tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Juletiden, ikke like lett for alle 29.11.2015, kl. 16:15

Hei!

I dag er det første søndag i advent, det vil si at vi virkelig begynner å nærme oss jul!! Allerede på tirsdag er det 1. Desember! Herregud som tiden bare flyr, er det bare jeg som føler det sånn? Hvordan skal man få tid til alt, kjøpe og pakke inn gaver, pynte til jul, rydde og fikse huset klart for pynting... haha, det er litt trist og si men det kommer nok til å bli litt stressing fremover mot jul. Selv om julen egentlig skal være en tid hvor man skal ta livet med ro og nyte den idylliske tiden med venner og familie. I dag var to av venninnene min hjemme samtidig som meg, hun ene er i militæret og hun andre har flyttet og jobber som frisør et stykke unna, så det blir ikke så ofte vi ser hverandre lengre. I dag møttes vi alle tre og tok en kaffe på en kafé vi har her på Fagerstrand. Det var utrolig koselig og se dem igjen og ta igjen litt tapt tid. Nå er jeg hjemme igjen og siden kjæresten skal jobbe en stund utover kvelden kommer en annen venninne på besøk ganske snart. Vi skal kose oss med litt Pretty little liars og pai til mat, det blir herlig! Det var begynnelsen på en artikkel jeg kom over på facebook her om dagen. Den fikk meg til å stoppe opp å tenke litt. Tenke litt på hvordan man burde sette pris på at man har råd til å kjøpe gaver, råd til å kjøpe pynt til å få skikkelig julestemning i huset. Artikkelen handlet om en alenemor som hadde lagt ut en artikkel på finn hvor hun spurte om hjelp til å skaffe julegaver til barna sine. Det hadde vært mye motgang i familien igjennom årene, både sykdom, mistet rett på barnebidrag ettersom at en av barna hadde fylt 18, og mye økonomisk motgang. Det var rett og slett utrolig trist å lese, og hun skriver selv at det var nedverdigende og ikke ha muligheten til å kjøpe julegaver til barna sine. Har i ettertid lest at hun fikk masse respons og hjelp på annonsen og at hun nå faktisk kunne se frem til julen. Det er så utrolig hyggelig å høre at folk som har mer enn akkurat hva de trenger kan være med å hjelpe de som befinner seg i en litt annerledes situasjon! Jeg ble virkelig rørt! Dere kan lese den oppdaterte artikkelen HER hvor hun blant annet skriver om responsen hun har fått. Har dere lest artikkelen? 

-Tina 

Black friday innkjøp 28.11.2015, kl. 20:46

Hei!

I dag føler jeg at jeg har vært skikkelig husmor, noe som resulterte i at jeg nå er helt skutt. Egentlig vil jeg bare legge meg ned og sovne til en film nå, men jeg hadde lovet dere et innlegg om noe av det jeg kjøpte på black friday. Etter jobb i dag kom jeg hjem til tom leilighet, kjæresten var hos en kompis så jeg utnyttet tiden til å være skikkelig husmor. Jeg satte på spotify på anlegget, skrudde opp lyden og ryddet hele huset, vasket tøy, tok oppvasken som stod, hengte opp og brettet tøy, så nå er det fint til han kommer hjem! Etter all ryddingen unnet jeg meg selv en pizza til middag, lett og raskt å lage. Da jeg skulle ta bilder av det vi handlet i går, var jeg rimelig sliten og klar for å sette meg ned i sofaen, ikke begynne en photoshoot, derfor har jeg bare tatt bilde av noen småting også skriver jeg heller om resten. Her er det vi kjøpte:

♥ Julepynt

Vi begynte så smått innkjøpet av julepynt. Dette blir jo vår første jul alene i egen leilighet, så vi har ingenting fra før. Vi kjøpte to esker med litt forskjellige julekuler, en rød eske og en sølv, juleservietter, julekort, gavepapir, gavebånd, sånn sølvfarget frynsebånd til å ha nedover juletreet. Thor fant også en spray som man kan bruke på noen av greinene på juletreet så det ser ut som snø, haha! Vi kjøpe også to utrolig søte nisser fra Søstrene Grene! 

  
 

Vi kjøpte også to små utrolig fine kopper til å ha telys i. Jeg sa også at jeg hadde kjøpt meg kjole til julaften, jeg kommer ikke til å legge ut bilder av den med det aller første, tenkte å lage et eget innlegg om den litt nærmere jul.

  

Hva synes dere om tingene? 

-Tina

Travle dager 28.11.2015, kl. 08:33

Hei!

Beklager lite oppdatering nå de to siste dagene, ting har virkelig gått i ett for meg! Torsdagen ble veldig annerledes enn planlagt. Det var en ekstremt lang dag på slottet mye å gjøre stort sett hele tiden, kjæresten skulle være med en kompis hele ettermiddag/kveld så istedenfor å dra hjem som planlagt ble jeg på leir den dagen! Orket rett og slett ikke komme hjem til en tom leilighet og sitte å Sture.... Haha ja jeg er selskapssyk! I går var også en ekstremt hektisk dag på slottet, veldig mye å gjøre. Da jeg først kom meg hjem var jeg så klar for en tur på ski storsenter for å utnytte meg av det store salget, eller i allefall det som var igjen av det! Så utrolig mye mennesker som var ute, det var rett og slett artig å se, du kunne ikke akkurat gå å vimse og ikke se deg for når du gikk for da risikerte du å gå rett inn i en annen person! Det var som sagt restene av salget jeg så på, utrolig mye var solgt allerede! Vi klarte allikevel å kapre med oss noen få ting, blant annet julekjolen min for i år og en god del julepynt!

Nå sitter jeg på bussen på vei til jobb, jeg angrer litt på at jeg sa ja til og jobbe 1 av de 2 dagene jeg har fri, men jeg har bruk for pengene så noen timer kan vel ikke skade! Jeg tenkte å lage et innlegg om tingene vi kjøpte i går på salg senere i dag, så bare å følge med! Håper dere får en fin dag! Var dere å handlet på black friday, fant dere noe fint?

    

- Tina

Jeg vil lese din blogg! 26.11.2015, kl. 06:08

Siden det ikke ble blogging i går blir det et tidlig innlegg i dag! Jeg begynner å merke at det nærmer seg slutten av uken og helg! Herregud som jeg gleder meg til helg, og ikke minst black friday! Hvem gleder seg vel ikke til dag med tilbud i så og si alle butikker! Kanskje jeg finner meg en julekjole til jul i år, det er i allefall noe jeg skal se etter!

 

Jeg liker ikke bare å skrive eller drive en blogg, men er også opphengt i å lese blogger, jeg vil gjerne finne nye blogger å følge og nye blogger å lese, så legg gjerne igjen deres blogg! Ha en fin dag videre!

 

-Tina

Litt bedre start på dagen 24.11.2015, kl. 20:17

Hei! 

Det blir et litt kort innlegg i dag ettersom at jeg er helt død, det har vært en lang dag med mye å gjøre og det blir nok en ganske så tidlig kveld på meg i kveld. Jeg ville bare fortelle dere om en ny gjenstand som har kommet inn i leiligheten! Vi har nemlig fått oss en Dolce Gusto kaffemaskin!! Det er opprinnelig en julegave fra broren min, men vi fikk begynne å bruke den allerede nå. Så i dag var første dagen jeg våknet opp og hadde en kopp med rykende fersk lykke ved siden av meg når jeg stå og sminker meg. Jeg skal innrømme at jeg ikke er superflink på å vite hvor mye vann jeg skal ta oppi... haha! Det er nemlig en spak man drar til siden for at vannet skal komme igjennom kapselen, og da styrer man selv hvor mye vann man skal ha oppi. Jeg kommer nok til å finne den perfekte kombinasjon av vann til melken og vann til kaffen en dag. Det var i allefall en litt bedre start på dagen. Liker dere å starte dagen med en kopp kaffe? 

   


-Tina

En kopp med varm lykke 23.11.2015, kl. 20:28

Hei!

Nå begynner det for alvor å bli kaldt ute om morgenene når jeg drar inn til byen! Det er litt pain akkurat i det jeg går det lille stykket fra båten og opp mot t-banen, men samtidig får det meg til å våkne skikkelig opp! Det er frisk og det er godt! Etter en rimelig lang dag ble det litt stressing ned til båten som jeg akkurat ikke rakk. Siden det var så kaldt syntes jeg det var greit å spandere på meg selv en kopp med lykke! Espresso house sin Jule-latte. Den var nydelig og gjorde absolutt godt i sjelen! Nå sitter jeg inne under pleddet og tenke å starte på den nye boken jeg har kjøpt "Etter deg". For dem som ikke vet det er dette etterfølgeren til "Et helt halvt år" av Jojo Moyes. Da jeg leste den første boken ble jeg helt betatt, den var virkelig helt utrolig. Kjempe lettlest, en fantastisk historie og en rørende handling. Og etter en sånn bok skal det sies jeg har høye forventninger til etterfølgeren, jeg lover å komme med oppdateringer på hvordan den er. Har dere lest noen av bøkene, hva synes dere? 

  


-Tina

Litt for tidlig julekos 22.11.2015, kl. 21:04

Hei! 

Å våkne opp til fint vær og snø ute på en fridag, gjør noe med kroppen! Jeg har med årene blitt en person som liker det best når det er varm, jeg synes vinteren har sin sjarm, men trives best når det er strålende sol, varmt og man er brun og blid. Men i år må jeg innrømme at jeg gleder meg utrolig mye til Desember begynner og man virkelig kan begynne å høre på julemusikk og se på julefilmer med god samvittighet. Jeg våknet i godt humør i dag da jeg så det fortsatt var rim på vinduene og snø ute på bakken. Etter en rolig frokost med litt Gossip girl på tv-en bestemte vi oss for å gå en tur. Er det noe kjæresten og jeg er flinke til i helgene så er det å gå en tur, søndagsturen er nærmest blitt en vane. Det er lett å bli liggende inne å ta livet med ro på en søndag, ettersom at alt er stengt. Men å ta seg en tur ut og få litt frisk luft er virkelig deilig. Ikke bare det, men man får også god samvittighet til å sette seg ned inne senere på dagen. 

Vi var ute å handlet litt i går, blant mye annet handlet vi middag for i dag. Og siden vi begge gleder oss sånn til jul ble det en litt tidlig start på oss. Vi kjøpte julepølser, medisterkaker, rødkål, tyttebær og poteter. Det er lite som lukter bedre enn når man lager julemat. Så da ble det julemat, julebrus og en hjemmebrygget juleøl fra pappa, til "Alene hjemme 1" på tv-en! Vi snikstartet desembermånedens koselige kvelder, og gleder oss til flere! Har dere startet med noe julekos enda?  

  
 


-Tina

Saturday 21.11.2015, kl. 14:45

Hei!

Lørdag, helg, fri... det er så utrolig deilig å bare kunne sove litt lengre enn vanlig, bruke god tid på frokost, slappe av med litt Netflix og bare kose seg med kjæresten. Etter en lang uke er det deilig å slappe litt ekstra av. Det var så morsomt å våkne til at det var snø ute i dag!! Vi lagde oss rundstykker til frokost og koste oss med maten mens vi så på Gossip Girl. Jeg digger serien og har sett alle 6 sesongene før, men plutselig her en dag fikk jeg lyst til å begynne å se fra begynnelsen igjen! Uten å tenke over det ble Thor også sittende og se på, så nå har vi begge begynt fra sesong 1, utrolig morsomt! Jeg regner med det er flere som liker den serien, jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har ønsket å vokse opp sånn som de i serien gjør. Selvfølgelig slippe mye av det dramaet de går igjennom, men det virker ganske fantastisk å ta en kaffe i Central Park når enn du vil. 

Nå er den rolige morgenen over, og vi har tenkt oss en liten tur på senter og titte litt. Kjæresten har tittet på noen sko, så kanskje han kommer hjem med nye sko i dag. Håper dere alle får en super dag! 

    -Tina

CHRISTMAS 19.11.2015, kl. 21:59

Hei!

Nå er det bare 12 dager igjen før Desember endelig er her, selveste julemåneden. 12 dager til vi begynner nedtellingen til den store kvelden. Det er rart hvordan en tid på året kan bety så utrolig mye for så mange, inkludert meg selv. Bare man snakker om julen får man et lite smil rundt munnen, man blir rett og slett bare glad! Det blir som sagt en litt annerledes jul for meg i år, men jeg har litt fri i forkant av julekvelden og har tenkt til å fylle den tiden, med ting som får meg i skikkelig julestemning! Jeg gleder meg til juleforberedelser, pynting og masse annen julekos. Her er noen av de tingene jeg gleder meg mest til med julen: 

Så glad som jeg er i mat fra før av er det ingen tvil om at jeg gleder meg utrolig mye til julematen, middag med familien og baking. I fjor fikk jeg med meg kjæresten på pepperkakebaking, vi får se om jeg er like heldig og får han med i år også! På julaften pleier vi enten å bytte på mellom ribbe og pinnekjøtt, noen ganger klarer vi rett og slett ikke å bestemme oss så vi ender opp med begge deler. 

 

PYNTING

                                

Jeg gleder meg utrolig mye til alle plasser man befinner seg blir pyntet opp til jul. Gatene får lys,  butikkene får masse nytt julepynt i vinduet, og hjemmene blir pyntet opp. En ting er å komme inn en plass å virkelig få julestemning fordi det er pyntet opp skikkelig. En annen ting er å være med på å pynte opp selv. I år er første gang kjæresten og jeg feirer jul i leiligheten vår og det blir utrolig morsomt å ta en liten juleshopping å få inn masse julepynt. Vi gleder oss begge som noen unger... 

 

JULEFILMER

                                


Jeg tror heller ikke jeg er alene med å glede meg til de gode gamle julefilmene. Det er noe spesielt med julefilmer, for uansett hvor mange ganger man har sett dem, gir de deg fortsatt samme gode følelse og du blir aldri lei. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har sett "alene hjemme" - filmene, eller polarekspressen.
 

JULEMAT

                    

Så glad som jeg er i mat fra før av er det ingen tvil om at jeg gleder meg utrolig mye til julematen, middag med familien og baking. I fjor fikk jeg med meg kjæresten på pepperkakebaking, vi får se om jeg er like heldig og får han med i år også! På julaften pleier vi enten å bytte på mellom ribbe og pinnekjøtt, noen ganger klarer vi rett og slett ikke å bestemme oss så vi ender opp med begge deler. 

 

I tillegg til disse tingene gleder jeg meg selvfølgelig masse til julemusikk og å være med familien og kjæresten, tilbringe tid med de du er glad i, for det er jo det hele julen handler om. Det er det som gjøre julen litt ekstra koselig. Hva liker dere best med julen?

-Tina

Addicted to Instagram 18.11.2015, kl. 20:54

Hei! 

Tenke jeg skulle få blogget litt i helgen som var, men etter en uke på beredskap var det deilig å bare koble helt av når jeg først fikk fri. Så denne helgen har vært avslapping, kos med kjæresten, filmer på Netflix og mye god mat. Det er ikke noe tvil om at vi er avhengige av mobilene våre nå til dags, men det er jo kanskje ikke så rart ettersom at mobilen er blitt så og si alt du trenger for å skaffe deg informasjon til en hver tid. Den er praktisk å ha med seg og man den kan hjelpe deg når du sitter å venter. På iphonen min har jeg en egen mappe som heter tidsfordriv, og i denne mappen har jeg blant annet Instagram! 

De aller fleste nå til dags har vel Instagram, appen hvor vi finner inspirasjon til så og si alt. Vi liker bilder og følger brukere vi synes er fine. Jeg skal ærlig innrømme at jeg tilbringer mye tid på Instagram. Jeg kan finne på å sitte å bla hvis jeg for eksempel sitter på båten på vei hjem, og det er så utrolig mange fine brukere. Jeg tenke jeg skulle gi dere et lite innblikk i hvilke sider jeg liker å følge, så her er noen av mine favoritter: 

 

                  
                  
                  

@lifetimepieces En utrolig fin side som har masse fine og lyse bilder. Det er en side som har tema interiør design, og det er virkelig mye fin inspo å hente fra denne siden. 

                  
                  
                  

@tatjanamariposa En utrolig fin blogg, jeg digger å se igjennom bildene hun legger ut. Hun opplever mye, det blir altså derfor masse fine bilder å se på. Hun virker som en jente som lever livet, og det gir meg go' følelse! 

                                                                            
                  

@Bikbokstorkaia Jeg følger selvfølgelig bikbok official også, men den regner jeg med det er mange som kjenner til. Bikbokstorkaia, er utrolig flinke til å legge ut bilder ofte, de legger også ut utrolig kule bilder! Mye god inspirasjon til klesskapet. 

Det var noen av de profilene jeg liker utrolig godt. Følger dere noen av disse profilene? Har dere noen anbefalinger? 

Følg meg gjerne på Instagram, @tinarodfjell Så tar jeg en titt innom profilen din, hvis jeg ser noe jeg liker følger jeg gjerne tilbake.

 

-Tina

Disney 10.11.2015, kl. 13:27

Hei!

Nok en god start på dagen for min del, en del å gjøre og litt lengre dager for min del siden jeg er på beredskap, men tiden går rimelig fort allikevel. Jeg gleder meg veldig til å være ferdig å kunne komme hjem til Thor igjen og kose meg sammen med han om kveldene. Det er kanskje en av de tingene som er bra når man er borte fra hverandre, at man gleder seg litt ekstra mye til å komme hjem.

Jeg vet ikke med dere, men oppveksten min bestod av Disney. Det er kanskje litt rart å si, men jeg har utrolig gode minner fra barndommen som inkluderer Disney. Det er noe spesielt med filmene de lager. De er for alle og er ikke den form for animasjon som er nå for tiden. Spør du meg synes jeg barne-tv og barnefilmer var noe helt annet før enn hva det er nå. Jeg synes stort sett det bare er Disney som holder på den gode kvaliteten. De lager filmer som har et budskap i seg, som kanskje ikke er like tydelig for de aller minste men stort sett forståelig for alle andre. Kjæresten har også vokst opp med Disney så da vi i fjor var i Florida kunne vi ikke dra før vi hadde besøkt Disney World. Det var noe av det beste med hele turen vi var på, vi ble begge to som to barn igjen, vi tittet konstant rundt oss med store øyne og ropte i munnen på hverandre "åå, se der.." "Nei se der.." haha! Her om dagen sendte han meg en link til en film som viser mange av Disney filmene fra 90-tallet! Den var så fin, og jeg fikk en skikkelig godfølelse da jeg så den, så er nødt til å dele den med dere.

              RYbCQowcjw0


-Tina

På ønskelisten 09.11.2015, kl. 16:14

HEI! 

Ny uke, nye muligheter, herregud som tiden flyr! Selv om jeg innimellom kan føle at dagene kan gå litt sakte må jeg si at ukene går virkelig fort. Jeg vil si det både kan være en bra ting og en dårlig ting. Det blir ikke like lenge til ting man venter på, som for eksempel jul eller nyttår. Men det betyr også at det for min tid er på tide å finne ut av hva jeg skal etter militæret. Det er så lett å tenke at, jeg ikke er ferdig før juni så jeg trenger ikke tenke noe særlig på det før da, men søknadsfrister for studier går ut i april/mars så jeg har virkelig ikke så god tid som jeg tror. Er det bare meg som føler det slik?

Nå begynner både jul og bursdagen min å nærme seg med stormskritt, og jeg har sittet og tenkt litt på hva jeg ønsker meg. Jeg tror mamma begynner å stresse litt siden jeg ikke klarer å finne ut hva jeg helt ønsker meg, haha! Det er en del ting jeg har ønsket meg en stund, men som jeg virkelig ikke har muligheten til å unne meg selv med lønnen fra forsvaret. Under finner noen av de tingene jeg har satt på ønskeliste for jul og bursdag: 

   
♥ Reise. Jeg tror at en opplevelse er noe av det jeg ønsker meg aller mest. Mange sier at materiell lykke varer i noen uker, mens en opplevelse varer livet ut, og det er det ingen tvil om! Nå er jeg litt ekstra glad, for siden julen ikke bli optimal i år, har Thor og jeg snakket om at julegaven til hverandre i år skulle være å feire nyttårsaften i utlandet. Det er jo en opplevelse for livet! Jeg får aldri nok av å reise og oppleve, det eneste som holder meg igjen er økonomien, hadde jeg tjent sinnsyke mengder med penger hadde jeg sikkert vært ute å reist ofte, men hvem hadde vel ikke det? 

 

   
♥ Pyntegjenstander til leiligheten. Man får ikke nok pynt i huset, jeg føler at det er så fort man får inn litt pynt at man begynner å få skikkelig følelsen av at man bor der, det blir ikke så tomt. Jeg elsker virkelig den moderne Home&Cottage stilen, den er utrolig rolig og fin, men farger som passer godt sammen og gjør så for eksempel stua virker veldig lun og fin. Jeg kunne gjerne tenke meg noen pynteputer i sofaen, noe mer dill dall sånn som t-lysestaker, lexington sengesettet skal vist være utrolig godt å ligge i, så kunne gjerne tenke meg et sånt også. 

   

♥ Kodiak fra Parajumpers, denne har jeg ønsket med ganske lenge, men jeg har aldri fått kjøpt meg den. ♥ Nike air max Thea, disse skoene ble utrolig populære da de kom ut, og jeg har ønsket meg disse i hvite en stund, men nå har de kommet med den nye fargen (høstfargen) i beige, utrolig fine. ♥ Svart skinnbukse, jeg har hatt en tidligere, men det er mange år siden, og jeg skulle gjerne likt å ha en liggende i skapet mitt. ♥ Votter fra Therese Johaug, de nye vottene Johaug har kommet ut med er kjempegode, varme og fine! 

     
♥ Mac. Jeg har virkelig lyst på ny mac nå, ettersom at den jeg har er super gammel og supertreig. Vet ikke helt om jeg ønsker meg Air eller Pro mest. ♥ Louis vuitton zippy coin purse, kjempefin, liten og enkel! ♥ Dolce gusto kaffemaskin, har virkelig lyst på en slik en hjemme på kjøkkenet, tro det eller ei men kaffen er virkelig god! ♥ Lulu sminkeveske, den er kjempesøt, passe stor og fantastisk farge! 

Det var noen av de tingene jeg har på ønskelisten, er det noen som ønsker seg det samme? Hva ønsker dere dere til jul? 

-Tina

Nåttårsfeiring 08.11.2015, kl. 08:51

Hei!

Nå begynner det med stormskritt å nærme seg jul og slutten av året. Det begynner også for min del å nærme seg halvveis i tjenesten min! Det er ganske utrolig å tenke på hvor fort tiden går. Det er lett å tenke at det er lenge til jeg er ferdig, men samtidig føler jeg at det siste halvåret også kommer til å gå fort, jeg håper i allefall det! I år blir en veldig spesiell jul for meg, jeg er nemlig på beredskap i julen. Det kommer til å bli utrolig rart å ikke få all tid hjemme med familien og kjæresten i forkant av julaften, det kommer rett og slett til å bli ganske trist. Jeg prøver å tenke at dette bare er en av mange år med jul, men det er virkelig ikke lett. Jeg får heldigvis komme hjem i rundt 4 tiden på selve julaften. Fordi det blir en jul som dette, har kjæresten og jeg tenk på en litt annerledes og mer spesiell nyttårsfeiring i år. Siden vi som sagt ikke får sett hverandre så mye som vi vil i forkant av julen, tenke vi at det hadde vært utrolig koselig å feiret nyttår i utlandet, få en opplevelse så vi kan ende året med en opptur og gå inn i det nye året med en fin opplevelse sammen, bare han og meg. 

Vi har ikke bestemt oss for noe destinasjon enda, men mens jeg sitter her alene og har all tid i verden har jeg sittet å tittet litt på forskjellige plasser hvor det kan være fint å feire. Jeg har veldig lyst til å dra en plass hvor det blir større og litt mer høytidelig enn hva det kan bli i Norge. Om vi hadde feiret her hjemme hadde vi havnet på en nyttårsfest enten med noen av mine eller noen av hans venner, og da blir det etterhvert mer fokus på festen enn på markeringen av et nytt år. Jeg tror og håper det kan bli både romantisk og mer høytidelig og vi drar en plass og feirer bare oss to! Og det er ingen andre jeg heller ville gått inn i det nye året med enn han, så jeg tror dette blir veldig bra!♥

Som sagt er ingenting bestemt, med tanke på hvor vi kommer til å ende opp, men etter å ha tittet litt på nettet og lest litt om andres anbefalinger kan kanskje noen av disse stedene være aktuelle: 

 

               

♥ London: For å si det sånn, så trenger jeg egentlig ikke en god grunn for å dra til London, gi meg litt penger og fri så tar jeg første fly. Jeg har bare vært i London 2 ganger før, men jeg liker meg veldig godt der, det er utrolig mye fint å se på og selvfølgelig veldig gode shoppingmuligheter. Og spør du meg så høres det utrolig hyggelig ut å feire inngangen i ett nytt år mens raketter lyser opp himmelen over Themsen, med London eye i bakgrunn. 

 

               

♥ Riga: Ingen av oss har vært i Latvia før, så det hadde jo vært litt spennende å oppleve en helt ny kultur. Det sies at om de i Latvia er utrolig flinke på å holde seg til tradisjoner, og at hvis man skal dit er man nødt til å oppleve de lokale plassene, de skal visst være utrolig flotte. Riga er en utrolig spesiell by i forbindelse med julen også, de var den byen som begynte med pyntet juletre for over 500år siden. Så hvis dere lurer på hvor tradisjonen med juletrær stammer fra så er det herfra. Derfor hadde det vært utrolig koselig å få oppleve romjulen og nyttår her. 

 

               

♥ Praha: Dette virker også som en utrolig fin by! I tillegg for man utrolig mye for pengene, etter en måling som ble gjort i fjor skal det tydeligvis være halve prisen av å feire i Oslo, samtidig som det er rimelige priser på restauranter.    

 

               

♥ Stockholm: Det er ikke så utrolig langt unna, men det er en utrolig fin by, med masse shoppingmuligheter og etter hva folk sier super fin plass å feire nyttår. Det er heller ikke veldig dyrt å reise til Stockholm så det er et sort pluss, mer penger vi kan bruke på hygge istedenfor. 

Vi har som sagt ikke bestemt oss enda, så vi får titte litt videre. Har dere feiret nyttår i utlandet? Hvor feiret du, har du noen tips? 

 

-Tina

Gavetips til farsdagen 07.11.2015, kl. 08:15

Hei! 

For tiden sitter jeg ganske så alene på leir,  jeg er på beredskap denne uken mens de andre har perm. Det skal sies at det er litt kjipt å ikke kunne dra hjem og være med kjæresten og gjøre hva jeg, men enn så lenge går det veldig greit. Det er ikke mye tid jeg får for meg selv dette året her, jeg er konstant med noen på dagtid og når jeg kommer hjem er jeg med Thor, så akkurat det å være alene har jeg ikke noe vondt av. Jeg tror at innimellom trenger man å koble av, sette av litt tid for seg selv og kose seg med en film, eller en bok. 

I morgen er det farsdag!! Vi har aldri blåst opp dette noe særlig i familien, men vi synes det er koselig å markere det litt. Spør du meg er disse dagene laget for at butikkene skal ha utbytte av det, men hos oss har det ikke nødvendigvis vært det å gi bort noe materielt som har vært i fokus. Men det å ha en dag hvor du kan vise faren din hvor mye du setter pris på alt han har gjort og fortsatt gjør for deg, synes jeg er utrolig koselig. Denne gangen får jeg ikke gjort noe særlig for pappa annet enn å ringe han i løpet av morgendagen, jeg er som sagt på beredskap så jeg får  ikke dratt hjem. Vi fant ut at vi utsetter det til neste helg, så får jeg heller overraske han litt da. Om man er litt sent ute med gaver og ikke vet helt hva man ønsker å gi, har jeg noen tips til dere her: 

♥ En eske med litt godsaker, hvilke pappaer liker vel ikke å kose seg med litt godis på en søndagskveld. Lag en liten eske med noe av det du vet han liker aller best, for min del blir det eske med litt nøtter, lakris og kvikk lunsj, det er noe av det pappa liker aller best. 

♥ Gi han en gave som kan vare utrolig lenge, nemlig en bok. Har faren din noen ting han interesserer seg spesielt mye for? Sport, musikk, mat... Gi han en bok hvor han kan lese om noe han interesserer seg for. Det å ha en bok å kunne koble av med er noe veldig mange setter pris på. Om du ikke er helt sikker på hvilken bok du skal kjøpe går det også an å kjøpe et gavekort på en bokhandel. 

♥ Noe man aldri får nok av enten man er mann eller kvinne er vel sokker og truser/boksere. Det er flere år jeg har gitt boksere og sokker fra Dressmann, de har som regel tilbud i forbindelse med farsdagen og tro meg, selv om mange mener dette er en kjedelig gave, er det noe man får bruk for uansett hva, så det er noe man alltid setter pris på å få. 

♥ Hjelp hjemme, du trenger ikke nødvendigvis bruke noe penger på farsdagen. Hva med å gi bort litt tid av dagen din til å hjelpe til hjemme. Det kan være for eksempel å rydde eller vaske litt i huset, lage mat osv. Spør om du kan hjelpe til med noe, å gjøre noe sammen er en gave i seg selv, og det setter nok faren din utrolig stor pris på. 

♥Frokost på senga, dette trenger heller ikke koste noe, men er en utrolig hyggelig gave å få. Disk opp en litt ekstra god frokost og ta med en kopp kaffe på et serveringsbrett, da skal du se det blir en god start på dagen. 

                                                        


 

Håper dere likte noen av de tipsene jeg hadde å komme med, og at dere uansett hva dere finner på i morgen, forteller fedrene deres at dere setter pris på det alt de gjør og har gjort for deg. 

 

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits