tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Rutiner 28.04.2016, kl. 21:35

Hello, nå har jeg endelig kommet meg inn i noen gode treningsrutiner igjen. Det er klart at når man bruker mye av dagen på å reise frem og tilbake, er det lite overskuddsenergi som får pushet meg på treningsenteret. Nå har jeg begynt å løpe fra leir til slottet to ganger i uken, dagen før jeg løper trener jeg styrke på ettermiddagen på leir. Det er superdeilig å komme tilbake i skikkelige rutiner, da er det lettere å holde det gående og ikke skippe noen økter. Nå som det begynner å være ordentlig lyst om morgenene er det veldig fint å løpe. De siste gangene har jeg løpt igjennom Frognerparken, og det er superfint når man kommer opp langs monolitten og får sola i fjeset. 

    Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset


 

Jeg skal snart ut å reise 26.04.2016, kl. 22:17

Når man har en hverdag som går i det samme og du teller litt ned til du er ferdig med noe, er det lurt å ha noe å se frem til. For min del er dette mandag om 13 dager, altså mandag 9. Mai. Da skal jeg opp kjempetidlig å hoppe på et fly til Alicante! Mamma og pappa har leid en leilighet og skal være der en stund, og ettersom at leiligheten hadde flere soverom ble Thor og jeg invitert med ned. Jeg drar som sagt mandag, Thor får ikke så mye fri fra skolen ettersom at de går  inn i eksamensperiode, men han får en langhelg, så det blir veldig bra. Jeg får ikke beskrevet hvor utrolig deilig det kommer til å bli å få en skikkelig ferie. Total avslapping, ingen planer, sol, strand og bare god stemning. Dette kommer til å bli så godt for sjelen akkurat nå, og ikke minst kommer det til å gjøre tiden før dim enda kortere! 

Et helt år har snart gått uten noe som helst koselig "ferie" sammen, annet enn en hyttetur i påsken for meg og kjæresten. Det blir veldig godt å komme seg vekk fra det som er hjemme og oppleve noe sammen igjen, rett og slett få en ferie sammen. Vi snakker jo om å finne på noe når jeg er ferdig, jeg har i alle fall veldig lyst på en skikkelig ferie, men det er enda en god stund til, så dette kom som en veldig positiv overraskelse! Gleder meg virkelig og teller dager som bare det!!!! 

                   

                 

 

New in: Nike air max thea 25.04.2016, kl. 21:03

Hallo! Nå har jeg akkurat kommet meg hjem og laget en blanding med pannekakerøre som står i kjøleskapet og "sveller" som det så fint stod i oppskriften. Haha ja jeg bruker oppskrift selv for pannekaker. Jeg vet hvilke ingredienser jeg skal ha, jeg er bare elendig når det kommer til hvor mye jeg skal ha av hver ting. I dag da jeg satt i bilen, fikk jeg plutselig skikkelig cravings på pannekaker, og siden det var lenge siden vi har hatt det til middag ringte jeg hjem til Thor med en gang. Han har jobbet sent og jeg har vært ute å kjørt med bror så da passet det fint med litt enkel mat på slutten av dagen. 

* * * * * * * *

Som jeg skrev i går har jeg endelig fått bursdagsgaven min fra mamma og pappa. Og nei det er ikke de som har vært 3 måneder for treige med å gi meg gave, men jeg som har brukt 3 måneder på å bestemme meg hva jeg ønsker meg. Jeg endte opp med å ønske meg hvite Nike Air Max Thea. Jeg var egentlig på leting etter de i Beige, men ettersom at de var utsolgt over alt, ble det de hvite. De er også helt sykt kule i hvit, spesielt når de er helt nye, herregud så kult antrekk man får. Har ikke fått tatt så mange bilder enda, men her kommer noen snapshots av de nye herlige skoene mine!! 

Processed with VSCO with f2 preset 

Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset     

Processed with VSCO with f2 preset     Processed with VSCO with f2 preset
 

24.04.2016 24.04.2016, kl. 20:39

Hellu, nå er det bare en liten time igjen før jeg burde hoppe i seng og gjøre meg klar for en ny uke. Denne helgen har vært utrolig koselig. Fredagen gikk til en liten handletur med mamma og kos! Jeg fikk en ganske forsinket bursdagsgave som jeg skal viser dere litt senere, superfornøyd. I tillegg fikk jeg kjøpt meg noen andre fine ting. Lørdagen var det tidlig opp og klar for jobb, jobbet til 6, så den dagen gikk ganske fort. Mens jeg jobbet hentet mamma og pappa broren min på flyplassen. Han skulle ha noen eksamener her i Oslo, og ettersom at han bor i Stavanger og jeg ikke ser så mye til han ble det familiemiddag. Det var veldig hyggelig og se han igjen og tilbringe litt tid sammen. Dagen i dag har vært veldig stille og rolig. Etter litt rydding og vasking i huset, kom Cecilie på besøk. Det var utrolig koselig å få presset inn litt venninne-tid i denne ellers ganske travle helgen. Vi fikk pratet masse, sånn som jenter som regel gjør, og vi kom oss enda noen episoder lengre inn i Pretty Little Liars. Nå er jeg alene i leiligheten, Thor har vært å kjørt Go kart med en kompis og kommer hjem og ikke så altfor lenge. Jeg merker øynene detter igjen, så det blir vel ikke så lenge før jeg blir nødt til å si god natt. 

 

Hvordan har helgen deres vært? Gjort noe spennende? 

Too Faced 20.04.2016, kl. 19:54

Hallo, 2 dager igjen så er det helg alle sammen! Jeg tenkte å komme med en liten anbefaling. Det er så utrolig mange sminkeprodukter ute på markedet og man kan jo lete seg ihjel før man finner et man blir skikkelig fornøyd med. Selv har jeg prøvd utrolig mange forskjellige merker og kommer sikkert til å fortsette å prøve fra mange flere. Men ett merke jeg virkelig sverger til og så langt bare har vært fornøyd med er produktene fra Too Faced. Jeg har tidligere hatt Milk chocolate bronzer og Coca contour settet deres. Jeg får ikke sagt hvor fornøyd jeg er med produktene, ikke bare sitter de lenge men de lukter også helt nydelig. De er laget på ekte kakaobønner så det lukter rett og slett sjokolade. Akkurat nå er bronzeren min tom, så jeg skal bestille et nytt. Ettersom at det begynner å nærme seg varmere tiden hvor man gjerne får litt mer farge tenker jeg denne gangen å gå for vanlig chocolate bronzer, som er hakket mørkere enn milk chocolate. Jeg har også veldig lyst til å bestille meg øyeskygge paletten deres som også lukter av helt himmelsk sjokolade. Det ble utrolig mange forskjellige navn i dette innlegget og om man ikke kjenner til produktene fra før kan det fort virke litt innviklet, men titt innom nettsiden deres og se på produktene, og ved første kjøp kan jeg nesten garantere at dere ikke går bort i fra merket. 

                                 

Har du prøvd produktene fra Too Faced, hvilke og hva synes du? ♥

Gardeball 2016 18.04.2016, kl. 19:48

Hallo, nå er jeg klar for å fortelle om gardeballet! Dette gardeballet er noe jeg har gledet meg til og ventet på så og si siden innrykk på Terningmoen i fjor høst. No joke, jeg klarte faktisk å spørre under et av de første samlingene vi hadde som tropp der opp om når dette ballet skulle være. Du kan tro det var mange som snudde seg og lo ettersom at dette er noe av det siste man er med på i tjenesten. Men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves, og nå har jeg endelig fått oppleve det. Gardeballet er omtalt som litt prestisje å være med på, det er noe veldig mange har lyst til å være med på, men kun de som tilhører garden som får oppleve. 

Forberedelser: Jeg hadde det aller meste på stell i god tid før ballet, kjolen fant jeg 4-5 uker før ballet og sko hadde jeg også. Jeg skrev en lang pakkeliste med alt jeg skulle ha med dagen før, sånn at jeg passet på å ikke glemme noe den dagen vi skulle dra. Struktur og ute i god tid, der har du meg. Ved min side har du kjæresten som heller er stikk motsatt. Han stresset ikke med å bestemme seg for hvilken dress han skulle ha, han hadde jo tross alt 3 forskjellige muligheter. Da han klokken 23:00 på fredagen (ballet var på lørdag) skulle prøve dressene fant han ut at INGEN av dem passet, eller satt som han ønsket. Det endte dermed opp med at han tidlig lørdags morgen måtte ut å handle seg ny dress! Herregud så stresset jeg var, ikke nok med at jeg måtte finne frisyre til meg selv, men daten min hadde ikke funnet seg dress, og det var 3 timer til vi skulle dra innover til Lillestrøm!! Heldigvis gikk alt greit. Thor fant seg en kjempefin dress, jeg fikk fikset håret hos frisører etter noen mislykkede forsøk og tårer her hjemme. haha! 

Processed with VSCO with b5 preset Processed with VSCO with b5 preset

LØSVIPPER PÅ PLASS 


Ballet var i gang: Klokken 4 var vi ferdig pyntet og på vei ned til lobbyen på Thon Hotel arena i Lillestrøm. Vi var vel omlag 400-500 stykker som var pyntet opp i pene dresser, paradeuniformer og nydelige kjoler. Etter å ha tatt hilserunde på Gardesjefen og resten av gjengen som stod oppstilt, var det tid for mingling og hilsing. I 2 timer gikk vi rundt og hilste, presenterte date og snakket med folk. Så var det endelig tid for at middagen kunne begynne. Det var med rumlende mage og vonde føtter vi satte oss rundt bordet vårt. Hele middagen bestod av tre retter, med vin til maten, om ikke man ønsket noe annet. I mellom måltidene var det både taler, pauser og live musikk. Utrolig koselig og fantastisk god mat. Etter maten var det tid for polonese etterfulgt av vals.

 Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

 Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Etikette: Noe av det jeg kanskje gledet meg mest til, og som gjorde dette ballet helt unikt er etiketten, og de gamle skikkene man hele tiden skal følge. Mannen skal alltid dra ut stolen for deg enten du setter det eller skal opp. Mannen skal alltid følge deg på toalettet og vente utenfor. Mannen skal alltid ha deg på sin høyre arm. Man reiser seg og skåler med armen i 90 grader mot hjertet og alt er gjort veldig ordentlig for seg. Kjempe morsomt å få vært med på noe slikt, man føler seg litt ekstra fin i slike settinger. 

 Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Alt i alt er jeg veldig fornøyd! Det ble en utrolig lang dag, men til gjengjeld en veldig fin en. Nå sitter jeg bare å gleder meg til å få bildene vi tok hos en fotograf på hotellet, de er i utrolig mye bedre kvalitet enn selfie-kamera på iphonen min. Gleder meg til å dele bildene med dere. 

Har dere vært på gardeball før? 

Tirsdag 12. April - Bildedryss 17.04.2016, kl. 16:36

Koselig feiring av gutten min! Tirsdag for en uke siden hadde kjæresten bursdag og vi hadde en super koselig dag. Ettersom at det hadde vært utrolig mange utgifter denne måneden ble det en rolig og avslappende bursdag. Hele uken i forkant av bursdagen var utrolig mye for oss begge å gjøre så derfor var dette dagen hvor vi skulle få slappe skikkelig av, ikke noe teknologisk som skulle stjele fokuset vårt, dette var en tid vi endelig kunne bruke på å bare nyte hverandres selskap. Jeg satte sammen en liten kurv med alt man trenger for å grille og kose seg, så tok jeg han med meg ned til stranden. Vi var utrolig heldige med været, det var strålende sol og varmt i luften. Vi var nesten helt alene der nede og det var så utrolig rolig og deilig å bare slappe helt av og kose oss i hverandres nærvær. Gratulerer så mye med dagen som var, du er fantastisk og jeg elsker deg♥

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

DU ER FANTASTISK

Processed with VSCO with b1 preset

Processed with VSCO with b1 preset


 

Still alive 17.04.2016, kl. 15:59

For en hektisk uke! Dere begynner sikkert å bli passe lei av å høre om hvor dårlig jeg er på å legge ut innlegg og hvor mye jeg har å gjøre for tiden, men det er rett og slett slik at dagene bare forsvinner og jeg klarer ikke helt å holde følge. Fokuset har i det siste vært på søknader til skoler til høsten, gardeball og feiring av bursdag! Det er lett og si at jeg skal bli flinkere, man det tar utrolig mye mer tid enn hva man kanskje har tid til, så man strekker ikke alltid til! Det som er utrolig koselig å se, er at dere fortsatt er inne å titter på bloggen selv om det nå begynner å nærme seg en helt uke siden sist jeg la ut et nytt innlegg! Tusen takk, det setter jeg stor pris på og det gir meg veldig lysten til å gi dere noe mer spennende å lese enn bare masse unnskyldninger for at jeg ikke strekker til. 

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset

Hvordan har helgen deres vært så langt? 

new in: nyx lipsticks 09.04.2016, kl. 22:01

Heihei! Jeg vet ikke helt hvor det er blitt av denne dagen. Samtidig som at jeg føler jeg har fått gjort mye, sitter jeg også med følelsen av at jeg stod opp for bare noen timer siden. I dag har jeg vært på jobb, det var litt hardt etter en hel uke med beredskap og komme rett tilbake til jobb på lørdag igjen, men jeg kommer til å sette pris på det når lønningen kommer! Etter jobb ble jeg med hjem til mamma og pappa og spiste middag med de ettersom at Thor var å jobbet. I tillegg til alt dette har jeg også rukket og vaske hele bilen skikkelig grundig innvendig! Nå er den ren og pen og lukter godt, litt for lenge siden sist. 

* * * * * * * * 

NYX Lipsticks

Forrige lørdag var jeg som sagt ute og koste meg med Cecilie i byen. Det var deilig å få en lang dag sammen til å tusle litt rundt og få tittet i butikker. Det blir litt for lenge mellom hver gang man tar seg en skikkelig butikk-titte-dag. Vi storkoste oss med mat på Burrito Project og Frappe fra Starbucks. Det vi hovedsakelig var på jakt etter og hele grunnen til at vi dro ned til byen og tittet i butikker var fordi vi var på jakt etter NYX lipsticks. Som noen av dere kanskje har fått med dere har nemlig noen forskjellige butikker begynt å ta inn NYX produkter! Det var virkelig ikke lett å finne det vi var på jakt etter, for det var nok av folk som hadde vært på jakt før oss. Nesten alle plassene vi var, var det tomme hyller som møtte oss. Men til slutt kom vi oss opp i Bogstad veien til Douglas, og der hadde de masse utvalg. 

Processed with VSCO with f2 preset

 

 

   Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

16 Cairo ⋅ Denne er super god! Den smører leppene, og er virkelig en drøm å ha på. Jeg har brukt den mye alene til hverdags. Den er nude, men gjør litt ut av seg ettersom at den er matt. Den sitter i tillegg veldig godt så du trenger ikke påføre nytt lag hele tiden, så du har den en liten og trenger ikke kjøpe ny med en gang. Noe av det jeg liker aller best med denne er definitivt lukten. Den lukter helt utrolig godt og man får lyst til å ta på nytt lag bare for å lukte litt ekstra på den. 

Processed with VSCO with f2 preset

09 Corset ⋅ Denne er ganske mye mørkere. Jeg var litt redd for at den skulle bli for mørk for meg, men det er virkelig en farge jeg lærer meg å like. Denne er også matt og sitter kjempegodt. Den sitter nok enda litt lengre enn den andre. Det er også utrolig fint om man kombinerer disse to. Om man legger den mørkeste over hele som en base, og etterpå fyller inn med den lyse i midten. Da ser leppene utrolig fyldige og fine ut, og fargene passer kjempegodt sammen! 

Har dere prøvd noen av produktene fra NYX? Hva synes dere?♥

Long time, no blog 08.04.2016, kl. 23:00

Ja, jeg lever! Herregud for en uke dette har vært. Jeg har hatt min siste beredskapsuke og har derfor vært stuck på leir, uten noe særlig tid til blogging. Det kribler litt i fingrene etter å skrive, men samtidig er det mye jeg er nødt til å få unna denne helgen, så det spørs hvor mye jeg får skrevet. Det har som sagt blitt lite tid til blogging, men jeg har allikevel gjort en del ting uken som var. Har blant annet vært i byen en tur med Cecilie, som dere kanskje leste i forrige innlegg. Tenkte jeg skulle fått tatt bilder av det vi kjøpte på den lille turen, superfornøyd med kjøpet! Jeg fikk også en ettermiddag med mamma, kusinen min fra Bodø, og den lille babyen hennes på 4mnd. Alt dette skal jeg lage egne innlegg om som kommer i nærmeste fremtid. Igjen, beklager for dårlig blogging denne uken, men det er fordi jeg har vært på beredskap. Nå er det ingen unnskyldninger fremover. HA EN SUPER HELG ALLE SAMMEN!!

Bestie time❤ 02.04.2016, kl. 23:16

Hellu! I dag har vært en veldig bra dag, til tross for et skikkelig dritt vær. Jeg er på beredskap og er derfor stuck i byen, heldigvis var det en veldig rolig dag så jeg fikk mye tid sammen med Cecilie! Det var utrolig koselig, vi gikk og trasket rundt i byen i timesvis, spiste på kafé og løp mellom alle butikkene som nylig har fått inn nyx produkter. For de som ikke viste det eller ikke har fått det med seg er nå en del produkter fra nyx kommet ut i noen h&m-, Cubus butikker og douglas. Det vi i dag var på jakt etter var noe for å gjøre leppene våre litt freshere til våren! Etter mye leting mellom de forskjellige butikkene fant vi endelig en som hadde igjen de fargene vi ville ha! Jeg tenkte å lage et eget innlegg som viser produktene senere, men det er mulig jeg ikke får gjort før jeg er ferdig med beredskapen min! Så stay tuned!

 

Etter mye trasking i byen, dro vi og ordnet etterveksten min, Cecilie jobber som frisør og er superflink, så jeg etterlater alltid håret mitt i gode hender når jeg går til henne! Så nå er etterveksten tatt og leppene klare for gardeball som er om i underkant av to uker bare!! Tusen takk for en super dag snuppah!<3

Hvordan har helgen deres vært? Har dere prøvd Nyx produktene?

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits