tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Høsten 27.09.2016, kl. 07:51

God morgen! Da jeg stod opp og så ut av vinduet i dag tidlig, så det ut som at dette var en varm morgen. Himmelen var lys rosa og klar, morgendugget lå på gelenderet utenfor vinduet. Jeg var virkelig klar for en morgen hvor skinnjakken var nok til å holde meg varm, men gradestokken ga meg et hint om at jeg burde surre meg godt inn i et skjerf i tillegg. I dag er første skikkelige høstmorgen spør du meg. Skarp luft som igjen gir krystallklar himmel og fine farger i morgenstunden. 

Før har jeg alltid tenkt på høsten som en trist måned, sommeren går mot slutten, det blir kaldere og det regner... Og regner ... Og regner. Men i går er første år jeg virkelig gleder meg til at det skal bli skikkelig høst. Gleder meg til å bruke store varme strikke gensere, sitte inne med noe varmt i en kopp og titte ut, hvor man kan se at kulden tar over naturen. Det får meg til å føle meg litt gammel når jeg sier dette, men jeg tror at så fort du blir eldre setter du mer pris på den visuelle endringen som skjer når det går fra sommer til høst. Jeg ser allerede at de grønne bladene på trærne, enkelte plasser er byttet ut med sterke gule farger. Og jeg gleder meg, jeg gleder meg faktisk til høsten trer inn skikkelig og farger hele naturen i gul, prange og røde farger, det er så nydelig. 

Misforstå meg rett, det er ikke sånn at jeg direkte gleder meg til kaldere tider. Jeg er en person som liker det varm og godt, men det er bare så fryktelig fint, og det gir en helt spesiell ro, når du ser at naturen gjør seg klar for vinteren. De varme høstfargene beroliger oss, idet vi går inn i den kalde tiden. Hva syns dere om høsten?

Helgens festligheter 26.09.2016, kl. 07:40

God morgen alle. Da var mandagen her og jeg er klar for en ny uke,vanligvis kan jeg finne på å tenke "å, i morgen er det mandag og ny uke, den kommer til å bli lang" uavhengig av hvor fornøyd jeg er med studiet jeg tar, men i dag hadde jeg ikke den tanken, for uken kan umulig bli lang. Sånn som dagene flyr, tror jeg det er lenge til ukene begynner å bli lange igjen, spesielt nå som det begynner å nærme seg eksamenstiden. Jeg vet det ikke har vært mye lyd i fra meg i det siste, men jeg har jobbet ganske hardt med skole for å få muligheten til å være med på en fest hos beste venninnen min på lørdagen.

Lørdagen dro vi altså inn til byen for å se igjen folk og kose oss med litt bobler i glasset. Det var utrolig koselig, da kom to av kompisene våre hjem fra både Trondheim og Ålesund og den lille gjengen ble samlet igjen. Til tross for at det var veldig hyggelig var det flere av oss som var slitne etter mye jobbing i ukedagene. Det endte opp med at halvparten dro ut, mens kjæresten, meg, Cecilie og Karl ble igjen i leiligheten og sovnet på sofaen alle fire..haha! Partypeople!!

Processed with VSCO with b1 preset Processed with VSCO with b1 preset

 

I går gjorde jeg ikke så veldig mye, jeg var ikke noe dårlig etter lørdagens festligheter, bare utrolig sliten. Så hadde noen få powernaps i løpet av dagen. Utenom det satt jeg bare å leste anatomi og fysiologi, og tok en times gåtur på kvelden med en venninne for å få litt frisk luft og et avbrekk fra lesingen. 

Freeedag 23.09.2016, kl. 16:52

Freeedag! Da var det fredag igjen og det betyr at helgen er godt i gang, i alle fall for min del som ikke skal på skolen i dag. I dag har jeg gjort litt av hvert. Jeg tok med mamma på en kjøretur inn til Oslo for å fikse litt saker og ting som måtte fikses der, før vi dro til ski en tur. Der koste vi oss med litt titting i butikker og en liten lunsj. Til lunsj hadde mamma en egg og reke salat, mens jeg tok en tomatsuppe, utrolig godt. Vi satt inne og spiste mens vi tittet ut av vinduet på regnet som haglet ned utenfor. Vi var innom noen forskjellige butikker som solgte alt til bad, mamma og pappa skal nemlig pusse opp badet! Jeg gleder meg utrolig mye til å se hva de ender opp med å velge når det kommer til innredning, alltid like gøy med oppussing. Nå har jeg kommet hjem, det har stoppet å regne, solen har tittet frem og jeg setter meg til nok en økt med anatomi og fysiologi lesing.. Litt av en fredag dere..heh! 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Noen som har noen planer for helgen?

 

You're not you 21.09.2016, kl. 22:04

Og da begynner denne dagen å nærme seg slutten også. Jeg begynner å tvile på om det faktisk er 24 timer i døgnet, dagene går så fort at man rekker ikke en gang halvparten av det man skulle ha gjort. Siden jeg er inne i en liten periode hvor jeg må jobbe for å være ekstra glad hver dag, tenkte jeg det passet godt å komme med en filmanmeldelse hvor man virkelig får en grunn til å la tårene trille. 

 

You're not you

Jeg har sett denne filmen en gang tidligere, men det begynner å bli veldig veldig lenge siden. Jeg husker hvordan den rørte meg, og nå for bare noen dager siden fikk jeg lyst til å se den igjen. Det endte jo selvfølgelig også denne gangen opp med i hovne øyne og rennende nese. Det er virkelig en skikkelig grinefilm. Kort handling uten å røpe for mye; Den handler om en dame som i en alder av 35 (om jeg ikke husker feil) blir rammet av sykdommen ALS, som er en sykdom som angriper nervesystemet og litt etter litt tar fra deg evnen til å gjøre alt selv. Det verste med denne sykdommen er at det ikke finnes en kur. Hun blir med tiden avhengig av en som kan hjelpe henne hjemme mens mannen er på jobb om dagen, men hun føler seg veldig som en pasient og ønsker å få en ny til å hjelpe henne og begynner å intervjue. En av de som møter opp er unge Bec, som ikke lykkes i livet for tiden og tar denne jobben får å prøve å noe hun kan passe til. Forholdet de bygger opp, og utfordringene de møter på veien er spektakulære. 

Jeg kunne snakket om denne filmen veldig lenge merker jeg, så i fare for å røpe alt for mye avslutter jeg med å si at denne MÅ dere bare se, gir en perspektiv på livet. Alle ting vi tar for gitt som å kunne spise selv. 

 

Noen som har sett filmen?

Life 20.09.2016, kl. 19:52

Hvorfor er det sånn at det å ikke vite er verst av alt, selvom man er usikker er det ikke dermed sagt at ting ikke kan bli akkurat som det var.. Akkurat som det er i begynnelsen, hvor alt er en dans på røde roser. Hvor gikk det feil, hva får man til å begynne å tvile, hva endrer følelsene så dramatisk? Livet. Det er noe jeg pleier å si til meg selv innimellom, hvis ting er hardt og virkelig ikke går min vei, så er det life. Mange av dere har vel hørt uttrykket "When life hit´s you" vel, "livet" er den norske forenkede versjonen av det. 

Ting er så bra når man står på og ikke kjenner etter så fryktelig mye hele tiden. Men så fort du får tid for deg selv til bare å sitte ned og la tankene ramle inn, forsvinner smilet og blikket blir tomt. Man kjenner etter på alle følelsene som velter over en, tomt.. Ett eller annet føles litt tomt innimellom. Jeg vet ikke om det er sånn at vi noen sinne skal være fullkomne eller om vi alltid kommer til å ha et lite hjørne inni oss som alltid vil være tom, ingenting er bra nok til å fylle det. 

Hvor lenge skal det gå før man løser opp i alt man har hengende over seg? Hvor lang tid skal det gå før man har fått tenkt nok for seg selv, og vil begynne å tenke sammen.. Løse, sammen. Hvor mange ganger skal man være nødt til å løse opp i ting. Tar det aldri slutt? Fortsetter man i samme karusell igjen og igjen, eller kan man klare å bryte mønsteret og få til en virkelig endring. Det er mye som skal gjøres men vi har jo alle forutsettninger. Vi er unge, vi kan få til hva vi vil, hvis vi virkelig vil. Men når vet man om man egentlig vil 100%, det er så grusomt å ikke vite. Det å ikke vite er verst av alt. 

Og der fikk dere et lite innblikk i mitt mood i dag, føler meg litt som en utbrent flamme.. Hjelper det da å helle bensin på bålet? Ha en god kveld alle sammen. 

Life as a student 19.09.2016, kl. 21:55

God kveld... Livet som student.. sier ikke mer! Det er en av grunnene til at jeg ikke får lagt ut nye innlegg hver eneste dag, jeg prøver mitt beste men med så utrolig mye lesing er det lite tid til noe som helst annet. I dag tok jeg meg turen til biblioteket og ble sittende der i ganske mange timer før jeg rev meg løs og kom meg hjemover igjen. Etter litt tid hjemme tok jeg meg en pause fra lesingen og ble med en venninne på en liten kveldstur i skogen, det var utrolig deilig å endelig bare få litt frisk luft til hjernen og ikke sitte nedgravd i boka for å prøve å ikke henge etter... Men det er ikke bare bare

Før jeg begynte på studiene fikk jeg høre hvordan første året er myyyyeee lesing og vanskelig. Og det er virkelig ikke tull.. herregud så mye lesing det er, vi skal jo igjennom alt det grunnleggende dette året for å legge grunnlag for å forstå alt annet videre.. og det tar virkelig all min tid. Dagtid, kvelder, helger... jepp jeg sitter deler eller hele helgen, hvis ikke får jeg rett og slett dårlig samvittighet for at jeg henger etter og har prioritert bort å lese. Så life as a student is hard!! haha. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with b1 preset  Processed with VSCO with f2 preset

Noen andre som føler det samme, når det kommer til studiene? 

Lazy sunday 18.09.2016, kl. 14:24

Søndag. Da var det søndag igjen, og helgen er snart over. Jeg kan ikke forstå hvor det blir av dagene, helgen kommer og plutselig er den over igjen. I dag har jeg egentlig ingen store planer, jeg har en del småting jeg tenker å få gjort, men utenom det er dagsprogrammet ganske blankt. I tillegg til å få lest litt mer om sirkulasjonssystemet i dag, skal jeg ta meg turen opp på treningssenteret og få en liten økt. Kanskje også gå en tur, for det er helt blå himmel ute og solen skinner, det kan man ikke la gå fra seg når man først har fri. Jeg startet formiddagen med å lage en ny porsjon med proteinrundstykkene, som noen av dere sikkert har fått med seg er jeg helt frelst av disse for tiden. Jeg tar meg mye heller tid til å lage en porsjon, enn å gå på butikken for å kjøpe brød, så om dere enda ikke har prøvd dem burde dere det, dere finner innlegget jeg skrev med oppskriften HER. Eneste forskjellen fra de jeg har laget før og de jeg lager nå, er at jeg bruker en stavmikser og lettkokt havregryn, da blir de ikke like grove! Ha en fin søndag alle sammen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Noen som skal noe spennende i dag?

Yesterday through my camera 16.09.2016, kl. 20:39

I går startet jeg dagen med noen timer sammen med en venninne før hun skulle på jobb. Hun hadde ordnet med brownies og film, så vi fikk en veldig rolig og koselig start på dagen. Senere tok jeg og mamma oss en tur til Drøbak, hvor vi gikk en lang tur. Jeg tok med kamera, så vi koste oss med litt bilder på turen også. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

 

early mornings 15.09.2016, kl. 07:00

God morgen, jeg er nødt til å vise dere fordelen med å være tidlig oppe. Mange av de jeg går i klasse med skjønner ikke hvordan vi som bor på Nesodden overlever de tidlige morgene, men til tider er det virkelig nydelig og ta båten på morgenen. Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen bilder jeg tok fra i dag tidlig på 7-båten. Veldig idyllisk med soloppgangen. Dagen i dag har stort sett gått til skole og en liten treningsøkt på slutten av dagen. I morgen har jeg fri men skal møte en venninne til lunsj, det blir veldig koselig og jeg gleder meg veldig. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Noen andre som pendler og får med seg dette om morgenen?

These two.... 14.09.2016, kl. 07:00

god morgen! Litt tidligere ute i dag. Ville bare komme med et lite musikktips til dere. Mange har sikkert hørt disse to sangene allerede. Det er de jeg har totalt på hjernen for tiden, og de gå virkelig på repeat hele veien inn til skolen om morgenene. 

Første sangen er Ariane Grande sin sang "Side to side", Utrolig kul og fengende sang, og hun har jo stålkontroll på stemmen sin. I tillegg er det mot slutten litt rap fra Nicki Minaj. Amazing, og hvis dere ikke har hørt den kan jeg love noen av dere at dere vil ha denne på hjernen om ikke flere dager på rad, så i alle fall ut dagen. 

Ariana Grande - Side to side 

Sang nummer to er Shawn Mendes - Mercy, en roligere sang enn første jeg hadde å komme med. Også en helt utrolig fengende og herlig sang. Jeg har hørt en del på noen av sangene hans uten helt å satt meg så veldig mye inn i han som artist. Men i det siste ser jeg at det kommer bare fler og fler av sangene hans på spillelistene mine. Utrolig bra og dype tekster, og fengende melodier, så om dere ikke har sjekket ut denne burde dere absolutt gjør det! 

Shawn Mendes - Mercy


Har dere hørt disse? Har dere noen andre sanger på hjernen for tiden?

i feel like i'm gonna explode 13.09.2016, kl. 10:43

God morgen, eller formiddag er det vel egentlig nå. Heldigvis starter vi litt senere på skolen i dag enn hva vi vanligvis gjør. Dagen i går har jeg virkelig blandede følelser rundt. Jeg våknet opp med dødsvondt i hodet og på nippet til kvalm, jeg fikk i meg litt frokost og en Paracet og tenkte at det ville gå over og at jeg sikkert bare var nervøs siden det var første dagen min på ny jobb. Jepp, opplæringsdag på den nye jobben min! Jeg har fått helgestilling på Nesoddtunet, som er et sykehjem her på Nesodden. Det er absolutt en jobb jeg vil ha stor nytte av med tanke på studiene, her får jeg prøvd mye av det vi leser om på skolen i praksis. Jeg fikk en rolig start, noe som passet meg bra siden jeg ikke var helt i form, det var ikke så fryktelig mye å gjøre den første dagen, men jeg var med rundt og observerte. Det blir spennende å begynne for fullt og virkelig jobbe der. 

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset

Så fort jeg var ferdig på jobben og var på vei hjem, kom hodepinen for fullt tilbake. Så da jeg kom hjem var det rett i seng, sov i rundt 2 timer, før jeg stod opp og tok meg litt middag. Deretter la jeg meg på sofaen og sov i ca 1,5 time til. Pinte meg igjennom ungkaren, for jeg hadde tross alt ikke gjort noe annet enn å sove så jeg ville veldig gjerne få sett det ene programmet jeg skulle se den kvelden..hehe. Så fort det var ferdig var det rett i seng igjen. Så der har dere grunnen til at det ikke ble noe innlegg i går. Det var mild migrene, og den er med meg i dag også, men ikke like kraftig som det var i går. Får håper jeg klarer meg igjennom dagen. Håper alle for en fin tirsdag! 

Sunday 11.09.2016, kl. 19:23

God ettermiddag! Litt sent innlegg i dag, men her kommer det! I dag tidlig tok jeg turen inn til Oslo, for å endelig få være med Cecilie igjen. Det er så lenge siden sist vi har vært sammen nå, at det burde ikke vært lov. Men hun jobber mye, og jeg leser mye så da blir det ikke mye tid til overs, spesielt ikke når vi begge jobber helg i tillegg. I dag fikk vi begge skrapet dagsprogrammet og vi fikk endelig litt skikkelig venninne tid. Vi har tatt igjen all prat vi ikke har fått pratet om over meldinger og vi kom oss ikke minst enda lengre i PPL. Nå har jeg kommet meg hjem og gjør meg klar for en liten treningsøkt, før resten av kvelden blir lesing, for å forberede meg til neste uke! 

 


 

SOMETHING NEW

Har glemt å vise dere den nye kjolen jeg har kjøpt meg fra BikBok! Utrolig god og kjempefin, perfekt for høsten! 

Processed with VSCO with f2 preset   Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset   Processed with VSCO with f2 preset
 

Hva synes dere om kjolen?

Wishlist from Nelly 10.09.2016, kl. 17:49

Hallo! I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å være på jobb. Det var en del å gjøre så dagen gikk veldig fort. Nå sitter jeg hjemme og lurer på hva jeg skal finne på, på en lørdagskveld. Hjemme alene, kjæresten er på noe gatebil greier på Rudskogen, mamma og pappa i bryllup.. og jeg sitter her hjemme alene. Jeg tenkte det skulle være deilig å få slappe av litt alene, men må si det er litt kjedelig.. hehe! Men men, har nok av lesing å gjøre, kanskje jeg tar med en liten løpetur og drar innom butikken på vei hjem, det er tross alt lørdag. Skal jeg sitte alene på en lørdagskveld, skal jeg i det minste ha noe å kose meg med. Tittet litt på Nelly i stad og fant noen få favoritter jeg virkelig ønsker meg til høsten. Jeg får ikke nok sånne varme topper, også er de så fine!! Sekken er også noe jeg virkelig kunne tenke meg. Blir til tider tungt å bruke veske til skolen, i tillegg til at det ikke er så bra for ryggen, skuldre eller nakke! Bare å vente på lønning og stipend..heh! Ha en fin lørdag alle sammen. 

 

Nelly wants høst
 
 
Hva synes dere om tingene fra Nelly? 
 

Middag med jentene i klassen 09.09.2016, kl. 17:14

God morgen alle sammen, da var det slutt på sommerværet. De siste dagene har vært helt nydelig, men i dag våknet jeg til overskyet og regn. Det skal sies at jeg synes det er litt deilig også, for da kan jeg kose meg inne og lese uten å tenke på at jeg burde vært ute og nyte været. I går var nesten alle jentene fra klassen ute å spiste på Olivia, Aker brygge! Vi sluttet relativt tidlig, så tok oss turen ned til Olivia og spiste middag og pratet. Det var utrolig koselig å bli enda litt bedre kjent med den herlige gjengen. Gleder meg til flere slike samlinger!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Litt dårlig bilde på grunn av lyset, men det er vanskelig å se før bildet allerede er tatt, når det er servitøren som er fotograf..hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Det er vanskelig å variere når Carbonaraen på Olivia er så utrolig god!!

 

Har dere spist på Olivia før? Hva pleier dere å bestille? 
 

New Shoes 08.09.2016, kl. 07:00

God morgen! Nok en tidlig morgen, men i dag blir en bra dag. På skolen skal vi ha første dag på ferdighetssenteret, det er den delen av skolen hvor vi har praksisundervisning noen ganger i uken. Her leder vi alt grunnleggende og etterhvert mer utfordrende ting som å sette sprøyter osv. Jeg gleder meg veldig, selv om vi helt i begynnelsen stort sett bare skal lære å er senger og ta på sterile hansker. Det blir gøy bare å komme seg opp dit og starte litt praktisk undervisning. Etter skolen i dag skal vi jentene i klassen ut og spise på Olivia på Aker brygge, det blir veldig koselig. Tid til å blir enda litt bedre kjent. 


New Shoes 

I går hadde jeg litt ekstra god tid hjem fra skolen så jeg hoppet av bussen på Oslo city og gikk litt raskt inne på senteret. Da gikk jeg forbi din sko som lenge har hatt tilbud på svarte helt enkle skoletter, som er et must for høsten. De jeg forrige jeg hadde er noen år gamle og ble kastet så jeg trengte nye. I tillegg var de på tilbud, så da klarte jeg ikke holde igjen. Så da ble det nye sko på meg i dag! De er ikke ekte skinn, men sko er forbruksvare så det bryr jeg meg ikke så mye om! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
 

Morning inspo 07.09.2016, kl. 06:49

God morgen alle sammen, i dag var jeg tidlig på, opp 05:10, for å rekke skolen som begynner klokken 8! Så lenge jeg er flink til å legge meg dagen før er det ikke noe stort problem å stå opp så tidlig, men nå er jeg ikke så flink til å legge meg tidlig. Prioriteringene mine er litt dårlig om dagen..hehe! I går sovnet jeg en liten stund etter middag, så dro jeg og trente med en venninne, før jeg kom hjem og begynte med litt mer lesing av anatomi. Jeg burde sikkert lest før jeg gjorde alt det andre, men jeg trenger noe annet å gjøre i løpet av dagen, ikke bare lesing, da kommer jeg til å gå på veggen. Men nok om gårsdagen. 


JANNI DELÈR

For tiden er jeg opphengt i en ny blogg, og en ny YouTube-kanal. Jeg har lenge lest Janni Delèr sin blogg. Hun er en svensk blogger, som alltid har noe nytt og spennende å lese om. Hun er sammen med den også svenske Jon Olsson, som er en verdenskjent freestyle alpinist. Hun skriver alltid om nye reisemål og innimellom noe skikkelig fine wants, men det jeg liker aller best med bloggen hennes er bildene, og hvilken reiselyst de gir meg. Hun super ofte ute og reiser, så bloggen blir stadig oppdatert med nye eksotiske bilder. Så hvis dere ikke allerede leser denne bloggen burde dere virkelig ta dere en titt. Dere finner bloggen hennes HER

I tillegg sa jeg at jeg har fått dilla på en ny YouTube-kanal. Jeg holder meg fortsatt til Janni Delèr og Jon Olsson. For ikke så lenge siden fant jeg ut at de i en god stund nå har laget videoblogger som de legger ut hver eneste dag. Det er i hovedgrunn Jon Olsson sin kanal, og vi følger han rundt i verden, mens norske Markus filmer. Det jeg selvfølgelig liker best er den delen jeg er på nå, for nå er de for tiden i Monaco, hvor Janni også er med. De tar oss bare med på hverdagen dens, som til tider er fylt med herlige eventyr. Jeg pleier spesielt å se på noen episoder av dette om morgenen, når jeg sitter alene på bussen på vei til skolen. Jeg blir skikkelig glad og får virkelig en bra start på dagen så det anbefales også virkelig! Dere finner YouTube kanalen HER 

Håper dere liker innlegget, ha en nydelig dag alle sammen, hører det skal bli strålende sol her i Oslo i alle fall<3 

today's weather 05.09.2016, kl. 22:20

Processed with VSCO with f2 preset

Such a great day!

Processed with VSCO with f2 preset

Mor-datter filmpremiere 04.09.2016, kl. 19:50

God søndag alle sammen! 

I dag har vært en skikkelig mor-datter dag. Mamma hadde vært med i en konkurranse og vunnet to billetter til premieren på den norske filmen "Rosemari". Det handler om en liten nyfødt unge som blir funnet på et toalett under et bryllup, uten noen tegn til mor eller far. 16 år senere, følger vi denne jenten i jakten på sine biologiske foreldre, og letingen etter svar på hvorfor hun hadde blitt etterlatt. Det var absolutt en fin film, og en fin historie. Når det er sagt er jeg ser jeg utrolig sjeldent norske filmer, nettopp fordi jeg synes kvaliteten på norske filmer er langt i fra optimal. historien var fin, men filmen var ikke noe særlig for meg ellers. Mamma likte den derimot bedre enn meg, så kanskje passer den bedre for en litt eldre aldersgruppe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with b1 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Med flaksen min tok det akkurat 10 minutter etter at vi hadde gått av båten på Aker brygge før jeg ble stukket av en veps. Heldigvis hadde jeg med meg en allergi tablett, for jeg reagerer en del på forskjellige stikk. Måtte selvfølgelig dokumentere stikket, så her ser dere stikket. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Etter filmen hadde vi en liten time til å gå rundt på Aker brygge, før båten gikk. Da tok vi oss en liten tur rundt på matmarkedet, før vi fant oss en liten mat vogn som serverte quesadillas. Til dessert avsluttet vi dagen med et sukkerspinn. Med strålende sol og sommervær, ble det en veldig hyggelig dag! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset
Noen andre som var på premieren? 

This weekend 03.09.2016, kl. 22:12

Vi nærmer oss allerede slutten av helgen, herregud som tiden flyr. I tillegg til all lesingen, har jeg gjort mye hyggelig denne helgen. Fredagen ble jeg ferdig med et nytt tema på sykepleierpluss, som er en nettressurs i forbindelse med Anatomi og fysiologi faget jeg har på skolen. Fredagen hadde jeg fri, eller "studiedag" som det så fint heter. Den gikk til lesing, trening og en utrolig hyggelig tur på besøk hos en venninne som for tiden ligger på sykehus. Det er 2. gang jeg og en annen venninne er på besøk der og fremgangen er helt utrolig. For litt over 3 måneder siden fikk ho slag, første gangen vi var og besøkte var det utrolig få ord som var gjenkjennelige, og hun hadde nesten ingen bevegelighet i høyre arm og ben. I går hadde vi en skikkelig samtale og vi gikk tur rundt på området, helt utrolig. Denne jenta er utrolig sterk, og har en viljestyrke av jern, det bøyer jeg meg for. Vi gikk blant annet til en karpe dam som er på området, de er så utrolig fargerike og fine de karpe fiskene. Det ble en kjempe hyggelig dag.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset   Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Senere den dagen dro jeg og mamma ut og spiste sammen, det var lenge siden vi hadde vært ute og spist bare oss to, så det var utrolig koselig. Vi spiste på en asiatisk restaurant, mamma tok en kylling rett, mens jeg tok stekt ris med reker og egg. Begge deler smakte helt nydelig, får nesten vann i munnen bare av å tenke på smaken nå. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

I tillegg til dette fikk jeg bakt rundstykker, slappet av og kost meg med Thor så fort han var ferdig på jobb. Vi planla egentlig å dra på kino i går, men begge to sovnet på sofaen så det ble ikke noe av. Dagen i dag har gått til jobb, og siden vi begge fortsatt er våkne drar vi på kino nå. Kos dere og nyt helgen videre! 

Hva har dere gjort i helgen?

Hello September 01.09.2016, kl. 20:12

Det er helt utrolig at det er September allerede. Alt har gått så utrolig fort, sommerferien fløy forbi, og så kom skolestart som jeg føler jeg allerede er godt i gang med. Jeg kjenner at vi begynner å nærme oss høsten allerede, flere av morgenene når jeg har gått til bussen har det vært såpass kaldt at jeg har begynt å ta i bruk skjerfet mitt igjen. De som kjenner meg godt vet at jeg er utrolig glad i å bruke skjerf og jeg er vel ikke alene. Selvom det er kaldt er det utrolig koselig å kunne varme seg på store skjerf.

Selv om det blir kaldere og mørkere gleder jeg meg til en ny årstid. Det er så utrolig fint ute når høsten kommer med alle sine sterke farger og endrer naturen til et nydelig bilde uansett hvor man ser. Deilig å komme seg inn etter å ha gått ute i kulden, tulle seg inn i ett pledd, med en kopp med noe varmt i. I morgen har jeg fri, eller studiedag som de kaller det, og som det virkelig egentlig er. Jeg skal ikke inn på skolen i morgen, men bruke tiden hjemme til å lese og komme hente meg inn etter forsinkelsene etter bryllups helgen, så det blir veldig bra. Nå skal jeg nyte denne kvelden med kjæresten, og kanskje lage oss noe godt til kvelds. Ha en fin kveld alle sammen! 

Hva liker dere best med høsten? 
 

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits