tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Wishlist from Nelly 10.09.2016, kl. 17:49

Hallo! I dag har jeg ikke gjort så mye annet enn å være på jobb. Det var en del å gjøre så dagen gikk veldig fort. Nå sitter jeg hjemme og lurer på hva jeg skal finne på, på en lørdagskveld. Hjemme alene, kjæresten er på noe gatebil greier på Rudskogen, mamma og pappa i bryllup.. og jeg sitter her hjemme alene. Jeg tenkte det skulle være deilig å få slappe av litt alene, men må si det er litt kjedelig.. hehe! Men men, har nok av lesing å gjøre, kanskje jeg tar med en liten løpetur og drar innom butikken på vei hjem, det er tross alt lørdag. Skal jeg sitte alene på en lørdagskveld, skal jeg i det minste ha noe å kose meg med. Tittet litt på Nelly i stad og fant noen få favoritter jeg virkelig ønsker meg til høsten. Jeg får ikke nok sånne varme topper, også er de så fine!! Sekken er også noe jeg virkelig kunne tenke meg. Blir til tider tungt å bruke veske til skolen, i tillegg til at det ikke er så bra for ryggen, skuldre eller nakke! Bare å vente på lønning og stipend..heh! Ha en fin lørdag alle sammen. 

 

Nelly wants høst
 
 
Hva synes dere om tingene fra Nelly? 
 

all black 23.02.2016, kl. 01:00

Ikke veldig spennende blogging fra min side for tiden, til tross for at jeg faktisk har vinterferie. Selv om jeg har ferie, bruker jeg flere av dagene på jobbing. Det er rett og slett slik at jeg har så utrolig brukt for de ekstra kronene, spesilet med tanke på at det bare er to mnd. til gardeball. Det er virkelig noe jeg gleder meg så utrolig mye til. Det blir en helt spesiell opplevelse og jeg får ta med meg Thor på det. Men det koster, inngang, hotell og tilbehør. 

I morgen skal jeg ha en mor-datter dag. Det blir veldig koselig, lenge siden vi har hatt mer enn noen få timer sammen. Vi tenkte å ta oss en tur til sandvika storsenter, ettersom at de har en del butikker der, som de ikke har i nærheten her. Kanskje jeg finner noen gjemte skatter. Gleder meg i allefall veldig mye til litt tid med mamma. Dagens antrekk var stort sett svart, og derfor valgte jeg like gjerne å publisere bildene i svart/hvit. Hva synes dere?

  

· A GOOD DAY TO WEAR BLACK ·

Black&White 27.07.2015, kl. 09:21

Hei!

I dag fikk jeg virkelig ikke sove etter at Thor dro på jobb, tenkte å skrive et lengre innlegg om det litt senere i dag, så ta gjerne en titt innom senere. Nå sitter jeg inntullet i et pledd, har "Orphan Black" på tven, og frokosten på bordet foran meg. Tenkte å legge ut noen bilder av antrekket jeg hadde på middag hos mamma og pappa i går. Håper dere har en fin morgen! 

 

          

          

          

 

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits