tina rødfjell jensen

www.tinarj.blogg.no

Helene sjekker inn 07.10.2016, kl. 14:36

    

    
 

Hallo, i dag tenkte jeg å komme med en liten anbefaling til dere. For noen uker siden begynte serien "Helene sjekker inn" Det handler om Helene Sandvig som sjekker inn på ulike instutisjoner for å finne ut av hvordan det er å være der. I de episodene som ligger ute har hun sjekket inn på Asylmottak, Hospits, sykehjem og fengsel. Det er en utrolig spennende måte å få et innblikk av hvordan det er å være på de forskjellige plassene, og i de ulike situasjonene. Jeg synes det er utrolig spennende med dokumentarer om rusmisbrukere, hva som førte til at de havnet der de nå er, og litt av tankene deres, så episoden når hun flytter inn på hospits var veldig spennende. I tillegg kan jeg ikke unngå å bli rørt av episoden hvor hun sjekker inn på sykehjem. Ekstremt sterkt å se, med tanke på at jeg nå jobber på et sykehjem og studerer sykepleie. Det er utrolig sterkt å se hvordan noen tilbringer sin siste tid ensom og engstelig, nå vi egentlig skal gi dem følelsen av trygghet og verdighet. Håper virkelig dere tar dere tid til å se denne serien som ligger ute på NRK, sine nettsider. Anbefaler den på det sterkeste. 

Har dere sett på serien, hvilken episode gjorde mest inntrykk på deg?

You're not you 21.09.2016, kl. 22:04

Og da begynner denne dagen å nærme seg slutten også. Jeg begynner å tvile på om det faktisk er 24 timer i døgnet, dagene går så fort at man rekker ikke en gang halvparten av det man skulle ha gjort. Siden jeg er inne i en liten periode hvor jeg må jobbe for å være ekstra glad hver dag, tenkte jeg det passet godt å komme med en filmanmeldelse hvor man virkelig får en grunn til å la tårene trille. 

 

You're not you

Jeg har sett denne filmen en gang tidligere, men det begynner å bli veldig veldig lenge siden. Jeg husker hvordan den rørte meg, og nå for bare noen dager siden fikk jeg lyst til å se den igjen. Det endte jo selvfølgelig også denne gangen opp med i hovne øyne og rennende nese. Det er virkelig en skikkelig grinefilm. Kort handling uten å røpe for mye; Den handler om en dame som i en alder av 35 (om jeg ikke husker feil) blir rammet av sykdommen ALS, som er en sykdom som angriper nervesystemet og litt etter litt tar fra deg evnen til å gjøre alt selv. Det verste med denne sykdommen er at det ikke finnes en kur. Hun blir med tiden avhengig av en som kan hjelpe henne hjemme mens mannen er på jobb om dagen, men hun føler seg veldig som en pasient og ønsker å få en ny til å hjelpe henne og begynner å intervjue. En av de som møter opp er unge Bec, som ikke lykkes i livet for tiden og tar denne jobben får å prøve å noe hun kan passe til. Forholdet de bygger opp, og utfordringene de møter på veien er spektakulære. 

Jeg kunne snakket om denne filmen veldig lenge merker jeg, så i fare for å røpe alt for mye avslutter jeg med å si at denne MÅ dere bare se, gir en perspektiv på livet. Alle ting vi tar for gitt som å kunne spise selv. 

 

Noen som har sett filmen?

These two.... 14.09.2016, kl. 07:00

god morgen! Litt tidligere ute i dag. Ville bare komme med et lite musikktips til dere. Mange har sikkert hørt disse to sangene allerede. Det er de jeg har totalt på hjernen for tiden, og de gå virkelig på repeat hele veien inn til skolen om morgenene. 

Første sangen er Ariane Grande sin sang "Side to side", Utrolig kul og fengende sang, og hun har jo stålkontroll på stemmen sin. I tillegg er det mot slutten litt rap fra Nicki Minaj. Amazing, og hvis dere ikke har hørt den kan jeg love noen av dere at dere vil ha denne på hjernen om ikke flere dager på rad, så i alle fall ut dagen. 

Ariana Grande - Side to side 

Sang nummer to er Shawn Mendes - Mercy, en roligere sang enn første jeg hadde å komme med. Også en helt utrolig fengende og herlig sang. Jeg har hørt en del på noen av sangene hans uten helt å satt meg så veldig mye inn i han som artist. Men i det siste ser jeg at det kommer bare fler og fler av sangene hans på spillelistene mine. Utrolig bra og dype tekster, og fengende melodier, så om dere ikke har sjekket ut denne burde dere absolutt gjør det! 

Shawn Mendes - Mercy


Har dere hørt disse? Har dere noen andre sanger på hjernen for tiden?

Morning inspo 07.09.2016, kl. 06:49

God morgen alle sammen, i dag var jeg tidlig på, opp 05:10, for å rekke skolen som begynner klokken 8! Så lenge jeg er flink til å legge meg dagen før er det ikke noe stort problem å stå opp så tidlig, men nå er jeg ikke så flink til å legge meg tidlig. Prioriteringene mine er litt dårlig om dagen..hehe! I går sovnet jeg en liten stund etter middag, så dro jeg og trente med en venninne, før jeg kom hjem og begynte med litt mer lesing av anatomi. Jeg burde sikkert lest før jeg gjorde alt det andre, men jeg trenger noe annet å gjøre i løpet av dagen, ikke bare lesing, da kommer jeg til å gå på veggen. Men nok om gårsdagen. 


JANNI DELÈR

For tiden er jeg opphengt i en ny blogg, og en ny YouTube-kanal. Jeg har lenge lest Janni Delèr sin blogg. Hun er en svensk blogger, som alltid har noe nytt og spennende å lese om. Hun er sammen med den også svenske Jon Olsson, som er en verdenskjent freestyle alpinist. Hun skriver alltid om nye reisemål og innimellom noe skikkelig fine wants, men det jeg liker aller best med bloggen hennes er bildene, og hvilken reiselyst de gir meg. Hun super ofte ute og reiser, så bloggen blir stadig oppdatert med nye eksotiske bilder. Så hvis dere ikke allerede leser denne bloggen burde dere virkelig ta dere en titt. Dere finner bloggen hennes HER

I tillegg sa jeg at jeg har fått dilla på en ny YouTube-kanal. Jeg holder meg fortsatt til Janni Delèr og Jon Olsson. For ikke så lenge siden fant jeg ut at de i en god stund nå har laget videoblogger som de legger ut hver eneste dag. Det er i hovedgrunn Jon Olsson sin kanal, og vi følger han rundt i verden, mens norske Markus filmer. Det jeg selvfølgelig liker best er den delen jeg er på nå, for nå er de for tiden i Monaco, hvor Janni også er med. De tar oss bare med på hverdagen dens, som til tider er fylt med herlige eventyr. Jeg pleier spesielt å se på noen episoder av dette om morgenen, når jeg sitter alene på bussen på vei til skolen. Jeg blir skikkelig glad og får virkelig en bra start på dagen så det anbefales også virkelig! Dere finner YouTube kanalen HER 

Håper dere liker innlegget, ha en nydelig dag alle sammen, hører det skal bli strålende sol her i Oslo i alle fall<3 

If you feel like crying 27.06.2016, kl. 18:54

Uæææ... Jeg er en person som er lettrørt det skal jeg innrømme, men denne filmen fikk selv kjæresten til å slippe løs en tåre. Fy fader for en nydelig film. Hvis dere ikke har hørt om den og bestemmer dere for å se traileren først så IKKE se hele, stopp litt før, for traileren røper litt. Filmen heter Miracles from Heaven, og handler om en liten jente som våkner en natt med veldige magesmerter. De aner ikke hva som gjør at hun har så vondt og heller ingen leger klarer å finne ut helt hva det er. Ved å oppsøke en spesialist finner de ut at hun lider av en sjelden fordøyelses sykdom. Mer vil jeg egentlig ikke si, for det beste er å oppleve filmen uten å ha sett eller hørt for mye på forhånd. 

Som at handlingen ikke er sterk nok i seg selv, er filmen basert på en sann historie. Jeg er som sagt en person som blir lett rørt, men at jeg skulle sitte å gråte med igjennom en hel film, no joke. Jeg gråt seriøst nesten gjennom hele filmen, det hadde jeg ikke trodd. Og selv kjæresten var blank i øynene de fleste gangene jeg tittet bort på han i løpet av filmen. Så med andre ord, hvis du føler for å bare slippe løs litt følelser og trenger å lette litt på trykket innvendig, sett på denne filmen så får du en grunn til å gråte. 

13 Hours: Secret Soldiers of Benghazi 05.06.2016, kl. 11:00

I går så vi tidenes film. Det begynner å bli en stund siden sist jeg så en film som var så bra som denne. Den gikk virkelig inn på meg og minuttene etter filmen surret tankene noe fryktelig. Filmen vi så var 13 Hours: The secret soldiers of Benghazi. Kort fortalt handler den om det amerikanske konsulatet i Benghazi i Libya som en kveld blir angrepet av en gruppe terrorister. En amerikansk ambassadør befinner seg på stedet og det blir sendt en gruppe på 6 spesialtrente soldater for å hente han trygt ut. 

Filmen er basert på en sann historie. Hendelsen var i 2012 så ikke så altfor langt tilbake i tid. Allerede fra starten får man vite en del informasjon, blant annet at denne filmen er basert på en virkelig hendelse. Det å vite dette fra begynnelsen gjør at alt blir veldig mye mer følelsesladd enn hvis man hadde sett en film som er fiksjon. Vi blir kjent med de forskjellige sentrale personene i filmene og får vite litt om livet de forlater for å dra ned å være til hjelp i Benghazi, og bare det å se hva de etterlater seg hjemme for kanskje å ikke komme tilbake til er tøft. 

Jeg tror dette er første gang jeg ser en krigsfilm etter at jeg kom inn i militæret, i alle fall første virkelighetsnære krigsfilm. Det gjorde inntrykk når man kjenner igjen mye etter hva man har lært på øvelser vi har vært på. Det er helt fryktelig å sitte og kjenne seg igjen av noen av tingene, bare at man vet at det jeg har vært igjennom var øvelse, for disse guttene er det liv eller død. Det er noen ting i filmen som også satt seg fast, blant annet når en av de seks soldatene begynner å snakke om hvorvidt det er verdt å ofre alt det han har hjemme mot å være i en krig han egentlig ikke hadde treng å være i, kjempet en krig han i utgangspunktet ikke skjønte bakgrunnen av, i et land han egentlig ikke hadde noe tilknytting til eller brydde seg noe særlig om. 

Alt i alt en helt sykt rørende film. Veldig virkelighetsnært og følelsesladd. Det er helt uvirkelig å sitte etter filmen å tenke på at dette er hverdagen til mange mennesker her i verden. Fy fader så heldige vi er, og enda er vi ikke fornøyde? Om dere ikke har sett filmen, sett den som neste film dere skal se, jeg lover dere en god opplevelse! 

no more earphone trouble 27.05.2016, kl. 11:00

Jeg tror neppe jeg er den eneste som kan irritere meg noe helt enormt over ørepluggene til tider. De aller fleste har vel opplevd å rote nede i vesken etter ørepluggene for så å heise opp en diger krusedull av ledninger. Det finnes lite som er mer irriterende enn akkurat det, når det eneste du vil på bussen etter en lang dag på jobb er å koble i musikk og slappe av. Og dette virvaret av ledninger tar i tillegg hele bussturen å løse, så man kan like godt spare seg for jobben og sitte uten musikk. Siden jeg har vært så utrolig plaget med dette alltid, ble jeg superglad da jeg fikk muligheten til å prøve Turtleneck! Enkelt forklart så er Turtleneck noe du kan kle rundt ørepluggene dine. Det gjør så de ikke ender opp i store kruseduller nederst i vesken, og de kommer i de herligste fargene. De har en del spreke farger som passer supergodt nå som sommeren kommer og vi legger vekk de mørke dystre fargene. Men om man ønsker å være litt mer nøytral kommer de også i svart og grå. 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset    Processed with VSCO with f2 preset
(I tillegg til de tre fargene har jeg blå, men den ble fort borte da kjæresten så den. Ikke bare jeg som satte pris på flokefrie ledninger)

Surrehode som jeg er knotet jeg litt med å få det på i starten, men så fort jeg så videoen av hvordan det skal gjøres på hjemmesiden deres, var det lett som bare det! Jeg er kjempefornøyd med mine, og kjenner jeg meg selv godt nok blir det nok ikke bare med de fargene jeg har nå. 

Du får kjøpt Turtleneck HER! ♥

insta anbefaling 16.03.2016, kl. 11:00

Hallo! Når dagene er litt tunge og man begynner å kjenne at man trenger en ferie, er det utallige mange plasser å finne inspo. Jeg er som dere sikkert har fått med dere avhengig av instagram. Jeg synes det ligger så utrolig mye fint, interessant, inspirerende og morsomt på instagram og jeg kan sitte å drømme meg bort så utrolig lenge. Nå som jeg har begynt nedtellingen til jeg skal dimme (er ferdig i militæret) er det ingen tvil om at reiselysten er høy. Etter ett år uten muligheten til noe ordentlig ferie, har jeg gjort det ganske klart for kjæresten at så fort jeg er ferdig vil jeg på en skikkelig ferie. De dagene hvor jeg skulle ønske jeg var ute å reiste og opplevde ting, kan jeg finne på å titte inn på en av mine favoritt instagram profiler akkurat nå @Doyoutravel . Det er en fyr som heter Jack Morris, som er ute og reiser og tar helt fantastiske bilder. Det er bilder som gjør at man får lyst til å hoppe på et fly med en gang og oppleve verden. 

                

               

               

               Tips til en mer energirik hverdag 15.03.2016, kl. 11:00

//Alle bildene er hentet fra Weheartit.com//

⋅  KOM DEG OPP ⋅ 

Det er ingen grunn til å sette på 10 alarmer, det ender bare opp med at man slumrer seg gjennom morgenen. Hvis du blir liggende og duppe av og på vil kroppen bare bli enda mer sliten enn hvis du hadde stått opp ved første alarmen. I tillegg til dette får du garantert dårligere tid til det du skal, og ingen liker en stressende morgen. Om man utsetter det å stå opp vil man i tillegg klusse med kroppens naturlige sett av mekanismer som vekker oss, når vi har fått nok søvn. 

                    
 

⋅  HA MOBILEN ET STYKKE UNNA SENGA 

På denne måten må du faktisk opp av senga for å skru av alarmen, og da er du med ett litt mer våken. Om du har mobilen liggende ved hodeputen og alarmen ringer, er det også lett og skru av alarmen uten egnetlig å være helt våken, noe man kommer til å angre på når man en halvtime senere våkner og har forsovet seg. Du vil i tillegg sette igang blodsirkulasjonen i kroppen så fort du strekker deg etter mobilen, noe som gjør at du får en god og avslappet start på dagen. 

 

⋅  PLANLEGG DAGEN ⋅ 

Planlegging kan være nøkkelen til suksess. Om du dagen før klarer å se for deg litt hvordan morgendagen kommer til å bli, har du mye større forutsettninger for å klare å gjennomføre det du hadde på planen. På travle dager kan det være lett at enkle gjøremål blir glemt og at ting i løpet av uken vil hope seg opp. Om du lager noen enkle mål eller gjøremål for dagen, kan man enkelt unngå å sitte igjen med alt når det endelig er helg. Bruk litt ekstra tid på kvelden når du er opplagt til å finne frem klær for neste dag, så slipper du å bruke tid på det morgenen etter. 

                          
 

⋅  HA GODE MATRUTINER ⋅ 

Mat er kroppens drikraft for dagen. Uten mat og drikke, duger helten ikke. Om man ikke husker på å spise regelmessig og ikke minst nok, vil man få svekket konsentrasjonsevne, bli trøttere, svakere, det vil gå utover humøret osv. Det handler ikke bare om at man skal hive i seg noe så kroppen har noe å jobbe med, det er viktig å få i seg rikelig med sunne karbohydrater, fett og proteiner. Det er lurt og finne sin egen metode for å komme seg unna cravings etter noe søtt. For om man hiver i seg en sjokolade og tror kroppen har rikelig med energi lenge, tar man rimelig feil. Det kan foreksempel være lurt å planlegge lunsjen allerede dagen før. Da vil det gå raskere å lage den, og det er større sannsynlighet for at du lager noe fristende, i stedenfor en tørr brødskive med leverpostei. 

                                      
 

⋅  KONTROLLER TANKENE DINE ⋅ 

Stå opp og bestem deg for at dette skal bli en bra dag, da er det stor sannsynlighet for at det også blir det. Vi har i veldig stor grad muligheten til å påvirket humøret vårt. Om vi står opp uthvilte, har god tid, alt under kontroll og tenker at dette skal bli en bra dag, så blir det gjerne det. Om du sitter og føler deg litt sliten så smil så bredt du bare kan. Det er gjort forskning på at om du smiler, vil det sende ut melding til hjernen din om at du er fornøyd, og du vil faktsik kunne tenke deg glad. 

 

⋅  SETT AV TID TIL DEG SELV ⋅ 

I en travel hverdag er det lett å glemme seg selv. Man kan være veldig flink på å hjelpe alle rundt seg og gi masse til mange, men det er viktig å gi litt til seg selv også. Om man ikke er glad og fornøyd selv, er det vanskelig å spre glede videre. Derfor kan det være lurt å sette av litt tid til deg innimellom. Ta 30 minutter hver dag hvor du gjør noe du liker å gjøre. Enten det er å lese en bok, ta en annsiktsmaske, trening, ta et varmt bad eller lignenede ting som gjøre deg avslappet. Akkurat disse 30 minuttene av dagen, kan det være lurt å unngå mobil, pc og TV. 

                                    
 

⋅  BRUK ENERGI, FÅ ENERGI ⋅ 

Uansett hvor travel hverdagen er, er det lurt å få presset inn noen treningsøkter. Eller noen timer med fysisk aktivitet. Om du bruker energi vil du også få energi. Selv om det kan være litt tungt eller slitsomt akkurat der og da, vil du føle deg så mye bedre etterpå. Du vil være fornøyd med egen innsats, og det å være fornøyd med seg selv er så utrolig viktig. I tillegg sier det seg selv at om du er ute å får litt frisk luft, eller setter igang kroppen i aktivitet på et treningsstudio, vil du føle deg kvikkere, enn om du ligger på sofaen i 5 timer og ser på serier eller film. 

                   DIY: Marble Macbook 25.02.2016, kl. 11:49

Hellu alle flotte. Nå i det siste har marmor blitt superpopulært og jeg har falt like mye for det som sikkert alle andre. Jeg synes det gjør enkle hvite kjedelige ting, mye mer spennende og utrolig fint. Da jeg var ute og shoppet med mamma fant vi dette i kontaktplast og er superglad for at jeg kjøpte det. Da jeg kom hjem, syntes selv kjæresten at det så utrolig stilig ut, så vi satte igang og gjorde macen min litt mer luksuriøs! 

 

· LUXURY MARBLE INTERIORS ·

Det du trenger er:

- Marmor kontaktplast (finnes på panduro, eller kan kjøpes på nett) 

- En god saks

- En skarp tapetkniv

1. Start med å vaske av gjenstanden du skal legge kontaktplasten på, tørk også av så det er helt tørt. 2. Mål opp litt for mye av kontaktplasten, så du har litt å gå på. 3. Legg plasten over fra 1 hjørne og oppover diagonalt, pass på å gjøre det sakte og passe på så det ikke blir lufbobler under plasten. 4. Bruk tapetkniven og kutt vekk det overflødige rundt. 

Hva synes dere, ble det ikke fint?

Blogganbefaling 26.12.2015, kl. 18:38

Hei!

For en veldig god stund siden hadde jeg en konkurranse som gikk ut på at jeg ville finne noen nye blogger å lese, så dere kommenterte også trakk jeg en tilfeldig vinner som jeg ønsker å fremheve. Takk til alle som deltok, det var utrolig morsomt å se at det var så mange som ville være med, og jeg fikk vært inne og lest på mange nye fine blogger. 

Den heldige vinneren av konkurransen var 19 år gamle Monia fra Trondheim! Da jeg var inne og tittet på bloggen ble jeg med en gang interessert i å lese og titte videre. Hun har et design som er veldig rent, ryddig, lyst og fint! Bloggen har ikke noe spesielt tema, det er en hverdagsblogg, hvor hun skriver om alt som måtte falle henne inn. Hun skriver på en måte som gjør at du får lyst til å lese selv de litt lengre innleggene, og det er det ikke alle som får til! I tillegg tar hun mange utrolig fine, klare og store bilder til bloggen sin, noe jeg også synes er veldig viktig for at det skal være interessant å lese bloggen! Takk for at du ble med i konkurransen Monia! Dere finner bloggen hennes her.


Et innlegg jeg likte godt var: Det er mange av innleggene jeg synes er veldig fine og bra skrevet. Men jeg husker for en stund tilbake at jeg var innom og så et outfit innlegg som hun kalte Simple Outfit, veldig fine bilder, og noe leserne kan kjenne seg igjen i! Dere finner innlegget HER.


Likte dere at jeg hadde sånne konkurranser? 

-Tina

Julegaven som passer for alle 09.12.2015, kl. 22:13

Hei!

Produktet er sponset

Starten på denne uken har vært hektisk, veldig mye å gjøre og lite tid til overs. Jeg har en sånn rar følelse for tiden, dagene er lange men ukene bare flyr avgårde! Jeg må virkelig begynne å få ferdig de siste pakkene før jul, for plutselig sitter jeg der på julaften uten pakker til alle! Notat til meg selv, neste år skal jeg være tidligere ute med gaver!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

I dag hentet jeg min splitter nye Daniel Wellington klokke, som jeg fikk tilsendt i posten. Jeg har sett på og hatt lyst på en lenge, men har ikke fått ut fingeren og fått kjøpt en enda! Det jeg liker best med DW klokkene er at de passer til det aller meste, så denne klokken kommer til å bli brukt mye! Hvis dere ligger etter på julegavene og lurer på hva dere skal kjøpe til søsken, kjæresten eller andre så er dette en utrolig fin gave! Og jeg er så heldig som får dele en unik kode som gir dere 15% på HELE butikken! Bruk koden "TINARJ" på hjemmesiden deres HER.

Hva synes dere om klokka? Har du lyst på en?

Addicted to Instagram 18.11.2015, kl. 20:54

Hei! 

Tenke jeg skulle få blogget litt i helgen som var, men etter en uke på beredskap var det deilig å bare koble helt av når jeg først fikk fri. Så denne helgen har vært avslapping, kos med kjæresten, filmer på Netflix og mye god mat. Det er ikke noe tvil om at vi er avhengige av mobilene våre nå til dags, men det er jo kanskje ikke så rart ettersom at mobilen er blitt så og si alt du trenger for å skaffe deg informasjon til en hver tid. Den er praktisk å ha med seg og man den kan hjelpe deg når du sitter å venter. På iphonen min har jeg en egen mappe som heter tidsfordriv, og i denne mappen har jeg blant annet Instagram! 

De aller fleste nå til dags har vel Instagram, appen hvor vi finner inspirasjon til så og si alt. Vi liker bilder og følger brukere vi synes er fine. Jeg skal ærlig innrømme at jeg tilbringer mye tid på Instagram. Jeg kan finne på å sitte å bla hvis jeg for eksempel sitter på båten på vei hjem, og det er så utrolig mange fine brukere. Jeg tenke jeg skulle gi dere et lite innblikk i hvilke sider jeg liker å følge, så her er noen av mine favoritter: 

 

                  
                  
                  

@lifetimepieces En utrolig fin side som har masse fine og lyse bilder. Det er en side som har tema interiør design, og det er virkelig mye fin inspo å hente fra denne siden. 

                  
                  
                  

@tatjanamariposa En utrolig fin blogg, jeg digger å se igjennom bildene hun legger ut. Hun opplever mye, det blir altså derfor masse fine bilder å se på. Hun virker som en jente som lever livet, og det gir meg go' følelse! 

                                                                            
                  

@Bikbokstorkaia Jeg følger selvfølgelig bikbok official også, men den regner jeg med det er mange som kjenner til. Bikbokstorkaia, er utrolig flinke til å legge ut bilder ofte, de legger også ut utrolig kule bilder! Mye god inspirasjon til klesskapet. 

Det var noen av de profilene jeg liker utrolig godt. Følger dere noen av disse profilene? Har dere noen anbefalinger? 

Følg meg gjerne på Instagram, @tinarodfjell Så tar jeg en titt innom profilen din, hvis jeg ser noe jeg liker følger jeg gjerne tilbake.

 

-Tina

Tina

♥Velkommen♥Hei! Takk for at du titter innom bloggen min, jeg er 21år, bor med kjæresten i en liten leilighet på Nesodden. Nettopp ferdig med et år i militæret, nå har jeg begynt å studere sykepleie ved LDH i Oslo. På denne bloggen kommer du til å finne glimt fra hverdagen min, og ellers ting jeg interesserer meg for. Håper dere liker det dere leser og ser. Kontakt: tinarjblogg@hotmail.com


Instagram♥Blogg.no reklame

Follow

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

hits