre så leiligheten får et preg på seg og ser litt gjennomført ut. Det ligger noen bilder som er bestilt til meg hos posten. Jeg gleder meg så utrolig mye til å få dem opp på en av de store kalkgrå tomme veggene vi har i huset. Det eneste jeg mangler er rammer, så jeg må få kjøpt inn noen rammer. 

4. Økonomi, Jeg vil prøve å sette opp en liten oversikt over hvor mye penger vi skal bruke på hva sammen med kjæresten. Dvs. Sette av hvor mye penger som skal brukes på mat, hvor mye som skal brukes på bilene, leie osv. På denne måten er det lettere å ha litt oversikten og kanskje heller sitte igjen med litt pluss i slutten av mnd. i stedenfor å gå i minus eller null. 

5. Mer økonomi, Jeg tror jeg har hatt dette som et punkt tidligere, men jeg vil gjerne ta det med videre ettersom at vi enda ikke har blitt flinke på det. Jeg vil bli flinkere til å planlegge middager. Dra på butikken en gang i uken og ha en storhandel, hvor vi handler inn middager for hele uken. På denne måten er det lettere å få rimeligere middager. 

6. Mobilbruk, Jeg har sagt dette også tidligere, men jeg vil bli flinkere til å løftet blikket innimellom og ikke sitte nedgravd i mobilen. Foreksempel på buss og båt. Det er helt nydelig å ha musikk på ørene og bare titte ut av vinduet og se på alt som skjer utenfor. Ikke bare stirre ned i skjermen foran seg. 

7. Humør, Jeg vil bli en gladere person. Jeg vil prøve å styre humøret mitt litt. Når ting som er uventet skjer, har jeg lett for å vise veldig godt at jeg ikke liker det, eller ikke trives i posisjonen, men jeg må bli flinkere til heller å se på det som en utfordring, en utfordring som jeg kommer til å komme meg igjennom. 

8. Minner, Jeg vil veldig gjerne få fortsatt litt på albumet Thor og jeg lager. Da vi var i USA for to år siden tok vi masse bilder og bestemte oss for å lage et album. Vi fikk startet, men det tar tid når man skal skrive i tillegg, derfor ble vi ikke ferdig. Og nå som jeg har vært i militæret har vi ikke vært så flinke til å fortsette på det, men det vil jeg virkelig.

9. Stresse ned, Jeg liker å jobbe effektivt og gjør så mye jeg kan for å hjelpe til, og det går veldig utover energien min. Jeg blir overarbeidet og når jeg først kommer hjem er jeg helt utslitt og ikke noe særlig selskap. Jeg vil bli flinkere til å gjøre til effektivt, men samtidig ikke si ja til alt. Så jeg har litt mer overskuddsenergi som jeg kan bruke på å gjøre noen hyggelige ting meg blant annet Thor og familien. 

10. Få et avbrekk, Nå er det ikke lenge til det er påske, og jeg vil veldig gjerne komme meg litt vekk i løpet av påsken, virkelig få litt følelsen av ferie, for det fikk jeg ikke i vinterferien. Må nok jobbe litt også, men en natt borte hadde vært nok. Litt forandring er greit inni mellom. 

faen ta sjalusien 04.03.2016, kl. 22:08

Hallo alle sammen. Jeg har sagt før at grunnen til at jeg lagde denne bloggen var for å ikke bli sittende med alle de dumme tankene jeg har i hodet mitt for meg selv. Jeg er nødt til å få noe ut. Det hjelper utrolig mye å bare få skrevet, for jeg vil egentlig ikke snakke med noen om det. Jeg vet at det ble en rotete start men det er vanskelig å forklare. 

Jeg har vært på beredskap en uke, det har vært tidlige morgener, og sene kvelder og jeg merker at verken kroppen eller hodet henger helt med. Nå er det i hvertfall fri, for en liten stund. Noe jeg gleder meg til like mye hver gang jeg er på beredskap er å komme hjem til kjæresten, og jeg gledet meg ikke noe mindre i dag. Vi spiste deilig middag sammen og koste oss en liten stund før han bestemte seg for å dra på en fest han har blitt invitert på. Det er selvfølgelig koselig for han å bli invitert og jeg skjønner godt at han vil dra. Han vil dra, men han vil dra alene. Det er lenge siden han har vært med vennene sine og vil derfro ha en liten pause fra hverdagslivet sitt som han så fint sa.

Jeg er utrolig dårlig på å være den som blir sittende etterlatt og alene. Når situasjoner som dette har dukket opp, ikke at det har vært så ofte, men når det har skjedd har jeg spurt om jeg kan være med, eller i alle fall gitt uttrykk for å ville være med. Tidligere når jeg har blitt invitert på noe lignende med mine venner har jeg spurt om han vil være med, og jeg har virkelig selv villet ha han der så jeg har til og med tryglet om å ha han med. Grunnen til det er fordi jeg vil at han skal møte mine venner, se hvordan vi er sammen når vi foreksempel er på fest sånn at hvis jeg en gang drar alene så trenger han ikke være redd. Det er det jeg så inderlig ønsker tilbake. Jeg skjønner godt at han vil dra å være med vennene sine alene, men når han vil det hver gang og jeg aldri får vært med og hilst på vennene hans, gjør han det vanskelig for meg. 

Jeg er lei av å være en sjalu kjæreste og tro meg jeg jobber med saken, jeg tror store deler av grunnen til at ting er blitt som det er blitt er på grunn av militæret. Det har vært vanskelige stunder og ting har gått opp og ned. Jeg vil så veldig gjerne få muligheten til å møte vennene hans, så jeg kan sitte hjemme mens han er ute med dem, uten å være engstelig for at det skal skje noe. Og ikke misforstå, jeg tror aldri Thor ville gjort noe mot meg, men det er bare den usikkerheten på alle rundt han når han er på en fest med 6 gutter og 20 jenter!! 

Nå sitter jeg altså her hjemme alene, nettopp kommet hjem fra beredskap og kunne egentlig ikke følt meg mer alene enn nå. Jeg kunne gjerne dratt noen plass og funnet på noe med noen, men skal tidlig opp på jobb i morgen så må nok legge meg om ikke så lenge. Vi får se når jeg våkner av at han kommer trippende inn døra på morgenkvisten... Håper ikke det blir så sent, da vet jeg ikke om jeg klarer å sove så godt. 

Dere synes sikkert jeg er kjempeteit og burde stole på han og la han gjøre hva han vil. Og det er akkurat det jeg også gjerne vil. Og hadde det bare vært så enkelt at man kunne styrt hodet så lett så hadde det ikke vært et problem, og jeg hadde ikke sittet her alene og klaget til dere som titter innom bloggen. Men sånn er det altså ikke. Derfor håper jeg at jeg kan få et samarbeid fra han og at vi kan møtes på halvveien så han ser min situasjon også. Alt jeg ber om er å få være med en gang og bli kjent med de han omgåes med, så vil det bli så utrolig mye lettere for meg å sende han avgårde alene neste gang. 

Hymn for the weekend 02.03.2016, kl. 21:13

Heihei alle, i morgen er det torsdag og det vil si nest siste dag før helgen!! Det blir så utrolig deilig å endelig komme hjem igjen. Det er like deilig å komme hjem hver gang jeg har hatt beredskap. Det er lurt med litt tid vekke fra hverandre når man bor sammen, for da får man kjenne på savnet etter å være med personen igjen. Samtidig som at man kjenner på det å glede seg til å komme tilbake til sin egen seng. 

I det siste har jeg hatt den nye Coldplay sangen skikkelig på hjernen. Den går en del på radioen så jeg er litt redd for å gå lei av den, men enn så lenge klarer jeg ikke få nok av den. Den er skikkelig god stemning. Jeg blir rett og slett glad når jeg hører på den.

       YykjpeuMNEk


Har dere hørt den, hva synes dere?

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits