tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Let´s talk bronzer 14.08.2016, kl. 17:08

God dag alle sammen, endelig kom solen og derfor kommer dagens innlegg litt senere ut. Planen var egentlig å skrive dette i dag tidlig, men det ble litt endring i planen, da jeg stod opp og fikk se og kjenne på været ute. Jeg hoppet heller i bikini og gjorde meg klar for noen timer ute i solen. Men her kommer innlegget. Jeg har egentlig aldri vært så opptatt av contouring og spesielt ikke bruken av bronzer oppi alt dette. Men for en stund tilbake kjøpte jeg meg et contour kit fra Too Faced, og det er etter det jeg har blitt litt mer interessert. Da jeg fikk kjøpt med kittet begynte jeg å bruke litt bronzer og litt highlighter, men bare akkurat så jeg fikk markert kjevebena bitte litt.

Nå for litt siden har jeg begynt å tittet litt på bilder, og ikke minst andre blogger og funnet ut at det er egentlig helt sykt fint om man bruker det riktig. For min del, spiller bronzer egentlig en ganske stor rolle. Fordi jeg har tendenser til "bollekinn" som jeg føler gjør ansiktet mitt ganske rundt synes jeg det er veldig greit å bruke bronzer til å definere litt deler av ansiktet og lage litt mer dybde enkelte plasser. Jeg har som sagt tittet litt rundt på andre blogger og funnet inspirasjon, og det er lett å tenke at man må være forsiktig for at ikke der skal blir altfor mye, men så fort man kommer ut i dagslys tenker man fort, fader jeg burde tatt litt mer. Så i det siste har jeg blitt litt flinkere på å prøve meg litt mer frem med bronzer når jeg først sminker meg, og jeg synes det blir veldig fint og gjør så utrolig mye med helhetsbildet. Jeg bruker for tiden bare Coco contour settet fra Too Faced, og for å få enda litt mer dybde i ytterkantene av ansiktet bruker jeg Isadora bronzeren, som du får kjøpt hos vita. Her er noen bilder jeg tok for noen dager siden, hva synes dere? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset    OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

LOW BUN & TURTLENECK 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Hva synes dere? Noen andre som bruker bronzer, ulikt fra hvordan dere brukte det før?♥

House of Lashes 10.07.2016, kl. 12:22

Heihei, for en god stund siden var jeg i byen og shoppet litt med Cecilie. Vi var blant annet innom H&M og kjøpte vipper fra House of Lashes. Jeg har tidligere kun brukt vipper om det har vært noe spesielt jeg skal på. Sist jeg brukte det var på Gardeballet. Nå i August skal jeg i bryllup og jeg vil definitivt ha på vipper da, det gjør det lille ekstra på sminken synes jeg. Jeg bestemte meg for å prøve litt, og tok etter anbefaling fra Cecilie Siren fra House of Lashes, H&M. De har supertynn, nærmest fiske tråd mellom seg, noe som gjør at de er superlette å bøye og sette på. Som sagt har jeg brukt det utrolig lite fra før, så jeg er ingen mester i å sette på vipper. Allikevel følte jeg det gikk kjempefint å sette på disse. Brukte de på jobb sist lørdag og fikk veldig mange positive tilbakemeldinger. Man føler seg jo gjerne litt ekstra pyntet, og innimellom trenger man det. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with f2 preset

Hva synes dere, hvilke er deres favoritt fra House of Lashes?♥

Too Faced 20.04.2016, kl. 19:54

Hallo, 2 dager igjen så er det helg alle sammen! Jeg tenkte å komme med en liten anbefaling. Det er så utrolig mange sminkeprodukter ute på markedet og man kan jo lete seg ihjel før man finner et man blir skikkelig fornøyd med. Selv har jeg prøvd utrolig mange forskjellige merker og kommer sikkert til å fortsette å prøve fra mange flere. Men ett merke jeg virkelig sverger til og så langt bare har vært fornøyd med er produktene fra Too Faced. Jeg har tidligere hatt Milk chocolate bronzer og Coca contour settet deres. Jeg får ikke sagt hvor fornøyd jeg er med produktene, ikke bare sitter de lenge men de lukter også helt nydelig. De er laget på ekte kakaobønner så det lukter rett og slett sjokolade. Akkurat nå er bronzeren min tom, så jeg skal bestille et nytt. Ettersom at det begynner å nærme seg varmere tiden hvor man gjerne får litt mer farge tenker jeg denne gangen å gå for vanlig chocolate bronzer, som er hakket mørkere enn milk chocolate. Jeg har også veldig lyst til å bestille meg øyeskygge paletten deres som også lukter av helt himmelsk sjokolade. Det ble utrolig mange forskjellige navn i dette innlegget og om man ikke kjenner til produktene fra før kan det fort virke litt innviklet, men titt innom nettsiden deres og se på produktene, og ved første kjøp kan jeg nesten garantere at dere ikke går bort i fra merket. 

                                 

Har du prøvd produktene fra Too Faced, hvilke og hva synes du? ♥

nails on fleek 20.03.2016, kl. 23:32

Heihei! En av de tingene jeg liker aller best med å ha fri er at du får tid til å gjøre alt du ellers ikke har tid til. Jeg har snakket før om hvordan jeg har hatt lyst til å legge gel nails med forlengelse, men verken har hatt tid eller anledning til det. I dag kom jeg på at jeg for kjempe lenge siden kjøpte meg en liten Uv-lampe og sett for å legge egne gel nails, uten forlengelse. Det er en prosess som tar litt tid, for det er mange lag, men så fort det er ferdig holder det mye bedre enn vanlig neglelakk. Det skal holde opp imot 2 uker, så vi får se hvor lenge disse holder. Jeg er i alle fall superfornøyd. 

         Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

          Processed with VSCOcam with f2 preset
 

Pretty in pink 27.02.2016, kl. 19:31

Hei alle sammen, nå er jeg for fult i gang med b1 uken min. Den har begynt veldig rolig så langt, så jeg har vært heldig sånn sett. Det ble ikke så hard overgang fra vinterferie til beredskap. Før jeg dro inn fikset jeg neglene mine, jeg har lenge hatt lyst til å prøve gel nails, men har ikke kommet meg til noen som gjør det enda, så da ble det negler fra impress for denne gangen. Disse kjøpte jeg på Vitus apotek og det er utrolig hvor fine de er og hvor godt de faktisk sitter.

De er super enkle å sette på, det er en liten teipbit som sitter bak på hver negl som du river av. Så presser man neglen på og legger press på den en liten stund og vips så er du neglefin.

    

Hva synes dere, har dere prøvd impress før?

funny hair, dont care 10.02.2016, kl. 22:33

Hei! Onsdag og halvveis i denne uken, bare to dager igjen til helg. Det veldig deilig at dagene går så fort, når denne uken er ferdig er det bare neste uke igjen så har jeg vinterferie!! I går sovnet jeg på sofaen ved siden av Thor ganske tidlig, og sovnet med en gang så fort jeg kom meg inn i senga også. Da jeg våknet i dag tidlig var jeg mer uthvilt enn jeg har vært på lenge. Jeg var rask opp av sengen og fikk derfor ekstra god tid til å pakke sakene mine og fikse ansikt og hår. Jeg gikk til bussen, vanligvis er det kappgang eller lett jogging..heh! Så denne dagen startet veldig bra. Det var veldig mye å gjøre på slottet i dag så det var absolutt riktig dag og ha litt energi på. 

Nå har jeg sovet halvannen time på sofaen igjen, ikke særlig spennende selskap for Thor, men ettersom at jeg kommer senere hjem disse dagen får han bare finne seg i det. Han koser seg med ps4 og facetime med en kompis. Jeg viste ikke helt hva jeg skulle blogge om i dag, men kom over noen bilder jeg tok i Januar. Jeg hadde fri en lørdag, var alene hjemme og brukte tiden på å leke med håret. Det er så utrolig mange bilder rundt om på nettet for tiden med bilde av jenter med fletter. Så det var noe jeg hadde lyst til å prøve. Det gikk helt greit å flette høyre siden, den er jeg vandt med å flette til vanlig, men venstresiden ble ikke like bra så.. no judging allowed. 

I tillegg til de morsomme flettene, lagde jeg flette på bare den ene siden og lagde litt hentesveis. Det var gjort litt fort så ble ikke så veldig bra, men med riktig sminke og riktig klær tror jeg dette hadde vært en stilig frisyre å bruke om man skal ut og være litt pyntet. Da får man en litt tøff badass look! 

Hva synes dere om bildene? Har dere hatt en fin dag?♥

-Tina

Perfect Match 19.01.2016, kl. 21:27

Hei! I løpet av alle de årene jeg har brukt sminke har jeg prøvd helt sinnsykt mange forskjellige flytende foundations, og nå tror jeg endelig jeg har funnet den rette. Jeg har funnet mange som jeg har likt veldig godt og brukt lenge, men som jeg etterhvert har funnet feil ved. Et problem jeg alltid har hatt er at hvis jeg blir varm, flau eller er i fysisk aktivitet, blir jeg veldig fort rød i ansiktet. Det er så irriterende og det er noe jeg har hatet veldig lenge. På grunn av dette har det veldig mye å si på kvalitet og dekkevne for meg. I tillegg til at den skal dekke, ville jeg finne en lett foundation, så det ikke kjentes ut som at du tar på deg hundre lag med sminke. De tre siste gangene jeg har kjøpt foundation har jeg kjøpt en fra Urban Decay. Den heter weightless ultra definition, og den er virkelig weightless. Jeg er superfornøyd og kommer nok til å holde meg til denne en god stund fremover i tid. De har utrolig mange forskjellige nyanser og fargetoner, så om du drar til en Kicks butikk som selger Urban Decay, kan du få hjelp til å finne den som passer best til deg. Jeg bruker 3.0. Noe av det jeg liker aller best er at den smelter så lett inn i huden og du trenger ikke være superflink med sminke for å unngå den fine foundation linjen under haken. Så hvis du ikke liker den foundationen du bruker nå, eller vil prøve en ny så anbefaler absolutt denne. Den er helt fantastisk!♥

 

 

  

 

Har dere prøvd den? Hva synes dere?♥

-Tina

Forandring fryder 17.07.2015, kl. 17:48

Hei! 

I dag har vært en innholdsrik dag. Jeg stod opp rimelig tidlig fordi jeg skulle å skaffe nytt pass, siden mitt var på vei til å gå ut. Sola skinte, jeg kom i god tid før bestilt time og var relativt blid, men dette endret seg raskt. Når det var min tur og jeg blir ropt opp får jeg ikke en gang så mye som et "Hei". Jeg hadde tatt med meg bilder fra fotoboks og kom med dem i hånden og det første som møter meg er ei lubben dame litt opp i årene som sier med sur monoton stemme "Hvorfor har du tatt med deg bilder, det står tydelig at du ikke skal ta bilder selv, de skal jeg ta her...." Og dette var bare starten, resten av utspørringen om informasjon som skulle stå i passet var like frekt. Da jeg var ferdig med å betale rakk jeg ikke pakke sammen lommeboka mi før ho hadde trykket frem neste i køen. Er det mulig? Når du har en jobb som det så er kundemøte utrolig viktig og her fikk jeg ikke en gang et "hei" eller "hade". Og dum som jeg er blir jeg bare satt ut og ikke sier noe.... I ettertid vet jeg godt at jeg burde sagt noe til henne, gitt henne en kommentar på at det i hvert fall er hyggelig å få et hei. 

Men nok om det! Etter den ikke så hyggelig episoden med passdamen, dro jeg til Oslo for å farget håret hos en venninne. Farget håret for en god stund siden og på grunn av bading i salt vann, klor og sol var mye av fargen glidd ut. Fargen jeg har nå er ganske mye mørkere enn jeg var, men også denne fargen vil skli litt ut! Superfornøyd med resultatet. Og Headmaster på Storosenteret er en super salong, anbefaler!! Nedenfor ser dere før og etter bilder, beklager ekstremt dårlig lys! 

 

Før og etter bilde

                     

 

Hva synes dere om fargen? 

 

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. For tiden er jeg i militæret, men bloggen kommer til å handle om hverdagen min generelt og ikke bare militæret. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits