tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Godt Nytt år ♥ 31.12.2015, kl. 19:19

Hei! Håper alle dere fine lesere får en super feiring i dag, og koser dere masse med venner og bekjente! Nå er det tid for å avslutte et kapittel i livet og starte et nytt! Ha en super feiring!!♥


-Tina

Nest siste dag 31.12.2015, kl. 00:39

Hei! 

Tenk at når klokken slår 00:00 i morgen sier vi farvel til nok et år og begynner på 2016. Vi legger bak oss alt det fine, alt det gode, alt det triste, ja alt det som har skjedd i et helt år, og ser frem til et nytt år. Vi starter på nytt alle sammen, treningssentrene fylles opp i januar, etter at 50% prosent av oss har som nyttårsforsett å bli flinkere til å trene i det nye året. Det er altså nyttårsaften i morgen og vi har ikke lagt noen planer enda, men vi ender vel opp en eller annen plass. jeg tenkte jeg skulle lage en slags kavalkade av året som gikk, så det kommer om ikke så altfor lenge! Håper alle har hatt en fin dag!♥

                            

-Tina

Bildedryss Julaften 30.12.2015, kl. 00:02

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset
 

Håper dere likte bildene♥

Du ga meg tårer i øynene 28.12.2015, kl. 21:40

Hei! 

For ikke lenge siden leste jeg et innlegg på en blogg som fikk meg til å gjøre en ting jeg i ettertid setter utrolig stor pris på at jeg gjorde. Det var dette innlegget som var siste pushet jeg trengte for å gjøre tanker om til handling. Jeg har med årene lært å "overse" alle som sitter rundt på gatene i Oslo og tigger. Mange mener sikkert det er slemt av meg å si, men det er rett og slett sannheten. Det er blitt hverdagslig om du går rundt i Oslo, eller andre storbyer for den sags skyld. Spør du meg er man rett og slett nødt til å til en viss grad overse det, for om man skulle brydd seg om hver enkel måtte man stoppet på hvert et gatehjørne, og beklageligvis blir det bare flere og flere. I tillegg til at det er mange der ute, har jeg både hørt og lest utallige mange historier som gjør meg skeptisk og usikker på hva jeg skal tro om enkelte. Jeg leste blant annet en artikkel med et bilde tatt fra innsiden av en restaurant, av en tigger som sitter med ryggen lent inntil restaurant vinduet. På bildet ser at hun som sitter der sitter med en iphone under pleddet og spiller, mens hun foran seg har et skilt hvor hun ber om penger så hun kan kjøpe mat til barna sine. Det er sånne ting som ødelegger, det er sånne ting som gjør det vanskelig å vite, vanskelig å gripe inn og vise at man bryr seg og vil hjelpe. Og det er trist, for jeg er fullt klar over at det er mange der ute som virkelig ikke har noe annet valg, og har havnet på gaten av helt feil grunn. Over til historien min jeg gjerne ville dele med dere. 

På vei ned mot båten jeg tar bortimot hver dag gå jeg forbi en mann, en mann som har sittet på samme plassen så lenge jeg kan huske. Han har sittet der alle årene jeg har dratt inn til byen med venner, og han sitter der nå når jeg reiser hjem fra byen. Han er ikke som mange andre som skal gjøre mye for å kanskje få litt ekstra medlidenhet. Han holder orden på de få eiendelene han har, det er aldri noe særlig med rot rundt han, han tar ikke mye plass, sitter ikke i veien, hiver seg ikke etter folk, han bare sitter der.. alene. 

Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har gått forbi deg, så utallige mange ganger har jeg gått forbi og ikke gjort annet enn å gi deg et smil om blikket vårt skulle møtes. Jeg har også så altfor mange ganger bare gått forbi, i min egen verden uten å en gang tenke over at du er der, nærmest oversett deg. Så er det også de utallige gangene jeg har gått forbi deg og hatt lyst til å gjøre noe. Så utrolig lenge har jeg hatt lyst til å vise deg at selv om jeg hver dag går forbi deg, så ser jeg deg. Du er ikke ingenting. Jeg vil vise at jeg ikke mener å være overlegen. Det er rart å si det, men jeg får en trang til å vise at jeg bryr meg. Blikket ditt er så tomt og ensomt, så uendelig ensomt, jeg ville så gjerne gjøre noe for deg. 

Julaften. Dette er jo dagen man virkelig skal gjøre en god gjerning! Det er jul, julen handler om glede og omsorg for medmennesker, jeg var sikker på at dette skulle være dagen hvor jeg skulle gjøre noe mer enn bare å gå forbi deg. Dessverre ble det ikke sånn denne dagen heller, jeg ville så veldig gjerne stoppe på vei hjem fra jobb, men jeg måtte løpe for å rekke båten hjem til familien min så alt jeg fikk gjort var å stoppe ved deg og ønske deg "god jul". I dag, 4 dager senere var vakten min over og jeg skulle endelig få reise hjem igjen, og nå hadde jeg tid. Båten min gikk ikke før om en stund og jeg bestemte meg for at nå gjør jeg det. Da jeg rundet hjørnet så man kunne se plassen du pleier å sitte på stoppet jeg opp og ble stående å se på deg. Du stod oppreist og ordnet på pleddet du sitter på, du ryddet på plass de få tingene som lå rundt deg og skjøv det enda litt lengre bak så du virkelig ikke satt i veien for noen. Etter å ha stått noen minutter og tittet på hvordan du ordnet istand plassen din, krysset jeg gaten og gikk inn på Narvesen. Der kjøpte jeg kaffe, en bolle og en liten sjokolade. Da jeg kom ut hadde du satt deg igjen og jeg var klar for å gjøre det. Jeg vet ikke riktig om det var uniformen, eller bare det at noen stoppet ved deg som fikk deg til å smile, men så fort jeg satte meg på huk rett fremfor deg lyste ansiktet ditt opp i et smil. Jeg spurte om du husket at jeg hadde stoppet hos deg på julaften. Da svarte du raskt at "ja god jul, du sa god jul!" Jeg merket jeg ble litt rørt allerede da, over at du faktisk husket det. Jeg forklarte deg at jeg gjerne ville stoppe da, men måtte løpe for å rekke båten min. Jeg ga deg tingene jeg hadde kjøpt mens jeg ønsket deg en god jul videre. Jeg hadde vel en viss forhåpning om en form for takknemlighet, men da jeg så øynene dine ble blanke og du tørket øynene med den ene hånden din stakk det i hjertet mitt. Tenk at noe som koster meg så lite, kan bety så mye for deg. Jeg sa nok en gang god jul etterfulgt av en rekke god jul og tusen takk fra deg. Så reiste jeg meg og begynte å gå. Da jeg snudde meg vinket du og løftet kaffekoppen i været mens du smilte fra øre til øre. Da braste det lille som hadde fått meg til å holde meg sterk foran deg, og tårene begynte å trille. 

Det stikker fortsatt litt når jeg tenker på hvor mye det betydde for deg, noe så enkelt som kaffe og bolle, det er noe vi kan finne på å unne oss flere ganger om dagen om vi vil. Det er ikke noe tvil om at dette kommer til å bli værende i minnet mitt i lang tid fremover. Takk! 


 

Ha en god jul, og ta vare på hverandre♥

-Tina

Kos og hygge 28.12.2015, kl. 19:19

Hei!

I går var siste kvelden min på beredskap (B1), jeg har ikke vært lenge men allikevel føles det som en god stund siden dagene har vært litt treige, det har vært romjul og man har lengtet hjem. Det er ikke noe tvil om at man gjerne heller vil sitte hjemme med familie og venner og kose seg med julefilmer enn å være helt alene på rommet sitt på leir. I går var som sagt siste dagen min og Thor skulle inn til broren sin i byen. Ettersom at broren hans er sammen med min beste venninne, og kvelden min så relativt rolig, kom de å hentet meg så ble jeg med dem til leiligheten. Et lite avbrekk fra den ensomme vakten..heh. 

Det var en utrolig koselig kveld! Det var første dagen med snø, noe gutta gjerne ville benytte seg av, så mens de var ute og lekte seg litt med bilene i snøen, gikk jeg og Cecilie på Storosenteret og fikk litt farge på kroppen. Det er så utrolig deilig å bare slappe helt av, lukke øynene og bli varm og brun. Det passer også veldig godt nå med tanke på at det snart er nyttårsaften, og det er penere med en gyllen kropp i kjole enn en vassen vinterhvit kropp, det kan vi vel si oss enige i! Det er ikke lenge siden Cecilie og Karl skaffet seg et nydelig lite familiemedlem, lille Minnie! Det er så koselig å komme på besøk og møte den skjønneste, lille valpen som flyr frem og tilbake på gulvet. Og når den ikke flyr frem og tilbake ligger den enten oppå deg eller helt inntil deg og slapper av, så utrolig god og søt den er!♥

                         Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Er hun ikke skjønn?♥

-Tina

Det snøøør! 27.12.2015, kl. 11:33

Hei!

2. innlegg på en dag, har ganske mye tid for meg selv nå disse dagene på vakt kan du si.. heh. Nå sitter jeg inne på tv-rommet under et pledd og titter ut igjennom det store vinduet vi har, titter ut på snøen som endelig har bestemt seg for å komme. Litt forsinket spør du meg, jeg ville gjerne hatt litt snø på julaften, men bedre sent enn aldri. Nå får vi bare se om det holder seg til nyttår, eller om det regner bort i løpet av kvelden som sist det snødde. 

For meg som stort sett er ute å kjører ting mens jeg er på vakt er det ikke tvil om at det gjør ting litt vanskelig med snø, men allikevel kan jeg ikke annet enn å smile når jeg ser ut. Jeg har skrevet det tidligere at jeg blir mer og mer glad i sommeren og mindre og mindre glad i det kalde, våte vinterhalvåret. Men da jeg for første gang på en god stund fikk oppleve en tid før jul og selve julen uten snø begynte jeg å bli litt bekymret... jeg savnet snøen.. og nå er jeg glad for at den er her. Nå klarer jeg ikke tenke på annet enn at jeg vil leie en hytte sammen med kjæresten og noen venner og dra å stå på langrenn og alpint og kose oss ute i snøen! Det er utrolig mye hyggelig man kan gjøre når det er snø, noen minusgrader og fint vær ute! Håper virkelig vi får en sånn vinter og ikke bare slafs og vått og trist... da drar jeg heller bort i varmen en liten uke! 

Jeg har ca 3 timer før jeg skal ut å kjøre igjen så nå skal jeg grave meg dypt ned i sofaen og se på en Disney film! Jeg hadde egentlig tenkt til å se en på sengen i går da jeg la meg, men det ente opp med Skype med kjæresten i stede, noe som var enda bedre♥

Hva synes dere om at det kom snø nå?

-Tina

Romjulsglede 27.12.2015, kl. 08:44

Hei!

En av de jeg liker utrolig godt med julen er romjula, de dagene man har fri, kan kose seg med alle de fine tingene man fikk til jul og ikke minst kose seg med venner og familie. I år ble det rett på jobb på meg, noe som gjør at denne tiden har blitt litt redusert i år. Så fort det har blitt stille på slottet og jeg har kommet meg opp på leir har jeg skrudd på tv-en, krabbet under pleddet i hjørnet og kost med meg julefilmene som går på de forskjellige kanalene. En film jeg er blitt utrolig glad i så jeg sammen med Thor første gang jeg så den. Det er en av de julefilmene som virkelig får tråene til å trille hos meg. Det er en julefilm fra 1994, og den heter "Miracle on 34th street" Det rett og slett om troen på julenissen. Om dere ikke har sett den, hiv dere rundt og se den så fort dere har mulighet, den skuffer ikke!

Har dere sett den? Hva synes dere?♥

-Tina

 

Blogganbefaling 26.12.2015, kl. 18:38

Hei!

For en veldig god stund siden hadde jeg en konkurranse som gikk ut på at jeg ville finne noen nye blogger å lese, så dere kommenterte også trakk jeg en tilfeldig vinner som jeg ønsker å fremheve. Takk til alle som deltok, det var utrolig morsomt å se at det var så mange som ville være med, og jeg fikk vært inne og lest på mange nye fine blogger. 

Den heldige vinneren av konkurransen var 19 år gamle Monia fra Trondheim! Da jeg var inne og tittet på bloggen ble jeg med en gang interessert i å lese og titte videre. Hun har et design som er veldig rent, ryddig, lyst og fint! Bloggen har ikke noe spesielt tema, det er en hverdagsblogg, hvor hun skriver om alt som måtte falle henne inn. Hun skriver på en måte som gjør at du får lyst til å lese selv de litt lengre innleggene, og det er det ikke alle som får til! I tillegg tar hun mange utrolig fine, klare og store bilder til bloggen sin, noe jeg også synes er veldig viktig for at det skal være interessant å lese bloggen! Takk for at du ble med i konkurransen Monia! Dere finner bloggen hennes her.


Et innlegg jeg likte godt var: Det er mange av innleggene jeg synes er veldig fine og bra skrevet. Men jeg husker for en stund tilbake at jeg var innom og så et outfit innlegg som hun kalte Simple Outfit, veldig fine bilder, og noe leserne kan kjenne seg igjen i! Dere finner innlegget HER.


Likte dere at jeg hadde sånne konkurranser? 

-Tina

It's over 25.12.2015, kl. 21:04

Hei!

En dramatisk overskrift til et ikke like dramatisk innlegg. Til tross for at det ble en litt annerledes jul, ble det utrolig koselig da jeg først kom meg hjem. Jeg jobbet en god stund, var ikke hjemme før rundt halv 6, da ble det tidenes julemåltid med ribbe, medisterkaker, julepølser og masse annet tilbehør. Etter en lang og utrolig god middag var det tid for pakker. Det merkes at det var i år jeg flyttet ut hjemmefra får da blir det nemlig en god del ting du har bruk-for-men-ikke-vil-ønske-deg-til-jul gaver. blant annet støvsuger.. heh! Men jeg setter utrolig stor pris på det, for det har virkelig vært et behov. Jeg er superfornøyd med alle gavene jeg fikk og det ble en utrolig koselig kveld. Da vi ble ferdige med familien ble jeg hentet av kjæresten, så dro vi hjem og åpnet noen pakker til som vi hadde liggende i leiligheten. Det var utrolig koselig å komme seg hjem igjen til leiligheten og avslutte dagen sammen med Thor.

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Akkurat nå sitter jeg på leir, tilbake på vakt og her skal jeg bli til mandag før jeg får en liten periode med fri igjen! Ettersom at jeg er på leir og kamera mitt ligger igjen hjemme, blir det et innlegg litt senere med bilder fra julekvelden! 

Var det flere som ønsket seg Daniel Wellington klokke til jul men ikke fikk det? Nå får du en herlig mulighet til å kjøpe den selv, du får 15% rabatt om du bruker rabattkoden "TINARJ" i kassen HER. Tilbudet varer til 15. Januar. Jeg er superfornøyd med klokken jeg fikk! Den går til det aller meste av antrekk, enten det er til hverdag eller om du skal pynte deg litt! En annen ting jeg liker godt med disse klokkene, er at du kan skifte ut reimen, noe som gjør at du kan ha en klokke med to helt forskjellige utrykk. 

-Tina

i'm dreaming of a white christmas 23.12.2015, kl. 22:31

Hei!

Jeg tror det forblir med drømmer om en hvit jul i år. Det er virkelig helt utrolig hvordan vi er i Desember, har hatt 1 eneste dag med snø, men da regnet det bort senere på kvelden samme dag! JUL OG IKKE SNØ, det er helt klart noe som mangler. Det som er koselig når det er snø ute er at det gjerne er litt ekstra kaldt i huset, så når man står opp gleder man seg til å starte opp peisen og legge seg under ett pledd og virkelig kose seg, men det er jo ikke tilfellet når det er 10 pluss grader utenfor husveggen akkurat. Men men nå er det altså lille julaften, kjæresten og jeg er nettopp ferdig med å pakke inn det siste av gaver som skal avgårde i morgen og vi skal sette oss ned og kose oss med noen julefilmer og slappe helt av. For tiden er det Harry Potter som går på tv-en, ikke at det er den filmen som har mest julestemning, men det er en film så vi slapper av og koser oss! Håper alle får en fin kveld! 

     

-Tina

Childhood memories 22.12.2015, kl. 23:38

Hei! 

For noen dager siden da kjæresten og jeg var ute og handlet kjøpte jeg meg noe som jeg har sett flere har kjøpt i det siste. Da jeg først så det tenkte jeg herregud så kult, men herregud så sinnsykt tidsfordriv. Jeg fattet ikke hvordan noen kunne ha tålmodighet nok til å sitte stille å holde på med dette. Men siden det minnet meg så utrolig mye om barndommen min ble jeg for nyskjerrig til å bare gå forbi, jeg måtte bare kjøpte den. Det jeg snakker om er en fargeleggingsbok for voksene. Den kommer med mange forskjellige temaer med ulike tegninger inni som man rett og slett skal fargelegge, akkurat som da vi var små. Nå har jeg ikke kommet noe langt i det hele tatt for det tar ganske så lang tid, men det er utrolig nok ganske morsomt. Så i dag har jeg sittet litt med julemusikk i bakgrunnen og fargelagt i boka. Jeg vet det høres stusselig ut, jeg prøv det og dere vil bli overrasket!! Den jeg har heter Eventyrlig regnskog, den har masse kule motiver som blomster, dyr og mye annet! På bildene under ser dere noen få motiver som er tatt ut fra boka! 

De to siste bildene er så langt jeg har kommet.. heh! Jeg har virkelig nettopp begynt men tror det kan bli skikkelig kult når man får masse spreke farger samlet i de motivene som er i boka! 

Har dere prøvd disse bøkene, hva synes dere? 

-Tina

Julehandel 21.12.2015, kl. 23:53

Hei! 

I dag fikk jeg unnagjort de aller siste innkjøp av julegaver. Neste år skal jeg virkelig være tidligere ute, for det å ikke være ferdig med julegavene 3 dager før jul er så stressende at det nesten ikke er sunt.. heh. I dag har kjæresten vært i byen med broren sin og etter det på en fest i Oslo, så vi får se når han kommer seg hjem i kveld. Jeg har hatt en utrolig koselig dag sammen med mamma, vi har shoppet litt, spist på kafe og virkelig hatt en etterlengtet mor-datter dag. Når man flytter hjemme ifra er det lett for å bli lenge mellom disse dagene. I frykt for at dette høres veldig husmor ut, har jeg også begynt opprydding før jul! Det er veldig lett og komme hjem og legge fra seg ting rett innenfor døra når man er sliten, og innimellom er det helt greit. Men det er veldig koselig og kunne ha det ryddig og fint til jul i allefall! 

Det er ikke kommet så mange pakker unner treet riktig enda, men i løpet av de neste dagene fyller det seg forhåpentligvis litt opp! Hvis noen lurte så ja, jeg er barnslig. Da jeg tok bilde av pakkene under treet fant jeg ut hvor utrolig morsom man blir om man tar bilde av seg selv i en julekule. Ble ikke veldig klare bilder ettersom at kulene ikke er helt klare i seg selv, men dere skjønner tegningen.. heh! 

   

Hvordan ligger dere an med julehandelen?♥
 

-Tina

Juleferieeee 18.12.2015, kl. 23:23

Hei!

 

Juleferieeeee! Haha... Endelig kommer den etterlengtede juleferien jeg har nevnt i de siste innleggene. Juleferie og juleferie, den varer forsåvidt bare til selveste julaften, da går jeg på vakt og skal jobbe i 4 dager før jeg får litt mere fri.

 

I dag har vært en fryktelig bra dag, jeg våknet i veldig godt humør, til tross for at jeg var litt trøtt.. På "jobben" har det vært utrolig mye å gjøre, så jeg har stresset rundt i omtrent 8 timer, så dagen har nærmest flydd avgårde! Når klokken begynte å nærme seg 4 fikk jeg skifte så jeg rakk kvart over 4 båten, altså tidligere hjemme! I tillegg til alle disse tingene er det 18. I dag, Thor og min sin dag. I dag har vi vært sammen i 1 år og 11 mnd, det vil si at neste mnd er det 2 år!! Herregud så fort tiden flyr. Da blir det god middag og kanskje en kinotur eller noe lignende, jeg har skaffet billetter så om han vil ut hadde det vært koselig. Hvis ikke blir det å kose seg hjemme i dag og heller dra ut og finne på noe en annen dag. Uansett hva vi finner på blir det koselig, man blir liksom i spesielt godt humør når man tenker over alt man overkommer sammen og at man fortsatt er like glad i personen etter så lang tid❤

Juletreet vårt 17.12.2015, kl. 20:38

Hei!

For en fantastisk dag, den blir virkelig uforglemmelig! Først ble vi servert herlig julemat, som jeg spiste alt for mye av. Deretter samlet alle seg i kapellet og fikk underholdning av en sanger der. Deretter bar det opp til ballsalen hvor vi gikk rundt juletreet mens vi sang og lo om hverandre. Det var en veldig koselig nesten-avslutning på uken. Nå er det bare morgendagen igjen så får jeg hele 6 dager fri, det blir kjempedeilig og jeg gleder meg som bare det! 

Siden dette er første året Thor og jeg bor sammen var det ekstra koselig å kjøpe inn ting til å pynte til jul. Vi har masse små nisser stående rundt i leiligheten, vi har en diger rød julestjerne (blomsten) og masse koselig lys. Forrige helg kjøpte vi det siste som manglet for at det skulle bli perfekt her inne, nemlig et juletre! Jeg vil tørre å påstå at vi har det fineste treet av alle rundt oss, for det vi fant var virkelig helt utrolig. Det er tett og fint, og det ble veldig fint da vi fikk pyntet det. Så nå er det bare å sette seg ned og vente på at julen skal komme snikende innpå. Det er veldig mange som har som tradisjon og pynte juletreet lillejulaften og jeg mener å huske det var slik vi gjorde det da jeg var liten også. Vi fant ut at vi heller ville pynte det nå en liten stund før jul så vi kunne nyte det lengre, rett og slett! 


 

Har dere pyntet juletre enda? 

-Tina

Juleavslutning på slottet 17.12.2015, kl. 05:37

Hei!

I dag er det juleavslutning på slottet og jeg gleder meg som en liten unge. Masse god mat, gå rundt juletre, synge julesanger og møte på kongefamilien! Jeg tror og håper det kommer til å bli en dag med masse julestemning! Nå er det pugging på julesangene som skal synges mens vi hår rundt juletreet! I morgen er det siste dag før jeg endelig får en liten friuke! Det blir også helt fantastisk og bare kunne stå opp når det passer meg og ikke klokken 4 om morgenen. Jeg skal være flinkere til og oppdatere bloggen enn jeg har vært denne uken! Håper alle får en super dag!

- Tina

Last chance 14.12.2015, kl. 21:06

Hei! 

annonse

I dag har vært en overraskende bra dag! Grunnen til at det er overraskende er fordi jeg la meg litt for sent i går og føler ikke jeg har sovet i natt i det heletatt! Jeg har ligget og vridd meg frem og tilbake, våknet, sovnet, våknet! Byttet mellom å være varm og kald, så da alarmen ringte kunne jeg ikke forstå at det var morgen allerede! Men etter litt soving på bussen og båten inn til byen ble jeg litt mer opplagt. Dagen har gått i ett, jeg tror det er mange som kjenner på stresset før jul! Det er litt synd at vi stresser så mye i forkant av jul istedenfor å kose oss og nyte førjulen! Men ja, mye stressing har igjen ført til at dagen har flydd av gårde!

10 dager igjen! Er jeg den eneste som ikke er ferdig med alle julegavene enda? Jeg har allerede skrevet et innlegg om det, men tenkte å minne dere på tilbudet dere får om dere bruker min rabattkode! Hvem har vel ikke bruk for en klokke til å passe tiden, og Daniel Wellington klokkene passer til alle! Dere får 15% rabatt på hele butikken om dere bruker koden "TINARJ" når dere skal betale! Kjapp dere, dette er siste sjansen før jul!


Har dere gitt bort klokke i år? 

-Tina 

Julekonsert 13.12.2015, kl. 20:38

Hei!

Tenk at helgen er over allerede, tiden flyr når man har det rolig og behagelig. Nå kommer en ny uke med hardt arbeid før jeg faktisk har fri i hele 6 dager! Det blir utrolig deilig og få litt lenger fri en bare en liten helg. Jeg skal innrømme at jeg trenger litt ekstra fri før den store juledagen for å få gjort unna alt av gaver og pynting som gjenstår. Helgen min har vørt super deilig, jeg hadde søndagsfølelse hele lørdag så det ble utrolig deilig og ha en "ekstra" dag. Lørdagen ble bursdagsfeiring av lillebroren til Thor og pynting av juletre og i dag har vi vært og virkelig fått julestemning da vi hørte på lillesøsteren hans synge med barnekoret i pinsekirken. Jeg tenke å legge ut et eget lite innlegg om juletreet så dere får se det for det er virkelig helt nydelig. Hvis dere er litt stresset før jul og ikke kjenner ordentlig på julestemningen riktig enda anbefaler jeg dere å dra på en julekonsert av noe slag for fy søren det er koselig. Synge med og høre på alle de flinke korene.. utrolig koselig! Nå er det ikke lenge før jeg skal hoppe i seng siden jeg skal opp tidlig i morgen og starte en ny uke! Håper helgen deres har vært like fin som min! 

 

Har dere vært på julekonsert i år?

-Tina

New in 13.12.2015, kl. 00:18

Heeelg endelig! Jeg føler ikke det er lenge siden det var mandag, men jeg merker godt på kroppen at det er helg nå! Det aller beste med helg er at jeg slipper å sette på alarm klokken 4, slipper å legge meg klokken 9- halv ti fordi jeg skal opp tidlig.... Nå kan jeg slappe av og ikke tenke så mye på klokka! En annen ting som er ganske deilig er at jeg nesten ikke har lagt noen planer denne helgen så jeg har tid til å gjøre ting som det passer meg. Det eneste jeg har planlagt er å ta en tur inn til venninnen min i Oslo og farge etterveksten også skal Thor få klippet håret litt så er vi begge klare for jul!

For en liten stund siden satt jeg og trykket meg hjem en ting jeg har hatt lyst på en god stund nå, Lulu's sminkeveske. Jeg kjøpe den lille versjonen for at den skal være lett og ta med meg rundt omkring, men synes også de store er ekstremt fine så kanskje der blir en til etterhvert! Jeg var litt mere begeistret for mønsteret på utsiden en Thor, men la gå det er jo jeg som skal bruke den.


 

Hva synes dere? Har dere en slik selv?

-Tina

Årets første julebakst 10.12.2015, kl. 21:11

Hei!

En av tingene jeg gjerne ville gjøre i desember var å bake, og søndagen som var hadde vi vår første julebakst! Thor og jeg dro ned til mamma og pappa en tur og lagde Risboller Det er superenkelt å lage og smaker veldig godt! Vi er i allefall veldig glad i de, så jeg tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Har dere smakt risbolle før? Hva synes dere?

-Tina

Julegaven som passer for alle 09.12.2015, kl. 22:13

Hei!

Produktet er sponset

Starten på denne uken har vært hektisk, veldig mye å gjøre og lite tid til overs. Jeg har en sånn rar følelse for tiden, dagene er lange men ukene bare flyr avgårde! Jeg må virkelig begynne å få ferdig de siste pakkene før jul, for plutselig sitter jeg der på julaften uten pakker til alle! Notat til meg selv, neste år skal jeg være tidligere ute med gaver!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

I dag hentet jeg min splitter nye Daniel Wellington klokke, som jeg fikk tilsendt i posten. Jeg har sett på og hatt lyst på en lenge, men har ikke fått ut fingeren og fått kjøpt en enda! Det jeg liker best med DW klokkene er at de passer til det aller meste, så denne klokken kommer til å bli brukt mye! Hvis dere ligger etter på julegavene og lurer på hva dere skal kjøpe til søsken, kjæresten eller andre så er dette en utrolig fin gave! Og jeg er så heldig som får dele en unik kode som gir dere 15% på HELE butikken! Bruk koden "TINARJ" på hjemmesiden deres HER.

Hva synes dere om klokka? Har du lyst på en?

Bucket list December 07.12.2015, kl. 21:33

Hei!

Beklager at jeg har vært litt dårlig på å skrive i det siste, har hatt utrolig mye å tenke på og dagene har rett og slett ikke hatt nok timer i seg! Jeg merker at jeg virkelig ser frem til den 18. Desember, for da har jeg mer en to dager sammenhengende fri for første gang siden juli da jeg begynte i militæret! Det er først når jeg får fri jeg kan sette meg ned og virkelig kjenne på julestemningen, julegleden og glede meg til alt som følger med nå som det blir jul! Det blir som jeg har sagt tidligere også, en annerledes jul på veldig mange forskjellige låter i år. En av tingene som blir annerledes er at det blir første julen jeg feirer sammen med Thor i egen leilighet! Vi kommer til å være med hver vår familie, men kommer senere hjem til vår egen leilighet og får resten av kvelden sammen! Det blir helt fantastisk! Vi er begge utrolig glade i julen og har begynt innkjøpet av julepynt allerede! Så fort jeg får fri er det en del som må gjøres for at julen skal bli perfekt, så jeg lagde meg en liten liste så får vi se om jeg kommer meg igjennom den!

5 ting jeg vil gjøre i Desember

♥ Bake! Vi har allerede hatt en dag med litt baking! Det er ikke noe tvil om jeg er hakket mer begeistret for det å bake enn hva Thor er.. Haha! Men jeg har et lite mål og håp om at jeg kanskje kan få han til å hjelpe meg å bake litt mer før jul!

♥ Ha juleverksted, da jeg var mindre var vi en liten jentegjeng som hadde juleverksted som tradisjon, det ble ikke jul uten! I år er de aller fleste venninnene mine borte under førjulen dessverre! Men jeg har kjøpt inn noen småsaker som jeg skal invitere bestevenninnen min over på besøk for å lage!

♥ Litt kjedelig punkt, men vi har snakket om å male ferdig kjøkkenet til jul, men det er litt vanskelig når hverdagene mine er som de er! Men kanskje vi får til dette når jeg får fri! Det tror jeg hadde gjort veldig mye!

♥ Mere pynting! Haha... Vi har egentlig ganske mye pynting, spesielt i stua! Både Thor og jeg er veldig glad i julepynt, og jeg tror vi begge kjenner litt på den at det virkelig ikke kan bli for mye! En av tingene som gjenstår nå som vi gleder oss veldig til å få inn i hus er et juletre. 5.

♥ Julemusikk, jeg vil lage en oppdatert julemusikk liste på spotify, for det finnes ikke mye som er mer koselig enn å tusle rundt i huset og pynte mens julemusikken spiller for fullt i bakgrunnen!

 

-Tina

konkurranse 01.12.2015, kl. 06:10

Hei!

Nå er desember her! Nå er det bare å ta frem kalenderene og begynne og telle ned til den store dagen vi alle har ventet ca 1 år på. Jeg skrev i går at jeg skulle ut med troppen på latter og se på show, ettersom at dette blir like etter tjenesten på slottet er ferdig kommer det til å bli veldig liten tid til blogging i dag! Derfor skriver jeg lite et nå på morgenkvisten og kommer heller med et litt mer utfyllende i morgen!

Da jeg lagde innlegget hvor jeg gjerne ville lese nye blogger var det utrolig mange fine blogger som dukket opp! I dag tenkte jeg å gjøre det litt annerledes! Jeg vil gjerne anbefale en av deres blogger! Alt dere trenger å gjøre er:

1. Følg bloggen min

2. Kommentere når det er gjort

Så vil jeg trekke ut en blogg som kommer til å få sitt eget innlegg og anbefaling her på bloggen min! Håper alle får en fin dag!

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits