tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Hvorfor må jeg tenke sånn.... 10.10.2015, kl. 16:04

Hei!

Jeg tenkte å komme med et litt personlig innlegg, bare for å få det ut. Jeg tror i tillegg det jeg har tenkt til å skrive om ikke bare gjelder meg, men at det er ganske mange andre som innimellom kan befinne seg i en lignende situasjon. Jeg har skrevet en del om hvordan det er og være i et forhold mens man er i militæret, og selv om jeg skriver både positive og negative sider vil jeg alltid se mest på det positive. I dette innlegget har jeg tenkt til å skrive om meg, hvordan det til tider kan være dritt å være jente og jeg beklager på forhånd om det virker som et deppe-innlegg, men noen ganger har man bare slike dager.

Som sagt noen ganger har man bare slike dager, dager hvor man gjerne vil være glad og kose seg med de som betyr mest for deg, le og ha det hyggelig, men uansett hvor mye man prøver klarer man alltid å finne noe negativt i situasjonen. Ikke nødvendigvis noe negativt med den du er med, men noe som gjør at du får negative tanker om deg selv. Jeg kan ikke sette meg inn i hvordan situasjonen er for gutter, men det er ingen tvil om at det er kroppspress for oss jenter... Etter at jeg fikk den stillingen jeg har nå i militæret kjører jeg utrolig  mye bil og trener betraktelig mye mindre, jeg er rett og slett livredd for at dette skal gå utover utseendet mitt. Jeg har et dårlig selvbilde, jeg har dager jeg kan føle meg fin og fornøyd, men så har jeg flere dager hvor jeg finner noe feil uansett hvordan jeg vrir og vender på meg. Jeg legger allerede merke til at jeg har lagt på meg litt, det er ikke snakk om mye men det er nok til at jeg får dårlig samvittighet av å knaske sjokolade selv i helgene. Og det er jo ikke sånn det skal være! Du skal jo ikke ha dårlig samvittighet når du unner deg noe godt og skal kose deg, men jeg klarer allikevel ikke snu på tankegangen min. Jeg har aldri hatt noe problem med overvekt, hadde en liten periode hvor jeg slet med det motsatte. Så når jeg sier jeg allerede har lagt på meg så er det ikke sånn at jeg har lagt på meg noe betydelig, og det er derfor jeg blir irritert over at det skal ha så mye å si på selvbildet mitt, for jeg vet at jeg ikke har lagt på meg mye, men at det føles tusen ganger verre fordi jeg er redd for hvordan det kan fortsette og utvikle seg i den retningen. 

Når jeg har disse dagene, kan jeg finne noe å krangle om på sekundet, alt kjæresten gjør kan jeg finne ett eller annet å være nebbete om. Og det er virkelig ikke meningen, hvorfor klarer jeg ikke styre meg og ikke la det gå utover han at jeg har en dårlig dag. Han trenger ikke en gang gjøre noe feil, det holder meg at jeg sitter å tenker på ting som egentlig er betydelig, men allikevel irriterer meg. Jeg vet jeg sikkert høres helt grusom ut når jeg sier dette, men jeg lovet at dette skulle være et ærlig innlegg. Jeg kan finne på å bli irritert for at han snakker med en venninne av seg, bare fordi ho er pen og ser jævelig bra ut. Det blir automatisk konkurranse oppe i hodet mitt, og når jeg selv føler ho ser så utrolig mye bedre ut enn meg, blir jeg sur fordi jeg føler jeg taper... Dette er ikke noe kritikk mot kjæresten, han er helt fantastisk selv når jeg er så dritt som jeg er, han forteller meg hvor nydelig jeg er og at han ikke vil ha noe annet enn meg, og jeg tror han når han sier det, men så er det akkurat som om hjernen min bare ikke gidder å tro at jeg er pen nok for etter noen minutter kan jeg irritere meg over det igjen! Beklager til kjæresten min, når jeg blir sur over sånne ting, er jeg egentlig bare irritert på meg selv, og beklager at jeg lar det gå utover deg. 

Hvorfor klarer jeg ikke legge fra meg sjalusi og konkurranser som foregår oppe i hodet mitt!? Hvorfor må jeg alltid sammenligne meg med andre, selv om kjæresten synes jeg er bra nok? Hvorfor klarer jeg ikke å ta til takke med det! Hvorfor kan jeg ikke bare være glad for at jeg har en så kjekk kjæreste som er sammen med meg for den personen jeg er, og som liker hvordan jeg ser ut. Hvis noen kan forklare meg det hadde jeg blitt utrolig glad...! Jeg er klar over at dette ble et utrolig rotete innlegg, det ble mer et innlegg for at jeg bare kunne få ut det som var oppe i hodet mitt! Jeg elsker deg Thor! 

           

-Tina 
 

Oktober 05.10.2015, kl. 12:59

Hallo alle sammen!

Oktober er her, vi begynner virkelig på høsten, tenk at etter oktober er det bare to måneder igjen til jul!! Jeg liker høsten veldig godt, jeg liker regnværsdager hvor du med god samvittighet kan sitte inne med en kopp kakao og en god film eller bok! Enda mer enn det liker jeg høstfargene, bladene går fra grønne til sterke oransje, gule og røde farger. Oktober er i tillegg en spesiell måned for da farges hele landet rosa! Dette er nemlig måneden hvor vi viser vår støtte til brystkreftrammede, sprer informasjon om brystkreft og øker kunnskapen om det!

Det var først da jeg begynte å jobbe på apoteket for en del år siden at jeg virkelig så hvor mye dette betydde for mennesker, hvor stor denne saken var og hvor fantastisk mye det hjelper bare ved å kjøpe en liten refleks! For det er faktisk sånn at de aller aller fleste butikkene har en form for tilbud eller har egne produkter hvor inntektene går til brystkreftforeningen! Vitusapoteket er en av hovedsponsorene til brystkreftforeningen og det er takket være alle de som kjøper de produktene vi tilbyr! I fjor hadde vi reflekser, sløyfer, pins, bodylotion og paraplyer hvor hele beløpet ved kjøp av produktene gikk til formålet. På de enkle produktene samlet vi inn 1,6 millioner kroner! Det er helt utrolig å tenke på hvor lite som skal til for å støtte! Selv har jeg bodylotion, pin, paraply og en sløyfe jeg har på jakken hele året! Hvis dere vil vite mer om rosa sløyfe, brystkreft o.l kan dere gå inn på Kreftforeningen.no! Der er det også muligheten til å handle produkter for å vise din støtte!

 

Det er så utrolig koselig hver morgen når jeg kommer opp på leir rundt oktober måneden! I forbindelse med rosa sløyfe er Holmenkollen pyntet opp med rosa lys som synes på lang avstand og det er utrolig vakkert og se!!

Early mornings are the best 01.10.2015, kl. 05:52

Hei!

Når jeg skriver og legger ut dette innlegget regner jeg ikke med at det blir lest før om noen timer. Jeg er oppe ca 10 over 4 hver dag nå som jeg bor hjemme, og det er det både positive og negative sider med. Når man skal opp såpass tidlig er man rett og slett nødt til å legge seg tidlig! Uavhengig av hvilken person du er, kan man ikke fungere om hverdagen uten x antall timer med søvn, i allefall ikke over lengre tid. Jeg merker selv veldig godt hvordan energinivået mitt ikke er på topp, hvis jeg legger meg for sent. Når det er sagt er det utrolig deilig å komme seg opp og få noe ut av dagen. Hadde jeg hatt en normal hverdag hadde jeg ikke stått opp 4, det er litt i tidligste laget... Men det å få se soloppgangen oppe på Hovseter hver eneste dag er utrolig fint! Det er også deilig å faktisk være sliten og klar for å legge seg rundt 9-10 tiden etter å ha gjort noe en hel dag! Nå har jeg ikke stått opp tidlig så lenge så kan ikke si så mye om hvordan det påvirker hverdagen min, men so far so good! Akkurat nå sitter jeg også å tenker at når jeg er ferdig i militæret skal jeg prøve og opprettholde døgnrytmen til en viss grad, ikke gå tilbake til å sove til 11-12!

Favorittsang tidlig på morgene i det siste er Riv i hjertet-Sondre Justad

Dagens visdomsord; Litt klisje, men vi ser hver eneste dag eksempler på hvordan ting kan endre seg over natten, så ta vare på det som er verdt å ta vare på, stå opp og grip dagen!

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits